Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
VMware vRealize Operations 7 Enterprise: Optimizacija delovanja na ravni podjetja VMware vRealize Operations 7 Enterprise je vodilna rešitev za upravljanje in spremljanje infrastruktur IT na ravni podjetja. V tem kratkem opisu izdelka...
11.342,90 € *

VMware vRealize - vaša rešitev za upravljanje in avtomatizacijo oblaka

VMware vRealize je celovit nabor orodij za upravljanje oblaka, ki organizacijam omogoča učinkovito upravljanje in avtomatizacijo virov v oblaku. V tem članku boste izvedeli, zakaj ima VMware vRealize ključno vlogo pri orkestraciji in avtomatizaciji oblaka.

Osnovne komponente VMware vRealize

  1. vRealize Automation: Ta modul omogoča avtomatizacijo namestitvenih in konfiguracijskih opravil za povečanje učinkovitosti in doslednosti pri zagotavljanju oblaka.
  2. vRealize Operations: To je zmogljivo orodje za spremljanje in upravljanje, ki zagotavlja vpogled v realnem času v zmogljivost in kapaciteto vaših virov v oblaku.
  3. vRealize Log Insight: Ta modul olajša upravljanje dnevnikov in odpravljanje težav z zagotavljanjem celovite analitike dnevnikov in enostavnih nadzornih plošč.
  4. vRealize Business for Cloud: To je orodje za upravljanje stroškov, ki organizacijam pomaga spremljati, optimizirati in načrtovati porabo virov v oblaku.

Prednosti VMware vRealize

  • Večja učinkovitost: Z avtomatizacijo procesov in optimizacijo uporabe virov vRealize omogoča znatno povečanje učinkovitosti.
  • Skalabilnost: Organizacije lahko svojo infrastrukturo v oblaku enostavno razširjajo, da lahko izpolnijo naraščajoče zahteve.
  • Prihranek stroškov: Funkcije upravljanja stroškov vRealize pomagajo organizacijam spremljati in zmanjšati porabo oblaka.

Najnovejše posodobitve in funkcije

VMware vRealize se nenehno posodablja, da bi zadostil razvijajočim se potrebam uporabe oblaka. Najnovejše posodobitve vključujejo:

  • Upravljanje več oblakov: vRealize podpira upravljanje oblačnih virov v več okoljih, vključno z javnimi, zasebnimi in hibridnimi oblaki.
  • Umetna inteligenca (AI): Vključitev tehnologij umetne inteligence za izboljšanje spremljanja delovanja in odpravljanja težav.
  • Napredna avtomatizacija: Izboljšane možnosti avtomatizacije za pospešitev uvajanja in avtomatizacijo opravil.

VMware vRealize je bistvena rešitev za organizacije, ki želijo učinkovito upravljati in avtomatizirati vire v oblaku. Z najnovejšimi posodobitvami in funkcijami vRealize ostaja ključna komponenta za orkestracijo in avtomatizacijo oblaka v sodobnem podjetju.

kategorije