Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10006
 • 021-10257
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
32,90 € * 35,90 € * (8,36% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


 MS Office Suite 2013 Standard s svojo paleto preizkušenih programov in učinkovitih funkcij ponuja vse, kar sodobna pisarniška programska oprema potrebuje za opravljanje tipičnih nalog, ki se pojavljajo pri organizaciji in vodenju nalog in projektov v sodobnem poslovnem vsakdanjiku. Številna intuitivno uporabna orodja podpirajo uporabnike na vseh področjih: od komunikacije do ustvarjanja besedilnih dokumentov in preglednic pri obdelavi obsežnih podatkov do spontanega zapisovanja zamisli in opomb, ki jih lahko takoj uporabite za nazorne predstavitve. 

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"

Microsoft Office 2013 Standard - izdaja za poslovno in zasebno uporabo

MS Office-Suite 2013 Standard s svojimi različnimi preizkušenimi programi in učinkovitimi funkcijami ponuja vse, kar sodobna pisarniška programska oprema potrebuje za opravljanje tipičnih nalog, ki se pojavljajo pri organizaciji in upravljanju nalog in projektov v sodobnem poslovnem življenju. Številna intuitivno uporabna orodja podpirajo uporabnike na vseh področjih: od komunikacije do ustvarjanja besedilnih dokumentov in preglednic pri obdelavi obsežnih podatkov do spontanega zapisovanja idej in opomb, ki jih lahko takoj uporabite za nazorne predstavitve.

Številne funkcije je mogoče uporabljati tudi na napravah, kot so tablični računalniki in pametni telefoni, optimizirane za dotik, in sicer v načinu vnosa s prsti, vključno s posebej jasnim prikazom gumbov in ukazov na vmesniku, občutljivem na dotik.

Microsoft Office 2013 Standard je še vedno ena od različic Office, ki se najpogosteje uporabljajo na namiznih računalnikih; razlog za to je med drugim združljivost z Windows 7, tako da lahko tudi na starejših računalnikih brez težav uporabljate vse vključene programe. Zato je ta različica Office še posebej privlačna za zasebne uporabnike, pa tudi za samozaposlene osebe in mala podjetja. Poleg tega Office 2013 Standard ponuja tudi možnost shranjevanja podatkov in dokumentov v Microsoftovem SkyDrivu, kar pomeni, da so na voljo v oblaku in jih lahko prek SharePointa tudi delite ter jih hkrati ureja več uporabnikov. Poleg tega Outlookova povezljivost s Facebookom in drugimi družabnimi mediji razširja možnosti za izmenjavo informacij.

Izdaja Office 2013 Standard je na voljo za nakup pri podjetju Wiresoft za posamezne uporabnike. V nadaljevanju je pregled ključnih funkcij in izboljšav vključenih programov Office 2013.

Vse pomembne novosti v Wordu za Office 2013

Najbolj opazna novost v Wordu 2013 je novi način branja, ki omogoča bistveno boljšo bralno izkušnjo, kar je še posebej opazno pri daljših besedilnih dokumentih. Predvsem samodejna delitev stolpcev omogoča, da se bolj osredotočite na pomembno vsebino in tako povečate koncentracijo med branjem.

Izboljšano sodelovanje z dokumenti PDF in jasna izbira vseh predlog formata sta prav tako zelo praktična. Posebej je treba omeniti naslednje nove funkcije:

Splošne funkcije v Wordu 2013

 • Ob zagonu programa Word so vsi nedavno uporabljeni dokumenti prikazani na preglednem seznamu v stolpcu na levi strani.
 • V zavihku "Osnutek" (Layout) je na voljo pregled vseh razpoložljivih slogovnih listov, ki jih lahko prilagodite osebnim zahtevam.
 • V novem pogledu urejanja "Enostavno označevanje" so popravki označeni z diskretno črto na robu besedila.
 • Dokumente PDF lahko odprete neposredno v Wordu 2013, vsa vsebina, vključno z grafiko, pa je na voljo za nadaljnje urejanje. Na koncu lahko to Wordovo datoteko ponovno shranite v obliki PDF.
 • Če v programu Word 2013 odprete besedilni dokument, ustvarjen v starejši različici programa Word, ga program prikaže v tako imenovanem načinu združljivosti. V tem primeru nove funkcije Worda niso na voljo, tako da lahko po urejanju in shranjevanju znova urejate s starejšo različico Worda.

Postavitev v realnem času v Wordu 2013

 • Takoj po vstavitvi slike ali podobnega elementa v Wordov dokument Word prikaže ustrezne možnosti postavitve kot ikone, ki jih lahko takoj sprejmete s klikom. V ta namen so zdaj na voljo različne možnosti nastavitev, s katerimi lahko natančno prilagodite prikaz in položaj slik in grafik ter pretok besedila.
 • Vodila za poravnavo olajšajo premikanje in natančno razporeditev fotografij ali tabel v besedilu s pomočjo poravnalnih črt.
 • Postavitev v živo prikazuje rezultate kot predogled v realnem času.

Boljši način branja v Wordu 2013

 • Wordove dokumente lahko na zaslonu prikažete v stolpcih, da jih lažje berete. Z ikonami puščic lahko besedilo prelistate kot v knjigi.
 • Pri hkratnem delu z več dokumenti programa Word jih lahko prikažete v zavihkih kot zavihke.
 • Naslovi so lahko za boljšo navigacijo prikazani na levi strani strani; s klikom nanje dokument preide na ustrezen odlomek besedila.
 • Da bi bilo besedilo čim bolj nevtralno, lahko skrijete vsa orodja za urejanje, razen nekaterih.
 • S povečavo predmeta se tabele, slike itd. v Wordovem dokumentu povečajo tako, da zapolnijo zaslon. Tabele, slike itd., ki jih vsebuje Wordov dokument, lahko povečate, tako da zapolnijo zaslon, in jih ponovno zmanjšate - vse, kar morate storiti, je, da dvakrat kliknete na ustrezen element besedila.

Excel 2013: Najpomembnejše novosti

Preizkušena in preizkušena programska oprema za preglednice ima v Office 2013 Standard tudi nekaj novih orodij, ki uporabnikom pomagajo predvsem pri obdelavi velikih količin podatkov. Program na primer pri urejanju podatkovnih nizov prepozna vzorce in jih samodejno doda. Različne delovne zvezke lahko prikažete v svojem oknu, kar olajša delo z več Excelovimi dokumenti hkrati itd:

 • Nova funkcija Lightning Preview samodejno zazna, s čim se ukvarjate, saj prepozna osnovni vzorec podatkov, nato pa takoj in zanesljivo zaključi ustrezne vnose. V nasprotju s prejšnjimi samodejnimi dopolnitvami se pri bliskovnem predogledu ne zapolni le trenutno polje, temveč tudi celoten stolpec. Če predlogov ne želite, jih lahko preprosto prepišete.
 • Podatke lahko oblikujete s hitro analizo v samo nekaj klikih. Ko izberete zapis podatkov, se v spodnjem desnem kotu prikaže meni za hitro izbiro, ki omogoča neposredno nastavljanje znanih funkcij, kot je pogojno oblikovanje. Posamezne oblikovne prilagoditve si lahko ogledate s prehodom miške in jih uporabite z enim klikom.
 • Za razliko od prejšnje hitre izbire grafikonov Excel v različici 2013 ponuja izrecna priporočila, kateri grafikon je najprimernejši za izbrani niz podatkov. Prav tako jih je mogoče takoj dodatno urejati.
 • Podatke v Excelu in drugih preglednicah lahko filtrirate po različnih merilih. V razdelkih podatkov, ki jih je enostavno nastaviti, je prikazan trenutno uporabljeni filter, tako da je vedno jasno, kateri podatki se obravnavajo.

PowerPoint 2013: Najpomembnejše novosti

Microsoft PowerPoint 2013 vključuje številne nove teme in animacije, s katerimi lahko izboljšate svoje predstavitve. Dodatni širokozaslonski modeli to celo dobesedno upoštevajo... Poleg tega novi PowerPoint ponuja pogled govornika, ki predavatelju prikazuje njegove zapiske, občinstvu pa seveda le diapozitive:

 • Nova velikost diapozitivov Standard v programu PowerPoint 2013 je 16:9, seveda pa jo lahko spremenite nazaj na prejšnjo obliko.
 • Dve datoteki PowerPoint lahko preprosto združite v en dokument, vključno s popravki.
 • Na rob predstavitve lahko dodate komentarje, prikazane so tudi ustrezne osebe, vključno z možnostmi za stik.
 • Poleg tega lahko predstavitve PowerPoint zdaj preprosto objavite kot videoposnetke in jih objavite v družabnih medijih. Podprtih je tudi več medijskih formatov, kot sta MP4 in MOV, ter vsebine visoke ločljivosti in integrirani kodeki.

Outlook 2013: najpomembnejše novosti

Novi Outlook 2013 je najbolj opazen, ko odprete program: V primerjavi s prejšnjo različico je novi namizni vmesnik videti veliko bolj pregleden. Navigacijska vrstica, ki se uporablja za preklapljanje med e-pošto, stiki in koledarjem, je na primer zdaj na dnu zaslona. S tem je zdaj več prostora za vse druge vsebine. Outlook 2013 ponuja tudi nove stvari:

 • Z vključitvijo družabnih omrežij, kot sta Facebook ali Xing, imajo uporabniki zdaj vedno pregled nad dejavnostmi sodelavcev in prijateljev.
 • Podatke o stikih iz omrežij lahko prenesete tudi neposredno na seznam stikov v programu Outlook.
 • Z integracijo programa Skype v program Outlook 2013 je mogoče opravljati telefonske klice neposredno v programu.
 • Funkcija Exchange ActiveSync zdaj sinhronizira stike in koledarje, tako da za to običajno ni več potreben strežnik Exchange.
 • S funkcijo Pogledi lahko jasno prikličete pomembne informacije. V ta namen je dovolj, da z miško preidete na Koledar, Ljudje ali Naloge, da se odpre okno, v katerem so v vsakem primeru prikazane najpomembnejše informacije.

OneNote 2013: Najpomembnejše novosti

Z novo aplikacijo Touch je OneNote še bolj praktičen. To omogoča ustvarjanje in vstavljanje opomb v dokument brez uporabe miške ali tipkovnice. Ročno napisani vnosi so lepo pretvorjeni v natisnjeno besedilo.

 • Izboljšana funkcija tabel z novimi možnostmi oblikovanja omogoča jasnejšo organizacijo vsebine.
 • Z vključitvijo podatkov iz profilov drugih uporabnikov lahko zapiske delite neposredno z njimi.
 • S funkcijo "Pošlji v OneNote" lahko zdaj v beležko vstavite tudi dokumente ali spletne strani.

Sistemske zahteve za Microsoft Office 2013

Programska oprema Office 2013 je na voljo za prenos v dveh različicah: 32-bitni in 64-bitni. Zahteve za posamezno strojno opremo, na primer za pomnilnik RAM, se lahko zato razlikujejo. Upoštevati je treba naslednje minimalne zahteve:

 • Operacijski sistemi: Windows 7 do Windows 10, Windows Server 2008 do 2012 R2
 • Procesor: vsaj 1 GHz
 • RAM: 1 GB (32 bitov) ali 2 GB 64 bitov)
 • Prostor na trdem disku: 3 GB
 • Ločljivost slike: najmanj 1.024 x 576, grafična kartica s pospeševanjem Direct X10

MS Office 2013 Standard kupiti poceni pri Wiresoft

V trgovini s programsko opremo Wiresoft najdete Standard-različica Office 2013 - vključuje naslednje programe:

 • Word 2013 - ustvarjanje poslovnih in osebnih dokumentov z osredotočenim branjem
 • Excel 2013 - ocenjevanje podatkov z zmogljivimi orodji za analizo
 • PowerPoint 2013 - ustvarjanje smiselnih predstavitev
 • Outlook 2013 - upravljanje e-pošte, stikov in sestankov
 • OneNote 2013 - ustvarjajte zapiske ročno, jih digitalizirajte in jih uporabljajte povsod

Ko kupite Standard-izdajo Office 2013 kot licenco za enega uporabnika, imate poleg izjemne cene rabljene programske opreme pri Wiresoftu koristi zlasti od teh prednosti:

 • Microsoft Office 2013 Standard-Edition pri Wiresoftu dobite izključno kot programsko opremo za enega uporabnika.
 • Ta licenca za programsko opremo je običajno del večje licence podjetja, zato je pri Wiresoftu tako poceni!
 • Ob prodaji družbi Wiresoft je bila programska oprema Office- če je bila uporabljena - odstranjena iz prejšnjega računalnika, tako da je licenca 100-odstotno prosta in ponovno uporabna.
 • Vsako uporabljeno programsko opremo je preveril tudi Wiresoft, da bi se prepričal, da jo je mogoče ponovno uporabljati brez težav.
 • Wiresoft kot resen prodajalec programske opreme za prodajo ne ponuja poskusnih različic, ki so veljavne za omejeno obdobje ali imajo omejeno funkcionalnost.
 • Pri vsakem nakupu licence v trgovini Wiresoft Shop ste lahko prepričani, da kupujete originalni Microsoftov izdelek, ki se prodaja v skladu z zakonskimi predpisi, tako da Wiresoft ali vi niste v pravni sivini.

Za vsa vprašanja v zvezi z nakupom licence za Microsoft Office 2013 Standard ali druge Microsoftove izdelke Office se obrnite na nas po e-pošti, telefonu ali tukaj v klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"
Ocene strank za "MICROSOFT OFFICE 2013 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije