Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10582
  • H04-01320
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
4.213,90 € * 4.680,90 € * (9,98% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Naprave 1x
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Obseg dobave Prenos + licenca


Ta vodnik se osredotoča na zmogljivosti storitev Teams, SharePoint in OneDrive, vključno s shranjevanjem dokumentov, sodelovanjem, deljenjem in pogovori. Za opravljanje dela vam ni treba uporabljati samo enega orodja - vsako orodje deluje skupaj za optimalno produktivnost. Pri sodelovanju v realnem času lahko preprost dostop do datotek, ki so pomembne za projekt, prihrani veliko časa. Datoteke v skupni rabi v Microsoft Teams so na voljo tam, kjer potekajo pogovori in sestanki, vaša ekipa pa si jih lahko lasti skupaj. Dokumenti v skupni rabi v Microsoft Teams so shranjeni v SharePointu, kar vam omogoča najboljše iz obeh svetov.

Če imate dodatna vprašanja o izdelku, se obrnite na našo službo za pomoč strankam.

Informacije o izdelku "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019"

Microsoft Sharepoint Server 2019 - nove funkcije 

Ta vodnik se osredotoča na zmogljivosti storitev Teams, SharePoint in OneDrive, vključno s shranjevanjem dokumentov, sodelovanjem, deljenjem in pogovori. Za opravljanje dela vam ni treba uporabljati samo enega orodja - vsako orodje deluje skupaj za optimalno produktivnost.

Pri sodelovanju v realnem času lahko preprost dostop do datotek, ki so pomembne za projekt, prihrani veliko časa. Datoteke v skupni rabi v Microsoft Teams so na voljo tam, kjer potekajo pogovori in sestanki, vaša ekipa pa si jih lahko lasti skupaj. Dokumenti v skupni rabi v Microsoft Teams so shranjeni v SharePointu, kar vam omogoča najboljše iz obeh svetov.

Microsoft SharePoint Server 2019 je celovit nabor rešitev, zasnovan tako, da vam pomaga pri upravljanju poslovnih podatkov

SharePoint Server 2019 je bil posodobljen v skladu s sodobno izkušnjo, predstavljeno v SharePointu v Microsoft 365. V nadaljevanju so predstavljene nekatere razlike med sodobno izkušnjo v strežniku SharePoint Server 2019 in klasično izkušnjo v strežniku SharePoint Server 2016.

Organizacije, ki uporabljajo strežnik SharePoint, lahko strežnik SharePoint namestijo in upravljajo lokalno ali z naročnino na Office 365 Enterprise ter tako izkoristijo najnovejše funkcije. Ponuja tudi več funkcij in lastnosti, kot so sodobne strani spletnega mesta, sodobni spletni deli in avtorstvo, sodobni seznami in knjižnice, sodobno iskanje, integracija s PowerApps, Power BI in MS Flow ter domače strani SharePoint. Prenos SharePoint Server 2019.

Sistemske zahteve za Microsoft SharePoint Server 2019

  • Strežniški operacijski sistem: Windows Server 2016 Standard ali Datacenter; Windows Server 2019 Standard ali Datacenter; Windows Server 2022 Standard ali Datacenter
  • RAM: 16 GB
  • Procesor: 64 bitov
  • Prostor na trdem disku: 80 GB
  • Dostop do interneta
Nadaljnje povezave do "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019"
Ocene strank za "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije