Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10494
 • 3YF-00233
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
85,90 € * 94,90 € * (9,48% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Outlook for Mac 2021 je najnovejša različica programa za računalnike Microsoft Apple  za profesionalno centralno organizacijo e-poštnega prometa, stikov in opravil - in tako praktično nepogrešljiv v sodobnem vsakdanu. je v primerjavi s primerljivimi programi za e-pošto verjetno še vedno neprekosljiv - s široko paleto funkcij in možnosti je mogoče učinkovito organizirati poslovno komunikacijo prek časovnih in državnih meja, s programom pa lažje upravljati tudi zapletene projekte. Intuitiven in uporabniku prijazen novi vmesnik programa Business Outlook  Desktop Outlook for Mac 2021 podpira tako strokovnjake kot tudi neizkušene uporabnike pri njihovem vsakdanjem pisarniškem delu, saj program omogoča hiter in enostaven začetek uporabe razpoložljivih funkcij.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"

Microsoft Outlook za Mac 2021 kot samostojni program za upravljanje e-pošte, stikov in sestankov

Outlook za Mac 2021 je najnovejša različica Microsoftovega programa za RačunalnikiApple   za profesionalno osrednjo organizacijo e-poštnega prometa, stikov in opravil - zato je praktično nepogrešljiv v sodobnem poslovnem življenju. V primerjavi s primerljivimi programi za e-pošto je Outlook še vedno neprekosljiv - s širokim naborom funkcij in možnosti je mogoče učinkovito organizirati poslovno komunikacijo prek časovnih in državnih meja, s programom pa je mogoče lažje upravljati tudi zapletene projekte.

Intuitiven in uporabniku prijazen novi namizni vmesnik programa Outlook for Mac 2021 podpira tako strokovnjake kot začetnike pri vsakdanjem pisarniškem delu, saj program omogoča hiter in enostaven začetek uporabe razpoložljivih funkcij.

Boljši pregled nad e-poštnim prometom ponuja tudi Outlook za Mac 2021 z možnostjo ustvarjanja kompleksnih struktur map za posamezna opravila ali teme; to omogoča smiselno in pregledno organizacijo e-pošte in z njo povezanih kontaktnih informacij itd. Inteligentne funkcije v mapi prejete pošte pomagajo uporabnikom pri vsakodnevnem komuniciranju, da razlikujejo med nepomembnimi in pomembnimi sporočili ter jih pametno razvrščajo. To zagotavlja, da imate ves čas pregled nad vsemi resnično pomembnimi nalogami in pomembnimi sestanki.

Druge uporabne funkcije v programu Outlook za Mac 2021 prav tako pomagajo prihraniti čas, saj se lahko uporabniki bolje osredotočijo na bistvene stvari. Možnost, ki je na voljo v Outlook for Mac 2021 za povezovanje in upravljanje več e-poštnih računov prek enega namiznega vmesnika, omogoča boljše usklajevanje komunikacije. Na primer, pri organizaciji sestankov se posamezni koledarji udeležencev, vključno z že vnesenimi termini, sinhronizirajo, da se že na začetku prepreči časovno prekrivanje.

V pregledni navigacijski vrstici so takoj na voljo vse funkcije, potrebne za obdelavo e-pošte in opravil ter urejanje stikov in koledarjev. Poleg tega je bil spremenjen namizni vmesnik za Outlook za Mac 2021 , ki je zdaj zaradi intuitivnih funkcij in lastnosti še udobnejši za uporabo kot v prejšnji različici.

Nova je tudi uporabnost, optimizirana za dotik, tako da lahko Outlook zdaj bolje uporabljate tudi na tabličnih računalnikih in pametnih telefonih. Poleg tega ta različica omogoča lažjo sinhronizacijo med različnimi končnimi napravami, tako da lahko do vseh e-poštnih sporočil, stikov, opravil in sestankov dostopate lokalno in neodvisno prek programa Outlook za Mac 2021.

MS Outlook za Mac 2021 ni na voljo v običajnih trgovinah kot licenca za posameznega uporabnika, temveč je na voljo le kot sestavni del istoimenske različice Office for Mac - pri Wiresoftu pa lahko Microsoftovo programsko opremo za e-pošto kupite tudi posamično - po posebej ugodni ceni!

Poleg te različice Outlook za Mac lahko v spletni trgovini Wiresoft najdete tudi starejše različice in druge programe Office za macOS kot posamezne različice za nakup. Podroben pregled vseh zanimivih novih funkcij programa Outlook za Mac 2021 različica je na voljo spodaj.

Predstavitev najpomembnejših novih funkcij v programu Outlook za Mac 2021 za e-poštni promet

Outlook for Mac 2021 v primerjavi s prejšnjo različico vsebuje celo vrsto optimiziranih obstoječih funkcij in povsem novih funkcij, ki še bolj olajšajo organizacijo e-poštnega prometa ter usklajevanje sestankov in opravil. Posamezne manjše izboljšave skupaj zagotavljajo znatno povečanje zmogljivosti, saj se zaradi njih še lažje osredotočite na bistvene stvari: to se začne z inteligentnim razvrščanjem dohodnega e-poštnega prometa glede na njegovo pomembnost, ki ga dopolnjuje varno odkrivanje škodljivih povezav v njem prek storitve Microsoft Safe-Link, in ne konča s samodejnim spreminjanjem časovnih pasov za organizacijo sestankov zunaj doma.

Prejeta pošta z ustreznimi informacijami za obvladovanje vsakodnevne poplave e-poštnih sporočil

Dnevni promet e-pošte v podjetju običajno vsebuje veliko odvečnih in neželenih sporočil, poleg res pomembnih sporočil. Funkcija "Prejeto s pomembnostjo" je pri tem koristno sredstvo, saj uporabnikom pomaga ločiti pomembne od nepomembnih stvari, tako da jih predhodno razvrsti in ustrezno razporedi. V ta namen se v mapi Prejeto s pomembnostjo uporabljata dva zavihka za prejeto pošto - imenovana "Pomembno" in "Drugo". Sporočila, ki so prepoznana kot pomembna, so samodejno shranjena v zavihku "Pomembno", vsa druga pa v zavihku "Drugo". Vendar pa Outlook uporabnika obvesti o drugih e-poštnih sporočilih, ki si jih lahko takoj ogleda s preprostim preklopom zavihka.

Druge funkcije, kot je "Usmerjeno", dopolnjujejo predhodno razvrščanje tako, da določajo, katera e-poštna sporočila naj se razvrstijo enkrat ali na splošno v ustrezno drugo evidenco. Za uporabo programa Inbox with Relevance je potreben račun Microsoft Exchange.

Opomba @mention

Če želite v e-poštnem sporočilu ali v vabilu na sestanek posebej opozoriti na določeno osebo, avtor v besedilo vstavi simbol @, ki ga dopolni z ustreznim imenom. Tako je ime poudarjeno v telesu sporočila, Outlook for Mac 2021 ga nato samodejno doda tudi v vrstico predmeta, @ pa se prikaže tudi ob sporočilu v mapi prejetih sporočil.

Branje in potrditve dostave e-pošte

Outlook za Mac 2021 uporablja potrdilo o dostavi, da je bilo e-poštno sporočilo dejansko dostavljeno v poštni predal prejemnika, in potrdilo o branju, ki ga pošiljatelj prejme, ko je bilo sporočilo odprto, na drugi strani, da je prejemnik sporočilo ne le prejel, temveč tudi prebral.

Uporaba e-poštnih predlog za podobna sporočila

V vsakodnevnem e-poštnem prometu se pogosto redno pošiljajo sporočila, katerih vsebina se redko spreminja, npr. sporočila o stanju itd. To lahko storite še hitreje z nastavitvijo in uporabo shranjenih predlog, ki so po potrebi takoj na voljo. Pred pošiljanjem predloge je treba dodati le nove informacije.

Zamujeno pošiljanje e-poštnih sporočil

Outlook za Mac 2021 ponuja možnost določitve časa za pošiljanje e-pošte po določenih pravilih. To pomeni, da lahko prenos posameznih sporočil in vseh sporočil zamuja - tako za cele dneve kot tudi za ure in minute. Ustrezno e-poštno sporočilo se do določenega časa shrani v mapo Osnutki in se pošlje, tudi če Outlook v računalniku ni odprt.

Nadaljnje novosti v programu Outlook za Mac 2021 za organizacijo

Naslednje nove ali optimizirane funkcije prav tako olajšajo organizacijo sestankov in ponujajo praktične olajšave za komunikacijo:

 • Usklajevanje različnih časovnih pasov: Posebej praktično pri načrtovanju potovanja v drug časovni pas: Outlook za Mac 2021 ima tukaj možnost ustvarjanja ustreznega dogodka z lokalnim začetnim in končnim časom. Zaradi samodejne pretvorbe informacij vam ni treba iskati po internetu in jih sami pretvoriti.
 • Zbirne kartice za potovanja: Ta pametnejša funkcija v programu Outlook ne le samodejno doda rezervirana potovanja v koledar, temveč tudi samostojno uporablja iste zbirne kartice za vse sestanke in datume, ki jih prepozna v rezervacijah - poleg datuma in ure, krajev in pomembnih številk ter drugih uporabnih informacij.
 • Focus Mode izboljša zbranost: Način Focus Mode, ki je po novem vključen v Outlook for Mac 2021, izboljša zbranost pri delu, tako pri pisanju in branju e-pošte kot pri usklajevanju sestankov, saj začasno skrije vse druge aktivne programe in nova sporočila.
 • Microsoftova storitev Safe-Link zagotavlja varnost e-pošte: Outlook for Mac 2021 zagotavlja izboljšano varnost pri prejemanju potencialno škodljivih e-poštnih sporočil. Microsoftova storitev Safe-Link Service zlasti zazna zlonamerno programsko opremo, skrito v povezavah v lažnih e-poštnih sporočilih; te so prikazane v optimiziranem predogledu. Vgrajeni pregledovalnik v realnem času zanesljivo filtrira zlonamerno programsko opremo in lažne povezave.
 • Nadotik optimizirano delovanje programa Outlook for Mac 2021: Uporabniki programa Outlook for Mac 2021 na tabličnem računalniku ali pametnem telefonu lahko program upravljajo še bolj intuitivno zaradi izboljšane uporabe gest. Dejanja, kot so "Označi kot prebrano", "Označi", "Izbriši", "Arhiv" in "Ni", lahko določite individualno z gestama "Premakni levo" in "Premakni desno".
 • Prikaz udeležencev sestanka: Če sestanek organizira drug zaposleni, se lahko odgovori povabljenih oseb na zahtevo v programu Outlook for Mac 2021 prikažejo tudi na njihovem računalniku Mac.
 • Vizualno izboljšajte e-poštna sporočila z datotekami SVG: E-poštna sporočila pogosto pridobijo na informativni vsebini in učinku, če pošiljatelj vstavi ustrezno datoteko SVG - Scalable Vector Graphics ali vektorsko grafiko. Prednost vektorske grafike ni le v tem, da jo je mogoče skalirati, kar pomeni, da jo je mogoče povečati, zmanjšati ali zavrteti brez izgube kakovosti slike. Lahko jih tudi dodatno obdelamo z različnimi filtri. Outlook za Mac 2021 ponuja izbor primernih motivov SVG za ta namen.

Sistemske zahteve za uporabo programa Microsoft Outlook 2021 v računalniku Mac

Naslednje informacije prikazujejo minimalne zahteve za namestitev in zagon programa Outlook za Mac 2021 v napravi Apple.

 • Operacijski sistem: Različica enega od treh najnovejših operacijskih sistemov macOS
 • Procesor: Intel ali Apple Silicon (M1)
 • Pomnilnik: vsaj 4 GB
 • Trdi disk: vsaj 10 GB razpoložljivega prostora
 • Grafična kartica: vsaj 1.280 x 800 slikovnih pik

Kupite Outlook za Mac kot samostojni program pisarniškega paketa za Mac 2021 po nizki ceni pri Wiresoftu

Kot tipična programska oprema Microsoftovih pisarniških paketov za Mac je Outlook for Mac 2021 pri večini prodajalcev na voljo le ob nakupu ustrezne popolne različice paketa Office. Po drugi strani pa Wiresoft v svoji trgovini s programsko opremo ločeno ponuja tudi Outlook za Mac 2021. Pri nakupu programske opreme pri podjetju Wiresoft imate dvojno korist: po eni strani od vseh prednosti, ki jih ponuja nakupna različica v primerjavi z naročniško različico, ki običajno vključuje posodobitve, ki so plačljive, po drugi strani pa od posebej ugodne cene!

Outlook za Mac 2021, ki ga ponuja Wiresoft, se v ničemer ne razlikuje od programske opreme, vključene v ustrezni paket Office, niti nima nobenih omejitev glede funkcionalnosti.

Varen nakup programske opreme z Wiresoftom: Outlook za Mac 2021 je licenca za enega uporabnika, ki izvira iz večje licence, ki je prvotni kupec - običajno podjetje - ne uporablja več. Ta programska oprema je registrirana šele po nakupu. Wiresoft kot resen trgovec ponuja le takšno Microsoftovo rabljeno programsko opremo, katere nakup in prodaja v EU sta popolnoma zakonita in brez tveganja. To so vedno uradne polne različice, ki so enake programom, ki jih ponuja Microsoft. Za vašo varnost smo pri vsakem Microsoftovem programu, ki je na voljo v okviru licence, preverili njegovo popolno uporabnost, tako da ga lahko po namestitvi uporabljate v celoti in neomejeno dolgo.

To pomeni, da lahko zlasti zasebni uporabniki in samozaposlene osebe ter mala podjetja z nakupom programske opreme pri Wiresoftu uporabljajo vse prednosti programa Outlook for Mac 2021 kot samostojnega programa. Poleg programa Outlook za Mac lahko v trgovini s programsko opremo po ugodni ceni najdete tudi druge programe Office za Mac in drugo Microsoftovo programsko opremo.

Za vprašanja o Outlook for Mac 2021 ali drugi različici ali drugem programu Office for Mac uporabite naše strokovno svetovanje po e-pošti, telefonu in klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"
Ocene strank za "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije