Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10136
  • C5E-01307
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
118,90 € * 130,90 € * (9,17% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenčni ključ
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


S programom Visual Studio 2017 v različici Professional Edition imajo uporabniki na voljo vse za ustvarjanje aplikacij in programov - od razvoja do odpravljanja napak in popravljanja kode ter nadzora različic do izdaje.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za pomoč uporabnikom.

Informacije o izdelku "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"

Visual Studio Professional 2017 - vse, kar je na voljo za profesionalno ustvarjanje programov, v nakupni različici

Z Visual Studiom 2017 v različici Professional imajo uporabniki na voljo vse, kar potrebujejo za ustvarjanje aplikacij in programov - od razvoja do odpravljanja napak in popravljanja kode ter nadzora različic do izdaje.

Visual Studio Professional podpira starejše jezike, kot sta C in C++, ter sodobne različice, kot so C# in programski jezik Apple Metal, iOS, JavaScript in Python ter drugi spletni jeziki. Poleg tega programska oprema uporabnike pri pisanju kode spremlja s podporo v živo, ne glede na uporabljeni jezik.

Natančne funkcije razhroščevanja olajšajo iskanje in odpravljanje napak ter tako prihranijo dragoceni čas med razvojem aplikacije.

Hitri pogled strukture vedno pokaže, kje so razvijalci v strukturi kode, osrednji seznam napak pa prikazuje vse težave pri sestavljanju ter gradnji in analizi kode, vključno s specifičnimi domenskimi težavami za nekatere jezike, in sicer z analizo v živo med pisanjem.

Visual Studio Professional 2017 ponuja številne izboljšave zlasti pri pogosto uporabljenih funkcijah, kot sta IntelliSense in Refactoring, pa tudi pri navigaciji po kodi in popravljanju kode ter pri IntelliSense in CodeLens, ki povečuje osredotočenost na delo razvijalca, saj neposredno v urejevalniku takoj poudari reference in spremembe kode itd.

Za koga je namenjen Visual Studio 2017 Professional?

Visual Studio 2017 Professional Edition je namenjen profesionalnim razvijalcem, ki sami ali v skupinah razvijajo zahtevne aplikacije, tudi mobilne. Visual Studio 2017 lahko s podporo od Windows 7 naprej uporabljate tudi v starejših operacijskih sistemih, kar razširja krog uporabnikov.

Ponudba Visual Studia 2017 Professional kot rabljene programske opreme pri Wiresoftu ponuja razvijalcem vse prednosti preizkušene Microsoftove programske opreme po posebej ugodni ceni kot enkratno licenco za uporabo na lastnem računalniku brez obveznosti naročnine.

Poleg Visual Studia 2017 Professional lahko v spletni trgovini Wiresoft Software Online Shop najdete tudi druge izdaje ali različice Visual Studia kot posamezno licenco v nakupni različici ter z njim združljive Microsoftove programe, kot sta Windows 8 in Windows 10. Naslednji pregled prikazuje najpomembnejše optimizacije in nove funkcije Visual Studia 2017 Professional.

Pregled najpomembnejših funkcij, vključenih v Visual Studio 2017 Professional

Različica Visual Studio 2017 vsebuje številne izboljšave v primerjavi s prejšnjo različico, pa tudi precej novih funkcij, s katerimi je delo razvijalcev še hitrejše in učinkovitejše. Že ob namestitvi te različice Professional lahko skrbniki izberejo, ali bodo uporabljali samo osrednji urejevalnik ali pa bo uporabnik želel pisati tudi namizne aplikacije .NET, kodo Python ali igre z Unityjem.

Izboljšave so opazne že ob zagonu programa, saj se skrajša čas zagona, pa tudi pri zagonu seje in nalaganju rešitev.

Med funkcijami, ki zdaj delujejo hitreje, je tudi prepoznavanje predlog za projekte in elemente.

Poleg tega Visual Studio 2017 ponuja nekaj izboljšav v ustreznih urejevalnikih za C++, C#, Visual Basic, F#, JavaScript in TypeScript, pa tudi v sistemih in orodjih za razhroščevanje kode in prepoznavanje težav, ki se uporabljajo pri razvoju programske opreme z jedrom .NET Core in ASP .NET Core ter Xamarinom, Apache Cordovo in Unity ter MS SQL Server. Poleg tega je treba posebej omeniti naslednje funkcije v Visual Studiu 2017 Professional:

IntelliSense v Visual Studiu 2017 Professional

IntelliSense med pisanjem opisuje vmesnike za programiranje aplikacij (API) in jih samodejno dopolnjuje z uporabo ustreznih seznamov za dopolnjevanje IntelliSense, s čimer so postopki natančnejši in hitrejši. Hkrati s filtri odstranite nepotrebne člene s seznama za dokončanje. Natančneje v jeziku C#, seznami za dopolnjevanje IntelliSense med drugim vključujejo žetona "član seznama" in "popolna beseda". Seznami med drugim omogočajo tudi hiter dostop do članov določene vrste ali imenskih prostorov, izsekov kode ter imen spremenljivk, ukazov in funkcij.

Podobno je mogoče z inteligentnim vmesnikom IntelliSense hitreje raziskati vmesnik API, saj lahko s kategorijo omejite nabor vrednosti. Orodne vrstice olajšajo tudi pregledovanje definicij API-jev; že med pisanjem opozarjajo na težave in z valovitimi črtami poudarjajo kritične dele.

CodeLens v Visual Studiu 2017 Professional

Z orodjem CodeLens lahko razvijalci spremljajo svoje delo, ne da bi zapustili kodo, in se preprosto pomikajo do posameznih funkcij. CodeLens poudarja vse spremembe kode v urejevalniku, vključno z zadnjim razvijalcem, ki je prilagodil metodo, in ali je bil test na ustrezni točki kode, kjer se trenutno nahaja, uspešno opravljen.

Uporaba Raziskovalca skupin v Visual Studiu 2017 Professional

Če omogočite možnost Team Explorer, lahko razvijalci projekt usklajujejo z drugimi člani ekipe in tako lažje upravljajo dodeljene naloge. Team Explorer med drugim povezuje Visual Studio z repozitoriji Git ali GitHub in repozitoriji TFVC (nadzor različic Foundation) ter projekti, ki jih gostijo storitve Azure DevOps Services, za upravljanje gradnikov, delovnih elementov in izvorne kode.

Nove izboljšave v Visual Studiu 2017

Pri razvoju ni redko, da je treba kodo med potekom projekta naknadno izboljšati. Z refaktorizacijo se posodobi notranja struktura kode, ne da bi se spremenilo njeno obnašanje. Visual Studio 2017 Professional v ta namen ponuja tudi številne nove refaktorizacije, kot so generiranje prepisov, dodajanje parametrov in poimenovanih argumentov, možnost vstavljanja ločil za številke v literale ter spreminjanje osnove številskih literalov - vključno s "heksadecimalno" v "binarno" -, nadalje pretvorbo izjave If v izjavo Switch; prav tako je mogoče odstraniti neuporabljene spremenljivke in dodati preverjanje NULL za parametre.

Upravljanje izvorne kode v Visual Studiu 2017 z Gitom

Visual Studio 2017 Professional ponuja dve možnosti za upravljanje izvorne kode: Microsoftovo lastno rešitev Azure DevOps - če uporabljate oblak Azure Cloud - in

lastno oddaljeno skladišče z uporabo Git, nadzora različic, ki se v ta namen pogosto uporablja Standard.

Azure DevOps (prej Visual Studio Team Foundation - TFS) omogoča boljše usklajevanje različnih vlog v razvoju, kar ekipam omogoča učinkovitejše izvajanje zahtev projekta. Z Azure DevOps v Visual Studiu je med drugim na voljo Redgate SQL Search; poleg tega je iskanje fragmentov SQL tudi v različnih podatkovnih zbirkah olajšano z Redgate ReadyRoll Core, po drugi strani pa podpira tudi upravljanje avtomatiziranih sprememb podatkovnih zbirk z uporabo Source Control in razvoj migracijskih skript; poleg tega Redgate SQL Prompt Core ponuja različne možnosti pri pisanju in oblikovanju ter refaktorizaciji kode SQL.

Ker je za uporabo programa Visual Studio Team Foundation ali ustreznega strežnika običajno potrebna naročniška različica programa Visual Studio 2017 ali neposredna registracija, lahko uporabniki alternativno uporabijo tudi programsko opremo Git - prosto uporabno programsko opremo za upravljanje različic datotek. Tako lahko člani ekipe hkrati delajo na istih projektih.

Visual Studio 2017 v ta namen ponuja možnost neposrednega upravljanja skladišč z gumbi v IDE. Tako lahko kodo hitro pripravite za storitev Git, jo oddate in objavite. Poleg tega izdaja ponuja tudi nove funkcije ali dodatke, med drugim za "Push" in "Commit" ter podporo SSH, tako da lahko z Gitom zdaj v IDE opravite še več nalog.

Xamarin v Visual Studiu 2017

Visual Studio 2017 se močno osredotoča tudi na razvoj mobilnih aplikacij Windows-, iOS in Android s podporo Xamarin. Med vgrajenimi funkcijami Xamarina je na primer program Xamarin Forms Previewer, ki razvijalcem omogoča, da si v neposrednem predogledu ob oznakah XAML takoj ogledajo vpliv vrstice kode na aplikacijo. Xamarin Forms vključuje tudi izboljšave IntelliSense za XAML, tako da zdaj podpira vezave in pretvornike ter kontrole po meri, lastnosti itd.

Sistemske zahteve za Visual Studio 2017 Professional

.NET Framework 4.5.2 ali je potreben za namestitev Visual Studia 2017. Različica .NET Framework 4.7.2, ki je potrebna za zagon programa Visual Studio, je nameščena med namestitvijo. Sicer pa so minimalne zahteve naslednje:

  • Operacijski sistemi: Windows 10, Windows 8 (posodobitev 2919355), Windows 8.1, Windows 7; Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2 (posodobitev 2919355)
  • Procesor: 1,8 GHz ali hitrejši, priporočljivo dvojedrni ali boljši
  • Pomnilnik: 2 GB RAM, priporočljivo 4 GB RAM; vsaj 2,5 GB, če teče v navideznem računalniku
  • Prostor na trdem disku: odvisno od nameščenih funkcij je na voljo do 130 GB prostora; za običajno namestitev je potrebnih 20-50 GB prostega prostora
  • Grafična kartica: podpira DirectX 9 z ločljivostjo vsaj 1.280 x 720 (720p), priporočena je ločljivost 1.366 x 768 ali več

Kupite Visual Studio 2017 Professional kot eno licenco v spletni trgovini Wiresoft

Programska oprema Visual Studio 2017 Professional podjetja Microsoft je na voljo v spletni trgovini Wiresoft kot ena licenca za rabljeno programsko opremo po posebej ugodni ceni.

Licenca Visual Studio 2017 Professional Edition, ki je tukaj ponujena za nakup, izvira iz licenčne zbirke podjetja Visual Studio, ki jo je kupila družba Wiresoft in jo v postopku razpustila ter pretvorila v posamezne licence; pri tem se oznaka spremeni v "rabljena programska oprema" ali "rabljena programska oprema". Vse licence Microsoft Visual Studio 2017 Professional, ki jih ponuja Wiresoft, izvirajo izključno iz podjetij s sedežem v Evropi, za katere velja zakonodaja EU. Niti delitev količinske licence niti spremenjena označitev programske opreme Visual Studio 2017 Professional kot uporabljene ne pomenita omejitev glede njene funkcionalnosti.

Nakup programske opreme z Wiresoftom - vedno varen nakup za vas! Licenca za Visual Studio 2017 Professional, ki je na voljo v Wiresoftovi trgovini po popolnoma nizki ceni, ponuja tudi varnost s takojšnjim prenosom in neposredno aktivacijo licence z vključenim veljavnim licenčnim ključem.

Vsak nakup rabljene programske opreme Visual Studio 2017 Professional ali katerega koli drugega Microsoftovega programa v trgovini s programsko opremo Wiresoft je za naše stranke pravno zagotovljen, saj je trgovanje z rabljeno programsko opremo izrecno dovoljeno z zakonom, kar so jasno potrdile tudi ustrezne sodne odločbe.

Posamezna licenca rabljene programske opreme, kot je Visual Studio 2017 Professional Edition, je cenovno ugodna alternativa običajnim ponudbam programske opreme in zato ponuja možnost uporabe ekskluzivnih izdaj programa. Tudi vi lahko izkoristite našo nizkocenovno ponudbo rabljene programske opreme za Microsoftove programske izdelke!

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo lahko najdete Visual Studio 2017 Professional Edition ter druge različice ali izdaje Visual Studia in ustrezne Microsoftove operacijske sisteme, kot sta 8Windows in Windows 10, kot uporabljeno programsko opremo za takojšen prenos. Če imate vprašanja o Visual Studio 2017 Professional ali drugem Microsoftovem programu, uporabite naš strokovni nasvet v klepetu, po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"
Ocene strank za "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije