Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10148
 • D47-00916
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
63,90 € * 69,90 € * (8,58% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Ko gre za prepričljivo in živo predstavitev vsebine, je Microsoft PowerPoint še vedno klasični program za ta namen. Z raznolikimi možnostmi oblikovanja in podpornimi funkcijami lahko ustvarite informativne diapozitive, ki z dinamičnimi prehodi in animacijami pritegnejo pozornost. Najnovejšo različico preizkušene in preizkušene programske opreme Office za operacijske sisteme macOS, PowerPoint for Mac 2019, je zdaj mogoče kupiti na spletni strani Wiresoft. Integrirana, intuitivno uporabna orodja v službi, šoli in na univerzi pomagajo ne le strokovnjakom in izkušenim uporabnikom, temveč tudi začetnikom in uporabnikom, ki ne poznajo spletne strani Windows, pri pripravi tem in vsebin na diapozitivih ter njihovi sestavi v živahno predstavitev, ki je informativna in impresivna tudi kot profesionalna video predstavitev. Možnost, da med ustvarjanjem namenite pozornost dostopnosti, prav tako širi krog ljudi, ki jih lahko dosežete z uporabo PowerPoint 2019 za Mac .

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"

Microsoft PowerPoint za Mac 2019 kot samostojen program Office

Microsoft PowerPoint je še vedno klasični program za prepričljivo in živo predstavitev vsebine v obliki predstavitve. S številnimi možnostmi oblikovanja in podpornimi funkcijami lahko ustvarite informativne diapozitive, ki z dinamičnimi prehodi in animacijami pritegnejo pozornost.

Najnovejšo različico preizkušene programske opreme Office za operacijske sisteme macOS, PowerPoint for Mac 2019, je zdaj mogoče kupiti pri podjetju Wiresoft. Ne le profesionalci ali izkušeni, temveč tudi začetniki in ne Windows-affine uporabniki lahko z integriranimi, intuitivno uporabnimi orodji tako pri delu kot v šoli in pri študiju pripravijo teme in vsebine na diapozitivih ter jih sestavijo v živahno predavanje, ki deluje tudi kot profesionalna video predstavitev, informativna in impresivna hkrati. Možnost, da med ustvarjanjem namenite pozornost dostopnosti, prav tako širi krog ljudi, ki jih lahko dosežete z uporabo programa PowerPoint 2019 za Mac.

Uporabniški vmesnik programa Microsoft PowerPoint za Mac 2019 je bil prenovljen, tako da je še bolj prijazen do uporabnika; novim uporabnikom omogoča hiter začetek dela s programom. Poleg tega jih podpira širok nabor predlog in možnosti oblikovanja, s katerimi lahko ustvarite predstavitvene diapozitive s prilagojenim videzom.

Poleg tega PowerPoint za Mac 2019 podpira uporabo, optimizirano za dotik - to velja tako za tablične računalnike kot tudi za splošno uporabo digitalnih pisal - zlasti novo orodje za prostoročno risanje ima širok nabor učinkov in oblik, s katerimi lahko sami ustvarite profesionalne skice.

PowerPoint for Mac 2019 je na voljo le kot sestavni del ustrezne različice Office pri običajnih ponudnikih, vendar lahko programsko opremo kupite tudi ločeno v Wiresoftovi spletni trgovini - in to po nepremagljivi ceni! Upoštevajte spodaj navedene sistemske zahteve, da boste lahko uporabljali vse funkcije. Pri Wiresoftu lahko poleg programa PowerPoint za Mac 2019 po nizki ceni dobite tudi prejšnje različice kot različico za enega uporabnika in druge programe Office. Vse pomembne nove funkcije v programu PowerPoint za Mac 2019 so predstavljene v naslednjem podrobnem pregledu.

Pregled novih funkcij programa PowerPoint v različici za Mac 2019

Program PowerPoint za Mac 2019 vključuje številne izboljšave in razširitve nabora funkcij obstoječih orodij ter številne nove funkcije. Posebej velja omeniti funkcijo Morph, dodajanje grafik SVG in 3D ter še boljšo podporo za ustvarjanje dostopnih predstavitev.

Posebne funkcije programa PowerPoint v različici za Mac 2019

Microsoft je v program PowerPoint za Mac 2019 vključil številne nove funkcije, ki omogočajo bolj zanimivo in raznoliko predstavitev, predvsem morfiranje in izboljšano snemanje videoposnetkov:

 • Funkcija Morph ponuja povsem nove možnosti za animacije. Ustvarja gladke prehode med posameznimi diapozitivi z animiranjem posameznih predmetov, kot so oblike, slike, grafike SmartArt in WordArt ter besedilo - izključeni so le diagrami. Pri tem morata imeti dve diapozitivni plošči vsaj en skupni predmet, da se ustvari prehod morph, za katerega so na voljo različni učinki.
 • Pri snemanju predstavitve je zdaj mogoče poleg video in zvočnih komentarjev posneti tudi geste za digitalni prostoročni vnos: vsi elementi, kot so komentarji in animacije, pa tudi premiki kazalca in trajanje prikaza, so shranjeni v sami predstavitvi. S tem se predstavitev spremeni v videoposnetek, ki si ga lahko ogledate v programu PowerPoint.
 • Z vključitvijo spletnega videoposnetka lahko diapozitivu zagotovite večjo dinamiko. Videoposnetek lahko predvajate, ne da bi zapustili aplikacijo PowerPoint. Ta funkcija je na voljo od različice macOS 10.13.4 (High Sierra).

Novi, skalabilni diagrami in 3D modeli

V PowerPointu za Mac 2019 je portfelj grafikonov in modelov za oblikovanje diapozitivov v PowerPointu razširjen s povsem novim naborom grafikonov, vključno s tridimenzionalnimi modeli, ki ponujajo še več možnosti pri ilustriranju predstavitev:

 • Vse razpoložljive 3D modele je mogoče poljubno obračati za 360° in jih brez izgube pomanjšati.
 • Z novo funkcijo morph lahko te 3D modele tudi animirate.
 • Uporabniki lahko ustvarijo tudi lastno tridimenzionalno vsebino in jo vstavijo v diapozitiv PowerPoint.
 • Novost so tudi datoteke SVG (Scalable Vector Graphics) - skalabilna vektorska grafika; tako kot pri 3D modelih je tudi pri teh prednost, da jih je mogoče poljubno povečati ali zmanjšati - brez izgube kakovosti slike -, lahko pa jih tudi poljubno vrtimo in urejamo z barvnimi filtri.
 • Nova vrsta lijakastega grafa je primerna predvsem za jasen prikaz faz procesa.

Skupne funkcije v programu PowerPoint za Mac 2019

Poleg zgoraj omenjenih novih orodij in funkcij ima PowerPoint za Mac 2019 tudi številne druge nove funkcije in izboljšave. To vključuje zlasti podporo za prostoročno risanje in podporo za ustvarjanje dostopnih predstavitvenih dokumentov.

Nove možnosti namiznega pogleda v programu PowerPoint za Mac 2019

Oblika Windows, značilna za Office, je bila prilagojena v programu PowerPoint za Mac 2019. Nove možnosti pogleda lahko po želji tudi deaktivirate:

 • Videz traku, ki je značilen za vse aplikacije Office, je v PowerPointu za Mac 2019 združen z videzom ploščice Windows, ki je značilen za operacijski sistem Windows 10.
 • Pogosto uporabljene funkcije in lastnosti so zdaj bolj poudarjene, zato jih boste lažje našli.
 • Zavihek lahko uredite po lastnih potrebah, trak pa lahko tudi povsem skrijete; funkcije bodo na voljo v menijski vrstici na vrhu.
 • PowerPoint za Mac 2019 zdaj vključuje tudi teme, ki sicer značilne barve oken (rdeča) za program nadomestijo z akromatskimi toni. To olajša koncentracijo, zlasti pri branju vsebine diapozitivov. Beli prikaz je tako zelo svetel, medtem ko temno siva in črna s temnim načinom ponujata posebej zmanjšan prikaz programa z večjim kontrastom.

Priročno orodje za prostoročno uporabo in nova pisala

PowerPoint za Mac 2019 ima zdaj priročno orodje za prostoročno risanje, s katerim lahko takoj narišete formule ali grafe in jih vstavite v diapozitiv. Orodja ni mogoče uporabljati le s pisalom ali, v primeru dotika, s prstom, temveč tudi z računalniško miško. Poleg tega so na voljo številna barvna pisala, s katerimi lahko barvno označite dele besedila, kot je to že dolgo znano iz programa Word. Orodje za prostoročno risanje v programu PowerPoint za Mac 2019 ponuja naslednje funkcije in učinke:

 • Za risanje in pisanje ter poudarjanje podrobnosti je na voljo široka paleta digitalnih pisal, ki imajo v ta namen različne moči in barve: pisalo za običajno pisanje zapiskov, svinčnik, s katerim lahko rišete skice in grafike, ter klasični označevalnik za barvno poudarjanje besed ali odlomkov besedila. Program vključuje tudi pisala s kovinskimi in drugimi grafičnimi učinki, kot so galaksija in mavrica, srebro in zlato ter lava in ocean.
 • Funkcija obrezovanja za odstranjevanje motečega ozadja je bila v programu PowerPoint za Mac 2019 bistveno izboljšana: zdaj program samodejno zazna in izbere območje ozadja. Z vgrajenim pisalom lahko popravite izbor in z njim dodajate ali odstranjujete dele.
 • Funkcijo obrezovanja lahko uporabite tudi za izbiro določenih območij tabele, ki jih želite uporabiti kot grafiko za diapozitiv.

Ustvarjanje dostopnih predstavitev v programu PowerPoint za Mac 2019

Možnosti za lažje branje in razumevanje diapozitivov v programu PowerPoint za gledalce z okvarami vida so v različici za Mac 2019 ne le izboljšane, temveč so dodane tudi nove funkcije:

 • Podporno popravljanje napak v programu PowerPoint za Mac 2019 med delom predlaga izboljšave, deloma na podlagi mednarodnih standardov, ki veljajo v tem primeru. Z enim klikom jih lahko preprosto neposredno sprejmete in program jih samodejno uporabi na območju.
 • Orodje za odpravljanje napak dodaja tudi manjkajoče nadomestno besedilo slikam in grafikam ter popravlja nezadosten barvni kontrast. Pogled "Grayscale" nazorno simulira zaznavanje osebe, ki je barvno slepa.
 • Vnaprej pripravljene dostopne predloge za diapozitive, ki so vključene v program PowerPoint za Mac 2019, že vsebujejo ustrezne naslove diapozitivov, vključno s strukturo naslovov.
 • Funkcija umetne inteligence QuickStarter ponuja praktičen začetni pripomoček za ustvarjanje predstavitve: uporabnikom najprej pomaga pri tematski raziskavi. Ko vnesete temo, QuickStarter prikaže seznam primernih podtem in za vsako od njih predlaga primeren niz diapozitivov. Orodje na podlagi rezultatov iskanja v Bingu ustvari diapozitive z ustrezno vsebino in njihovo strukturo. Želene diapozitive lahko nato izberete s klikom nanje. Na koncu je treba le še dodati ustrezen videz, vključno z grafiko v ozadju, in podlaga za predstavitev je pripravljena v le nekaj minutah.

Izboljšano spletno sodelovanje v dokumentu PowerPoint

Če želi na predstavitvi PowerPoint delati več ljudi, je to mogoče tudi v računalniku Mac. Predpogoj za to je uporaba ene od dveh Microsoftovih storitev v oblaku OneDrive ali SharePoint. Najprej se tam objavi kopija predstavitve, ki jo nato uredijo ustrezni povabljeni zaposleni. Ko vse vključene osebe dodajo svoje spremembe ali opombe, se izvirnik in kopija(-e) ponovno združita, pri čemer je mogoče prikazati razlike in jih po potrebi tudi odpraviti.

Sistemske zahteve za uporabo programa Microsoft PowerPoint 2019 v računalniku Mac

V spodnjih informacijah so navedene minimalne zahteve za namestitev in zagon programa PowerPoint za Mac 2019 v napravi Apple.

Upoštevajte, da morate imeti za uporabo nekaterih funkcij programske opreme nameščeno vsaj različico macOS 10.13.4 (High Sierra).

 • Operacijski sistem: različica enega od treh trenutnih operacijskih sistemov macOS
 • iPad in iPhone: vsaj iOS 8.0 ali novejši
 • Procesor: Intel
 • RAM: vsaj 4 GB
 • Trdi disk: vsaj 3 GB razpoložljivega prostora
 • Grafična kartica: vsaj 1.280 x 800 slikovnih pik

Kupite PowerPoint za Mac 2019 kot en program iz paketa Office Suite pri Wiresoftu po posebni ceni

MS PowerPoint 2019 za Mac je tipična sestavina ustreznega Microsoftovega paketa Office za Mac in običajno ni na voljo samostojno v običajnih trgovinah s programsko opremo. Pri Wiresoftu lahko program PowerPoint za Mac 2019 kupite tudi samostojno!

Vaše prednosti: Nakupna različica programa PowerPoint, ki jo ponuja podjetje Wiresoft, je licenca za enega uporabnika, ki vas ne zavezuje k dolgoročni in dragi naročnini, vključno s posodobitvami, niti ne pomeni nobenih omejitev funkcij. Zato se vam dvakrat bolj splača kupiti PowerPoint za Mac 2019 kot en program od Wiresofta, še posebej, če ne potrebujete drugih programov Office.

Vaš nakup programske opreme pri Wiresoftu je vedno poceni in hkrati varen! Licenca PowerPoint za Mac 2019 za enega uporabnika, ki jo kupite tukaj, prihaja iz večje količinske licence za podjetja ali pa je licenca za rabljeno programsko opremo - zato je njena posebna cenovna prednost! Glede funkcionalnosti je ponujena programska oprema enaka ustreznemu programu PowerPoint, ki je prav tako del paketa Office Suite for Mac 2019. Tako lahko zlasti manjša podjetja in posamezni uporabniki, kot so samostojni podjetniki ali zasebniki, izkoristijo vse prednosti različice PowerPoint za Mac 2019 in prihranijo denar.

Vsak Microsoftov program, ki ga ponuja Wiresoft, je bil tudi preizkušen glede dejanske in brezhibne uporabnosti - zato je po nakupu takoj na voljo za prenos ter časovno in uporabniško neomejen.

Vedno ste lahko prepričani, da niti vi niti mi nismo v pravno nejasnem položaju pri nakupu ali prodaji rabljene programske opreme! Ker je trgovanje z rabljeno programsko opremo v EU izrecno dovoljeno.

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo lahko kupite PowerPoint za Mac v trenutni in starejših različicah ter vse druge programe Office posamično, pa tudi številne druge Microsoftove programe.

Če imate kakršna koli vprašanja o programu PowerPoint za Mac 2019 ali kateri koli drugi programski opremi Office, nas lahko kontaktirate po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"
Ocene strank za "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije