Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2021

Na voljo za takojšen prenos

  • SW10486
  • 059-05143
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
85,90 € * 94,90 € * (9,48% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Word 2021 je najnovejša različica Microsoftove programske opreme za obdelavo besedil, ki se uporablja po vsem svetu. S svojimi integriranimi orodji in intuitivnim upravljanjem bogato opremljen pisarniški program daleč presega zgolj pisanje in urejanje besedil: številne možnosti oblikovanja omogočajo vstavljanje grafik in tabel, vsestranske možnosti za predstavitev in oblikovanje dokumentov pa niso primerne le za obravnavo poslovne korespondence, temveč tudi za izdelavo profesionalno oblikovanih diplomskih nalog in informativnih poročil ter vizitk, brošur in letakov, ki jih lahko neposredno v programu Word shranite kot datoteke PDF za tisk. Različne oblike datotek lahko v programu Microsoft Word tudi urejate.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WORD 2021"

Microsoft Word 2021 - vsestranski program za urejanje besedil

Word 2021 je najnovejša različica Microsoftove programske opreme za obdelavo besedil, ki se uporablja po vsem svetu. Z integriranimi orodji in intuitivnim upravljanjem bogato opremljen pisarniški program daleč presega zgolj pisanje in urejanje besedil: številne možnosti oblikovanja omogočajo vstavljanje grafik in tabel, vsestranske možnosti za predstavitev in oblikovanje dokumentov pa niso primerne le za poslovno korespondenco, temveč tudi za izdelavo profesionalno oblikovanih diplomskih nalog in informativnih poročil ter vizitk, brošur in letakov, ki jih lahko neposredno v programu Word shranite kot datoteke PDF za tisk. V programu Microsoft Word lahko urejate tudi različne oblike datotek.

Številne tipične predloge formatov so dopolnjene z dodatnimi obsežnimi možnostmi za postavitev strani, da bi ustvarili jasna in hitro berljiva besedila; pomembne dokumente lahko zaščitite pred kopiranjem ali označite za nadaljnjo uporabo z vstavljanjem vodnih žigov.

Poleg tega številna inteligentna orodja, kot so preverjanje črkovanja in možnosti samodejnega popravljanja, omogočajo lažje in hitrejše sestavljanje besedilnih dokumentov v skladu z veljavnimi pravopisnimi pravili.

Praktični trak omogoča, da s klikom hitro preklapljate med posameznimi aplikacijami.

Zaradi izbirne povezave namiznega programa z Microsoftovim oblakom lahko več uporabnikov v realnem času sodeluje pri delu z dokumentom, kar ponuja številne možnosti za boljše skupinsko delo. Prav tako je v Word 2021 na voljo individualna dodelitev pravic za posamezen Word.doc, ki lahko na primer omejijo ali preprečijo branje ali urejanje s strani druge osebe.

Poleg teh preizkušenih funkcij starejših različic programa Word ponuja MS Word 2021 tudi številne nove praktične funkcije, s katerimi je pisanje in urejanje ter branje besedilnih dokumentov še prijetnejše in učinkovitejše kot prej. Med njimi so temni način, ki je lažji za oči, zlasti če na zaslonu preživite veliko časa, možnosti preglednega prikaza za daljše besedilne datoteke, ki pospešujejo iskanje določenih delov, in izboljšana podpora za dostopnost. Orodja za učenje povečajo berljivost, funkcija proste roke pa uporabnikom omogoča ročno risanje lastnih skic in diagramov ter njihovo vstavljanje neposredno v dokument. Če želite v računalniku uporabljati MS Word 2021 , morate najprej namestiti operacijski sistem Windows 10. Vse pomembne nove funkcije v Wordu 2021 so na voljo v naslednjem pregledu.

V Wiresoftovi spletni trgovini  lahko dobite tako trenutno različico Worda 2021 kot njegovo predhodnico in druge programe Office kot posamezne aplikacije po posebej ugodni ceni.

Vse nove funkcije programa Word 2021 na prvi pogled

Prehod na različico 2021 programa Word je lahko še posebej koristen za tiste uporabnike, ki besedila ustvarjajo profesionalno in želijo izboljšati svojo učinkovitost pri pisanju in branju. Zaradi številnih funkcij se lažje osredotočijo na najpomembnejše.

Zlasti če je treba dokumente oblikovati brez ovir, da bi dosegli krog naslovnikov, ki imajo težave z branjem in razumevanjem besedil, vam nove integrirane funkcije, ki upoštevajo tudi mednarodne standarde, olajšajo oblikovanje besedil, ki jih lahko berejo vsi.

Na voljo so tudi dodatne funkcije za ustvarjanje in objavljanje znanstvenih dokumentov, zlasti pri uporabi zapletenih formul, kar zdaj omogoča podpora standardnega programa LaTeX, ki se uporablja po vsem svetu.

Večja preglednost z različnimi možnostmi pogleda

Word 2021 ponuja tudi več vizualnih možnosti. Ta različica na primer združuje uporabniški vmesnik s trakom, znan iz Word 2016 , s sodobnim in znanim videzom ploščic, ki je značilen tudi za Windows 10. Pogosto uporabljeni elementi ali funkcije so postavljeni bolj vidno, tako da so na voljo še hitreje.

Če želite še naprej uporabljati videz traku iz prejšnje različice programa Word, lahko vmesnik tudi preoblikujete.

Večja jasnost velja tudi za uporabo na napravah z zasloni na dotik, kot so tablični računalniki in pametni telefoni, kjer je občutljivost vmesnika za vnos s pisalom večja.

Zlasti pri delu z obsežnimi besedilnimi dokumenti je iskanje določenih odlomkov ali delov hitro oteženo. V Wordu 2021 lahko poleg znanega navpičnega pogleda, v katerem se pomikate po vseh straneh od zgoraj navzdol, uporabite tudi novo funkcijo "stran za stranjo" in listate po dokumentu Word kot po knjigi. Pri srednje dolgih besedilih nova funkcija "Miniature" omogoča orientacijo: vse strani so v pregledu prikazane v manjšem obsegu, tako da lahko hitro pridete do iskanega mesta.

Poleg tega ima Word 2021 bolj diskretna ozadja z novima temnima temnima temno sivo in črno, ki prav tako podpirata zbrano pisanje in branje besedil.

Večja dostopnost s podporo za popravljanje napak

Izboljšano podporno popravljanje napak, vključeno v program Word 2021, predlaga izboljšave pri zagotavljanju dostopnosti dokumenta. Pri tem se med drugim opira na mednarodne standarde, ki zagotavljajo, da je vsebina za uporabnike invalide enostavna za branje in urejanje.

S klikom na točko menija "Preveri" v razdelku "Preveri dostopnost" program predlaga predloge za popravne ukrepe, ki jih lahko z enim klikom takoj sprejmete.

Pri tem lahko uporabite tudi podporo za zvočne povratne informacije. Funkcija zvočnega namiga vas pri delu spremlja z zvočnimi učinki in zvočnimi namigi. Pri nenamerni spremembi nekaterih možnosti ali potrditvi po izvedenem dejanju, na primer pri pošiljanju e-pošte, brisanju ali vstavljanju vsebine, daje akustične namige ali opozarja.

Učna orodja za učinkovitejše delo z besedili

Učna orodja niso le praktična funkcija Worda za učence in študente, temveč olajšajo razumevanje besedila tudi strokovnjakom. Orodja, vgrajena v program Word 2021, na primer omogočajo prilagajanje širine stolpcev, razmika med besedilom in barve strani, da bi razbremenili oči zaradi jasnejše predstavitve.

Osredotočenost na črte povečuje vašo koncentracijo in zagotavlja manj motečih dejavnikov, saj omejuje območje branja na eno, tri ali pet vrstic. Če želite besedilo v programu Word 2021 prebrati na glas, so besede, ki ste jih pravkar prebrali, hkrati poudarjene, tako da lahko zlahka sledite temu, kar slišite v besedilu.

Način ostrenja, znan iz starejših različic Worda, vam pomaga tudi pri boljši koncentraciji v Wordu 2021: prikaz dokumenta je jasnejši, saj so skrite vse orodne vrstice.

Vgrajena funkcija prevajanja

Če želite med pisanjem ali branjem prevesti odlomek besedila ali celo celotno besedilo, vam ni več treba prek brskalnika v programu Word 2021 priklicati spletne strani, da bi tam dobili prevod: zaradi vgrajene funkcije prevajanja to ni več potrebno s pomočjo samodejnega prepoznavanja govora. Microsoftov prevajalnik vsebuje več kot 60 jezikov, od katerih jih je mogoče prevesti 11.

Orodje za prostoročno risanje

To, kar je bilo prej mogoče narediti s ploščicami na dotik ali pametnimi telefoni, je zdaj mogoče narediti tudi z novim orodjem za prostoročno risanje v Wordu. Po želji lahko z vnosom peresa, upravljanjem na dotik, pa tudi z računalniško miško, uporabite funkcijo proste roke za označevanje besedila ali spontano ustvarjanje skic in formul ter njihovo vstavljanje.

Microsoft v ta namen v programu Word 2021 ponuja več digitalnih pisal, vključno s svinčnikom za risanje, pisalom za pisanje in označevalnikom za označevanje odlomkov besedila. Na voljo so različne debeline peresa ter 16 polnih barv in 8 učinkov.

Vsako prostoročno narisano obliko lahko nato premaknete ali kopirate in nadalje urejate na enak način kot druge elemente risbe.

Dodajanje in urejanje vektorske grafike

Predstavitve in delovne liste lahko oblikujete v programu Word 2021 z vključevanjem piktogramov in simbolov ter 3D slik. Posebej zanimiva možnost je tudi uporaba skalabilne vektorske grafike ali datotek SVG (Scalable Vector Graphics). Te je mogoče spreminjati, obračati ali celo različno obarvati, ne da bi se pri tem izgubila kakovost slike.

Uporaba LaTeXa v Wordu 2021 za ustvarjanje formul

Pri ustvarjanju znanstvenega besedila so bile doslej omejitve pri predstavitvi kompleksnejših formul z urejevalnikom formul. Word 2021 zdaj podpira tudi LaTeX za ustvarjanje strokovnih formul, ki jih je mogoče pretvoriti z njim.

Sistemske zahteve za Word 2021

  • Operacijski sistem: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2021 /2022
  • Procesor: najmanj 1,6 GHz
  • RAM: vsaj 2 GB RAM (32 bitov) ali 4 GB RAM (64 bitov) - priporočljivo: 4 GB RAM
  • Prostor na trdem disku: vsaj 16 GB (32 bitov) ali 20 GB (64 bitov) na namestitvenem pogonu
  • Grafična kartica: 1.280 x 768 slikovnih pik, min. DirectX 9 z WDDM 2.0 - priporočljivo: DirectX 10

Podprti jeziki: Angleščina, danščina, francoščina, italijanščina, nemščina, poljščina, španščina in druge

Kupite Word 2021 kot samostojni pisarniški program pri Wiresoftu

MS Word je tradicionalna, stalna sestavina paketov Microsoft Office. V nasprotju s številnimi drugimi ponudniki programske opreme lahko Word 2021 pri Wiresoftu kupite ne le kot del paketa Office Suite 2021, temveč tudi kot samostojen program, ne da bi morali skleniti kakršne koli naročniške obveznosti ali upoštevati časovne omejitve uporabe. Nakup samostojnega programa Word 2021 se dolgoročno izplača tudi zato, ker vam ni treba prenašati posodobitev, ki so plačljive.

Ta samostojna enouporabniška licenca je enaka programu Word, ki je prav tako vključen v paket Office Suite 2021.

Predvsem za samozaposlene in manjša podjetja z majhnim številom zaposlenih, ki ne potrebujejo vseh drugih programov iz paketa Office, je nakup samostojnega programa Word 2021 še posebej poceni način uporabe te klasične programske opreme za urejanje besedil.

Vselicence za Microsoftovo programsko opremo , ki jih lahko kupite v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo, so originalni Microsoftovi izdelki, ki jih kupite kot polno različico za enega uporabnika. Morda izhajajo iz licenc za velike količine ali so rabljene, vendar vas to ne postavlja v slabši položaj. Wiresoft kot resen prodajalec programske opreme ne ponuja poskusnih različic, ki so veljavne le omejeno obdobje ali jih je mogoče uporabljati le z omejitvami. Vsak programski izdelek pri Wiresoftu lahko po nakupu v celoti in zakonito uporabljate, saj je pri takih rabljenih programih vsa programska oprema, ki jo je prvotni kupec predhodno namestil, izbrisana s prodajo podjetju Wiresoft, tako da je ponovno 100-odstotno brezplačna in uporabna. Vsi licenčni izdelki podjetja Wiresoft so bili tudi temeljito preizkušeni glede dejanske uporabnosti.

Če imate dodatna vprašanja o nakupu MS Word 2021 ali katere koli druge pisarniške programske opreme, vam lahko pomagamo tudi z našim strokovnim svetovanjem po e-pošti, telefonu in klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WORD 2021"
Ocene strank za "MICROSOFT WORD 2021"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije