Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT PUBLISHER 2016

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10133
 • 164-07733
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
44,90 € * 48,90 € * (8,18% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Publisher 2016 je priljubljena različica Microsoftovega vsestranskega programa DTP za oblikovanje publikacij za vse panoge: ponuja vse funkcije, ki so potrebne za ustvarjanje profesionalno oblikovanih in za tisk pripravljenih oglasnih gradiv za pisarne, organizacije in podjetja, pa tudi za druge dokumente, npr. ponuja vse funkcije, ki so potrebne za ustvarjanje profesionalno oblikovanih in za tisk pripravljenih reklamnih gradiv za pisarne, organizacije in podjetja, pa tudi za druge dokumente, npr. za dijake in študente ter zasebne uporabnike in samozaposlene osebe: bodisi poslovna pisma ali dopise, letake ali zloženke, knjige ali brošure. Intuitivna orodja pomagajo tako začetnikom kot strokovnjakom na vseh funkcionalnih področjih z vsestranskimi predlogami ter intuitivno uporabnimi orodji, npr. za obdelavo slik in postavitev za ustvarjanje dokumentov za tisk. Uporabniku prijazen vmesnik s pregledno razporeditvijo vseh funkcij omogoča učinkovito delo s programom za postavitev in ustvarjanje zahtevnih tiskovin v poljubni kakovosti.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za pomoč uporabnikom.

Informacije o izdelku "MICROSOFT PUBLISHER 2016"

Publisher 2016 za DTP - Microsoftov samostojni program kot nakupna različica

Publisher 2016 je priljubljena različica vsestranskega programa DTP podjetja Microsoft za oblikovanje publikacij za vsa področja: ponuja vse funkcije, ki so potrebne za ustvarjanje profesionalno oblikovanih in za tisk pripravljenih oglasnih gradiv uradov, organizacij in podjetij, pa tudi drugih dokumentov, na primer dijakov in študentov ter zasebnih uporabnikov in samozaposlenih: poslovnih ali serijskih pisem, letakov ali zloženk, knjig ali brošur.

Intuitivna orodja podpirajo začetnike in strokovnjake na vseh funkcionalnih področjih z vsestranskimi predlogami ter intuitivnimi orodji za urejanje slik in postavitev za ustvarjanje dokumentov za tiskanje. Uporabniku prijazen vmesnik s pregledno razporeditvijo vseh funkcij omogoča učinkovito delo s programom za postavitev in ustvarjanje zahtevnih tiskanih medijev v kakršni koli kakovosti.

Modro-zeleno barvo okna programa, ki je značilna za program MS Publisher, lahko prilagodite na novo razpoložljivi temi "Dark Gray", ki na primer ponuja bolj nevtralen videz za urejanje slik.

Na kratko povzemamo najpomembnejše funkcije in značilnosti programa Publisher 2016:

 • Za besedila in slike so na voljo zanimivi slikovni učinki, kot so sence, učinki sijaja, 3D-učinki in odsevi.
 • Slike in grafike lahko intuitivno izmenjujete z metodo povleci in spusti.
 • Za urejanje več slik je na voljo stolpec v območju za oblikovanje.
 • Dokument Publisher lahko za objavo kot digitalni tisk s spletno fotografsko storitvijo shranite tudi v formatu JPG.

Publisher 2016 je običajno na voljo le kot stalni del različic MS Office Standard , Professional ter Professional Standard, ne pa tudi Home & Business, Office 2016 Home and Student. Uporabniki teh dveh izdaj in uporabniki, ki ne uporabljajo različice Office, lahko Publisher 2016 kupijo tudi ločeno pri podjetju Wiresoft. Ker različico Publisher 2016 podpirajo tudi starejši Microsoftovi operacijski sistemi od Windows 7 naprej, bo nakup programske opreme koristil uporabnikom, ki jo želijo še naprej uporabljati. Prek povezave z Microsoftovimi storitvami v oblaku OneDrive lahko Publisher 2016 uporabljajo tudi z drugimi za spletno sodelovanje.

V Wiresoftovi spletni trgovini lahko dobite najnovejše in starejše različice programa Publisher 2016 ter številne druge programe Office po posebej nizkih cenah kot različico za enega uporabnika. V naslednjem pregledu so podrobno predstavljene funkcije in lastnosti programa Publisher 2016.

Pregled vrste funkcij programa Microsoft Publisher 2016

Različica Publisher 2016 poleg optimizacije že obstoječih funkcij ponuja tudi nekaj novosti, zlasti na področju prosto dostopnih grafik in predlog, s čimer se je izbira možnosti oblikovanja še razširila.

Dokumenti Publisher 2016 so združljivi tudi s programi drugih proizvajalcev

Zaradi nemotenega sodelovanja programa Publisher 2016 z drugimi programi MS Office lahko med postavitvijo uvozite tudi datoteke iz programov Word, Excel itd., kot so grafikoni in tabele ali že oblikovana besedila.

Poleg tega je program za postavitev seveda združljiv s številnimi priljubljenimi formati datotek Standard, kot sta med drugim .JPG in .PDF, ki jih lahko neposredno odprete z njim.

Datoteke, ustvarjene v programu Publisher, so shranjene v Microsoftovem formatu .PUB, ki ga je mogoče odpreti na primer tudi s programom za oblikovanje Adobe, kar zagotavlja boljšo združljivost pri skupnem delu. Alternativa formatu PDF je poseben format datotek Microsoft Publisher .XPS, ki pomeni XML Paper Specification.

Opomba: Za razliko od različice 2011 pa Publisher 2016 ne more ustvarjati spletnih strani HTML.

Predloge za oblikovanje, ki so na voljo za vsako vrsto dokumenta

Ko odprete program Publisher 2016, se prikaže obsežen seznam tipičnih predlog za oblikovanje v najpogostejših formatih: od vabil, letakov in pisem A4 do večstranskih brošur in celo obsežnih katalogov. Vsaka predloga vsebuje določene vnaprej določene elemente kot osnovni dokument, kot so naslovi, naslovi razdelkov, številke strani itd., ki jih je mogoče prilagoditi in nato shraniti kot novo, prilagojeno predlogo, tako da so ponovno na voljo za podobne publikacije.

Prilagodite lahko tudi barve, pisave in oblikovanje. Izvirna predloga se vedno ohrani. To pomeni, da sta osnovni oblikovni dokument in nova različica naslednjič znova na voljo, kar ne le strokovnjakom, temveč tudi neizkušenim uporabnikom prihrani veliko časa, saj se lahko naslednjič takoj vrnejo k njemu; poleg tega to zagotavlja dosleden videz in enako kakovost izpisa za vse publikacije, ustvarjene z njim.

Uporaba gradnikov za publikacije z enakim videzom

Tako imenovane gradnike, ki so na voljo v programu Publisher, lahko uporabite tudi za ohranjanje enotnega oblikovanja poštnih pošiljk, brošur in letakov. Gradniki so običajni elementi oblikovanja, kot so naslovi, okvirji besedila, stolpci itd. Uporabniki lahko uporabijo gradnike, ki so že na voljo v programu Publisher 2016, ali pa na njihovi podlagi oblikujejo svoje.

Poleg tega je mogoče slikam in tudi besedilom dodati različne učinke, kot so sence in odsevi, da izstopajo.

Publisher 2016 ponuja tudi skalabilne vektorske grafike SVG, ki ohranijo ostrino tudi pri povečavi, 3D predmete, ki so prav tako na voljo, pa je mogoče poljubno zavrteti za 360 stopinj in prikazati določen pogled.

Urejanje slik in grafike v programu Publisher 2016

Fotografije in grafike pogosto niso prenesene 1:1 v dokument programa Publisher, temveč jih je treba obrezati ali barvno prilagoditi. Vse te naloge lahko opravite neposredno v postavitvi. Ustrezni meni "Image Tools" se odpre z dvoklikom na postavljeno sliko. Strokovnjaki lahko uporabijo tudi druga, bolj izpopolnjena orodja, s katerimi lahko sliko še dodatno spremenijo.

Publisher 2016 ponuja tudi poseben stolpec v območju za oblikovanje za urejanje več slik.

Slikovne dokumente lahko v dokument programa Publisher uvozite iz računalnika, Microsoftove knjižnice ClipArt ali iz interneta prek iskanja slik v iskalniku Bing ali iz spletnega fotoalbuma. To lahko storite skoraj intuitivno s funkcijo povleci in spusti, ki omogoča tudi takojšnjo izmenjavo slik. Po vstavljanju ali obrezovanju jih lahko s funkcijo ravnila z milimetrsko natančnostjo namestite v dokument.

Uporaba besedilnih polj za publikacije na več straneh

Če je treba daljše besedilo vstaviti v brošuro, ki obsega več strani in je morda prekinjena tudi z okvirčki ali grafikami, je običajno težko natančno oceniti količino besedila v posameznem polju. Založba Publisher ponuja več priročnih orodij, s katerimi lahko poskrbite, da med postavitvijo ne spregledate nobenega besedila: Ko v besedilno polje vstavite večje besedilo, se v majhnem polju na spodnji desni strani ustreznega okvirja pojavi elipsa, ki označuje, da je besedila več. Zadevni okvir besedila lahko nato takoj povečate s klikom z miško. Če pa naj bi se skrito besedilo pojavilo v drugem okvirju, se to samodejno izvede s predhodnim povezovanjem posameznih besedilnih polj. Ta funkcija je še posebej uporabna, kadar so besedila v postavitvi skrajšana ali dopolnjena.

Skupna raba dokumentov Publisher v spletu

Uporabniki Microsoftovih storitev v oblaku OneDrive lahko dokumente, ustvarjene v programu Publisher, shranijo v spletu. Prejemniki, ki imajo dovoljenje za urejanje dokumentov, lahko do njih nato dostopajo prek povezave. E-poštne naslove lahko celo vstavite neposredno v dokument, kar avtomatizira in pospeši postopek pošiljanja. Zaradi zanesljivih posodobitev v realnem času v storitvi OneDrive in visokih varnostnih standardov je sodelovanje še posebej učinkovito.

Vse je pripravljeno za tiskanje s funkcijo Pack & Go

Za zagotovitev želene kakovosti slik in pisav pri tiskanju prek profesionalnega ponudnika praktični čarovnik Pack & Go samodejno zbere vse datoteke, povezane z dokumentom Publisher in potrebne za tiskanje (kot so fotografije, grafike in pisave), ter jih zapakira v eno datoteko, ki jo je nato treba samo poslati ustrezni tiskarski službi ali kopirnici ali dati na voljo tudi prek OneDrive. Različica Publisher 2016 za slikovne datoteke uporablja samo barvni prostor RGB, zato tu ni potrebna dodatna prednastavitev, le pisave je treba vgraditi.

Široka paleta možnosti tiskanja v poljubni kakovosti

Za tiskanje letakov, brošur, vabil in drugega oglaševalskega gradiva ponujaPublisher 2016 obsežne možnosti. Pri pošiljanju personalizirane pošte je na primer mogoče samodejno dodati imena prejemnikov in druge osebne podatke, kot so številke strank in posamezni naslovi.

Glede na ciljno skupino so na voljo dodatne možnosti za izdelavo tiskovin želene kakovosti. Dokument Publisher lahko na primer ustvarite tudi v običajnem formatu .JPG za digitalno tiskanje v spletnih tiskarskih storitvah.

Sistemske zahteve za Microsoft Publisher 2016

Program Office Publisher 2016 je privzeto na voljo v dveh različicah: 32-bitni in 64-bitni. 64-bitna različica se namesti samodejno, vendar je na 32-bitni operacijski sistem s procesorjem x86 mogoče namestiti le 32-bitno različico. Glede na to se lahko zahteve za posamezno strojno opremo razlikujejo, na primer glede pomnilnika RAM in prostora na trdem disku. Veljajo naslednje minimalne zahteve za računalnik:

 • Operacijski sistemi: Windows 7 ali novejši, Windows Server 2012 R2 ali Windows Server 2012, Windows 10 Server
 • Procesor: x86 ali x64-bitni procesor z vsaj 1 GHz in SSE2
 • Pomnilnik: 1 GB RAM (32-bitni), 2 GB RAM (64-bitni)
 • Prostor na trdem disku: najmanj 3,0 GB
 • Zaslon: ločljivost najmanj 1024 x 768
 • Grafična kartica: za strojno pospeševanje grafike je potrebna grafična kartica DirectX 10

Program DTP Publisher 2016 kupite zelo poceni pri Wiresoftu

MS Publisher je klasična sestavina MS Office-Versionen Standard, Professional kot tudi Professional Standard in kot taka ni na voljo posamezno, temveč le v enem od teh Office-paketov. Pri Wiresoftu lahko v spletni trgovini Publisher 2016 kupite tudi posamično - to je prednost pred številnimi drugimi ponudniki Microsoftovih programov. Vaša dodatna prednost pri nakupu programske opreme pri Wiresoftu: Ta licenca za enega uporabnika za Publisher 2016 ne vsebuje nobenih omejitev, kot je časovno omejena naročnina z obveznimi posodobitvami. Zato se vam nakup programa Publisher 2016 pri Wiresoftu kot enega programa izplača dvakrat.

Poleg tega je nakup programske opreme pri Wiresoftu poceni in varen: licenca Publisher 2016 za enega uporabnika, ki jo kupite, običajno izvira iz večje količinske licence podjetja, tj. gre za tako imenovano rabljeno programsko opremo - funkcionalni obseg te programske opreme je enak programu Publisher, ki je prav tako vključen v paketOffice Suite 2016. Kot rabljeno programsko opremo vam lahko Publisher ponudimo po tej izjemno nizki ceni! Pri nakupu rabljene programske opreme pri Wiresoftu ne tvegate ničesar, saj je trgovanje izrecno dovoljeno z zakonom.

Vsak Microsoftov program  , ki je na voljo pri Wiresoftu, je preizkušen za dejansko, brezhibno uporabnost, zato lahko to programsko opremo Publisher uporabljate v računalniku takoj po nakupu in prenosu brez omejitev. Wiresoft prodaja samo take polne različice programa, ki so enake Microsoftovim objavljenim različicam in prav tako prihajajo samo iz varnih virov.

Nakup programske opreme pri Wiresoftu je še posebej ugoden za samostojne podjetnike ter mala in srednje velika podjetja, pa tudi za zasebne uporabnike, saj prihranijo denar in hkrati izkoristijo vse prednosti, ki jih ponuja Publisher 2016. V trgovini s programsko opremo Wiresoft Software Shop ni na voljo samo MS Publisher v več različicah, temveč tudi številne druge Office- pa tudi drugi Microsoftovi programi kot nakupna različica.

Če imate vprašanja o MS Publisher 2016 ali katerem koli drugem Microsoftovem programu, uporabite naš nasvet po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT PUBLISHER 2016"
Ocene strank za "MICROSOFT PUBLISHER 2016"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije