Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD CAL MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD CAL
Microsoft SQL Server 2008 Standard-CAL SQL Server 2008 Standard je idealen sistem za upravljanje podatkovnih zbirk, s katerim lahko zanesljivo in varno upravljate vse podatke v podjetju. Za dostop do strežnika Windows SQL Server...
28,90 € *

Microsoft SQL Server 2008 CAL - Vodnik po licenciranju

Pregled licenc Microsoft SQL Server 2008 CAL

Microsoft SQL Server 2008 je bil velik korak naprej v svetu upravljanja podatkovnih zbirk. Če uporabljate to programsko opremo, so licence Microsoft SQL Server 2008 CAL (Client Access Licences) ključnega pomena. V tem besedilu vam ponujamo razumljiv pregled, kaj pomenijo in kako delujejo.

Pomen licenc Microsoft SQL Server 2008 CAL

Microsoft SQL Server 2008 CAL so licence, ki uporabnikom ali napravam omogočajo dostop do storitev in podatkovnih zbirk strežnika SQL Server. Imajo ključno vlogo pri zagotavljanju, da vaša organizacija izpolnjuje zakonske zahteve in da je uporaba strežnika SQL Server urejena.

Zakaj so licence Microsoft SQL Server 2008 CAL pomembne?

Ustrezno licenciranje z licencami Microsoft SQL Server 2008 CAL je ključnega pomena, če se želite izogniti pravnim posledicam in motnjam v delovanju. Brez ustreznih licenc CAL morda ne boste mogli zakonito dostopati do strežnika SQL Server 2008.

Vrste licenc Microsoft SQL Server 2008 CAL

Obstajata dve glavni vrsti licenc Microsoft SQL Server 2008 CAL:

  1. Uporabniške licence CAL: Te licence temeljijo na uporabniku in določenemu uporabniku omogočajo dostop do strežnika SQL Server 2008. Uporabniške licence CAL so dobra izbira, če ima vaša organizacija veliko naprav in manj uporabnikov.

  2. Dovoljenja CAL za naprave: CAL za naprave so licence, ki temeljijo na napravi in so vezane na določeno napravo. Vsem uporabnikom, ki uporabljajo to napravo, omogočajo dostop do strežnika SQL Server.

Nakup licenc CAL za SQL Server 2008

Licence CAL za Microsoft SQL Server 2008 je praviloma treba kupiti ločeno od strežniške programske opreme. Poskrbite, da kupite ustrezno število in vrsto licenc CAL glede na posamezne zahteve vaše organizacije.

Zaključek

Licence Microsoft SQL Server 2008 CAL so ključnega pomena za zagotovitev, da ima vaša organizacija ustrezno licenco in deluje v skladu s predpisanimi zahtevami. Izbira med uporabniškimi licencami CAL in licencami CAL za naprave je odvisna od posebnih razmer v vaši organizaciji. Ustrezno licencirane licence CAL so ključ do nemotenega delovanja in izogibanja pravnim težavam. Poskrbite za nakup ustreznih licenc CAL, da zagotovite skladnost in zakonitost uporabe strežnika SQL Server 2008.

kategorije