Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10584
  • DG7GMGF0F4LS
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
49,90 € * 54,90 € * (9,11% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Količina 1x
Sistem  SharePoint Server
CAL Standard Device CAL
Obseg dobave Pravica do uporabe
Trajanje Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki


Nakup licence Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL   pomeni, da določeni napravi omogočite dostop do platforme Sharepoint. Tako lahko službeni računalnik ali celo prenosni računalnik uporablja poljubno število uporabnikov za deljenje vsebine prek Sharepoint ali za iskanje in urejanje vsebine v njem. Na splošno so licence CAL za naprave   uporabne, če zaposleni delajo izključno na svojih osebnih računalnikih ali če si osebne računalnike deli več zaposlenih. Tukaj navedena ponudba se nanaša na izdajo Standard . Če Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL želi imeti tudi možnost uporabe Enterprise funkcij , je potreben dodaten Enterprise-CAL .

Če imate dodatna vprašanja o izdelku, se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"

Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL 

Nakup licence Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL pomeni, da določeni napravi omogočite dostop do platforme Sharepoint. Tako lahko službeni računalnik ali celo prenosni računalnik uporablja poljubno število uporabnikov za deljenje vsebine prek Sharepoint ali za iskanje in urejanje vsebine v njem. Na splošno so licence CAL za naprave uporabne, če zaposleni delajo izključno na svojih osebnih računalnikih ali če si osebne računalnike deli več zaposlenih. Ponudba se nanaša na izdajo Standard. Če Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL želi uporabljati tudi Enterprise funkcije, je potreben dodaten Enterprise CAL.

S pravo programsko opremo lahko bolje sodelujete

Sharepoint 2019 ponuja številne in obsežne možnosti sodelovanja za zaposlene v podjetju. Cilj je skupno vodenje in delo na projektih in nalogah. V ta namen Sharepoint ponuja številne funkcije za upravljanje dokumentov in iskanje, pa tudi različne možnosti upravljanja vsebine. Program na primer deluje kot intranetni portal   in prevzame vlogo družabnega omrežja za interne diskusijske skupine podjetja. Uporabniki lahko sami določijo, katera vsebina naj bo prikazana na spletnih straneh ekipe in blogih, katera naj bo vidna le posameznim oddelkom ali projektnim skupinam in katera naj bo vidna celotnemu podjetju. MicrosoftSharepoint Server 2019 Device CAL je različica za povezavo računalnika podjetja z komunikacijo med oddelki. 

Posodobljeni meniji in možnosti upravljanja 

Različica 2019 Sharepoint se med drugim osredotoča na jasnejši uporabniški vmesnik, ki dobro deluje na različnih zaslonih. Pri tem je upoštevana vse bolj mobilna uporaba računalnikov. Programsko opremo za skupnosti Sharepoint je mogoče skoraj enako dobro upravljati s tabličnimi računalniki, pametnimi telefoni, prenosnimi računalniki in namiznimi napravami. Uporabniki lahko na intuitiven način dostopajo do pogosto uporabljenih aplikacij in pomembne vsebine ter hitro dosežejo ustrezne stike na spletnem mestu. S Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL Nakup bodo uporabniki licencirane naprave uživali v uporabniškem vmesniku, podobnem SharePoint Online. Knjižnici dokumentov in Navigacijske strukture so bile prilagojene strukturam Office 365. 

Enostavno komuniciranje in deljenje dokumentov

Izboljšave v SharePoint 2019 v primerjavi s prejšnjo različico vključujejo nove komunikacijske strani in funkcijo Team News. Če želite dostop do njih omogočiti drugi napravi v podjetju, lahko neposredno pri nas kupite Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL. Trenutna različica skupinskih spletnih mest Sites v Sharepoint vključuje tudi sezname in knjižnice. Poleg tega gre tudi za napredno uporabo podatkov v mobilnih omrežjih. Tako imenovani odjemalec Next Generation Sync Client (NGSC) zagotavlja zanesljiv dostop pooblaščenih oseb do dokumentov podjetja - kadar koli in kjer koli je na voljo internet. To je še posebej pomembno, če nameravate kupiti Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL za prenosni ali tablični računalnik. 

Licence Sharepoint za vse potrebe

Za učinkovito delo z Sharepoint v podjetju je potrebnih več licenc. Na primer, vsak primerek strežnika potrebuje svojo licenco, prav tako pa tudi vsak primerek operacijskega sistema. Do določene mere je mogoče dovoljenja mešati. To pomeni: novo kupljena licenca za dostop 2019 lahko dostopa do strežnika, na katerem še vedno teče Sharepoint2016. To je na primer smiselno, če je nadgradnja strežnika načrtovana dolgoročno, kratkoročno pa je treba novemu zaposlenemu ali novemu računalniku zagotoviti novo licenco. Poleg tega je mogoče v podjetju deliti poljubno število licenc CAL CAL za uporabnike in naprave. Vse te licence lahko kupite pri nas. 

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"
Ocene strank za "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije