Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2013

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10038
 • 543-06057
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
21,90 € * 22,90 € * (4,37% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Združljiv


Vsakodnevno upravljanje elektronske pošte, zasebnih in Business-kontaktov ter organizacija pomembnih sestankov in nalog - s pomočjo Outlook 2013, preizkušenega Microsoft Office -programa, lahko učinkovito upravljate vsa ta opravila, ki spadajo med tipična področja sodobnega poslovnega življenja. Intuitivno upravljan in uporabniku posebej prijazen Desktop-pogled Outlook 2013 ponuja vse pogoje za produktivno delo, ki ga dopolnjujejo številne praktične funkcije in optimalno podpira tako strokovnjake kot neizkušene uporabnike pri hitrem in enostavnem opravljanju vseh nalog. Virtualne mape lahko na primer nastavite za iskanje določene vsebine in filtriranje več kot le e-poštnega prometa.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT OUTLOOK 2013"

Microsoft Outlook 2013 - preizkušena programska oprema Office za celovito komunikacijo v pisarni in vsakdanjem življenju - kot samostojen program

Vsakodnevno upravljanje elektronske pošte, zasebnih in poslovnih stikov ter organizacija pomembnih sestankov in opravil - z Outlookom 2013, preizkušenim Microsoftovim programom Office, lahko učinkovito upravljate vsa ta opravila, ki spadajo med značilna področja sodobnega poslovnega življenja.

Intuitiven in uporabniku posebej prijazen namizni pogled programa Outlook 2013 ponuja vse pogoje za produktivno delo, ki ga dopolnjujejo številne praktične funkcije in optimalno podpira tako strokovnjake kot neizkušene uporabnike pri hitrem in enostavnem opravljanju vseh nalog. Virtualne mape lahko na primer nastavite za iskanje določene vsebine in filtriranje več kot le e-poštnega prometa.

Outlook 2013 ima v primerjavi s prejšnjo različico veliko bolj pregleden vmesnik. Posebej opazno: Navigacijska vrstica za e-pošto, stike in koledarje je bila prestavljena na spodnji rob okna, kar zagotavlja več prostora za drugo vsebino. Kljub temu so v njem še vedno neposredno na voljo vse tipične funkcije za upravljanje e-poštnega prometa ter opravil, stikov in koledarskih vnosov.

Zaradi optimizacije funkcij na dotik v programu Outlook 2013 lahko programsko opremo zdaj udobno uporabljate tudi na različnih napravah, kot so tablični računalniki in pametni telefoni.

Outlook 2013 je redna sestavina izdaj MS Office in zato ni na voljo ločeno (ali samo z naročnino). Z Wiresoftovo ponudbo za nakup programa Outlook 2013 kot samostojnega programa imajo uporabniki, ki nimajo nameščene različice Office 2013, tudi možnost uporabe te komunikacijske programske opreme v svojem računalniku.

Prednost različice Outlook 2013 je, da ta program deluje tudi v starejših Microsoftovih operacijskih sistemih od Windows 7 naprej. To je velika prednost zlasti za tiste uporabnike, ki nimajo trenutnega operacijskega sistema ali bi radi prešli nanj.

V spletni trgovini Wiresoft boste našli različico MS Outlook 2013 ter najnovejše in druge različice programske opreme po razumni ceni za nakup kot licenco za enega uporabnika, pa tudi druge programe Office. Pregled najpomembnejših funkcij in lastnosti v programu Outlook 2013 je na voljo spodaj.

Predstavitev najpomembnejših funkcij v programu Outlook 2013

Sodobni poslovni dan vključuje številne naloge, ki skupaj tvorijo celovito in uspešno komunikacijo s poslovnimi partnerji: To ne vključuje le pošiljanja in arhiviranja e-pošte, temveč tudi organiziranje in usklajevanje nalog, projektov in stikov. Outlook 2013 združuje vse te funkcije, od katerih je vsaka potrebna za ta namen.

Dostopna vrstica predstavlja središče ukazov vmesnika programa Outlook, ki se nahaja na dnu. Tu lahko uporabniki z enim klikom preklapljajo med vsemi glavnimi funkcijami programa Outlook: od e-pošte do koledarja, oseb ali opravil. Dostopno vrstico dopolnjujejo standardni zavihki, ki glede na področje opravila ponujajo ustrezen izbor orodij in možnosti za izvedbo naloge. Vrstni red in izbor ter število gumbov (ikon) v vrstici za dostop lahko poljubno prilagodite.

Seznam sporočil vsebuje tudi številne ukaze za pogosto uporabljena dejanja: Z enim klikom lahko na primer sporočila označite kot pomembna, prebrana ali neprebrana ali jih celo izbrišete.

Uporabo programa Outlook 2013 olajšujejo tudi naslednje funkcije in orodja, na primer:

 • Elektronska sporočila lahko opremite z digitalnim podpisom, ki se samodejno prikaže na koncu vsakega elektronskega sporočila. Pri tem je na voljo veliko možnosti: poleg običajnega besedila z naslovom in portretom pošiljatelja se lahko prikaže elektronska vizitka pošiljatelja, logotip podjetja ali celo slika lastnoročnega podpisa.
 • Opomniki se prikažejo kot pojavna okna, tako da nikoli ne spregledate pomembnega sestanka. V programu Outlook lahko kot opomnike nastavite ne le koledarske vnose, temveč tudi stike in e-poštna sporočila.
 • Upravljanje nalog ali seznamov opravil v programu Outlook 2013 omogoča združevanje različnih seznamov, njihovo prikazovanje kot opomnikov in spremljanje njihovega stanja.
 • Spletni poštni predali omogočajo centralizirano upravljanje e-pošte in projektov: S povezavo programov Outlook, Exchange in SharePoint vsi člani ekipe dobijo dostop do koledarjev, opravil in projektnih map, ki jih lahko  upravljajo od koder koli.
 • Iskanje določenih vnosov, kot so stiki, opravila in druga vsebina, je zdaj v programu Outlook 2013 zelo enostavno, saj lahko nastavite virtualno mapo za iskanje: ob začetku iskanja se vsa e-poštna sporočila ali elementi poiščejo po določenem merilu, filtrirani rezultati iskanja pa so nato skupaj prikazani v tej virtualni mapi. Zdaj je na primer mogoče iskati samo vsa neprebrana e-poštna sporočila v vseh mapah poštnega predala Outlook.

Naslednje inteligentne funkcije s preglednimi prikazi in samodejnimi funkcijami poenostavljajo številna pogosto opravljena opravila:

 • Hitrejši pregled prometa e-pošte: v mapi prejete pošte je mogoče nastaviti prikaz prvih treh vrstic besedila iz prejete e-pošte in ne le prvih nekaj besed kot prej. To pomeni, da prejemnikom ni treba odpreti vsakega e-poštnega sporočila, da bi izvedeli, kaj je v njem, ampak lahko na hitro vidijo, kaj je v njem.
 • Odgovor na e-poštno sporočilo je še hitrejši, če je v njem vdelan komentar. Z enim samim klikom lahko odgovor vnesete neposredno v območje za branje. Prek storitve Lync se lahko s pošiljateljem tudi takoj pogovorite v klepetu v realnem času.
 • V vsakdanjem pisarniškem življenju se hitro zgodi, da želite prejemniku poslati PDF ali drugo priponko, ki je dejanski razlog za sporočilo, vendar jo pozabite vključiti v e-poštno sporočilo. Outlook vas s pojavnim opozorilom opomni, če je v besedilu omenjen, vendar pomotoma ni priložen.
 • Funkcija "Kartica ljudi" (tudi "Ljudje"), ki je že vključena v Windows Phone, je zdaj na voljo tudi v programu Outlook 2013. Samodejno zbira vse pomembne elemente za določen stik, kot so e-poštni naslov in telefonske številke, pa tudi informacije o zadevnih podjetjih in sporočila v družabnih omrežjih, kot sta Facebook in Twitter, ter jih pregledno zbira. Kartico Ljudje lahko uporabite v programu Outlook za usklajevanje sestankov, pošiljanje e-poštnih sporočil ali klicanje osebe neposredno z nje.
 • Pogled koledarja zdaj vključuje tudi lokalno vremensko napoved, če je morda vreme pomembno pri načrtovanju določenih sestankov, npr. za dogodke na prostem.
 • Outlook 2013 že vključuje podporo za Exchange ActiveSync, zato za povezavo s storitvijo outlook.com (hotmail.com) ni več potreben poseben povezovalni dodatek. Vsebino v programu Outlook na namizju je mogoče sinhronizirati tudi z vsebino v storitvi outlook.com.
 • Nova funkcija MeetingNotes omogoča tudi takojšnje ustvarjanje opombe v OneNote iz sestanka v koledarju Outlook. Opomba bo samodejno vključevala datum, uro in število udeležencev, tako kot vnos v koledar Outlook.
 • Če uporabljate Outlook za iOS ali Outlook za Android, se osnutki e-poštnih sporočil samodejno sinhronizirajo z mobilno napravo, tako da so ta sporočila na voljo na poti.

Sistemske zahteve za Microsoft Outlook 2013

Office-Program Outlook 2013 ponuja Microsoft v 32-bitnih in 64-bitnih različicah za prenos. 32-bitno različico programa Outlook 2013 podpira Windows-Operacijskih sistemov Windows 7Windows 8  in Windows 8.1.

Poleg omenjenih operacijskih sistemov 64-bitno različico programa Outlook 2013 podpirata tudi Windows Server 2008 R2 in Windows Server 2012.

Odvisno od različice bitov obstajajo tudi dodatne strojne zahteve za delovni prostor in prostor na trdem disku. Pri namestitvi je treba upoštevati naslednje minimalne zahteve:

 • Operacijski sistemi: najmanj Windows 7, Windows 8; Windows Server 2008 R2 ali Windows Server 2012
 • Procesor: najmanj 1 GHz ali hitrejši - x86- ali x64-bitni procesor
 • Pomnilnik (RAM): vsaj 1 GB (32-bitni); 2 GB (64-bitni)
 • Trdi disk: vsaj 3 GB
 • Zaslon: Najmanjša ločljivost 1.024 x 576 slikovnih pik
 • Grafična kartica, ki podpira DirectX10
 • Funkcija več dotikov je optimizirana za Windows 8

Kupite Microsoft Outlook 2013 posamično pri Wiresoftu po nizki ceni

MS Outlook 2013 je tipičen del običajnih izdaj MS Office 2013 in zato ni na voljo v običajni trgovini posamično, temveč le skupaj s paketom Office ali kot plačljiva naročniška različica. V Wiresoftovi spletni trgovini je program Outlook 2013 na voljo tudi za nakup posamično - kot nakupna različica, brez obveznosti do naročnine s pogostimi posodobitvami programske opreme; pri nakupu prek Wiresofta,  nastanejo samo enkratni stroški. V tem primeru kupite običajno polno različico programa, z enako funkcionalnostjo kot programska komponenta, vključena v Office 2013, edina razlika je, da je to Outlook 2013 je ena licenca, ki se uporablja izključno sami.

Varen nakup programske opreme z Wiresoftom: Nakup programa Outlook 2013 ali katerega koli drugega programa Office pri Wiresoftu je poceni, priročen in varen: ker je ta program Outlook 2013 licenca za enega uporabnika, ki je bila del večje količinske licence, ki jo običajno kupijo in uporabljajo le večja podjetja. Vsako podjetje ob nakupu pridobi pravico do prodaje presežnih licenc za programsko opremo - npr. družbi Wiresoft. Ni pomembno, ali se uporabljajo ali ne, ali so bili nadomeščeni z novejšo različico programa ali niso več podprti zaradi splošne prilagoditve strojne opreme ali posodobitve operacijskega sistema. S prodajo je bila licenca za količino razpuščena in pretvorjena v posamezne licence - te se nato imenujejo rabljena programska oprema. Vendar delitev ne vpliva na njihovo funkcionalnost. Poleg tega programska oprema ni podvržena obrabi. Wiresoft zato prodaja le popolne različice programa Outlook 2013 in drugih različic ali Microsoftovih programov, ki so enake izvirnim različicam, ki so na voljo pri Microsoftu, in prihajajo iz zakonitih virov.

Zato, ko kupite Outlook 2013 kot rabljeno programsko opremo z Wiresoft, ne tvegate pravno, saj je trgovina z rabljeno programsko opremo izrecno dovoljena z zakonom.

To Outlook 2013 programsko opremo lahko namestite takoj po končanem postopku nakupa in prenosa v računalnik ter aktivirate s priloženim licenčnim ključem -Multi-Activation-Key (MAK) - in takoj uporabite brez časovne ali druge omejitve.

Nakup programske opreme Microsoftovih programov prek Wiresofta je ekonomsko ugodna rešitev za naše stranke, da lahko te večinoma drage ali posamezno običajno nedostopne programe uporabljajo same. Ne le samostojni podjetniki in zasebni uporabniki, ampak tudi mala in srednja podjetja imajo koristi od naše ponudbe poceni programske opreme, saj ne dobijo le vseh prednosti, ki sestavljajo Outlook 2013, ampak tudi prihranijo denar pri nakupu!

V trgovini s programsko opremo Wiresoft je poleg trenutnih in starejših različic programa Outlook 2013 ter drugih Microsoftovih programov na voljo za nakup še veliko drugih programov Office. Če imate vprašanja o MS Outlook 2013 ali katerem koli drugem Microsoftovem programu, nas lahko kontaktirate po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT OUTLOOK 2013"
Ocene strank za "MICROSOFT OUTLOOK 2013"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije