Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10450
 • FQC-10534
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
57,90 € * 62,90 € * (7,95% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  64bit


Z novim operacijskim sistemom Windows 11 Pro so uporabnikom, ki postavljajo posebno visoke zahteve do operacijskega sistema, na voljo številne funkcije in možnosti v kombinaciji z večjo zmogljivostjo, da lahko učinkovito opravijo vsa opravila pri poslovanju podjetij. Operacijski sistem Windows 11 Pro se predstavlja v posodobljenem, uporabniku še prijaznejšem vmesniku, ki omogoča še bolj intuitivno in s tem tudi učinkovitejše delo z računalnikom, med drugim v novi privlačni "Float Design" in z možnostjo "Dark Mode".

Če imate dodatna vprašanja o izdelku, se obrnite na našo službo za pomoč uporabnikom.

 

Informacije o izdelku "MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL"

Windows 11 Pro - novi Microsoftov operacijski sistem za profesionalne uporabnike

Z novim operacijskim sistemom Windows 11 Pro so uporabnikom, ki imajo do operacijskega sistema še posebej visoke zahteve, na voljo številne funkcije in možnosti ter večja zmogljivost za učinkovito opravljanje vseh nalog v podjetjih. Windows 11 Pro se predstavlja v posodobljenem, uporabniku še prijaznejšem vmesniku, s katerim je delo z računalnikom še bolj intuitivno in s tem tudi učinkovitejše, med drugim z novo privlačno zasnovo "Float Design" in možnostjo "Dark Mode".

Windows 11 Pro ponuja tudi številne izboljšave in poenostavitve uporabnosti, na primer s prenovljenim začetnim menijem s centralnim upravljanjem, integracijo skupin v opravilno vrstico, izboljšano funkcijo iskanja ter optimiziranim upravljanjem z dotikom, digitalnim peresom in prepoznavanjem glasu. Poleg tega se z operacijskim sistemom Windows 11 Pro vračajo gradniki, zlasti ljubitelji iger pa se lahko veselijo grafično še bolj zanimive igralne izkušnje.

Pri Wiresoftu lahko novi Windows 11 Pro po ugodni ceni že najdete kot rabljeno programsko opremo - s povečano zmogljivostjo in številnimi poslovnimi funkcijami, ki bodo zagotovo zadovoljile zahteve profesionalnih uporabnikov. Več o novih funkcijah in lastnostih sistema Windows 11 Pro si lahko preberete v naslednjem pregledu - pa tudi neposredno od Wiresoftovega uslužbenca v klepetu v živo.

Windows 11 Pro ponuja več

Novi Windows 11 Pro v tej izdaji ponuja celo vrsto dodatnih funkcij in orodij, ki so za podjetja z veliko zaposlenimi še posebej pomembni za upravljanje: Med njimi so razširjene varnostne funkcije - tako za končne naprave kot za podatke. Pri tem Windows 11 Pro podpira pomembne funkcije upravljanja naprav, kot so skupinske politike, in storitev Windows Update for Business, s katero je mogoče natančno nadzorovati nameščanje posodobitev, da bi se izognili morebitnim težavam s strojno opremo v posameznih končnih napravah.

Obsežnejše varnostne funkcije v sistemu Windows 11 Pro

Na področju varnosti so v sistemu Windows Pro na voljo na primer naslednje funkcije:

 • Tehnologija vizualizacije Hyper-V omogoča zagon drugih operacijskih sistemov kot virtualnih računalnikov. Glavne prednosti so manjša izkoriščenost zmogljivosti strežnika, manjša poraba energije in večja varnost, saj se virtualne storitve izvajajo ločeno druga od druge. Poleg tega lahko aplikacije lažje zaženete, zlasti na starejši strojni opremi.
 • S tehnologijo šifriranja BitLocker lahko trde diske varno šifrirate. Ta funkcija je še posebej pomembna pri uporabi mobilnih naprav, kot so tablični in prenosni računalniki, saj jih je lažje ukrasti ali izgubiti. Da bi preprečili zlorabo občutljivih ali osebnih podatkov, jih lahko varno šifrirate s programom BitLocker. S programom BitLocker To Go lahko šifrirate tudi ključke USB in zunanje trde diske.
 • Virtualizirano različico sistema Windows 11 lahko zaženete v "peskovniku Windows" in tako preizkusite tuje programe in aplikacije. Vsaka preizkušena aplikacija se zažene ločeno od gostiteljskega računalnika. Prav tako ni treba prenesti virtualnega trdega diska (VHD).
 • S funkcijo Windows Defender Application Guard (WDAG) lahko brskalnik uporabljate tudi v nekakšnem peskovniku. WDAG se uporablja predvsem za preprečevanje napadov, ki ovirajo produktivnost zaposlenih med brskanjem po spletu. Nezaupanja vredna spletna mesta so izolirana, datoteke Word, PowerPoint in Excel pa na primer ne morejo dostopati do zaupanja vrednih virov v podjetju.

Administrativne funkcije v operacijskem sistemu Windows 11 Pro

Zlasti v podjetjih z veliko zaposlenimi je upravljanje posameznih uporabnikov in skupin večji izziv za administratorje. V sistemu Windows Pro so na primer na voljo naslednje funkcije:

 • Politike skupin omogočajo opredelitev in upravljanje računalnikov, uporabniških računov in skupin, npr. pravic dostopa do podatkov in naprav, kot so tiskalniki, namestitev posodobitev - vključno z roki za izpolnjevanje zahtev - ter optimizacijo shranjevanja (Storage Sense).
 • Pri tem način Kiosk omogoča zlasti konfiguracijo posameznih končnih naprav, pri čemer vsak zaposleni prejme uporabniški račun Kiosk z lastno identiteto.
 • Aplikacija za oddaljeno namizje uporabnikom omogoča funkcijo oddaljenega dostopa za osebni računalnik, tablični računalnik ali pametni telefon, s katero se lahko povežejo s svojim računalnikom in ga uporabljajo na oddaljeni lokaciji.
 • Microsoftova poslovna trgovina uporabnikom zlasti v podjetjih zagotavlja osrednje mesto za iskanje aplikacij, ki so na primer na voljo določenim skupinam in se nato centralno izvajajo.

Kaj je še novega v sistemu Windows 11 Pro?

Windows 11 vsebuje - ne le v različici Pro - številne nove funkcije in lastnosti, ki ponujajo tudi novo uporabniško izkušnjo. Med najpomembnejšimi novostmi so na primer videz:

 • Nov videz s "plavajočim dizajnom": za površino sistema Windows 11 niso značilni le zaobljeni vogali, temveč tudi prozorna okna in zlasti plavajoči elementi, ki namizju dajejo tridimenzionalni videz, tudi v povezavi z novim ozadjem, ki spominja na prepognjeno tkanino. Windows 11 ima tudi veliko novih sistemskih ikon.
 • Windows 11 uvaja tudi novo pisavo sistemskih ikon: Segoe Fluent Icons. Prikazovanje glifov v programu Segoe Fluent poteka po treh načelih: Glifi vsebujejo le podrobnosti, ki so potrebne za sporočanje vsebine (minimalne). Temeljijo na preprostih geometrijskih oblikah (Basic) in uporabljajo sodoben, lahko razumljiv slog (Evolved).
 • Kontekstni meni je postal jasnejši: To je po eni strani zagotovljeno z novim dizajnom "Sun Valley", ki pritegne pozornost z zaobljenimi vogali, po drugi strani pa predvsem z dejstvom, da so iz menija izginile manj pogosto uporabljane funkcije, tako da so pomembnejše funkcije lažje dostopne.

Prenovljeno je bilo tudi namizje, ki ima v primerjavi s prejšnjo različico novo, uporabniku prijaznejšo zasnovo za intuitivno delo:

 • Novi začetni meni sistema Windows 11 ne vsebuje več živih ploščic, temveč temelji na videzu pametnih telefonov, kar dodatno podpira dosleden uporabniški vmesnik v vseh vrstah naprav in zagotavlja brezhibno uporabniško izkušnjo.
 • Opravilna vrstica z novimi ikonami je osredotočena na dno zaslona, lahko pa jih razvrstite tudi v skupine, ki so levo poravnane kot prej.
 • Za bolj osredotočeno delo je na voljo tudi temni način.
 • Informacijsko središče zdaj ločuje središče za obvestila od hitrih nastavitev in prikaže koledar, ko kliknete datum.
 • Vrnili so se gradniki, med drugim z novičarsko vrstico "Novice in zanimive teme", druge gradnike drugih ponudnikov pa je mogoče naknadno namestiti.
 • V opravilno vrstico operacijskega sistema Windows 11 je vključena tudi komunikacijska platforma Teams, ki nadomešča Skype in s katero lahko uporabniki z enim klikom klepetajo ali sodelujejo v videokonferencah  .
 • Nove funkcije in večjo preglednost ponuja tudi novi tablični način za naprave z zasloni na dotik, ki ima več gest na dotik in izboljšano zaslonsko tipkovnico.
 • Aplikacije za sistem Android lahko uporabljate tudi v operacijskem sistemu Windows 11, pametni telefon pa je lahko povezan z njimi
 • Uporabnikom sistema Windows 11 Pro je na voljo tudi novo orodje za izrezovanje posnetkov zaslona, nov kalkulator z dodatnimi funkcijami, nova zasnova novega Microsoftovega brskalnika Edge, način varčevanja z energijo in po želji tudi Microsoftova zbirka orodij PowerToys.

Zahteve za strojno opremo za operacijski sistem Windows 11 Pro

Če želite, da operacijski sistem Windows 11 Pro deluje brez omejitev v lokalnem osebnem ali prenosnem računalniku, mora strojna oprema izpolnjevati določene zahteve. Poleg tega je v operacijskem sistemu Windows 11 Pro Edition namesto 128 GB lahko nameščenih do 2 TB pomnilnika RAM, podprta pa sta tudi največ 2 polna procesorja ali 128 procesorskih jeder. Za več podrobnosti se obrnite na Wiresoftovega predstavnika. Veljajo naslednje minimalne zahteve:

 • Procesor: dvojedrni procesor (1 GHz) s 64-bitno podporo
 • Pomnilnik: 4 GB RAM
 • Prostor na trdem disku: 64 GB
 • Sistem: UEFI različice 2.3.1 ali višje z omogočenim Secure Boot za varen zagon
 • Vdelana programska oprema: Trusted Platform Module (TPM) različica 2.0
 • Grafična kartica: DirectX 12 z gonilnikom WDDM 2.0
 • Zaslon: visoka ločljivost (720p), večji od 9 palcev, 8 bitov na barvni kanal

Danes kupite Windows 11 Pro po nizki ceni kot rabljeno programsko opremo v spletni trgovini Wiresoft

Novi operacijski sistem Windows 11 Pro je zdaj na voljo tudi kot rabljena programska oprema v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo - to pomeni, da je na voljo po bistveno nižji ceni kot primerljiva nova programska oprema. Pri nakupu rabljene programske opreme pri Wiresoftu lahko izkoristite tudi naslednje prednosti:

 • Ob nakupu operacijskega sistema Microsoft Windows 11 Pro stranke družbe Wiresoft prejmejo izvirno licenco operacijskega sistema, ki jo je predhodno kupilo podjetje in jo prodalo družbi Wiresoft.
 • Pravna podlaga za nadaljnjo prodajo rabljene programske opreme Microsoft Windows 11 Pro je veljavna zakonodaja, ki dovoljuje njeno prodajo ter nakup in uporabo.
 • Ta licenca Windows 11 Pro je zato pri nadaljnji prodaji označena kot "uporabljena", čeprav to ne pomeni, da je njena funkcionalnost omejena ali da je bila dejansko že uporabljena.
 • Če je prejšnji kupec že namestil ali aktiviral programsko opremo Windows 11 Pro, je bila ta pred prodajo podjetju Wiresoft ponovno izbrisana, tako da jo je mogoče ponovno 100-odstotno uporabiti.
Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL"
Ocene strank za "MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije