Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10146
 • 36F-00467
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
63,90 € * 69,90 € * (8,58% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Outlook for Mac 2019 je najnovejša različica programa za računalnike Microsoft Apple  za profesionalno centralno organizacijo e-poštnega prometa, stikov in opravil - in tako praktično nepogrešljiv v sodobnem vsakdanu. je v primerjavi s primerljivimi programi za e-pošto verjetno še vedno neprekosljiv - s široko paleto funkcij in možnosti je mogoče učinkovito organizirati poslovno komunikacijo prek časovnih in državnih meja, s programom pa lažje upravljati tudi kompleksne projekte. Intuitiven, a uporabniku prijazen novi vmesnik programa Business Outlook  Desktop Outlook for Mac 2019 podpira tako strokovnjake kot tudi neizkušene uporabnike pri njihovem vsakdanjem pisarniškem delu, saj program omogoča hiter in enostaven začetek uporabe razpoložljivih funkcij.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019"

Samostojni program Microsoft Outlook za Mac 2019 za upravljanje e-pošte, stikov in sestankov

Outlook za Mac 2019 je najnovejša različica Microsoft programa za računalnike Apple  za profesionalno osrednjo organizacijo e-poštnega prometa, stikov in opravil - zato je praktično nepogrešljiv v sodobnem poslovnem vsakdanu. V primerjavi s primerljivo programsko opremo za e-pošto je Outlook še vedno neprekosljiv - s širokim naborom funkcij in možnosti lahko poslovno komunikacijo učinkovito organizirate prek časovnih in državnih meja, s programom pa lahko lažje upravljate tudi zapletene projekte.

Intuitiven in enostaven za uporabo nov namizni vmesnik programa Outlook za Mac 2019 pomaga tako strokovnjakom kot začetnikom pri vsakodnevnih pisarniških opravilih, saj program omogoča hiter in enostaven začetek uporabe razpoložljivih funkcij.

Outlook za Mac 2019 omogoča tudi boljšo preglednost nad e-poštnim prometom, saj lahko za vsako opravilo ali temo ustvarite kompleksno strukturo map; tako lahko e-poštna sporočila in z njimi povezane kontaktne informacije itd. smiselno in pregledno organizirate. Inteligentne funkcije v mapi prejete pošte pomagajo uporabnikom pri vsakodnevnem komuniciranju, saj razlikujejo nepomembne od pomembnih stvari in jih inteligentno razvrščajo. Tako imate ves čas pregled nad vsemi res pomembnimi nalogami in pomembnimi sestanki.

Tudi druge uporabne funkcije v programu Outlook za Mac 2019 pomagajo prihraniti čas, saj se lahko uporabniki bolje osredotočijo na bistvene stvari. Z možnostjo, ki je na voljo v programu Outlook za Mac 2019 za povezovanje in upravljanje več e-poštnih računov prek enega namiznega vmesnika, je mogoče bolje usklajevati komunikacijo. Pri organizaciji sestankov se na primer sinhronizirajo posamezni koledarji udeležencev, vključno z že prijavljenimi sestanki, da se že na začetku prepreči časovno prekrivanje.

V pregledni navigacijski vrstici so takoj na voljo vse funkcije, potrebne za delo z e-pošto in opravili ter urejanje stikov in koledarjev. Poleg tega je bil namizni vmesnik za Outlook za Mac 2019 prenovljen in je zdaj zaradi intuitivnih lastnosti in funkcij še udobnejši za uporabo kot v prejšnji različici.

Nova je tudi uporabnost, optimizirana za dotik, zato lahko Outlook zdaj bolje uporabljate na tabličnih računalnikih in pametnih telefonih. Poleg tega ta različica ponuja lažjo sinhronizacijo med različnimi končnimi napravami, tako da lahko prek programa Outlook za Mac 2019 neodvisno dostopate do vseh e-poštnih sporočil, stikov, opravil in sestankov.

MS Outlook za Mac 2019 ni na voljo v običajnih trgovinah kot licenca za posameznega uporabnika, temveč je na voljo le kot sestavni del istoimenske različice Office za Mac ali - pri Wiresoft pa lahko Microsoft e-poštno programsko opremo kupite tudi posamično - po izjemno nizki ceni!

V Wiresoft spletni trgovini lahko najdete ne le to različico programa Outlook za Mac, temveč tudi starejše različice in druge programe Office za macOS v različicah za enkratni nakup. V nadaljevanju si lahko preberete podroben pregled vseh zanimivih novih funkcij različice Outlook za Mac 2019.

Predstavljamo najpomembnejše nove funkcije v programu Outlook za Mac 2019, kar zadeva pošiljanje e-pošte

Outlook zaMac 2019 v primerjavi s prejšnjo različico vsebuje celo vrsto optimiziranih obstoječih in povsem novih funkcij, s katerimi je vsakodnevna organizacija e-poštnega prometa ter usklajevanje in usklajevanje sestankov in nerešenih nalog še lažje. Posamezne manjše izboljšave skupaj zagotavljajo znatno povečanje zmogljivosti, saj se zaradi njih še lažje osredotočite na bistvene stvari: to se začne z inteligentnim razvrščanjem dohodnega e-poštnega prometa glede na njegovo pomembnost, ki ga dopolnjuje varno odkrivanje škodljivih povezav v njem prek storitve Microsoft Safe Link Service, in ne konča s samodejnim spreminjanjem časovnih pasov za organizacijo sestankov zunaj doma.

Prejeta pošta s pomembnostjo za upravljanje vsakodnevne poplave e-poštnih sporočil

Dnevni promet e-pošte v podjetju običajno vsebuje veliko odvečnih in neželenih sporočil poleg resnično pomembnih sporočil. Funkcija "Prejeto s pomembnostjo" je pri tem koristno sredstvo, saj uporabnikom pomaga pri ločevanju pomembnega od nepomembnega in ustreznem razvrščanju s predhodnim razvrščanjem. V ta namen se v mapi Prejeto s pomembnostjo uporabljata dva zavihka za mapo Prejeto - imenovana "Pomembno" in "Drugo". Sporočila, ki so označena kot pomembna, se samodejno shranijo v zavihku "Pomembno", vsa druga pa v zavihku "Drugo". Vendar Outlook uporabnika obvesti o drugih e-poštnih sporočilih, ki si jih lahko takoj ogleda s preprostim preklopom zavihka.

Dodatne funkcije, kot je "Osredotočeno", dopolnjujejo predhodno razvrščanje z določitvijo, katera e-poštna sporočila naj se razvrstijo v drugi zavihek enkrat ali na splošno. Za uporabo programa Inbox with Relevance je potreben račun Microsoft Exchange.

Opomba @mention

Če želite v e-poštnem sporočilu ali v vabilu na sestanek posebej opozoriti na določeno osebo, avtor v telo sporočila vstavi simbol @, ki mu je dodano ustrezno ime. To izpostavi to ime v telesu sporočila, Outlook za Mac 2019 ga nato samodejno doda tudi v naslovno vrstico, poleg sporočila v mapi Prejeto pa se prikaže tudi @.

Prebrana e-pošta in potrditve dostave

Outlook za Mac 2019 za zagotovitev, da je prejemnik sporočilo ne le prejel, temveč tudi prebral, uporablja potrditev o dostavi, da je bilo e-poštno sporočilo dejansko dostavljeno v prejemnikov poštni predal, in potrditev branja, ki jo pošiljatelj prejme, ko je sporočilo odprto.

Uporaba e-poštnih predlog za podobna sporočila

V vsakodnevnem e-poštnem prometu se pogosto redno pošiljajo sporočila, katerih vsebina se redko spreminja, npr. sporočila o stanju itd. To lahko storite še hitreje z nastavitvijo in uporabo shranjenih predlog, ki so po potrebi takoj na voljo. Nato je treba pred pošiljanjem predloge dodati le nove informacije.

Zamujeno pošiljanje e-poštnih sporočil

Outlook za Mac 2019 omogoča, da z določenimi pravili določite, kdaj naj pošljete pošto. To vam omogoča, da odložite dostavo posameznih sporočil in vseh sporočil - za cele dneve, ure in minute. Zadevno e-poštno sporočilo bo shranjeno v mapi Osnutki do določenega časa in bo poslano, tudi če Outlook v računalniku ni odprt.

Druge nove funkcije v programu Outlook za Mac 2019 za organizacijo

Naslednje nove ali poenostavljene funkcije prav tako olajšajo organizacijo sestankov in praktično olajšajo komunikacijo:

 • Usklajevanje različnih časovnih pasov: Outlook za Mac 2019 je še posebej priročen pri načrtovanju potovanja v drug časovni pas, saj ima možnost ustvariti ustrezen dogodek z lokalnim začetnim in končnim časom. Zaradi samodejne pretvorbe informacij vam ni treba iskati po internetu in izvajati lastne pretvorbe.
 • Povzetek potovalnih kartic: Ta pametnejša funkcija v programu Outlook ne le samodejno dodaja rezervirana potovanja v koledar, temveč tudi samostojno uporablja iste zbirne kartice za vse datume in ure, ki jih prepozna v rezervacijah - poleg datumov in ur, lokacij in pomembnih številk ter drugih uporabnih informacij.
 • Način za osredotočenost izboljša osredotočenost: Način za osredotočenost, ki je na novo vključen v Outlook for Mac 2019, izboljša osredotočenost pri delu, tako pri pisanju ali branju e-pošte kot pri usklajevanju sestankov, saj začasno skrije vse druge aktivne aplikacije in nova sporočila.
 • Storitev Microsoft Safe-Link zagotavlja varnost e-pošte : Outlook za Mac 2019 zagotavlja izboljšano varnost pri prejemanju potencialno škodljivih e-poštnih sporočil. Microsoftova storitev Safe-Link zazna predvsem takšno zlonamerno programsko opremo, skrito v povezavah v lažnih e-poštnih sporočilih, ki so prikazane v optimiziranem predogledu. Vgrajeni pregledovalnik v realnem času zanesljivo filtrira zlonamerno programsko opremo in lažne povezave.
 • Nadotik optimizirano delovanje programa Outlook za Mac 2019 : Uporabniki programa Outlook za Mac 2019 na tabličnem računalniku ali pametnem telefonu lahko program upravljajo še bolj intuitivno z izboljšano vključitvijo gest. Dejanja, kot so "Označi kot prebrano", "Označi", "Izbriši", "Arhiv" in "Ni", lahko določite individualno z gestama "Premakni levo" in "Premakni desno".
 • Prikaz udeležencev sestanka: Če drug zaposleni organizira sestanek, se lahko odzivi povabljenih oseb na zahtevo v programu Outlook for Mac 2019 prikažejo tudi v njihovem računalniku Mac.
 • Vizualno izboljšajte e-poštna sporočila z datotekami SVG: Elektronska sporočila pogosto pridobijo na informativni vsebini in učinku, če jim pošiljatelj priloži ustrezno datoteko SVG - Scalable Vector Graphics ali vektorsko grafiko. Prednost vektorske grafike ni le v tem, da jo je mogoče skalirati, kar pomeni, da jo je mogoče povečati, zmanjšati ali zavrteti brez izgube kakovosti slike. Prav tako jih lahko dodatno urejate z različnimi filtri. Outlook za Mac 2019 ponuja izbor primernih tem SVG za ta namen.

Sistemske zahteve za uporabo programa Microsoft Outlook 2019 v računalniku Mac

Spodaj navedene podrobnosti prikazujejo minimalne zahteve za namestitev in zagon programa Outlook za Mac 2019 v napravi Apple.

 • Operacijski sistem: različica enega od treh najnovejših operacijskih sistemov macOS
 • iPad in iPhone: iOS 8.0 ali novejši - za uporabo funkcij strojnega učenja je potreben iOS 12.0
 • Procesor: Intel
 • Pomnilnik: vsaj 4 GB
 • Trdi disk: vsaj 3 GB razpoložljivega prostora
 • Grafična kartica: vsaj 1.280 x 800 slikovnih pik

Outlook za Mac kot samostojni program Office-Suite za Mac 2019 kupite poceni pri Wiresoftu

Kot tipična programska oprema Microsoftovih paketov Office za Mac je Outlook za Mac 2019 pri večini prodajalcev na voljo le ob nakupu ustrezne popolne različice Office. Po drugi strani pa Wiresoft v svoji trgovini s programsko opremo ločeno ponuja Outlook za Mac 2019. Pri nakupu programske opreme pri Wiresoft imate dvojno korist: po eni strani od vseh prednosti, ki jih ta nakupna različica ponuja v primerjavi z naročniško različico, ki običajno vključuje posodobitve, ki so plačljive, po drugi strani pa od izjemno nizke cene!

Outlook za Mac 2019, ki ga ponuja Wiresoft, se v ničemer ne razlikuje od programske opreme, ki je vključena v ustrezen paket Office, niti nima nobenih omejitev glede funkcionalnosti.

Varen nakup programske opreme z Wiresoftom: Outlook za Mac 2019 je licenca za enega uporabnika, ki izvira iz licence večjega obsega, ki je prvotni kupec - običajno podjetje - ne uporablja več. Ta programska oprema je registrirana šele po nakupu. Wiresoft kot ugleden trgovec ponuja le takšno Microsoft rabljeno programsko opremo, katere nakup in prodaja v EU sta popolnoma zakonita in brez tveganja. To so vedno uradne polne različice, ki so enake programom, ki jih ponuja Microsoft. Za vašo varnost smo vsak Microsoftov program, ki je na voljo v okviru količinske licence, testirali za brezhibno uporabnost, tako da ga lahko po namestitvi v celoti in neomejeno uporabljate.

Tako lahko zlasti zasebni uporabniki in samozaposleni ter mala podjetja uporabljajo vse prednosti programa Outlook za Mac 2019 kot samostojni program z nakupom programske opreme od podjetja Wiresoft. Poleg programa Outlook za Mac lahko v trgovini s programsko opremo po razumni ceni najdete tudi druge programe Office za Mac in drugo Microsoft programsko opremo.

Za vprašanja o programu Outlook za Mac 2019 ali drugi različici ali drugem programu Office za Mac preprosto uporabite naše strokovno svetovanje po e-pošti, telefonu in klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019"
Ocene strank za "MICROSOFT OUTLOOK MAC 2019"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije