Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT 2019

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10127
 • 079-06748
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
51,90 € * 56,90 € * (8,79% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Združljiv


Microsoft PowerPoint je klasični program za oblikovanje prepričljivih vizualizacij informacij in nazornih predstavitev. S spletno stranjo PowerPoint 2019 je na voljo najnovejša različica preizkušene programske opreme Office za ustvarjanje profesionalnih predstavitev v službi, šoli in na univerzi. Strokovnjakom, pa tudi začetnikom, pomagajo intuitivno uporabna orodja, s katerimi lahko teme in vsebine informativno in hkrati prepričljivo pripravijo na diapozitivih ter jih posredujejo v živahni predstavitvi.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT POWERPOINT 2019"

Microsoft PowerPoint 2019 kot samostojni program

Microsoft PowerPoint je klasični program, s katerim lahko oblikujete prepričljive vizualizacije informacij in ustvarite nazorne predstavitve. S programom PowerPoint 2019 je na voljo najnovejša različica preizkušene programske opreme Office za ustvarjanje profesionalnih predstavitev v službi, šoli in na univerzi. Strokovnjakom, pa tudi začetnikom, pomagajo intuitivna orodja, s katerimi lahko informativno in hkrati prepričljivo pripravijo teme in vsebine na diapozitivih ter jih posredujejo v živahni predstavitvi.

Na novo zasnovan, uporabniku prijazen vmesnik programa Microsoft PowerPoint 2019 vam omogoča hiter začetek dela s programom, širok nabor predlog in možnosti oblikovanja pa vam omogoča ustvarjanje predstavitvenih diapozitivov z videzom po meri.

Novi PowerPoint 2019 podpira tudi uporabo na dotik na tabličnih računalnikih in uporabo digitalnih pisal - pri tem je treba posebej omeniti novo orodje za prostoročno risanje, s katerim lahko spontano uporabljate lastne predloge.

S povezovanjem z Microsoftovim OneDrivom lahko PowerPoint 2019 prek oblaka uporabljate tudi v skupinah. Visoki varnostni standardi zagotavljajo nemoteno sodelovanje. Poleg tega je ustvarjanje dostopnih predstavitev še lažje kot prej.

Program PowerPoint 2019 je običajno na voljo le kot fiksni sestavni del ustrezne različice Office, vendar lahko pri Wiresoftu programsko opremo kupite tudi ločeno. Za uporabo programa PowerPoint 2019 v računalniku ali drugi napravi je operacijski sistem Windows 10 obvezen pogoj. V Wiresoftovi spletni trgovini lahko dobite aktualni PowerPoint 2019 ter starejše različice in druge programe Office po posebej nizki ceni kot različico za enega uporabnika, brez naročnine na programsko opremo. Vse zanimive nove funkcije v programu PowerPoint 2019 so prikazane v naslednjem podrobnem pregledu.

Pregled novih funkcij programa PowerPoint v različici 2019

Program PowerPoint 2019 ne vključuje le številnih izboljšav in izboljšav prejšnjih orodij, kot so napredne možnosti povečave ter uporaba grafik SVG in 3D, temveč tudi več novih funkcij.

Posebne funkcije programa PowerPoint za impresivne predstavitve

Program PowerPoint 2019 ponuja nekaj novih priročnih funkcij, s katerimi bodo zlasti predstavitve bolj živahne in zanimive:

 • S funkcijo Morph ustvarite gladke prehode med posameznimi diapozitivi, animirate pa lahko tudi posamezne predmete ali besedilo.
 • Funkcije povečave omogočajo tudi bolj dinamične predstavitve: S povečavo diapozitivov lahko predstavniki prosto prehajajo med posameznimi diapozitivi, razdelki in deli predstavitve, ne da bi jih vizualno prekinili. Učinek povečave tako ustvarja vtis kontinuitete.
 • Z zoomom lahko poudarite samo podrobnosti na diapozitivih.
 • S povečavo povzetka lahko celotno predstavitev povzamete na eni sami diapozitivni plošči in ustvarite dinamične učinke.
 • Predstavitve na zaslonu lahko vodite tudi z digitalnim pisalom Surface Pen ali katerim koli drugim pisalom, ki ga lahko uporabljate prek povezave Bluetooth: To omogoča tudi enostavno preklapljanje diapozitivov; prav tako lahko med predstavitvijo označite posamezna področja diapozitivov in jim tako namenite dodatno pozornost.
 • Funkcije snemanja omogočajo snemanje video in zvočnih komentarjev ter gest za digitalni prostoročni vnos. Vse razpoložljive funkcije so pregledno razporejene v zavihku "Zapis" v traku.
 • Pri izvažanju predstavitve v obliki videoposnetka je zdaj na voljo tudi izbira visoke ločljivosti 4K za jasne filme.

Nove vrste grafikonov in 3D modeli

Različica 2019 poleg prejšnjih grafov in modelov, vgrajenih v program PowerPoint, vključuje številne druge grafe in tridimenzionalne modele, ki dodatno širijo možnosti pri ponazarjanju predstavitev:

 • Vse nove vgrajene 3D modele je mogoče zavrteti za 360° in pomanjšati: Uporabniki lahko takšno tridimenzionalno vsebino ustvarijo tudi sami in jo vstavijo v datoteko PowerPoint.
 • Z uporabo prehoda morph lahko 3D modele tudi animirate.
 • Prednost zdaj razpoložljivih skalabilnih vektorskih grafičnih datotek, znanih tudi kot SVG (Scalable Vector Graphics), je, da jih je tako kot 3D modele mogoče poljubno povečevati, zmanjševati in vrteti brez izgube kakovosti slike ter dodatno obdelovati s filtri.
 • Geografske podatke lahko v nekaj korakih pretvorite v kartografski diagram, na primer za ponazoritev določenih statističnih porazdelitev na nekem območju.
 • Z novimi lijakastimi diagrami lahko še posebej jasno prikažete faze procesov.

Splošne funkcije

Poleg teh novih orodij in funkcij PowerPoint 2019 ponuja tudi vrsto drugih novosti, ki podpirajo predvsem prostoročno risanje in olajšujejo oblikovanje dostopnih predstavitvenih dokumentov, poleg tega pa je uporaba programa na splošno še učinkovitejša.

Nove možnosti v programu PowerPoint za namizni prikaz in funkcije

V programu PowerPoint 2019 je izboljšana tudi zasnova Office z naslednjimi funkcijami, ki jih lahko omogočite glede na svojo izbiro:

 • Program PowerPoint 2019 zdaj vključuje več vzorcev, ki vam še posebej pomagajo pri koncentraciji med delom, saj sicer za program značilne barve oken nadomeščajo z ahromatičnimi toni: Bela barva na primer ponuja zelo svetel pogled, medtem ko imata temno siva in zlasti črna barva v temnem načinu še posebej zmanjšan učinek in sta prijazni za oči.
 • Prejšnji tipični in znani videz traku je v PowerPointu 2019 združen z videzom ploščice, kar je prikazano tudi v operacijskem sistemu Windows 10. Pogosto uporabljeni elementi in funkcije so zdaj bolj poudarjeni, tako da jih lahko hitreje najdete. Poleg tega lahko zavihke razporedite drugače in trak popolnoma skrijete, tako da so funkcije na voljo le v splošni menijski vrstici.

Orodje Freehand in druge grafične funkcije v programu PowerPoint 2019

V programu PowerPoint 2019 je na voljo zmogljivo orodje za prostoročno delo, ki ga lahko upravljate ne le z vnosom s pisalom in upravljanjem na dotik, temveč tudi z računalniško miško, na primer za prosto risanje diagramov in formul ter njihovo takojšnje vstavljanje v predstavitev ali za barvno poudarjanje delov besedila, kot je to že dolgo mogoče v programu Word. Program PowerPoint ima med drugim naslednje funkcije in učinke:

 • Za označevanje in risanje lahko uporabite različne digitalne svinčnike različnih debelin in barv: svinčnik za skiciranje, pisalo za običajno pisanje in priljubljeni označevalnik, ki obarva besede itd. Na voljo so tudi pisala s kovinskim učinkom ter drugi grafični učinki z opisnimi imeni, kot so galaksija in mavrica, lava, ocean, srebro in zlato.
 • Z orodjem Freehand in funkcijo Freehand FormulaInsert lahko prosto ustvarjate še bolj zapletene matematične formule in jih vstavite v predstavitev.
 • Včasih želite uporabiti le določeno podrobnost s slike brez motečega ozadja, ki ga je nato treba odstraniti. Obrezovanje je v programu PowerPoint 2019 še lažje, saj program samodejno zazna območje ozadja. Z vgrajenim svinčnikom lahko popravljate in dodajate ali odstranjujete dele.
 • S svinčnikom lahko izberete tudi določena območja tabele in jih uporabite samo v grafiki.

Ustvarjanje dostopnih predstavitev v programu PowerPoint

V programu PowerPoint 2019 so poleg prejšnjih izboljšanih zmožnosti na voljo tudi nove funkcije za optimizacijo vsebine predstavitev pri ustvarjanju diapozitivov, tako da jih gledalci z okvarami vida lažje berejo in razumejo.

 • Ko je omogočeno pomožno odpravljanje napak, PowerPoint 2019 predlaga izboljšave na podlagi mednarodno sprejetih standardov. S klikom na "Pregled" program v vsakem primeru poda predloge, ki jih z drugim klikom sprejmete in samodejno izvedete.
 • Orodje za odpravljanje napak na primer opozori na manjkajoče nadomestno besedilo za vizualne predmete ter nezadosten barvni kontrast grafik in slik: Z uporabo pogleda v sivih odtenkih program PowerPoint simulira pogled za barvno slepo osebo.
 • Pri uporabi vnaprej pripravljenih predlog za diapozitive PowerPoint se samodejno vključijo taki naslovi diapozitivov, ki vsebujejo strukturo naslovov.
 • Pri tem funkcija umetne inteligence QuickStarter ponuja tudi praktično pomoč za začetek nove predstavitve, saj uporabnikom pomaga pri njeni zasnovi in tematski raziskavi. Po vnosu teme QuickStarter prikaže seznam ustreznih podtem in za vsako od njih predlaga ustrezen nabor diapozitivov. Na podlagi raziskave v Bingu se ustvarijo diapozitivi z ustrezno vsebino, ki jih lahko izberete s klikom nanje. V naslednjem koraku lahko dodate ustrezen videz, vključno z grafiko v ozadju, tako da je podlaga za naslednjo predstavitev pripravljena v nekaj minutah.

Enostavnejše sodelovanje pri dokumentih PowerPoint

Če na predstavitvi dela več ljudi, lahko prikažete njihove spremembe ali povratne informacije, vključno z imenom avtorja, in jih tudi prekličete. V ta namen je treba kopijo predstavitve objaviti v oblaku v storitvi OneDrive ali SharePoint. Ko vsi sodelujoči dodajo svoje spremembe ali pripombe, je mogoče primerjati izvirnik in kopijo ter združiti obe različici.

Sistemske zahteve za PowerPoint 2019

 • Operacijski sistemi - nujno potrebni: Windows 10; Windows Server 2019
 • Procesor: najmanj 1,6 GHz
 • Prostor na trdem disku: najmanj 16 GB (32 bitov) ali 20 GB (64 bitov)
 • Pomnilnik RAM: najmanj 2 GB RAM (32 bitov) ali 4 GB RAM (64 bitov) - priporočljivo: 4 GB
 • Grafična kartica: najmanj 1.280 x 768 slikovnih pik, najmanj DirectX 9 z WDDM 2.0 - priporočljivo: DirectX 10

Kupite PowerPoint 2019 kot samostojni program paketa Office Suite poceni pri Wiresoftu

MS PowerPoint je klasični del Microsoftovih paketov Office in je običajno na voljo le skupaj z drugimi programi Office. Pri Wiresoftu lahko programsko opremo PowerPoint 2019 kupite tudi kot en program - v nasprotju z večino drugih ponudnikov Microsoftove programske opreme.

Vaša prednost: Licenca PowerPoint za enega uporabnika vas ne zavezuje k dolgoročni in zato dragi naročnini, niti k posodobitvam ali kakršnim koli omejitvam uporabe. Zato je dvakrat vredno kupiti PowerPoint 2019 od Wiresofta kot en program, zlasti če ne želite uporabljati programov Office.

Varen nakup programske opreme z Wiresoftom: Licenca PowerPoint za enega uporabnika, ki jo kupite tukaj, pogosto izvira iz količinske licence ali je tako imenovana rabljena programska oprema - zato je naša cena še posebej nizka! Po funkcionalnosti je popolnoma enak programu PowerPoint, ki je prav tako vključen v paketOffice Suite 2019. Prav tako ste lahko prepričani, da pri prodaji ali nakupu takšne programske opreme ne vi ne mi nismo v pravno sivem območju! Vsak Microsoftov program, uporabljen ali neuporabljen, je podjetje Wiresoft testiralo za njegovo dejansko, brezhibno uporabnost, zato je po nakupu in prenosu 100-odstotno uporaben za nedoločen čas.

Kot resen prodajalec programske opreme Wiresoft ponuja le polne različice, ki so enake programom, ki so na voljo pri Microsoftu. To pomeni, da lahko zlasti zasebni uporabniki ali samostojni podjetniki in majhna podjetja izkoristijo vse prednosti programa PowerPoint 2019 in hkrati prihranijo denar. V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo lahko poleg programa PowerPoint kupite tudi vse druge programe Office in številne druge Microsoftove programe.

Če imate vprašanja o programu PowerPoint 2019 ali katerem koli drugem programu Office, se obrnite na nas po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT POWERPOINT 2019"
Ocene strank za "MICROSOFT POWERPOINT 2019"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije