Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 

Možnosti plačila

Nakup na račun (samo za poslovne stranke)

Račun boste prejeli po elektronski pošti, znesek na računu pa boste plačali z bančnim nakazilom. Pri plačilu z računom od ponudnika storitev pridobimo informacije o vaši kreditni sposobnosti, da bi ocenili naše kreditno tveganje. Oceni svoje kreditne sposobnosti se lahko izognete tako, da izberete drug način plačila. Če je ocena vaše kreditne sposobnosti za nas zadostna, vam bomo blago dostavili takoj. Račun plačate udobno po prejemu računa zrokom plačila 14 dni na spletni strani . Možnost plačila z računom bomo potrdili ali zavrnili v 24 urah po prejemu naročila.

Plačilo s kreditno kartico ali Maestro (prek Paypal Plus / Unzer)

Plačila s kreditno kartico ali Maestro obdeluje naš partner za plačila Unzer ali PAYPAL v skladu z veljavnimi varnostnimi standardi. Če plačate s kreditno kartico, bo vaš račun obremenjen ob odpremi naročila.

Plačilo s Sofortüberweisung

Preprosto in varno prek spletnega bančništva. Prenos se izvede neposredno in v skladu z varnostnimi standardi, ki jih je potrdil TÜV, prek našega spletnega plačilnega partnerja Sofort AG.

Plačilo s PAYPAL

Nezahtevno in neposredno za vse stranke, ki imajo račun PAYPAL.

Plačilo vnaprej (predplačilo)

Znesek na računu (z bančnim nakazilom ali potrdilom o plačilu) nakažite na naš bančni račun in navedite številko naročila. Naše bančne podatke najdete na računu ali v potrditvi naročila. Po prejemu nakazila boste od našega računovodstva po e-pošti prejeli potrdilo o prejemu plačila. Nato bo izdelek poslan v skladu s spodnjimi podatki o dostavi.Plačilni rok   za plačilo vnaprej je 14 dni.

Dostava

Izdelki se pošljejo po pošti ali po pošti (paket DHL), če je naročen fizični izdelek. Pošiljanje po e-pošti je brezplačno.

Način dostave za različne načine plačila:

Paypal: Prejeta naročila pred 17. uro bodo poslana še isti dan.

Kreditna kartica: Naročila, prejeta pred 17. uro, bodo poslana še isti dan.

Sofortüberweisung: Prejeta naročila do 17. ure bodo odpremljena še isti dan.

Nakup na račun: prejeta naročila do 17. ure bodo odpremljena še isti dan.

Predplačilo: Naročilo bo poslano po prejemu plačila.

Stroški pošiljanja v Nemčiji so 4,99 Euro preko DHL. Stroški pošiljanja znotraj EU znašajo 9,99 evra. Dostavo bo opravil DHL.

Naročila in dostave so možne samo v Nemčiji, Avstriji, Belgiji, na Danskem, Finskem, v Franciji, Grčiji, Veliki Britaniji, na Irskem, v Italiji, Liechtensteinu, Luksemburgu, na Nizozemskem, Norveškem, Poljskem, na Portugalskem, Švedskem, v Švici, na Slovaškem, v Sloveniji, Španiji, na Češkem in na Madžarskem.

Čas dostave (fizična dostava):
v Nemčiji: 1 - 2 delovna dneva
v Evropi: 4 - 6 delovnih dni

V primeru zamude pri dostavi boste v 24 urah po pošti prejeli takojšnje povratne informacije. Če izdelek ni več na voljo, vam bomo ponudili enakovredno alternativo ali vam vrnili denar.

Dobavni roki

Rok za dobavo se začne s plačilom
-predplačilom na dan po odobritvi plačilnega naloga vaši banki
-z nakupom na podlagi izračuna na dan po sklenitvi pogodbe
-s Paypalom takoj
-s Sofortüberweisung takoj
-s kreditno kartico takoj

Rok dostave se glede na status dostave konča naslednji dan. Če zadnji dan obdobja pade na soboto, nedeljo ali splošni praznik, ki je priznan na kraju dostave, se ta dan nadomesti z naslednjim delovnim dnem.

V primeru zamude pri dostavi vas bomo o tem takoj obvestili. V tem primeru boste od nas prejeli e-pošto ali, če ste navedli telefonsko številko, sporočilo o trenutnem stanju dostave in novem datumu dostave.

Varnost prek SSL Secure

Vaša naročila in z njimi povezani osebni podatki, kot so vaše ime, naslov ali podatki o kreditni kartici, so zaščiteni s sodobnimi varnostnimi sistemi. Prenos teh podatkov je šifriran in za zunanje uporabnike neberljiv z varnostnim standardom SSL (Secure Socket Layer) podjetja VeriSign, ki ga podpirajo vsi običajni spletni brskalniki. Varnostni status lahko prepoznate po končnici "s" v prvem delu naslova ("https://" namesto "http://").

kategorije