Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10026
 • D86-05338
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
57,90 € * 62,90 € * (7,95% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Visio Standard 2013 ponuja široko paleto predlog za ustvarjanje diagramov na številnih poslovnih področjih: tehnične in poslovne procese ter znanstvene strukture je mogoče vizualizirati na diferenciran način. Visio Standard 2013 je zato primeren povsod tam, kjer je treba z grafičnim prikazom pojasniti zapletena dejstva in procese ter organizacijske strukture. Vse vrste diagramov so pregledno razporejene v skladu s predlogami za posamezno področje uporabe in jih je mogoče napolniti z informacijami po lastnih potrebah ali dodatno prilagoditi z oblikami z metodo povleci in spusti. Uporabniki se v programu Visio 2013 Standard zlahka znajdejo prek namiznega vmesnika, znanega iz programov Office. Poleg tega lahko tu intuitivno uporabljajo tudi vgrajena orodja za takojšnjo pretvorbo specifikacij ali idej v informativne diagrame.

Če imate dodatna vprašanja o izdelku, se obrnite na našo službo za pomoč strankam.

Informacije o izdelku "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"

MS Visio Standard 2013 - nakup preizkušenega programa za profesionalne vizualizacije kot rabljene programske opreme

Visio Standard 2013 ponuja široko paleto predlog za ustvarjanje diagramov na številnih poslovnih področjih: tako je mogoče različno vizualizirati tako tehnične in poslovne procese kot tudi znanstvene strukture. Tako je Visio Standard 2013 primeren povsod, kjer je treba z grafično predstavitvijo razložiti zapletena dejstva in procese ter organizacijske strukture.

Vse vrste diagramov so pregledno urejene v skladu s predlogami za ustrezno področje uporabe in jih lahko napolnite z informacijami po lastnih potrebah ali dodatno prilagodite z oblikami z metodo povleci in spusti.

Uporabniki se v programu Visio 2013 Standard zlahka znajdejo z uporabo namiznega vmesnika, ki ga poznajo iz programov Office. Poleg tega lahko tudi tukaj intuitivno uporabljajo integrirana orodja, s katerimi lahko specifikacije ali zamisli takoj pretvorijo v informativne diagrame.

Katerim skupinam uporabnikov je namenjen Visio 2013 Standard Edition?

Ta Standard izdaja programa MS Visio 2013 že ponuja vse predpogoje za uporabo pri ustvarjanju zahtevnih vizualizacij v obliki diagramov - na povsem različnih področjih in vedno na profesionalni ravni, kar pričakujejo tako mala in srednja podjetja kot samozaposleni. Osnova programa Visio so oblike, ki so glede na področje uporabe pregledno razvrščene v predloge, ki jih je mogoče tudi dodatno prilagoditi glede na lastne zahteve in shraniti, tako da so ponovno na voljo kot nove predloge.

Še ena prednost programa Visio 2013 Standard Edition je njegova široka združljivost, ki sega od 7Windows do Windows 10, zaradi česar je ta različica še posebej privlačna za tiste uporabnike, ki še vedno delajo s starejšim operacijskim sistemom in za uporabo te programske opreme niso odvisni od posodobitve svojih obstoječih Microsoftovih programov.

Izdaja Standard programa Microsoft Visio 2013 je v trgovini s programsko opremo Wiresoft na voljo kot posamezna licenca v nakupni različici - kot tako imenovana rabljena programska oprema, ki je nastala z razrešitvijo količinske licence, zato je tudi njena cena v primerjavi z novim blagom bistveno nižja. Rabljene licence za programsko opremo iz podjetja Wiresoft so še posebej ugodna rešitev za skupine uporabnikov, kot so mala in srednje velika podjetja ter samozaposleni, da lahko sami uporabljajo profesionalno Microsoftovo programsko opremo, kot je Visio 2013.

Poleg tega lahko v spletni trgovini Wiresoft Software Online Shop najdejo številne druge Microsoftove aplikacije, vključno z operacijskimi sistemi Windows, ki so združljivi z Visio 2013 - vedno kot cenovno ugodne rabljene posamezne licence programske opreme. V naslednjem pregledu so predstavljene najpomembnejše funkcije in orodja programa Visio 2013 Standard Edition.

Uporabite številne predloge v programu Visio Standard 2013 - ali jih prilagodite z oblikami

Visio Standard 2013 ima širok nabor diagramov Standard, ki so primerni za vizualizacijo tipičnih projektov ter struktur naročil in procesov, značilnih za večino poslovnih področij. Med njimi so naslednje vrste diagramov:

 • Standard- diagrami poteka za dokumentiranje procesov, pa tudi posebne oblike, kot so
 • Diagrami pretoka podatkov za vizualizacijo sistemov,
 • Diagrami poteka procesov, saj se večinoma uporabljajo v kemijskem procesnem inženirstvu, pa tudi
 • Diagrami poteka dela, ki se uporabljajo za razlago dinamike procesov, in
 • Diagrami modeliranja poslovnih procesov.

Poleg tega so na voljo tudi vrste, kot so zemljevidi ter tlorisi, mrežni diagrami ter diagrami programske opreme in podatkovnih zbirk - zlasti tisti iz tipa UML (Unified Modeling Language), splošno uporabljene standardne metode za vizualizacijo modelov in zasnov programske opreme, vključno z različicami:

 • Diagrami razredov za splošne strukturne modele
 • Diagrami komponent za predstavitev komponent sistema
 • Diagrami uvajanja za sisteme strojne in programske opreme v času izvajanja
 • Zaporedne diagrame za zajem vseh elementov, vključenih v interakcijo, in
 • Diagrami dejavnosti, diagrami primerov uporabe, komunikacijski diagrami, diagrami zapisa podatkovnih baz itd.

Vse te predloge lahko v programu Visio Standard 2013 izboljšate ali razširite z obstoječimi oblikami ali z oblikami po meri, ki jih ustvari uporabnik, in jih lahko shranite kot predloge po meri.

Osnovne informacije o strukturi programa Visio 2013 Standard

Visio 2013 Standard, kot vsaka druga programska oprema Visio, je organiziran po modularnem načelu, tako da se lahko uporabniki hitro znajdejo v njem. To pomeni, da lahko tudi neizkušeni takoj in razmeroma preprosto ustvarijo diagrame.

Oblike

Osnovni elementi so tako imenovane oblike - vnaprej določeni risarski objekti - iz katerih je sestavljen diagram. Takšno komponento oblike povlečemo na nov risalni list z uporabo funkcije Drag&Drop; ta je kopija glavne oblike. Glede na to, koliko takšnih oblik potrebujete, jih lahko povlečete iz glavne oblike. V programu Visio se te kopije v nasprotju z glavnimi oblikami imenujejo instance.

Kopirane oblike lahko zdaj dodatno urejate z različnimi obstoječimi izbirnimi točkami - npr. obračate, spreminjate njihovo širino in višino, jih pomanjšate ali povežete med seboj s puščicami itd., prav tako lahko vstavite besedilo in prilagodite barvo, širino črte ali obris.

Oblike

Določene vrste oblik so v programu Visio 2013 vedno združene v tako imenovanih predlogah, ki so zbirke oblik, ki pripadajo določeni vrsti diagrama. Iste oblike se zato lahko pojavijo v različnih predlogah. Prednost tega je, da so glede na izbrano vrsto diagrama - npr. standardni diagram poteka - vse zahtevane oblike vsebovane v zadevni predlogi, pa tudi v drugih predlogah, ki so namenjene izdelavi popolnoma drugačnih diagramov, vendar delno uporabljajo podobne oblike.

Predloge v programu Visio 2013

Če želite ustvariti diagram določene vrste, lahko zdaj preprosto prikličete ustrezno predlogo in začnete - druga možnost je, da preprosto odprete ustrezno predlogo, ki že vsebuje neko osnovno strukturo diagrama, in jo nadalje urejate z oblikami iz povezane predloge, ki je odprta istočasno. V predlogi "Organigram" so na primer na voljo vse ustrezne oblike: med drugim vključujejo  pogosto se pojavljajoče položaje, kot so "svetovalec", "vodja", "generalni direktor" itd. Te lahko nato še dodatno spremenite ali dopolnite z lastnimi oblikami.

V programu Visio 2013 je mogoče shraniti tudi dokončan diagram, tako da je na voljo ob naslednjem odprtju programa. Datoteke Visio vrste .vsd lahko z metodo povleci in spusti uporabite tudi v drugih Microsoftovih programih, vključno s programom PowerPoint, kjer jih lahko uporabite kot del predstavitve. Opozoriti je treba le, da datoteke, ustvarjene s programom Visio Standard 2013, niso združljive z novejšimi programi Office.

Izboljšave in nove funkcije v programu Visio Standard 2013

Namizni pogled programa Microsoft Visio 2013 Standard je zaradi svoje vizualne usmerjenosti v Office-programe takoj znan. Poleg tega v primerjavi s prejšnjo različico ponuja številne izboljšave, izboljšave in nove funkcije:

 • Optimizacija predlog diagramov : v predloge diagramov Microsoft Visio 2013 Standard je vključenih nekaj izboljšav, ki ne zadevajo le Standard-oblike, temveč tudi časovno os, Standard- kot tudi podrobno omrežje. To vpliva zlasti na predloge za podatkovne zbirke, organizacijske sheme ter področja modeliranja poslovnih procesov in UML - Unified Modeling Language - jezik modeliranja, ki se uporablja za vizualizacijo zasnove in dokumentacije komponent programske opreme.
 • Nova funkcija povleci in spusti : Z integracijo funkcije povleci in spusti je uporaba programa Visio 2013 Standard veliko lažja in bolj prilagodljiva. Ne le, da omogoča neposredno vključevanje podatkov v diagrame, temveč lahko diagrame, ustvarjene v programu Visio 2013, vstavite tudi v dokumente Excel in Word.
 • Novi formati datotek: Vse datoteke, ustvarjene v programu Visio, so privzeto shranjene kot datoteke .vsdx. Program prepozna in shrani tudi formate datotek vsdm, .vssm, .vssx, .vstm in .vstx za branje in shranjevanje.
 • Nove možnosti oblikovanja: Nenazadnje Microsoft Visio Standard 2013 ne vključuje le številnih novih oblik in barv ter vzorcev, temveč tudi učinke, kot so gradienti, sence in 3D. Poleg tega program takoj pokaže, ali je mogoče z njim vizualizirani projekt izvesti, saj dodeli oblike in barve, ki označujejo reference med določenimi elementi.

Zahteve za strojno opremo za Microsoft Visio 2013 Standard

Microsoft Visio 2013 Standard je na voljo v 32-bitni in 64-bitni različici - v skladu s tem veljajo različne pomnilniške zahteve.

Pomembna opomba: Različica programa Visio 2013 ni združljiva z Microsoft Office 2016!

 • Operacijski sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 10 - 32-bitni oziroma 64-bitni
 • Strežniški operacijski sistemi: Windows Server 2003 R2 ali Windows Server 2008 - samo 64-bitni
 • Procesor: x64-bitni ali x86-bitni z vsaj 1 GHz in SSE2
 • Pomnilnik RAM: vsaj 1 GB (32-bitni) ali 2 GB (64-bitni)
 • Prostor na trdem disku: vsaj 3 GB
 • Zaslon: Grafična kartica, ki podpira DirectX10, ločljivost najmanj 1.024 x 576 slikovnih pik

Kupite MS Visio 2013 Standard Edition kot poceni rabljeno programsko opremo pri Wiresoftu

V spletni trgovini podjetja Wiresoft je na voljo Standard Edition programa MS Visio 2013 v Standard Edition v obliki licence za enega uporabnika po nizki ceni kot rabljena programska oprema, zato je cena bistveno nižja od ustreznega novega izdelka - medtem ko je v redni trgovini na voljo skoraj izključno le zadnja različica programske opreme. Nakupna različica programa Visio, ki je na voljo pri podjetju Wiresoft, ima poleg bistveno nižje nakupne cene tudi ekonomsko prednost zaradi neomejene uporabnosti za neomejeno obdobje, saj ne gre za naročniško različico, ki vsebuje pogodbene obveznosti z zaračunljivimi posodobitvami.

Osnova ponujene licence za enega uporabnika programa Visio 2013 Standard Edition je količinska licenca tega Microsoftovega programa, ki jo je podjetje prvotno kupilo in po možnosti tudi aktiviralo. Ob zakonsko dovoljeni nadaljnji prodaji ali nakupu s strani družbe Wiresoft je bila ta količinska licenca razdeljena in pretvorjena v posamezne licence; nastale posamezne licence se bodo v prihodnosti imenovale uporabljena programska oprema.

Vendar niti razdelitev na posamezne licence niti nova označitev programa Visio 2013 kot "rabljene programske opreme" ne pomenita nobenih omejitev glede obsega funkcij ali časa uporabe - po eni strani zato, ker se programska oprema na splošno ne more izrabiti, po drugi strani pa zato, ker ta postopek ne krši nobenih veljavnih določb.

Nakup programske opreme pri Wiresoftu je zato vedno varen posel, saj vse ponujene licence rabljene programske opreme, kot je Standard Edition programa Microsoft Visio 2013, prihajajo od podjetij s sedežem v Evropi, tako da poslovne transakcije ureja veljavna zakonodaja EU, ki jasno določa, da je preprodaja rabljene programske opreme zakonsko dovoljena. To jasno potrjujejo tudi različne sodne odločbe, tako da je zanesljivo izključeno tudi tveganje odgovornosti za vas kot kupca. Poleg tega je programska oprema, ki ste jo kupili pri Wiresoftu, zaradi popolnega dokazila o prejšnjih kupcih ali prodajalcih tudi revizijsko zanesljiva.

Nakup programske opreme pri Wiresoftu vam zato prinaša le prednosti! Pri nakupu rabljene licence programske opreme MS Visio 2013 Standard ali drugega programa nimate koristi le od cenovne prednosti v primerjavi z novimi izdelki, temveč tudi od varnosti kupca s takojšnjim prenosom in takojšnjo aktivacijo licence z licenčnim ključem, ki velja izključno za vaš kupljeni izdelek po zaključenem postopku plačila. Poleg tega vam Wiresoftova ponudba rabljene programske opreme omogoča, da sami in brez omejitev uporabljate ekskluzivne izdaje Microsoftovih programov.

V Wiresoftovi trgovini za rabljeno Microsoftovo programsko opremo zato poleg MS Visio Standard 2013 ne boste našli le drugih različic ali izdaj tega programa, temveč tudi številne druge Microsoftove aplikacije, ki so združljive s to različico programa, npr. operacijski sistemi Windows in strežniški operacijski sistemi Windows. Če imate kakršna koli vprašanja o MS Visio Standard 2013 ali kateri koli drugi Microsoftovi programski opremi, ki je na voljo v Wiresoftovi trgovini, preprosto izkoristite naše strokovno in prijazno svetovanje - prek klepeta ali telefona ali e-pošte.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"
Ocene strank za "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije