Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2016

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10128
 • 543-06497
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
42,90 € * 46,90 € * (8,53% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Združljiv


Microsoft Outlook 2016 je še vedno priljubljena različica preizkušenega programa za učinkovito obvladovanje vsakodnevnega prometa z e-pošto ter osrednjo organizacijo in usklajevanje sestankov in stikov, kar je eno od značilnih ponavljajočih se opravil v sodobnem poslovnem življenju. Širok nabor funkcij in lastnosti v Office Business  Outlook 2016 omogoča produktivno in hkrati varno delo: Intuitiven in uporabniku prijazen vmesnik podpira tako strokovnjake kot neizkušene uporabnike pri učinkovitem opravljanju vseh potrebnih nalog. Z obsežnimi funkcijami iskanja po e-pošti, vsebini in stikih je lažje upravljati tudi zapletene in velike količine podatkov. Zaradi stalne sinhronizacije stikov itd. so uporabniki vedno na tekočem in nikoli ne zamudijo pomembnih sporočil ali prihajajočih sestankov. Desktop

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT OUTLOOK 2016"

Microsoft Outlook 2016 - vsestranska programska oprema Office za upravljanje e-pošte, stikov, opravil in drugega - kot samostojen program

Microsoft Outlook 2016 je še vedno priljubljena različica preizkušenega programa Office za učinkovito upravljanje vsakodnevnega e-poštnega prometa ter osrednjo organizacijo in usklajevanje poslovnih sestankov in stikov, kar je eno od značilnih ponavljajočih se opravil v sodobnem poslovnem življenju.

Širok nabor funkcij in lastnosti v programu Outlook 2016 vam omogoča produktivno in hkrati varno delo: Intuitivno uporaben in uporabniku prijazen namizni vmesnik pomaga tako strokovnjakom kot neizkušenim pri učinkovitem opravljanju vseh potrebnih nalog. Z obsežnimi funkcijami iskanja e-poštnih sporočil, vsebine in stikov je lažje upravljati tudi zapletene in obsežne količine podatkov. S stalno sinhronizacijo stikov itd. lahko uporabniki ostanejo na tekočem in nikoli ne zamudijo pomembnih sporočil ali prihajajočih sestankov.

Pošiljanje priponk datotek je v programu Outlook 2016 še hitrejše in enostavnejše, poleg tega pa ponuja tudi možnost dodeljevanja individualnih pravic za posamezne naslovnike.

V pregledni navigacijski vrstici programa Outlook 2016 so hitro na voljo vse potrebne funkcije za izpolnjevanje e-pošte, opravil, stikov in koledarskih vnosov. Vmesnik v programu Outlook 2016, optimiziran za dotik, lahko zdaj enotno uporabljate na različnih končnih napravah in je še priročnejši za uporabo kot prej.

MS Outlook 2016 - ki je sicer na voljo le kot del različice Office 2016 - lahko pri Wiresoftu kupite tudi kot samostojen program - in to po izjemno nizki ceni. Ker ta različica programa za elektronsko pošto še vedno deluje pod Windows 7, je nakup koristen predvsem za tiste uporabnike, ki želijo še naprej uporabljati ta operacijski sistem.

V spletni trgovini Wiresoft ne boste našli le te različice Outlooka 2016, temveč tudi starejše ali najnovejše ter druge programe MS Office posamezno kot nakupno različico - tudi te posebej poceni. Vse zanimive funkcije v programu Outlook 2016 so prikazane v naslednjem podrobnem pregledu.

Pomembne in praktične nove funkcije programa Outlook

Naslednje funkcije, vključene v Outlook 2016, uporabnikom pomagajo zlasti pri učinkovitem upravljanju vsakodnevne poplave e-pošte, vključno s hitrim iskanjem vsebine, stikov in dokumentov. Dve ključni prednosti programa Microsoft Outlook 2016 sta iskanje in pošiljanje priponk, ki je zdaj še lažje in hitrejše.

Funkcija nereda

Uporabniki, katerih poštni predal Outlook je povezan s strežnikom Exchange, bodo cenili prednosti tega pametnega orodja: Clutter - ime je dobil po angleški besedi za "nered" - ob prihodu takoj loči pomembna e-poštna sporočila od nepomembnih in jih samodejno razvrsti v lastno "neželeno e-pošto" ter onemogoči morebitno nevarno vsebino, kot so nevarne povezave ali zlonamerna programska oprema. Outlook kot opomnik pošlje dnevni povzetek vseh shranjenih e-poštnih sporočil. Tako se lahko uporabniki osredotočijo na resnično pomembna sporočila.

To funkcijo je treba aktivirati ločeno, kar pomeni, da jo lahko po potrebi tudi deaktivirate. Clutter shranjuje vedenje uporabnika in prepozna, katera e-poštna sporočila so najprej odprta, katera so prebrana pozneje ali popolnoma prezrta. Takšna e-poštna sporočila se samodejno premaknejo v mapo za nezaželeno pošto. Na ta način se program samostojno uči in še naprej izboljšuje svoje iskalne filtre in merila.

V programu Outlook 2016 lahko nastavite virtualne iskalne mape in tako hitreje poiščete sporočila ali druge elemente

Virtualna iskalna mapa filtrira vsa e-poštna sporočila ali elemente, ki ustrezajo določenemu vnaprej določenemu merilu iskanja, in jih nato prikaže skupaj. Na primer, iskalna mapa "Neprebrana sporočila" vsebuje vsa neprebrana e-poštna sporočila v poštnem predalu programa Outlook, tudi če so shranjena v popolnoma različnih mapah. Uporabite ga lahko tudi za iskanje ljudi in stikov.

Iskanje v programu Outlook lahko spremenite tudi z uporabo spustnega seznama "Novo območje iskanja", ki takoj spremeni trenutno mapo ali poštni predal.

Izboljšani imenik

Outlook 2016 omogoča še hitrejšo izbiro pravega naslovnika za e-poštno sporočilo. Ob vnosu imena ali kliku v polje "Komu" program predlaga ustrezne stike iz imenika ali tiste, s katerimi uporabnik najpogosteje komunicira.

Še hitrejše iskanje priponk

Microsoft Outlook 2016 omogoča še lažje in zato hitrejše izbiranje datotek, ki so poslane kot priponke v e-poštnem sporočilu: s klikom na "Priloži datoteko" se uporabniku prikaže seznam vseh datotek, ki so bile nazadnje uporabljene. Če je med njimi ustrezna datoteka, jo lahko z enim klikom znova priložite. To bistveno skrajša zamudne postopke iskanja.

Priponke vsebujejo tudi lasten spustni meni z različnimi funkcijami za odpiranje, shranjevanje, kopiranje ali brisanje z enim klikom.

Še hitrejše pošiljanje priponk

Z Microsoft Outlookom 2016 je še hitrejše tudi pošiljanje velikih datotek: to omogočata OneDrive in SharePoint. Datotek, ki so shranjene v spletu, ni več treba posebej nalagati v e-pošto, temveč jih lahko pošljete v obliki povezave. Ta funkcija ne le pospešuje pošiljanje "težkih" priponk, temveč tudi zmanjšuje količino podatkov v e-poštnem predalu. Poleg tega lahko posameznim datotekam, shranjenim v storitvi OneDrive, dodelite posebne pravice deljenja za naslovnike.

Čarovnik "Želiš si" (Povej mi)

Pomočnik "Povej mi", ki je vključen v menijski trak Office 2016, neizkušenim uporabnikom pomaga pri iskanju in uporabi funkcij programa Outlook; prepoznate ga po ikoni v obliki žarnice, ob kateri je vnosno polje. Uporabnik preprosto vnese, kaj išče ali kaj želi narediti, in funkcija "Povej mi" mu pokaže, kako to narediti in kje v traku se nahaja iskana funkcija, po potrebi pa ponudi tudi dodatno podporo za bolj zapletena dejanja.

Spoznanja" Asistent

V programu Outlook 2016 je uporabnikom na voljo pomočnik "Insights" - v nemščini "Intelligent Lookup" - za pridobitev pojasnjevalne opredelitve ali dodatnih informacij za posamezne izraze ali podrobnosti v e-pošti. S klikom na ustrezno besedilo se aktivira inteligentno iskanje, ki ga podpira Bing, in rezultat se prikaže neposredno v programu Outlook, ne da bi uporabniku bilo treba preklopiti na internet.

Enoten vmesnik programa Outlook 2016, optimiziran za dotik

S poenotenjem videza programa Outlook 2016 in drugih programov Office so bili optimizirani za delovanje na dotik na spletnem mestu Windows 10.

Outlook je zaradi nove integracije potez s potegom prsta po zaslonu še enostavnejši za uporabo. Za dejanja "Označi kot prebrano", "Izbriši", "Označi", "Arhiv" in "Ni" lahko določite gesti "Premakni levo" in "Premakni desno". Tako lahko na primer izbrišete e-poštno sporočilo iz poštnega predala ali iz njega ustvarite sestanek. V tem primeru se zadevno e-poštno sporočilo pred začetkom sestanka ponovno prikaže v poštnem predalu.

Nove funkcije v programu Outlook 2016 za administratorje:

Upravitelji bodo med drugim pozdravili naslednji dve funkciji, ki dodatno izboljšujeta varnost podatkov in zaščito naročnikov:

 • Podpora za večfaktorsko preverjanje pristnosti (MFA) v programu Outlook 2016 z integracijo s knjižnico za preverjanje pristnosti Active Directory dodatno ščiti organizacije pred krajo ključnih podatkov zaradi izgubljenih ali ukradenih poverilnic, saj MFA zagotavlja varno alternativo geslom - in varnost z enim klikom za vse aplikacije Office.
 • Če želite uporabiti povezavo s strežnikom Microsoft Exchange Server, morate zdaj vnaprej konfigurirati funkcijo AutoDiscovery, ki nadomešča prejšnjo registracijo. Outlook nato pridobi nastavitve povezave za Exchange neposredno iz programa AutoDiscovery. Zaradi tega so profili še bolj zanesljivi, hkrati pa je potrebnih čim manj korakov za konfiguriranje uporabnikov in zagotavljanje.

Sistemske zahteve za Outlook 2016

Outlook 2016 je na voljo za Windows v 32-bitni in 64-bitni različici. Microsoft priporoča namestitev 32-bitne različice, ker je bolj združljiva s številnimi drugimi programi in dodatki, ki jih lahko uporabljate z Outlookom ali drugimi programi Office.

 • Operacijski sistemi: Windows 7 ali novejši, Windows Server 2012 R2 ali Windows Server 2012, Windows 10 Server, Windows Server 2008 R2 (Windows XP in Vista nista več podprta)
 • Procesor: x86 ali x64-bitni procesor s frekvenco 1 GHz in SSE2
 • Pomnilnik: 1 GB RAM (32-bitni), 2 GB RAM (64-bitni)
 • Prostor na trdem disku: vsaj 3,0 GB prostega prostora
 • Zaslon: najmanj 1024 x 768
 • Grafična kartica: za strojno pospeševanje grafike je potrebna grafična kartica DirectX 10

Kupite Outlook 2016 kot en program iz paketa Office Suite po razumni ceni pri Wiresoftu

Outlook 2016 je klasična sestavina Microsoftovih paketov Office- vendar manjka v izdaji Home & Student - in običajno ni na voljo ločeno od ustreznega paketa Office kot posamezen program. Vendar je v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo Outlook 2016 na voljo tudi za nakup kot samostojen program - za razliko od večine drugih prodajalcev Microsoftove programske opreme.

Ko kupite programsko opremo Outlook 2016 z Wiresoftom, imate dvojno korist, če ne potrebujete drugega programa Office 2016, saj dobite programsko opremo 1. posamično in 2. po posebej nizki ceni! Poleg zasebnih uporabnikov in samozaposlenih oseb je nakup programske opreme Outlook 2016 pri Wiresoftu zato še posebej ugodna rešitev tudi za manjša podjetja.

Vaše prednosti pri nakupu posamezne licence programa Outlook 2016 so torej: kupite licenco za enega uporabnika od podjetja Wiresoft, ki vas ne zavezuje k naročnini z zaračunljivimi in dolgoročno dragimi posodobitvami, poleg tega ni omejitev v funkcionalnosti. Ta različica nakupa je registrirana samo na vas.

Varen nakup programske opreme z Wiresoftom: Uporabljena programska oprema iz Wiresofta je popolnoma zakonita - in brez tveganja za vas: ker je evropski zakonodajalec to izrecno potrdil! Vsak Microsoftov program, ki je na voljo za prodajo pri Wiresoftu, ne glede na to, ali je del količinske licence ali tako imenovane rabljene programske opreme, je bil tudi preizkušen glede dejanske uporabnosti brez časovnih ali drugih omejitev, tako da ga lahko po namestitvi uporabljate v svojem računalniku neomejeno dolgo časa.

Licenca za enega uporabnika za Outlook 2016, ki je na voljo v trgovini s programsko opremo, običajno izvira iz licence za večjo količino, kot jo uporabljajo podjetja, ali pa gre za uporabljeno programsko opremo, ki je prejšnji kupec ni več uporabljal in jo je zato odstranil, tako da jo je mogoče prosto ponovno uporabiti. To tudi pomeni, da je funkcionalnost programa 100-odstotno uporabna, saj je ta samostojna programska oprema popolnoma enaka programu Outlook 2016, ki je prav tako vključen v paket Office Suite 2016.

Wiresoft kot ugleden trgovec z Microsoftovo rabljeno programsko opremo ponuja samo take polne različice Microsoftovih programov, ki so enake različicam in izdajam, ki so na voljo v običajni trgovini.

V trgovini s programsko opremo Wiresoft boste našli Outlook 2016 in njegove druge različice ter druge programe Office za prodajo, pa tudi številne druge Microsoftove programe.

Če imate vprašanja o programu Outlook 2016 ali katerem koli drugem programu Office, nas lahko kontaktirate po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT OUTLOOK 2016"
Ocene strank za "MICROSOFT OUTLOOK 2016"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije