Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10449
 • D87-07606
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
270,90 € * 299,90 € * (9,67% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Microsoft Visio 2021 je najnovejša različica profesionalne programske opreme za vizualizacijo najrazličnejših procesov in diagramov - tako na poslovnih kot tehničnih področjih itd.; zlasti z novimi orodji in obrazci, vključenimi v Visio 2021 Professional, je mogoče jasno predstaviti še bolj zapletene zadeve ali nabore podatkov kot prej. Intuitivni namizni vmesnik, ki ga poznamo tudi iz programov MS Office in je bil v novi različici posodobljen, še posebej olajša začetek dela z Visio 2021: tudi novi uporabniki se hitro znajdejo in lahko takoj uporabijo orodja in funkcije za pretvorbo podatkov in idej za svoje projekte v informativne diagrame in predstavitve. Visio 2021 Professional lahko uporabljate tudi na napravah, ki podpirajo dotik - tako z digitalnim peresom kot s prstom.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL"

Visio 2021 Professional - najnovejša različica vsestranske Microsoftove programske opreme za vizualizacijo

Microsoft Visio 2021 je najnovejša različica profesionalne programske opreme za vizualizacijo najrazličnejših procesov in diagramov - tako na poslovnem kot tehničnem področju itd.; zlasti z novimi orodji in obrazci, ki jih vsebuje Visio 2021 Professional, je mogoče jasno predstaviti še bolj zapletene zadeve ali nabore podatkov kot prej.

Intuitivni namizni vmesnik, ki ga poznamo tudi iz programov MS Office in je bil v novi različici posodobljen, še posebej olajša začetek dela z Visio 2021: tudi novi uporabniki se hitro znajdejo in lahko takoj uporabijo orodja in funkcije za pretvorbo podatkov in idej za svoje projekte v informativne diagrame in predstavitve. Visio 2021 Professional lahko uporabljate tudi na napravah z možnostjo dotika - z digitalnim pisalom in prstom.

MS Visio 2021 Professional vključuje tudi nove oblike - za ustvarjanje podrobnih opisov delovnih tokov in organizacijskih diagramov, lahko pa se uporablja tudi za predstavitev številnih tehničnih sistemov in njihovih procesov - med drugim so na voljo tudi strukturni diagrami UML za modeliranje razredov in vmesnikov ter datoteke DWG, ki jih je mogoče preprosto uvoziti iz programa AutoCAD. Če uporabljate Microsoft Azure Active Directory ali strežnik Exchange, lahko podatke iz programa Excel uvozite neposredno v oblike.

Znano je že, da se bodo cene za izdaje MS Visio 2021 in tudi za druge nove Microsoftove aplikacije zvišale! Wiresoft že ponuja to programsko opremo Microsoft Visio 2021 Professional Edition kot rabljeno programsko opremo v obliki ene licence kot nakupno različico - in to po bistveno nižji ceni - samo kontaktirajte našo ekipo in takoj izvedite, kdaj bo na voljo za prenos.

V spletni trgovini Wiresoft Software poiščite več informacij o vseh drugih Microsoftovih programih, ki so na voljo kot rabljena programska oprema in jih lahko kupite po znižani ceni, npr. programi, združljivi s programom Visio 2021 Professional. V naslednjem pregledu boste našli informacije o doslej znanih novostih in optimizacijah ter klasičnih funkcijah nove različice MS Visio 2021 Professional Edition.

Doslej znano: To so novosti v programu Visio 2021 Professional Edition

Funkcionalno področje uporabe MS Visio 2021 Professional Edition v obliki nakupne licence bo podobno kot pri Visio Online Plan 2. Microsoft je objavil tudi naslednje podrobnosti: Pogled namizja je posodobljen, med drugim s posodobljenimi zavihki v traku. Seveda Visio 2021 Professional vključuje tudi posodobitve oblik, predlog in slogov, vključno z izboljšano podporo za skupinsko sodelovanje: več ljudi lahko hkrati dela na enem diagramu, ki je lahko povezan tudi s podatki. Visio Professional 2021 ponuja tudi obsežne možnosti za upravljanje pravic do informacij, na primer za preprečevanje uhajanja informacij. Poleg tega Visio 2021 Professional ponuja:

 • Nove predloge za pomoč uporabnikom pri ustvarjanju diagramov Azure, vključno z omrežnimi topologijami, konfiguracijo navideznih računalnikov in številnimi drugimi operacijami.
 • Z novimi oblikami infrastrukture za Amazonove spletne storitve (AWS) je zdaj mogoče ustrezne predloge uporabiti tudi za diagrame.
 • Za predstavitve v programu Visio je mogoče uporabiti več bogatih medijskih vsebin, vključno z izbrano knjižnico arhivskih slik, ikon in drugih vsebin.
 • Nove oblike za načrtovanje delovnih mest, ki upoštevajo veljavne smernice za prostorsko razmestitev. Vključene so tudi nove oblike za vizualizacijo prizorišč kaznivih dejanj ter diagrami žičnih okvirjev za mobilne aplikacije.

Uporabite veliko izbiro diagramov v programu MS Visio 2021 ali ustvarite svoje oblike

Visio 2021 Professional ponuja obsežno zbirko diagramov Visio, s katerimi lahko predstavite vsa mogoča področja. Za lažje iskanje pravega diagrama so ti pregledno razporejeni po tako imenovanih predlogah, ki nato vsebujejo posamezne oblike. Te oblike lahko uporabnik dopolni z besedilom - bodisi s samodejnim vstavljanjem med pisanjem bodisi s povezavo do preglednice Excel ali podatkovne zbirke Exchange: če uporabljate storitve MS SharePoint ali OneDrive, jih lahko uvozite tudi prek teh storitev. Številne integrirane oblike so skladne z industrijskimi standardi, kar pomeni, da vsebujejo zavezujoče informacije za nadaljnjo uporabo.

Visio 2021 Professional vsebuje več kot 600 oblik, od katerih je približno 400 "inteligentnih" oblik, ki ob posodobitvi samodejno prilagodijo z njimi povezane meta podatke. V programu Visio 2021 Professional lahko ustvarite tudi lastne oblike in jih shranite kot glavno obliko, tako da bodo na voljo tudi ob naslednji uporabi.

Visio 2021 Professional uporabnikom ponuja celo vrsto dodatnih diagramov, ki bodo verjetno na voljo samo v tej izdaji:

 • Diagrami UML: Orodja UML, vključena v program Visio 2021 Professional, lahko uporabite tudi za ustvarjanje komunikacijskih diagramov, diagramov komponent in diagramov uvajanja, ki vizualizirajo odnose in komponente, kot so odnosi med pristanišči in vmesniki. Jezik za grafično modeliranje UML - Unified Modelling Language - je bil razvit posebej za vizualizacijo in dokumentiranje komponent programske opreme, na primer specifikacij in načrtov: Diagrami razredov UML prikazujejo statične poglede, vključno z odnosi med objekti sistema, diagrami komponent UML pa se uporabljajo za ponazoritev odnosov med povezanimi komponentami in strukturo kode. Poleg tega so vključeni diagrami uvajanja UML za predstavitev konfiguracije elementov strojne in programske opreme ter diagrami zaporedja UML za vizualizacijo interakcij med udeleženci ali objekti.
 • Diagrami zapisa podatkovne baze: Imenujejo se tudi model odnosov med entitetami (ER model ali ERM) in se lahko uporabljajo za ustvarjanje grafičnega modela podatkovne zbirke.

Dodatne vrste diagramov v programu MS Visio 2021 Professional

Visio 2021 Professional ponovno ponuja veliko različnih vrst diagramov in funkcij ter podporo za dodatne vrste datotek. Poleg tega praktični začetni diagrami omogočajo hitrejše uvajanje v programsko opremo Visio na področjih brainstorminga, organizacijskih diagramov in SDL (Specification and Description Language), ki se zlasti pogosto uporabljajo pri vizualizaciji diagramov poteka, delovnih tokov in časovnic, vključno s praktičnimi nasveti za začetnike pri njihovem ustvarjanju.

Oblike, ki jih vsebuje Visio 2021 Professional, lahko z različnimi orodji tudi ustvarjalno prilagodite: Izbirate lahko prehode in prosojnosti, učinke senc, sijaja, zrcaljenja in 3D ter številne druge možnosti.

Visio 2021 ponuja tudi optimizirano podporo za datoteke AutoCAD, tako da lahko uvozite in pomanjšate tudi datoteke DWG ali DXF, vključno s prekrivanjem oblik brez zakasnitve. Predmete iz programa AutoCAD, kot so načrti stavb in tlorisi, lahko pretvorite v obliko Visio in jih nato dopolnite z drugimi oblikami Visio.

Pregled vrst diagramov v programu Visio 2021 Professional Edition

V programu Visio 2021 Professional so na primer naslednje pogosto uporabljene vrste diagramov ali oblik na voljo v številnih različicah:

 • Diagrami poteka vizualizirajo posamezne faze poslovnih procesov ali tehničnih postopkov, vključno z diagrami Swimlane, medfunkcijskimi diagrami poteka (diagrami IDEF0 in BPMN) in diagrami poslovnih procesov - ti se med drugim uporabljajo v poslovni informatiki ali upravljanju procesov za razlago zapletenih operativnih procesov. Za ponazoritev nekaterih vidikov se uporabljajo tudi vrtilni diagrami, časovni diagrami in 3D stolpčni diagrami.
 • Diagrami poteka procesov se na tehničnem področju uporabljajo za vizualizacijo kemičnih in industrijskih procesov in obratov, medtem ko
 • Diagrami IT se uporabljajo na primer za aktivne imenike in podatkovne zbirke.
 • Organizacijski diagrami, diagrami zaporedja, diagrami dejavnosti in diagrami stanja pojasnjujejo strukture v organizacijah in tiste, ki so vključene v interakcije, ali pa življenjski cikel izdelkov in predmetov.
 • Diagrami primerov uporabe in komunikacijski diagrami pa vizualizirajo interakcije in različne faze poslovnih projektov.
 • Tlorisi in načrti stavb pomagajo pri načrtovanju prostora v podjetju, saj omogočajo vizualizacijo uporabe prostorov, na voljo pa so tudi tehnični prikazi, skladni s standardom IEEE, za storitve v stavbah.
 • Pri razvoju aplikacij sediagrami ogrodja uporabljajo na primer za pojasnitev uporabniškega vmesnika ter posameznih funkcij in vsebin.

Zahteve za strojno opremo za uporabo programa Microsoft Visio 2021 Professional

Pričakuje se, da bo MS Visio 2021 Professional Edition ponovno na voljo v 32-bitni in 64-bitni različici, uporabljati pa ga bo mogoče le v povezavi z operacijskim sistemom Windows 10 ali Windows Server 2019. Več podrobnosti lahko dobite neposredno od ekipe Wiresoft po e-pošti, telefonu ali klepetu. Več podrobnosti o posameznih minimalnih zahtevah je na voljo v naslednjem pregledu:

 • Operacijski sistemi: Windows 10, Windows Server 2019
 • Procesor: 1,6 GHz, dvojedrni
 • Pomnilnik RAM: 4 GB RAM (64-bitni) ali 2 GB RAM (32-bitni)
 • Prostor na trdem disku: 4,0 GB
 • Ločljivost zaslona/zaslona: 1.280 x 768
 • Grafika: Grafična kartica DirectX 10 za pospeševanje grafične strojne opreme
 • Za uporabo funkcij za uporabo datotek Visio v oblaku bo predvidoma potreben račun Microsoft OneDrive, OneDrive za podjetja ali SharePoint

Kupite Microsoft Visio 2021 Professional kot rabljeno programsko opremo v trgovini s programsko opremo Wiresoft

Trenutna različica MS Visio 2021 Professional Edition je že na voljo v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo kot rabljena posamezna licenca - na voljo je po uradnem datumu izida. Cena rabljene programske opreme je nižja od cene ustrezne nove programske opreme te izdaje. Pri nakupu rabljene programske opreme za Microsoft Visio 2021 Professional pri Wiresoftu lahko izkoristite te prednosti:

 • Z nakupom MS Visio 2021 Professional pri Wiresoftu prejmete eno licenco, ki jo je predhodno kupilo in preprodalo evropsko podjetje. Ponujena licenca MS Visio 2021 Professional je zaradi nadaljnje prodaje označena kot uporabljena, pri čemer beseda "uporabljena" ne pomeni omejitev funkcionalnosti te programske opreme ali navedbe, da je bila ta licenca dejansko že uporabljena.
 • Ta MS Visio 2021 Professional kot tudi druge rabljene Microsoftove licence, ki jih podjetje Wiresoft ponuja v prodajo, niso testne različice z omejeno uporabo ali časovno omejene, niti ne vsebujejo že aktiviranega licenčnega ključa, temveč programski izdelek, ki je po vašem nakupu odobren samo za vas.
 • Če je prvotni kupec namestil in aktiviral to programsko opremo Microsoft Visio 2021 Professional, je bila ta s prodajo družbi Wiresoft ponovno izbrisana, tako da je zadevna licenca programske opreme ponovno 100-odstotno prosto dostopna.
 • Pravna podlaga za nadaljnjo prodajo rabljene programske opreme Microsoft Visio 2021 Professional je veljavna zakonodaja, ki dovoljuje prodajo in nakup ter uporabo te programske opreme.
 • Vse take rabljene licence, ki jih je kupil Wiresoft in so na voljo za nadaljnjo prodajo, smo pred prodajo tudi preizkusili glede njihove popolne uporabnosti.
 • Aplikacija MS Visio 2021 Professional je takoj po uspešno opravljenem nakupu na voljo prek elektronske dostave programske opreme (ESD).
 • Tako ste lahko pri nakupu licence pri Wiresoftu prepričani, da kupujete in uporabljate zakonit in izviren Microsoftov izdelek Professional Edition programa Visio 2021.

Če imate dodatna vprašanja v zvezi z nakupom rabljene licence Microsoft Visio 2021 Professional kot rabljene programske opreme ali druge izdaje MS Visio 2021 ter starejših različic MS Visio ali druge Microsoftove programske opreme, nas kontaktirajte po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL"
Ocene strank za "MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije