Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2013

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10121
 • 021-10257
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
21,90 € * 22,90 € * (4,37% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


S programom Microsoft Word 2013 imajo uporabniki dostop do obsežno prenovljene različice klasične programske opreme za urejanje besedil - za profesionalno ustvarjanje dokumentov tako v pisarni kot tudi v šoli, na univerzi ali v zasebni sferi. Zaradi širokega nabora funkcij Microsoft Word 2013 lahko tako izkušeni uporabniki kot tudi začetniki brez predhodnega znanja v kratkem času ustvarijo jasno strukturirana zvezna besedila, pisma in druge vrste pisnih dokumentov. Obsežen nabor praktičnih funkcij podpira uporabnike pri ustvarjanju besedil, na primer samodejni pregledovalnik črkovanja ali orodja za oblikovanje, vključno s številnimi predlogami. Intuitivni uporabniški vmesnik Microsoft Word 2013 je prav tako izjemno prijazen do uporabnika in omogoča takojšnjo uporabo. Zaradi združljivosti z operacijskim sistemom Windows 7 lahko MS Word 2013 uporabljate tudi na številnih starejših PS.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za pomoč uporabnikom.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WORD 2013"

MS Word 2013 - vsestranske možnosti za preprosto obdelavo besedil, tudi kot samostojni program

Microsoft Word 2013 uporabnikom ponuja temeljito prenovljeno različico klasične programske opreme za urejanje besedil - za profesionalno ustvarjanje dokumentov v pisarni, šoli, na univerzi ali v zasebni sferi. S širokim naborom funkcij v programu Microsoft Word 2013 lahko tako izkušeni uporabniki kot začetniki v kratkem času ustvarijo jasno strukturirana neprekinjena besedila, pisma in druge vrste pisnih dokumentov.

Obsežen nabor praktičnih funkcij podpira uporabnike pri ustvarjanju besedila, na primer samodejno preverjanje črkovanja ali orodja za oblikovanje, vključno s številnimi predlogami. Intuitivni uporabniški vmesnik programa Microsoft Word 2013 je še posebej prijazen do uporabnika, zato je njegova takojšnja uporaba še posebej enostavna. Zaradi združljivosti s spletnim mestom Windows 7 lahko MS Word 2013 uporabljate tudi v številnih starejših sistemih PS.

Poleg orodij, znanih iz prejšnjih različic Worda, ki so bila optimizirana, Word 2103 ponuja še posebej pregledno razporeditev vseh razpoložljivih možnosti besedila v spremenjenem traku. Programska oprema je dopolnjena s številnimi novimi funkcijami in lastnostmi, ki med drugim izboljšujejo prijaznost do bralca in podpirajo skupno delo z besedili v oblaku, omogoča pa tudi uporabo na tabličnih računalnikih in pametnih telefonih z optimizacijo delovanja na dotik.

Word 2103 je na voljo pri Wiresoftu - kar je še posebej praktično - kot en program za enega uporabnika. S tem dobite Word z enakim obsegom funkcij kot program, ki je vključen v paket Office Suite 2013. V nadaljevanju najdete pregled najpomembnejših funkcij in izboljšav.

Odkrijte vse pomembne novosti v Wordu 2013 z le nekaj kliki

Če želite preprosto izvedeti vse pomembne nove funkcije v programu Word 2013, jih lahko najdete takoj, ko odprete program. S klikom na F1 se odpre sistem pomoči Word, v katerem lahko uporabniki v razdelku "Začetek" najdejo temo pomoči "Novosti v Wordu 2013" s povzetkom najpomembnejših novosti v Wordu 2013. Te vključujejo:

 • Ob zagonu programa Word se v levem stolpcu prikaže seznam vseh nedavno uporabljenih dokumentov. Če dokumenta ni na seznamu, ga lahko razširite s klikom na "Odpri več dokumentov".
 • Novi zavihek "Oblikovanje" (Layout) vsebuje vse oblike in slogovne liste, vključene v program Word 2013, vključno z ustreznimi ukazi za prilagajanje razpoložljivih oblik osebnim zahtevam.
 • "Dobrodošli nazaj": Word si zapomni mesto v dokumentu, kjer je uporabnik nazadnje delal. S klikom na pozdravno sporočilo ga takoj prikažete.
 • Nov pogled za urejanje "Enostavno označevanje" poudarja popravke z diskretno preprosto črto na robu. S klikom na to vrstico preklapljate med prikazom "Enostavni zaznamek" in prikazom vseh zaznamkov.
 • Naslovi, oblikovani z vgrajenim slogovnim listom, so lahko prikazani razširjeni ali pomanjšani: S klikom na puščico na levi se prikaže ali skrije povezano besedilo.
 • Dokumente PDF lahko odprete neposredno v programu Word 2013 in jih pretvorite v datoteke Word, ki jih je mogoče urejati. Po urejanju jih lahko ponovno shranite v formatu PDF.
 • Ko odprete dokument, ustvarjen s starejšo različico programa Word, ga Word 2013 prikaže v načinu združljivosti. Tako lahko dokument uredite brez uporabe novih funkcij Worda in ga nato znova uredite s starejšo različico Worda.

Poleg tega so na voljo številne druge funkcije za vključevanje slik in grafik, osredotočeno branje, spletno sodelovanje in uporabo na napravah na dotik:

Postavitev v realnem času v Wordu 2013

V različici 2013 je vstavljanje in nameščanje slik ter grafike v Wordov dokument še lažje, hkrati pa je preglednejše z različnimi funkcijami postavitve:

 • Možnosti postavitve se prikažejo v obliki ikone takoj, ko je v dokument vstavljena slika ali podobno, in jih lahko odprete s klikom. Zdaj so na voljo različne nastavitve za natančno prilagoditev prikaza slike in pretoka besedila.
 • V ta namen postavitev v živo ponuja predogled v realnem času, ki takoj prikaže rezultate izbranih nastavitev, ki jih lahko po želji takoj prekličete.
 • Z novimi vodili za poravnavo je lažje razporediti in premikati fotografije ali diagrame v besedilu.
 • Za urejanje diagramov je v Wordu na voljo tudi več gumbov neposredno ob izbrani grafiki.

Nov način branja v Wordu 2013

Word z novim načinom branja, ki omogoča veliko boljši pregled, v marsičem omogoča boljšo bralno izkušnjo:

 • Dokumenti so na zaslonu prikazani v stolpcih, ki jih je lažje brati. Glede na izbrano širino strani in faktor povečave je besedilo prikazano v enem ali dveh stolpcih. Po besedilu se lahko pomikate tudi s simboloma leve in desne puščice.
 • Word več dokumentov prikaže tudi kot zavihke.
 • Na levi strani strani so prikazani naslovi, ki služijo kot navigacijski pripomoček. Tam lahko s klikom na ustrezen naslov skočite neposredno na želeno stran. Ta stranska vrstica lahko prikaže tudi predogled strani. Vse, kar morate storiti, je, da kliknete na "Strani".
 • Skoraj vsa orodja za urejanje je mogoče skriti, da čim manj motijo bralca. Vendar pa so nekatera priročna orodja, kot so "Opredelitev", "Prevajanje" ali "Iskanje po spletu" (iskanje z Bingom), še vedno na voljo v kontekstnem meniju; prav tako "Komentar" za vstavljanje komentarjev in "Poudarjanje" za označevanje besedila.
 • Bralci lahko iščejo določene izraze z integrirano funkcijo iskanja; vsi zadetki so prikazani v levi stranski vrstici pod "Rezultati". S klikom na rezultat iskanja je bralec neposredno preusmerjen na to stran.
 • Z dvojnim klikom z miško ali dvojnim tapkanjem s prstom lahko tabele, diagrame in slike v Wordovem dokumentu povečate, da zapolnijo zaslon. Z dvojnim klikom ali dvojnim dotikom zunaj zadevnega elementa se pogled povečave znova zmanjša.
 • Ob ponovni uporabi načina branja Word prikaže točno tisto mesto v dokumentu, kjer je bil ta uporabnik nazadnje. To velja tudi za dokumente, ki so bili odprti prek spleta v drugem računalniku.
 • Če želite preklopiti nazaj v način urejanja, kliknite ukaz "Pogled / Uredi dokument".

Spletne funkcije v Wordu 2013

Word 2013 podpira tudi sodelovanje pri delu z dokumenti v oblaku. Te lahko delite prek SharePointa ali OneDrivea in jih hkrati ureja več uporabnikov. Pri sinhronizaciji sprememb skupaj urejenega dokumenta se neposredno uporabijo tiste, ki so bile shranjene prve. V primeru naknadnih sprememb drugega uporabnika se označi ustrezen odlomek besedila, različice pa se nato združijo s ponovnim shranjevanjem. V primeru konflikta Word to označi in uporabniku pomaga pri ročnem reševanju te težave. Poleg tega spletne funkcije vključujejo tudi integracijo družabnih medijev. V Wordu 2013 so na voljo naslednje funkcije in možnosti:

 • Pogled v ozadje: v tem pogledu je zdaj v zavihku Datoteka nov ukaz Račun. Uporabniki se lahko tukaj prijavijo s svojim Microsoftovim računom in na primer spremenijo podatke o računu, nastavijo pa lahko tudi ozadje in obliko Worda ter vključijo ustrezne uporabljene storitve. Opravila za določene datoteke lahko tako organizirate v pogledu Ozadje.
 • Vključitev storitve Microsoft SkyDrive ponuja dodatne možnosti za odpiranje, shranjevanje in skupno rabo dokumentov: V pogledu Ozadje lahko izbirate med lokalnim upravljanjem dokumenta in njegovim shranjevanjem ali odpiranjem v storitvi Microsoft SkyDrive.
 • Če želite tam shranjeni dokument deliti z drugimi uporabniki, jim lahko pošljete povezavo ali pa dokument dajte na voljo v ustreznih družabnih omrežjih, ki jih uporabljate.
 • Ko pošljete povezavo do dokumenta, si ga lahko prejemniki ogledajo v svojem spletnem brskalniku, če je predstavljen v spletu na avtorjevem računalniku.
 • Vstavljanje spletnih grafik s spleta je v Wordu 2013 še jasnejše in enostavnejše. Uporabniki lahko prenesejo fotografije in sličice s spletne strani Office.com, iščejo slike v spletu prek Microsoftovega iskalnika Bing ali celo dostopajo do slikovnih datotek prek različnih storitev družabnih medijev ali storitve SkyDrive.
 • To velja tudi za videoposnetke iz spleta: Te lahko na primer vstavite v dokument prek storitev Bing ali YouTube in jih tudi neposredno predvajate.

Uporaba programa Word 2013 v napravah z zasloni na dotik

Word 2013 lahko brez težav uporabljate tudi v tabličnih računalnikih in pametnih telefonih Windows 8. Za to morajo uporabniki v orodni vrstici za dostop preprosto aktivirati način vnosa s prsti; pri tem lahko tudi povečajo prikaz elementov vmesnika in določijo več prostora med posameznimi gumbi in ukazi.

Sistemske zahteve za Microsoft Word 2013

Word 2013 je na voljo za prenos v dveh različicah: 32-bitni in 64-bitni. Zahteve za posamezno strojno opremo se zato lahko razlikujejo.

 • Operacijski sistem: od Windows 7 do Windows 10, Windows Server od 2008 do 2012 R2
 • Procesor: vsaj 1 GHz
 • RAM: 1 GB (32 bitov) ali 2 GB 64 bitov)
 • Prostor na trdem disku: 3 GB
 • Ločljivost slike: najmanj 1.024 x 576, kartica s pospeševanjem Direct X10

Kupite Microsoft Word 2013 kot posamezni program iz paketa Office po ugodni ceni pri Wiresoftu

Word je tipičen fiksni del Microsoftovega paketa Office, zato običajno ni na voljo ločeno. Pri Wiresoftu pa lahko MS Word 2013 kupite kot samostojen program - za razliko od večine drugih trgovin s programsko opremo - po posebni nizki ceni!

Enouporabniška licenca Worda 2013, ki jo ponuja podjetje Wiresoft, je enaka različici, vključeni v paket Office Suite 2013. Vsi, ki želijo Word uporabljati izključno brez drugih programov Office, na primer samozaposleni ali mala podjetja, lahko tako izkoristijo vse prednosti različice Word 2013 - in prihranijo denar.

Poleg Worda 2013 lahko v trgovini s programsko opremo Wiresoft Software Shop najdete tudi številne druge Microsoftove posamezne licence, ki jih lahko tam kupite po posebni ceni. Ti prvotni Microsoftovi izdelki so bili pogosto del večje licence, ki so jo uporabljala podjetja. S preprodajo nam so bile njihove pravice do neomejene uporabe ponovno sproščene. To pomeni, da kot kupec ne vstopate v pravno sivo območje. Ker je bila vsaka predhodno nameščena programska oprema, vključno z ustrezno licenco, predhodno izbrisana, tako da jo lahko novi uporabnik ponovno prosto uporablja. Wiresoft kot ugleden prodajalec programske opreme ponuja vse Microsoftove izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini, izključno kot polne različice, ki jih je zato mogoče uporabljati neomejeno in brez omejitev funkcij.

Imate vprašanja o Wordu 2013 ali drugem programu Office? Potem izkoristite naše kompetentne nasvete in se z nami povežite prek e-pošte, telefona ali klepeta.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WORD 2013"
Ocene strank za "MICROSOFT WORD 2013"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije