Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE
Povečajte produktivnost razvijalcev z Visual Studio 2022 Enterprise - naprodaj Visual Studio je Microsoftovo preizkušeno integrirano razvojno okolje za načrtovanje in uvajanje kompleksnih aplikacij za podjetja na številnih področjih....
2.353,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Visual Studio 2022 Professional - vsestranska programska oprema za razvijalce kot nakupna različica Visual Studio 2022 Professional podjetja Microsoft je najnovejša različica preizkušenega IDE (integriranega razvojnega okolja), ki je...
358,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Visual Studio 2019 Professional - vsestranska programska oprema za razvijalce kot nakupna različica Visual Studio 2019 Professional podjetja Microsoft je najnovejša različica preizkušenega IDE (integriranega razvojnega okolja), ki je bil...
156,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Povečajte produktivnost razvijalcev z Visual Studio 2019 Enterprise - na voljo za nakup Visual Studio je Microsoftovo preizkušeno integrirano razvojno okolje za načrtovanje in uvajanje kompleksnih aplikacij za podjetja na številnih...
1.725,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Visual Studio 2017 Enterprise - izdaja za zahtevne razvijalce kot nakupna različica Z izdajo Enterprise Edition programa Visual Studio 2017 imajo uporabniki dostop do številnih zmogljivih funkcij za razvoj aplikacij za katero koli...
1.411,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Visual Studio Professional 2017 - vse, kar je na voljo za profesionalno ustvarjanje programov, v nakupni različici Z Visual Studiom 2017 v različici Professional imajo uporabniki na voljo vse, kar potrebujejo za ustvarjanje aplikacij in...
118,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE
Microsoft Visual Studio Enterprise 2015 (integrirano razvojno okolje z različnimi visokonivojskimi jeziki) Visual Studio Enterprise 2015 - za nemoteno delovanje Z razvojnim okoljem lahko ne le ustvarjate programe in aplikacije, temveč...
131,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL
Microsoft Visual Studio Professional 2015 Microsoft Visual Studio Professional 2015 (integrirano razvojno okolje z različnimi visokonivojskimi jeziki) Visual Studio Professional 2015 - za nemoteno delovanje Z razvojnim okoljem lahko ne...
94,90 € *

Microsoft Visual Studio za Windows - platforma za razvoj aplikacij za Windows

Microsoft Visual Studio za Windows je zmogljivo integrirano razvojno okolje (IDE), zasnovano posebej za ustvarjanje aplikacij za Windows. V tem članku boste izvedeli, zakaj je Microsoft Visual Studio za Windows bistveno orodje za razvijalce, ki želijo ustvariti visokokakovostno programsko opremo za Windows.

Osnovne funkcije programa Microsoft Visual Studio za Windows

  1. Razvoj aplikacij za Windows: Visual Studio za Windows zagotavlja obsežen nabor orodij in predlog za razvoj aplikacij za Windows, ne glede na to, ali gre za aplikacije Universal Windows Platform (UWP), WPF ali WinForms.
  2. XAML Designer: Vgrajeni XAML Designer omogoča enostavno oblikovanje uporabniških vmesnikov za aplikacije Windows s funkcijami povleci in spusti ter predogledi v živo.
  3. Razhroščevanje in diagnostika: Visual Studio zagotavlja zmogljiva orodja za razhroščevanje in diagnostiko, s katerimi lahko hitro odkrijete in odpravite napake v aplikacijah za Windows.
  4. Integracija z Azure: Razvijalci lahko brez težav dostopajo do storitev Azure in v svoje aplikacije Windows vključijo funkcije v oblaku.

Prednosti programa Microsoft Visual Studio za Windows

  • Optimalna integracija s sistemom Windows: Visual Studio ponuja poglobljeno integracijo z operacijskimi sistemi in storitvami Windows, da optimizira razvoj za platformo Windows.
  • Celovita podpora različicam sistema Windows: Visual Studio omogoča razvoj aplikacij, ki se lahko izvajajo v različnih različicah sistema Windows, kot so Windows 10, Windows 11 in Windows Server.
  • Izjemna zmogljivost: Visual Studio za Windows je zasnovan tako, da zagotavlja hitro in učinkovito razvojno okolje za aplikacije Windows.

Najnovejše posodobitve in funkcije

Microsoft Visual Studio za Windows se nenehno posodablja, da bi odražal najnovejši razvoj v ekosistemu Windows. Najnovejše posodobitve vključujejo:

  • podporo .NET 6: Visual Studio podpira .NET 6, najnovejšo različico ogrodja .NET, kar olajša razvoj sodobnih aplikacij za Windows.
  • Integrirani Azure DevOps: Razvijalci lahko brez težav integrirajo Azure DevOps z Visual Studiom za upravljanje celotnega življenjskega cikla razvoja.
  • Izboljšana orodja za razvoj in odpravljanje napak: Najnovejše posodobitve zagotavljajo izboljšana orodja za hitrejši razvoj in odpravljanje napak.

Kupite Visual Studio 2022 za Windows pri Wiresoftu

Microsoft Visual Studio za Windows je idealno orodje za razvijalce, ki želijo ustvariti visokokakovostne aplikacije za Windows. Še danes si zagotovite Microsoft Visual Studio za Windows in pospešite razvoj svojih projektov programske opreme za Windows.

kategorije