Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD MAC 2019

Na voljo za takojšen prenos

  • SW10144
  • D48-01257
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
63,90 € * 69,90 € * (8,58% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Word 2019 za Mac je najnovejša različica klasične programske opreme za urejanje besedil iz , ki se pogosto uporablja tudi na računalnikih Apple. Vsestranski program ponuja veliko intuitivno uporabnih funkcij in orodij, ki daleč presegajo zgolj ustvarjanje in urejanje besedilnih dokumentov: Dopolnjujejo ga številne možnosti za njihovo jasno strukturiranje in informativno ponazoritev z grafikoni in tabelami. Zato je for Mac primeren ne le za poslovno korespondenco, temveč tudi za oblikovanje strokovno napisanih poročil in esejev ter diplomskih in magistrskih del za dijake in študente, pa tudi letakov, letakov, brošur in vizitk. Dokumente lahko neposredno v programu shranite kot PDF za tiskanje. for Mac prepozna tudi druge formate datotek, ki jih lahko z njim nadalje obdelujete Microsoft Office Word Word Word 

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WORD MAC 2019"

Samostojni program Microsoft Word 2019 za Mac

Word 2019 za Mac je najnovejša različica Microsoftove klasične programske opreme za urejanje besedil, ki se pogosto uporablja tudi v računalnikih Apple. Vsestranski program Office ponuja številne intuitivno uporabne funkcije in orodja, ki daleč presegajo zgolj ustvarjanje in urejanje besedilnih dokumentov: Dopolnjujejo ga številne možnosti za njihovo jasno strukturiranje in informativno ponazoritev z grafikoni in tabelami. Zaradi tega Word za Mac ni primeren le za poslovno korespondenco, temveč tudi za oblikovanje strokovno napisanih poročil in esejev, diplomskih in študentskih del ter letakov, letakov, brošur in vizitk. Wordove dokumente lahko neposredno v programu shranite kot dokumente PDF za tiskanje. Word for Mac prepozna tudi druge oblike datotek, ki jih lahko z njim dodatno urejate.

Word za Mac olajša ustvarjanje vseh vrst besedilnih dokumentov, saj ponuja širok nabor tipičnih in pogosto uporabljenih slogov ter dodatne možnosti za tipografijo in postavitev, ki med drugim omogočajo hitro in učinkovito ustvarjanje berljivega besedila. S pametnimi orodji, kot so preverjanje črkovanja in številne možnosti samodejnega popravljanja, vključno s prilagodljivim slovarjem, lahko preprosto pišete pisma, eseje, članke in druge dokumente, ki so skladni s pravopisnimi pravili.

Vsa besedila, ustvarjena v programu Word for Mac, lahko označite za posredovanje drugim zaposlenim, na primer z vstavitvijo vodnih znakov, in jih tako zaščitite pred kopiranjem.

MS Word 2019 za Mac vsebuje poleg teh preizkušenih funkcij prejšnjih različic Worda seveda še vrsto novih, prav tako praktičnih funkcij, s katerimi je pisanje in urejanje ter osredotočeno branje še lažje in učinkovitejše kot doslej. Poleg prenovljenega traku so med njimi tudi nove možnosti prikaza, ki pospešujejo iskanje določenih stavkov ali delov v daljših besedilnih datotekah, ter temni način, ki je lažji za oči pri dolgotrajnem delu na zaslonu, in druga učna orodja, ki olajšajo branje, in to ne le študentom in dijakom. Izboljšana podpora za dostopnost optimizira besedila tudi za bralce, ki težje razumejo vsebino.

Nova funkcija proste roke omogoča tudi ročno risanje skic in diagramov ter njihovo vstavljanje neposredno v dokument.

V spletni trgovini Wiresoft Onlineshop lahko dobite najnovejšo različico Worda 2019 za Mac, seveda pa tudi njegove predhodnike in druge Office-programe za Mac kot posebej poceni posamezne aplikacije.

Podroben pregled vseh novih funkcij programa Word 2019 za Mac

Novih funkcij različice 2019 ne bodo cenili le uporabniki računalnikov Mac, ki Word že poznajo, temveč bodo tudi začetniki imeli koristi od vsestranskih možnosti, ki jih ponuja strokovno in učinkovito ustvarjanje in branje besedil s tem Office-programom. Zlasti funkcije za osredotočeno urejanje in integrirana orodja za prevajanje pomagajo strokovnjakom, da se še bolje osredotočijo, ne da bi morali odpreti drugo aplikacijo, saj je vse mogoče Word-interno. To vključuje tudi že omenjeno dostopno pisanje dokumentov in vključevanje zapletenih matematičnih formul s podporo LaTeX. Najpomembnejše funkcije programa Word 2019 za Mac v podrobnostih:

Še boljša preglednost z izbiro različnih možnosti pogleda

Uporabniki, ki že poznajo Word za Mac, bodo takoj prepoznali vizualne novosti, ki jih ponuja novi Word 2019 za Mac: Uporabniški vmesnik s trakom, ki je že znan iz programa Word for Mac 2016, je tukaj združen s sodobnim, za Windows značilnim videzom ploščic. Novost je vidnejša postavitev najpogosteje uporabljenih elementov in funkcij, tako da jih je še lažje najti.

Word 2019 za Mac omogoča tudi nadaljnjo uporabo običajnega videza traku, tako da je mogoče vmesnik tudi preoblikovati. Za uporabo Worda v napravah z zasloni na dotik, kot so tablični računalniki in pametni telefoni, je bila izboljšana občutljivost na dotik za vnos s pisalom.

V Wordu 2019 za Mac so na voljo tudi nove teme Bela, Temno siva in Črna, ki podpirajo osredotočeno pisanje in branje besedila. Črna barva je v tem pogledu najmočnejši kontrast.

Vgrajena učna orodja vam omogočajo učinkovitejše delo z besedilom

Profesionalni uporabniki bodo cenili tudi vgrajena orodja za učenje v Wordu 2019 za Mac. Prvotno so bili zasnovani za študente, da bi omogočili hitrejše razumevanje besedila, vendar so v pomoč tudi uporabnikom, ki Word redno uporabljajo v pisarni. Z orodji za učenje lahko na primer prilagodite širino stolpca in razmik med besedilom, pa tudi barve, saj jasnejši prikaz besedila razbremeni oči.

Z orodjem "Line focus" lahko območje branja omejite na eno, tri ali pet vrstic, in če želite besedilo prebrati na glas, so trenutno prebrani odlomki hkrati označeni. Tako boste lažje sledili temu, kar slišite v besedilu, izboljšali svojo koncentracijo in se manj raztresali.

Podobno nalogo opravlja tudi "način ostrenja", ki ga poznamo že iz starejših različic Worda, saj skrije vse orodne vrstice, tako da je prikaz dokumenta preglednejši.

Ko je funkcija Cue Audio aktivirana, vas podpira tudi z zvočnimi povratnimi informacijami. Ta vas med pisanjem spremlja z različnimi zvočnimi učinki in vam daje zvočne znake, če spreminjate določene možnosti, pa tudi kot potrditev opravljenega dejanja: na primer pri brisanju ali vstavljanju vsebine.

Pri urejanju obsežnejših besedilnih dokumentov lahko iskanje posameznih odlomkov ali določenih delov hitro postane zmedeno. V Wordu 2019 za Mac je poleg običajnega navpičnega prikaza dokumenta Word, pri katerem se vse strani pomikajo od zgoraj navzdol, na voljo tudi nov pogled "Stran za stranjo", s katerim lahko dokument Word prelistate kot knjigo. Pri srednje dolgih besedilih z velikim številom strani pa nova funkcija "Miniature" omogoča hitro orientacijo: ko je aktivirana, se strani prikažejo v majhnem pregledu, kar olajša iskanje iskanih mest.

Optimizirana dostopnost z lažjo podporo za popravljanje napak

V Wordu 2019 za Mac so poleg že vključenih in izboljšanih funkcij na voljo tudi nova orodja, ki optimizirajo besedilo, da je dostopno uporabnikom z omejenimi zmožnostmi branja in razumevanja. Vključeno podporno popravljanje napak predlaga izboljšave s klikom na element menija "Pregled", ki jih lahko z enim klikom takoj sprejmete. Poleg tega so integrirani tudi mednarodno veljavni standardi, ki so bili za lažje razumevanje besedila uvedeni za bralce s posebnimi potrebami.

Integrirana funkcija prevajanja s Prevajalnikom

Medtem ko so morali uporabniki Worda pri pisanju ali branju tujih besed ali celotnega odlomka besedila v drugem jeziku zapustiti program Word in prek brskalnika poklicati spletno mesto, da bi tam dobili prevod, v Wordu 2019 za Mac tega zdaj ni več treba početi: Vse, kar morate storiti, je, da s kazalcem izberete želeno besedilo in aktivirate integrirano funkcijo prevajanja s samodejnim prepoznavanjem jezika. Microsoft Translator Word 2019 za Mac vsebuje več kot 60 jezikov, 11 jezikov je mogoče prevesti v postopku.

Orodje Freehand za spontano risanje diagramov

To, kar je mogoče na tablicah na dotik ali pametnih telefonih, je zdaj na voljo tudi v Wordu 2019 za Mac - z novim orodjem za prostoročno risanje. Za uporabo orodja za prostoročno pisanje uporabniki ne potrebujejo peresa ali vmesnika na dotik, temveč ga lahko uporabljajo tudi z računalniško miško za spontano označevanje besedila ali ustvarjanje skic in formul, ki jih lahko nato tudi dodatno urejajo, premikajo ali kopirajo.

Za orodje za prostoročno pisanje v Wordu 2019 za Mac ima Microsoft na voljo več digitalnih pisal hkrati, vključno s svinčnikom za risanje, pisalom za pisanje in označevalnikom za označevanje. Orodja so na voljo v različnih širinah peresa, 16 enobarvnih barvah in 8 učinkih, kot so mavrica, galaksija, lava, ocean, zlato, srebro in drugi.

Vstavljanje in urejanje skalabilne vektorske grafike

Word 2019 za Mac ponuja obsežno knjižnico ikon, piktogramov, simbolov itd., ki jih je mogoče uporabljati brezplačno, vključno s 3D slikami za ilustracijo predstavitev in delovnih listov. Datoteke s skalabilno vektorsko grafiko, imenovane tudi SVG (Scalable Vector Graphics), so še posebej zanimive, ker lahko spremenijo velikost, se obračajo za 360° ali celo barvno urejajo brez izgube kakovosti slike.

Uporaba LaTeXa v Wordu 2019 za Mac za ustvarjanje zapletenih formul

Wordov vgrajeni urejevalnik formul je vsestransko orodje, vendar je pri prikazovanju bolj zapletenih formul, ki jih pogosto najdemo v znanstvenih besedilih, omejen. Novi Word 2019 za Mac zdaj podpira LaTeX, mednarodni Standard za ustvarjanje profesionalnih obsežnih formul, ki jih je mogoče pretvoriti z njim.

Sistemske zahteve za uporabo programa Microsoft Word 2019 v računalniku Mac

Spodaj navedene specifikacije so zahteve za namestitev in zagon programa Word 2019za Mac v napravi Apple.

  • Operacijski sistem: veljavna različica enega od treh trenutnih operacijskih sistemov macOS
  • Procesor: Intel
  • Pomnilnik: vsaj 4 GB
  • Trdi disk: vsaj 3 GB razpoložljivega prostora
  • Grafična kartica: 1.280 x 800 slikovnih pik

Word 2019 za Mac kupite kot samostojni program pri Wiresoftu na spletnem naslovu Office

MS Word za Mac je sestavni del Microsoftovega paketa Office za macOS. Pri Wiresoftu lahko za razliko od številnih drugih ponudnikov programske opreme v spletni trgovini kupite Word 2019 za Mac tudi kot samostojen program in ne le kot del ustreznega paketaOffice 2019. Program Word za Mac, ki ga ponujamo, je nakupna različica, kar pomeni: ne sklenete nobene naročniške obveznosti, ki bi vas zavezovala k plačljivim posodobitvam. Ker je Word 2019 za Mac samostojen program, vam pri njegovi uporabi ni treba upoštevati nobene časovne omejitve. Zato z nakupom programa Word 2019 za Mac pri Wiresoftu dolgoročno prihranite tudi denar. Predvsem za samozaposlene in majhna podjetja z majhnim številom zaposlenih, ki ne želijo uporabljati drugih programov, vključenih v paket Office, je nakup Worda 2019 za Mac kot samostojnega programa še posebej poceni način za profesionalno ali zasebno uporabo klasične programske opreme za urejanje besedil. Ta enouporabniška licenca je enaka programu Word, ki je prav tako vključen v paket Office Suite 2019 za Mac.

Ne le Word 2019 za Mac, tudi vse druge licence Microsoftove programske opreme, ki jih lahko kupite v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo za macOS, so vedno originalne Microsoftove polne različice za enega uporabnika. Običajno izhajajo iz količinskih licenc ali pa so bile morda že uporabljene. Vendar zaradi tega niste v slabšem položaju: Wiresoft kot ugleden prodajalec programske opreme ne ponuja poskusnih različic Microsoftove programske opreme, ki so veljavne za omejeno obdobje ali jih je mogoče uporabljati na omejen način.

Zato vam zagotavljamo, da je vsak programski izdelek, kupljen pri Wiresoftu, po nakupu v celoti in zakonito uporaben, tudi taki "rabljeni" programi, saj ga je prvi kupec hkrati s prodajo Wiresoftu odstranil ali izbrisal in je tako ponovno 100-odstotno uporaben. Iz varnostnih razlogov družba Wiresoft vse te licenčne izdelke pred nadaljnjo prodajo temeljito preizkusi glede njihove dejanske uporabnosti.

Če imate dodatna vprašanja o nakupu Worda 2019 za Mac ali katere koli druge programske opreme Office, vam lahko po e-pošti, telefonu in klepetu svetujemo.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WORD MAC 2019"
Ocene strank za "MICROSOFT WORD MAC 2019"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije