Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD 2016

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10122
 • 059-09076
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
42,90 € * 46,90 € * (8,53% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Word 2016 je različica preizkušene Microsoftove klasične programske opreme za urejanje besedil, optimizirana za delo v oblaku. Zaradi širokega nabora funkcij in visoke stopnje prijaznosti do uporabnika je Word 2016 nepogrešljivo orodje za profesionalno ustvarjanje besedil - ne le za vsakodnevno uporabo v pisarni, temveč tudi v šoli, na univerzi in doma. Zaradi velikega izbora predlog oblik in številnih intuitivno uporabnih čarovnikov lahko tudi neizkušeni uporabniki s programom Word 2016 ustvarijo privlačno oblikovane besedilne dokumente - od obsežnih poslovnih poročil in dokumentov do pisem, pogodb, esejev, referatov in vabil ter številnih drugih.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WORD 2016"

Microsoft Word 2016 za profesionalno obdelavo besedil

Word 2016 je različica preizkušene Microsoftove klasične programske opreme za urejanje besedil, optimizirana za delo v oblaku. Zaradi širokega nabora funkcij in visoke stopnje prijaznosti do uporabnika je Word 2016 nepogrešljivo orodje za profesionalno ustvarjanje besedil - ne le za vsakodnevno uporabo v pisarni, temveč tudi v šoli, na univerzi in doma. Zaradi velikega izbora predlog za oblikovanje in številnih intuitivno uporabnih čarovnikov lahko tudi neizkušeni uporabniki z Wordom 2016 ustvarijo privlačno oblikovane besedilne dokumente - od obsežnih poslovnih poročil in dokumentov do pisem, pogodb, esejev, referatov in vabil ter še veliko več.

Nove vrste grafikonov širijo možnosti dodajanja opisnih grafik besedilom v Wordu, vgrajeni pregledovalnik črkovanja in novi pomočniki, kot sta funkciji "Vpogledi" in "Povej mi", pa zagotavljajo visoko raven udobja - tako za strokovnjake kot tudi za začetnike.

Predvsem paWord 2016 predstavlja še en pomemben korak k učinkovitejšemu skupinskemu sodelovanju pri pisanju besedil: To zagotavljajo različne funkcije v oblaku z izboljšano zgodovino različic in možnostjo dodeljevanja pravic branja in uporabe neposredno v dokumentu Word. Poleg tega je optimizirana funkcija na dotik, s katero lahko program za urejanje besedil uporabljate tudi na tabličnih računalnikih in pametnih telefonih.

Izboljšano sodelovanje z Windows 10 poleg tega razširja nabor različnih Windows operacijskih sistemov, s katerimi je mogoče uporabljati Word 2016, naravnost tudi zaradi združljivosti z Windows 7 je ta različica Worda zlasti še vedno uporabna tudi na starejših računalnikih.

Microsoft Word 2016 je tipična sestavina ustreznega paketa Office in ga kot takega običajno ni mogoče kupiti ločeno - pri Wiresoftu pa lahko program po ugodni ceni kupite kot različico za enega uporabnika. Z nakupom prejmete zmogljivo različico preizkušene programske opreme za obdelavo besedil, katere prednost je, da jo lahko brez obveznih posodobitev uporabljate neomejeno dolgo.

Nove posebne funkcije Worda v različici 2016

Word 2016 se od prejšnje različice ne razlikuje le po dodatnih optimizacijah obstoječih funkcij, temveč tudi po nekaterih novih funkcijah. Njihov namen je zlasti povečati produktivnost in učinkovitost skupinskega dela pri delu z dokumentom Word, tudi v oblaku, vključno z naslednjimi funkcijami:

 • Vnos v realnem času: Funkcija "Vnos v realnem času" organizira hkratno sodelovanje več uporabnikov pri istem dokumentu Word, kar ga naredi bolj preglednega in hkrati enostavnejšega: prikazuje vsa mesta v datoteki Word, kjer določen uporabnik trenutno izvaja spremembe; to pomeni, da jim lahko ne le sledite, temveč jih tudi takoj preverite in po potrebi tudi popravite.
 • Funkcija komentiranja: Zaradi izboljšane funkcije komentiranja je skupinsko podprto urejanje besedil v Wordu 2016 še bolj praktično: vsi komentarji so vključeni neposredno v zadevni dokument Word, tako da lahko uporabniki nanje tudi neposredno odgovarjajo. Tako ni treba pisati elektronskega sporočila, katerega vsebino bi bilo treba prilepiti nazaj v zadevni dokument.
 • Shrani v pripeto mapo: Mapa, v kateri se nahaja Wordov dokument, je zdaj lahko vidno pripeta ob strani dokumenta. Prednost tega je, da lahko vsi vključeni zaposleni do njega, kot tudi do vseh drugih dokumentov v njem, dostopajo še hitreje in udobneje prek seznama skokov.

Poleg teh funkcij, ki podpirajo ekipo, Word 2016 ponuja tudi druge preizkušene funkcije in dodatke za grafično oblikovanje besedilnih dokumentov ali prenos vsebine iz dokumentov, ki niso Wordovi dokumenti:

 • Več možnosti za sloge Wordart: Word 2016 zdaj ponuja bistveno več možnosti oblikovanja za različne sloge, ki so bili prej na voljo. Ko je oblika Wordart vstavljena, je v galeriji Shape Types na voljo veliko novih možnosti slogov za njeno nadaljnje urejanje.
 • PDF v Wordu: Prenos vsebine PDF v Word 2016 je zdaj še enostavnejši. Namesto zamudnega kopiranja besedil in slik lahko PDF odprete neposredno v Wordu; ta funkcija je še posebej praktična, saj lahko vse grafične elemente neposredno prenesete in nato prosto urejate v Wordu, namesto da bi jih morali najprej dati na voljo prek drugega programa. Na koncu lahko zadevni Wordov dokument iz programa spet takoj shranite v formatu PDF.

Nove splošne funkcije v Wordu 2016 in drugih programih Office 2016

Word 2016 vsebuje tudi različne nove funkcije, ki uporabnikom zagotavljajo uporabno podporo pri delu z besedili; nekatere od njih so na voljo tudi v drugih programih Office, kot so Excel, PowerPoint itd., zlasti pa izboljšujejo učinkovitost pri ustvarjanju besedil.

Čarovnik "Želiš si" - "Tell Me"

Lestvica programa Word 2016 zdaj vključuje pomočnika za upravljanje z imenom "Povej mi" ("Želiš"), ki je označen z ikono v obliki žarnice in je še posebej praktičen kot pomoč za začetnike ali nove uporabnike. Če želite uporabiti to funkcijo, uporabnik v vnosno polje poleg žarnice preprosto zapiše, kaj želi narediti v dokumentu Word, funkcija "Povej mi" pa razloži, kje se nahaja zadevna funkcija, ali v primeru bolj zapletenih vprašanj ponudi dodatno pomoč pri izvedbi želenega dejanja.

Čarovnik "Vpogledi" - "Inteligentno iskanje"

Če želi uporabnik med pisanjem ali branjem Wordovega dokumenta pridobiti dodatne informacije ali celo razlago posameznih izrazov ali specifikacij, mu ni treba več klikniti iz programa Word, da bi preklopil na internet in tam poiskal rezultate. Zdaj je dovolj, da z miško označite ustrezen izraz ali podobno in s klikom aktivirate inteligentno iskanje, podprto s storitvijo Bing. Ustrezni rezultati iskanja so prikazani neposredno v oknu Worda na strani z napisom "Vpogledi".

Poenostavljena souporaba dokumentov Word

Skupna raba Wordovih dokumentov z drugimi je zdaj še hitrejša in enostavnejša: Uporabniki morajo v ta namen le klikniti na "Share" (Skupna raba) v traku in med razpoložljivimi možnostmi izbrati želene. Pri tem lahko posameznim naslovnikom dodelite posamezne pravice za branje ali pisanje itd.

"Zgodovina različic" za sodelovanje v programu Word

Pri skupnem delu z dokumentom v Wordu - še posebej, če to poteka hkrati v oblaku - je pomembno, da spremljate vse spremembe, ki so jih v besedilo vnesli različni udeleženci. Zgodovina različic je nepogrešljiva podlaga za to. S funkcijo "Zgodovina različic" so na voljo tudi prejšnje različice besedila: Prikaže starejša stanja urejanja in jih ponovno omogoči za urejanje.

Nove vrste opisnih diagramov

Word 2016 uporabnikom ponuja tudi več novih vrst grafikonov, ki so vključeni v spletno stran Office in jih lahko uporabite za ponazoritev statističnih podatkov v besedilu. Poleg drevesne karte, slapa in Paretovega (stolpčnega) grafa vključujejo tudi vrste grafov, kot so histogrami ter sončni in škatlasti diagrami, ki so še posebej primerni za vizualizacijo hierarhičnih ali ekonomskih izračunov.

Vključitev storitve OneDrive v program Word 2016

Microsoftov OneDrive je vsestranska shramba v oblaku za spletno souporabo datotek, ki jo zdaj lahko uporabljate v Wordu 2016. Uporabniki lahko dokumente Word shranijo v OneDrive in do njih dostopajo od koder koli in iz katere koli ustrezne naprave. OneDrive tako omogoča tudi skupno spletno delo z datotekami Word na vseh lokacijah.

Uporaba zaščite pred izgubo podatkov v Wordu 2016

Zaščita pred izgubo podatkov (DLP) je Microsoftovo preizkušeno orodje, ki opredeljuje in uporablja učinkovite politike za preprečevanje izgube podatkov. DLP je zdaj na voljo v Wordu 2016 za vse dokumente prek SharePoint Online in OneDrive for Business. Skrbniki s funkcijo Zaščita pred izgubo podatkov določajo politike, ki ščitijo občutljive podatke v dokumentih. Ko je na primer odkrito potencialno varnostno tveganje, DLP to z ustreznimi obvestili sporoči uporabniku in lahko tudi prepreči razkritje.

Sistemske zahteve za MS Word 2016:

Word 2016 je na voljo v 32-bitni in 64-bitni različici v skladu s pripadajočim paketom Office; zahteve za posamezno strojno opremo se lahko razlikujejo glede na različico.

 • Operacijski sistem: Windows 7 ali novejši, Windows Server 2008 R2 ali novejši, Procesor: x86 ali x64-bitni procesor z vsaj 1 GHz in SSE2
 • Pomnilnik: najmanj 1 GB RAM (32-bitna različica), 2 GB RAM (64-bitna različica)
 • Prostor na trdem disku: 3 GB
 • Zaslon: 1 024 x 768
 • Grafična kartica: Grafična kartica DirectX 10 je potrebna za strojno pospeševanje grafike

Kupite Word 2016 kot samostojni program v paketu Office od Wiresofta

MS Word je običajno sestavni del Microsoftovih paketov Office in ga ni mogoče preprosto kupiti ločeno. Za razliko od večine drugih prodajalcev Microsoftove programske opreme lahko različico Word 2016 kupite v Wiresoftovi spletni trgovini kot samostojen program: Pri tem vam ni treba skleniti nobenih naročniških obveznosti ali upoštevati časovne omejitve pri uporabi programa. Zato se nakup Worda 2016 kot enega programa splača tudi dolgoročno, saj vam pozneje ni treba prenašati plačljivih posodobitev.

Ta enouporabniška licenca za Word 2016 je enaka programu Word, ki je prav tako vključen v ustrezni paket Office Suite 2016. Nakup licence za posameznega uporabnika programa Word 2016 je torej cenovno ugodna in varčna alternativa paketu Office, zlasti za tiste uporabnike, ki ne potrebujejo drugih programov Office, na primer za samostojne podjetnike, študente ali mala podjetja, vendar ne želijo ostati brez te klasične programske opreme za urejanje besedil.

Word 2016 in vse druge licence za Microsoftovo programsko opremo, ki so na voljo v trgovini s programsko opremo Wiresoft, so vedno originalni Microsoftovi izdelki, ki jih lahko kupite tudi kot polno različico za enega uporabnika, odvisno od programa. Ti večinoma izvirajo iz obsežnih licenc podjetij ali pa so bili morda že uporabljeni. Vendar to za vas kot kupca rabljene programske opreme ne pomeni nobene pomanjkljivosti v smislu uporabnosti. Vsak programski izdelek, ki je na voljo pri Wiresoftu, je kupljen popolnoma zakonito in ga lahko prenesete in uporabite takoj po plačilu. Vsaka prejšnja namestitev že uporabljenega programa prejšnjega lastnika je bila izbrisana s prodajo podjetju Wiresoft, zato ga je mogoče znova namestiti in je 100-odstotno uporaben. Wiresoft je zato preveril tudi dejansko uporabnost vsake licence Worda. Kot resen prodajalec programske opreme Wiresoft ne ponuja programske opreme za prodajo, ki velja le za omejeno obdobje, niti ne gre za testno različico, ki jo je mogoče uporabljati le v omejenem obsegu.

Naše strokovno svetovanje o programu MS Word 2016 lahko koristite tudi prek e-pošte, telefona in klepeta ali če imate vprašanja o nakupu katere koli druge programske opreme Office.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WORD 2016"
Ocene strank za "MICROSOFT WORD 2016"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije