Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10046
 • KV3-00260
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
45,90 € * 49,90 € * (8,02% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  32bit/64bit


Windows 10 Enterprise uporabnikom ponuja največjo zmogljivost in je bil posebej zasnovan za večja podjetja - pri Wiresoftu je na voljo po nizki ceni namesto količinske licence! Windows 10 Enterprise je operacijski sistem te Microsoftove različice, ki vsebuje največji obseg funkcij med vsemi izdajami - številne so vključene izključno tukaj, med drugim obsežno upravljanje aplikacij ter dostop do Microsoftove veje dolgoročnega servisiranja, posebne oblike posodabljanja sistema Windows, pri kateri se namestijo le varnostne posodobitve, ne pa tudi funkcije.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za pomoč uporabnikom.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"

Windows 10 Enterprise - Microsoftov operacijski sistem za podjetja

Windows 10 Enterprise ponuja uporabnikom največjo zmogljivost in je bil zasnovan posebej za večja podjetja - pri Wiresoftu je na voljo kot posamezna licenca in ne kot licenca za količino!

Windows 10 Enterprise je operacijski sistem te Microsoftove različice, ki vsebuje največji obseg funkcij med vsemi izdajami - številne so vključene izključno tukaj, med drugim obsežno upravljanje aplikacij ter dostop do oddelka Microsoft Long Term Servicing, posebne oblike posodabljanja Windows, kjer se namestijo samo varnostne posodobitve, ne pa tudi funkcije.

Windows 10 Enterprise ima znan uporabniku prijazen vmesnik z značilnim videzom Microsoftovih ploščic, ki ga je mogoče prilagoditi glede na osebne želje. Korporacijska izdaja ima tudi to prednost, ki je ne gre podcenjevati, saj lahko ta operacijski sistem uporabljate tudi na starejših strojnih sistemih, kar je za številne uporabnike pomembna lastnost, ki odloča o nakupu. V spletni trgovini Wiresoft Onlineshop lahko dobite Windows 10 Enterprise v eni različici ter druge izdaje Windows 10 in številne druge Microsoftove programe. V naslednjem pregledu so poleg splošnega pregleda predstavljene predvsem posebne funkcije Windows 10 Enterprise.

Posebne, ekskluzivne funkcije Windows 10 Enterprise

V primerjavi z izdajami, kot so Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise ponuja veliko funkcij in orodij, ki predstavljajo odločilno dodano vrednost predvsem za srednje velika in predvsem velika podjetja, tako glede varnosti končnih naprav in podatkov kot tudi možnosti administratorjev pri uveljavljanju skupinskih politik in upravljanju uporabniških računov. Vse podrobnosti o Windows 10 Enterprise spodaj:

 • DirectAccess: Z DirectAccessom lahko oddaljeni uporabniki uporabljajo povezljivost omrežnih virov tudi brez povezave VPN, saj oddaljeni odjemalski računalniki ostanejo povezani s poslovnim omrežjem prek šifrirane povezave. Skrbniki IT lahko prek DirectAccess upravljajo tudi vse odjemalske računalnike. Z DirectAccessom najbolje delajo zlasti mobilni uporabniki, tudi v okolju z več lokacijami. Ko so prenosniki enkrat konfigurirani, se samodejno povežejo s podjetniškim omrežjem prek interneta. DirectAccess omogoča tudi enostavno upravljanje skupinskih politik.
 • Windows To Go Creator:Windows To Go namesti Windows 10 Enterprise na ključ USB ali trdi disk USB, tako da imajo uporabniki operacijski sistem vedno pri sebi in ga lahko zato uporabljajo v napravi tretje osebe. Vsi podatki ostanejo shranjeni na nosilcu podatkov.
 • AppLocker : Z aplikacijo AppLocker lahko določite pravila, katere aplikacije se lahko zaženejo v računalniku Windows 10 Enterprise. Možno je tudi oblikovanje belih seznamov zaupanja vrednih aplikacij.
 • BranchCache: Podjetja, ki uporabljajo prostrano omrežje (WAN), lahko njegovo pasovno širino optimizirajo s funkcijo BranchCache; poleg majhnega napora pri izvajanju funkcija izboljša tudi hitrost.
 • Universal Write Filter - UWF: s tem filtrom podatki niso več trajno shranjeni v sistemu, temveč so zamenjani v glavni pomnilnik, kjer so na voljo do ponovnega zagona. Ta virtualni prekrivni sloj se nato izbriše - na primer tudi takrat, ko se gostujoči uporabnik odjavi.
 • Credential Guard: To varnostno orodje varuje poverilnice z varnostno tehnologijo, ki temelji na virtualizaciji. Podatki so shranjeni ločeno od preostalega operacijskega sistema in so zato veliko bolje zaščiteni.
 • Varovanje naprav: Upraviteljem omogoča, da delovne postaje konfigurirajo tako, da se lahko zaženejo samo določene aplikacije - idealno za nastavitev kioskovnih računalnikov. Z ustvarjanjem belega seznama se lahko zaženejo samo aplikacije, ki izpolnjujejo pravila o celovitosti kode, kar preprečuje aktivacijo prej neznane zlonamerne programske opreme.
 • Windows 10 Long Term Servicing Branch - LTSB: Ta ekskluzivna funkcija Windows 10 Enterprise poveča zmogljivost računalnika, saj se v nasprotju z drugimi izdajami Windows 10 posodobitve ne izvajajo stalno, temveč le v daljših časovnih presledkih. Razlikujemo med namestitvijo varnostnih posodobitev in namestitvijo funkcij. LTSB je znan tudi kot dolgoročni servisni kanal (LTSC). Uporabnikom so na voljo le posodobitve in funkcije, ki so izdane v tem obdobju, približno vsaka 2-3 leta, in jih lahko namestijo ali zavrnejo.
 • Desktop Analytics: Storitev v oblaku je integrirana v Microsoftovega upravitelja konfiguracije in zagotavlja informacije o uporabnih posodobitvah posameznih odjemalcev Windows, med drugim pa ustvari tudi popis aplikacij, ki se izvajajo v podjetju, in zagotavlja informacije o njihovi združljivosti z najnovejšimi posodobitvami funkcij Windows 10.

Druge poslovne funkcije Windows 10 Enterprise

Poleg teh ekskluzivnih funkcij so naslednje funkcije vključene samo v Windows 10 Enterprise in Pro:

Obsežne možnosti uporabe

Windows 10 razširja možnosti aplikacij za uporabnike s številnimi funkcijami, kot so:

 • Aplikacija za oddaljeno namizje: Z aplikacijo za oddaljeno namizje lahko uporabniki uporabljajo drugo, lokalno oddaljeno terminalsko napravo, kot da bi sedeli pred svojim osebnim ali tabličnim računalnikom: prek povezave z vrati RDS se prikaže njen namizni vmesnik, ki ga je mogoče uporabljati vključno z vsemi programi.
 • Način kiosk : Z načinom kiosk lahko različni uporabniki uporabljajo računalnik Windows 10, ne da bi pri tem pridobili dostop do drugih kritičnih podatkov ali nekaterih funkcij glavnega uporabnika. Tako je mogoče za vsako pooblaščeno osebo nastaviti ločen uporabniški račun kioska, ki omogoča, da so opredeljeni podatki in funkcije na voljo le posameznemu prijavljenemu uporabniku.
 • Enterprise Mode Internet Explorer (EMIE ): Enterprise Mode bistveno zmanjša težave z združljivostjo s starejšimi spletnimi aplikacijami in jim omogoča delovanje v Windows 10; prav tako zagotavlja upravitelju seznama spletnih mest Enterprise Mode različne možnosti pri upodabljanju spletnih strani.
 • Odjemalec Hyper-V: Windows 10 Enterprise vključuje tehnologijo Hyper-V, ki omogoča zagon več operacijskih sistemov v lastnem navideznem računalniku (VM). To omogoča boljši izkoristek razpoložljivega prostora za shranjevanje, dinamično upravljanje shranjevanja pa olajša vzporedno delovanje več virtualnih računalnikov.

Napredne zmožnosti upravljanja

Upravljavci imajo s spletno stranjo Windows 10 optimizirane možnosti za upravljanje uporabnikov in njihovih računalnikov:

 • Politike skupine so opredeljene lokalno prek urejevalnika gpedit.msc in se upravljajo v skladu z določenimi specifikacijami: Tako lahko namestitev posodobitev nadzorujete v skladu z določenimi pravili, npr. z roki za izpolnjevanje, ki določajo, kdaj je treba določeno posodobitev najpozneje namestiti, prav tako pa lahko centralno konfigurirate optimizacijo pomnilnika prek funkcije Storage Sense, da se izbrišejo nepotrebne datoteke.
 • Domain Join: Domain Join poenostavi upravljanje računalnikov in uporabniških računov prek članstva v domeni v imeniku Active Directory. Priključitev v domeno brez povezave omogoča skrbnikom, da dodajo računalnik v domeno brez povezave - to je prednost za uporabnike, ki delajo mobilno in brez omrežne povezave prek krmilnika domene.
 • Windows Business Store: Z dostopom do Windows Business Store in uporabo Azure Active Directory lahko programske izdelke, ki so tam na voljo, kupite in uvedete centralno za vse končne naprave v omrežju.

Izboljšana varnost

na spletnem mestuWindows 10 je izboljšana tudi varnost podatkov in uporabnikov, kar omogoča še bolj svobodno delo:

 • BitLocker: Ta funkcija posebej varuje mobilne naprave, kot so tablični in prenosni računalniki, v primeru kraje ali izgube. Občutljivi ali osebni podatki na njih so varno šifrirani s programom BitLocker, tako da jih ni mogoče zlorabiti. BitLocker To Go" lahko uporabite tudi za šifriranje ključkov USB ali zunanjih trdih diskov.
 • Windows Defender System Guard: WDSG je posebna zaščitna plast, ki operacijski sistem Windows 10 ščiti pred napadi ob zagonu, ko običajni programi za zaščito pred virusi še niso aktivirani.
 • Enterprise Data Protection (EDP ): Ta funkcija spletne strani Windows 10 omogoča ciljno zaščito poslovnih podatkov, npr. na prenosnem računalniku, prek upravljanja pravic v imeniku Active Directory, ki je aktivno tudi pri prenosu podatkov na drugo lokacijo ali pošiljanju kot priponka. EDP preprečuje tudi namestitev nezanesljivih aplikacij.
 • Inteligentni varnostni graf: ISG analizira varnostne ukrepe v omrežju podjetja in predlaga smiselne izboljšave, če obstajajo pomanjkljivosti.

Druge lastnosti in funkcije Windows 10

Naslednja orodja so vključena tudi v operacijske sisteme Windows 10 ali predstavljajo izboljšave obstoječih funkcij - za še boljšo in varnejšo izkušnjo Windows:

 • Windows Hello: varna alternativa geslom - prijavite se s prstnim odtisom ali prepoznavo obraza, lokalno ali s spletnim računom.
 • Snap Assist: Orodje idealno razdeli razpoložljivo območje prikaza med aktivna okna - s funkcijo Corner Snap lahko hkrati prikažete do štiri okna.
 • Cortana: Glasovna pomočnica Cortana je v spletnem mestu Windows 10 privzeto aktivirana, vendar jo lahko tudi deaktivirate, na primer zato, da se ne izprazni baterija ali zaradi zaščite podatkov.
 • Kontinuum: omogoča nemoteno nadaljevanje dela ali igranja, medtem ko lokalni računalnik deluje v drugi končni napravi. Na tabličnih računalnikih in pametnih telefonih so vse funkcije na voljo prek virtualne tipkovnice, zaslon namizja pa se samodejno prilagodi ustreznemu formatu.
 • Windows Zaščita informacij: Zaščita pred uhajanjem podatkov brez omejitev za uporabnike. WIP pred krajo in manipulacijo ne ščiti le podatkov, temveč tudi aplikacije s sistemom šifriranja datotek EFS.

Zahteve za strojno opremo za Windows 10 Enterprise

Če želite, da Windows 10 Enterprise z vgrajenim širšim naborom funkcij nemoteno deluje v osebnem ali prenosnem računalniku, mora strojna oprema izpolnjevati določene minimalne zahteve Windows Čeprav je program 10 Enterprise na voljo v 32-bitni in 64-bitni različici, je treba, če je mogoče - zlasti v novejšem računalniku - namestiti 64-bitno različico, da lahko uporabljate vse programe in aplikacije. Za namestitev Windows 10 Enterprise mora računalnik izpolnjevati naslednje tehnične značilnosti:

 • Procesor ali SoC (sistem na čipu - za pametne telefone): 1 GHz
 • Pomnilnik RAM: 1 GB za 32-bitni ali 2 GB RAM za 64-bitni operacijski sistem
 • Prostor na trdem disku: 16 GB za 32-bitni ali 20 GB za 64-bitni operacijski sistem
 • Grafika: Zaslon 800 x 600, DirectX 9, z gonilnikom WDDM 1.0
 • Prepoznavanje govora Cortane: niz mikrofonov Hi-Fi
 • Čip TPM (v1.2) za podporo virtualizaciji (Intel VT-x ali AMD-V in prevajanje naslovov druge ravni)

Windows 10 Enterprise kupite poceni pri Wiresoftu v spletni trgovini

Windows 10 Enterprise je običajno na voljo le v obliki licenčne enote. V spletni trgovini Wiresoft pa lahko operacijski sistem Windows 10 Enterprise z enakim naborom funkcij kupite tudi kot posamezno licenco - in to po izjemno nizki ceni kot rabljeno programsko opremo.

Ta licenca Windows 10 Enterprise Edition, ki jo ponujamo v nakup, je del prejšnje licence, ki jo je kupilo podjetje. S preprodajo je bila ta razdeljena in s tem pretvorjena v posamezne licence, ki se nato štejejo za rabljeno programsko opremo ali rabljeno programsko opremo. Vendar delitev ali označitev kot uporabljena programska oprema ne pomeni nobenih omejitev glede funkcionalnosti te programske opreme operacijskega sistema Windows 10 Enterprise. 

Nakup programske opreme pri Wiresoftu je za vas vedno varen! Ta operacijski sistem Windows 10 Enterprise, ki je na voljo v trgovini Wiresoft Shop, ne ponuja le izjemno ugodne cene, temveč tudi varnost med nakupom: s takojšnjim prenosom različice, ki je enaka izvirnemu Microsoftovemu izdelku. Aktivacija licence Windows 10 Enterprise se izvede s priloženim veljavnim licenčnim ključem.

Vaš nakup rabljene programske opreme Windows 10 Enterprise v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo ne predstavlja nobene pravne težave, saj je trgovanje s tako rabljeno programsko opremo zakonsko dovoljeno, kar potrjujejo tudi številne pravno zavezujoče in javno dostopne sodbe.

Rabljena programska oprema našim strankam ponuja cenovno ugodno alternativo za uporabo Windows 10 Enterprise Edition. Tudi vi lahko izkoristite našo ugodno ponudbo programske opreme!

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo boste poleg Windows 10 Enterprise Edition našli tudi druge različice operacijskih sistemov Windows in druge Microsoftove programe kot nizkocenovne nakupne različice za prenos. Če imate vprašanja o Windows 10 Enterprise ali kateri koli drugi Microsoftovi programski opremi, se obrnite na nas prek klepeta, e-pošte ali telefona.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"
Ocene strank za "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije