Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10484
 • 77D-00076
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
358,90 € * 397,90 € * (9,8% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenčni ključ
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Združljiv


Visual Studio 2022 iz je najnovejša različica preizkušenega IDE (integriranega razvojnega okolja), ki je namenjena zahtevnim programerjem ter majhnim ali srednje velikim ekipam razvijalcev. Obsežen nabor funkcij ponuja vsa orodja, potrebna za ustvarjanje naslednje generacije aplikacij in iger, vključno z Xamarinom za aplikacije za Android, macOS, iOS, tvOS in watchOS. Professional Microsoft

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"

Visual Studio 2022 Professional - vsestranska programska oprema za razvijalce kot nakupna različica

Visual Studio 2022 Professional podjetja Microsoft je najnovejša različica preizkušenega IDE (integriranega razvojnega okolja), ki je namenjena zahtevnim programerjem ter majhnim in srednje velikim ekipam razvijalcev. Obsežen nabor funkcij ponuja vsa orodja, potrebna za ustvarjanje naslednje generacije aplikacij in iger, vključno z Xamarinom za aplikacije za Android, macOS, iOS, tvOS in watchOS. Druge funkcije, ki omogočajo še učinkovitejši razvoj, so Tool CodeLens za prikaz uporabe posameznih izsekov kode v rešitvi, ne da bi bilo treba prekiniti delo, IntelliCode za pospešitev dela s predlogi rešitev na podlagi umetne inteligence in Visual Studio Live Share, ki podpira skupinsko delo s sodelovanjem v realnem času. V Visual Studiu 2022 Professional so bili izboljšani tudi navigacija, refaktorizacija in razhroščevalnik. Poleg tega integrirano razvojno okolje Visual Studio 2022 Professional poleg starejših jezikov, kot sta C in C++, podpira tudi C#.

Ponudba Visual Studio 2022 Professional Edition kot rabljene programske opreme pri Wiresoftu razvijalcem zagotavlja vse prednosti te preizkušene Microsoftove programske opreme, tako da jo lahko zaradi ugodne cene v obliki ene licence sami uporabljajo na svojem računalniku.

V spletni trgovini Wiresoft Software-Onlineshop lahko najdete Visual Studio 2022 Professional ter druge posamezne licence izdaj ali različic Visual Studia kot nakupno različico in številne druge Microsoftove programe, ki so z njim združljivi. Naslednji pregled prikazuje najpomembnejše optimizacije in nove funkcije programa Visual Studio 2022 Professional.

Poudarki programa Visual Studio 2022 Professional Edition

Poleg bistveno lažje navigacije je trenutna različica 2022 spletnegamesta Visual Studio lažja tudi za razvijalce z okvarami vida. V primerjavi s prejšnjo različico je optimizirano tudi refaktoriranje ter spremenjeni načini gradnje in nalaganja rešitev. Razhroščevalnik - eno najpomembnejših programskih orodij  - ponuja tudi dodatne možnosti.

Delovni proces, ki temelji na Gitu, z enostavnejšim zagonom kode

Novo začetno okno programa Visual Studio 2022 zdaj ponuja več možnosti: Najprej je na voljo možnost kloniranja ali preverjanja kode iz skladišča ter druge možnosti za odprtje ali ustvarjanje projekta ali rešitve. Poleg tega je posodobljeno začetno okno predstavljeno v novi modri barvi, ki se od prejšnje različice razlikuje predvsem po mehkejših linijah okoli ikon, orodnih vrstic in orodnih oken. Meni je bil premaknjen na vrh naslovne vrstice, da je v urejevalniku več prostora za kodo. S tem se je optimiziral tudi pomnilniški prostor, ne da bi se spremenila navigacija v IDE.

Prav tako je bil spremenjen prejšnji dialog, saj prejšnje drevesne strukture ni več in jo je nadomestilo iskalno polje z različnimi zmogljivimi funkcijami iskanja in filtriranja - npr. po jeziku, platformi in vrsti projekta - za iskanje ustreznih predlog. Iskanje lahko uporabite za ukaze, možnosti in menije ter tudi za komponente, ki jih je mogoče namestiti; poleg rezultatov iskanja ukazov so prikazane tudi ustrezne kombinacije tipk. Rezultati se prikazujejo dinamično, medtem ko uporabnik tipka. Na novo vključena uporaba razpršenega iskalnega algoritma upošteva tudi pravopisne napake ali bolj naraven jezik.

IntelliCode s podporo AI v Visual Studiu 2022 Professional

Novi IntelliCode predstavlja razvoj prejšnjega samodejnega dopolnjevanja IntelliSense v Visual Studiu ; zagotavlja več funkcij, ki jih poganja umetna inteligenca, kot so kontekstualni IntelliSense, oblikovanje kode in izpeljava oblikovnih pravil, ki še izboljšujejo produktivnost razvoja. Za razliko od programa IntelliSense, ki je lastnosti in metode prikazoval kot abecedni seznam, jih IntelliCode prikazuje glede na najverjetnejše kandidatne rezultate, ki so opremljeni z zvezdico. Razvijalci, ki uporabljajo C#, lahko IntelliCode uporabijo tudi za kodo, ki so jo razvili sami, in se tako učijo, medtem ko druga priporočila temeljijo na Microsoftovi odprtokodni domeni. V Visual Studiu 2022 Professional lahko priporočila IntelliSense, ki jih poganja umetna inteligenca, uporabljate tudi za dva druga jezika: C++ in XAML ter TypeScript/JavaScript in Java, ki so bili dodani v Visual Studio Code.

CodeLens v Visual Studio 2022 Professional

CodeLens znatno pospeši delo razvijalca z Visual Studio 2022 Professional, saj orodje deluje neodvisno in vzporedno, ne da bi bilo treba zapreti urejevalnik. CodeLens zazna vse spremembe v kodi in zgodovino kode, pri čemer

Sklicevanja na ustrezne dele kode in spremembe, preglede kode, povezane napake itd. Preden se spremembe združijo s kodo, jih je mogoče pregledati in ugotoviti, kako vplivajo na kodo. Kazalniki kode za kodo v jezikih C# in Visual Basic na ravni elementa prikazujejo tudi, kateri član ekipe je kodo spremenil. CodeLense je ekskluzivna funkcija programa

Visual Studio 2022 Professional ali Enterprise Edition.

Visual Studio Live Share

Funkcija Live Share, ki je vključena v Visual Studio 2022 Professional , omogoča sodelovanje do 30 razvijalcev v realnem času na isti bazi izvorne kode, ki je deljena vključno s kontekstom. To je mogoče, ker Visual Studio Live Share prenese samo drevo datotek in informacije o kontekstu. Tako lahko vsak član ekipe dela na izvorni kodi neodvisno od gostitelja v znanem delovnem okolju. Tu so med drugim vključene tudi funkcije umetne inteligence, ki izboljšujejo kakovost kode. Skupno razhroščevanje je mogoče tudi s programom Visual Studio Live Share.

Dodatne funkcije programa Visual Studio 2022 Professional

Poleg tega Visual Studio 2022 Professional ponuja številne druge praktične funkcije:

Refaktorizacija v Visual Studiu 2022 Professional

Visual Studio 2022 Professional so za C# na voljo novi refaktoringi, ki še olajšajo organizacijo kode: Člane je mogoče premakniti v vmesnik ali osnovni razred, imenske prostore pa je mogoče prilagoditi tako, da ustrezajo strukturi map. Ustrezni predlogi so prikazani v tako imenovani žarnici.

Čiščenje kode

Čiščenje kode je funkcija za samodejno preoblikovanje izvorne kode v programu Visual Studio 2022, ki je prikazana kot metla pod urejevalnikom izvorne kode. Nastavitve formata kode lahko določite s pomočjo datoteke EditorConfig samo za določen projekt ali tudi za celotno kodo prek možnosti v urejevalniku besedila. Za čiščenje datotek s kodo C# je v urejevalniku Visual Studio 2022 Professional na voljo ločen gumb "Čiščenje kode". Poleg tega lahko uporabniki za vsako nastavitev formata kode posebej za vsako vrstico določijo vrednosti za prednost in resnost, pri čemer so za stopnjo resnosti na voljo možnosti "Samo preoblikovanje", "Predlog", "Opozorilo" ali "Napaka". Opombe ali predloge, ki se prikažejo v vsakem primeru, je mogoče prikazati z enim samim klikom in jih tudi takoj izvesti, pri čemer lahko pogosto ponavljajoče se popravke shranite tudi kot profil.

Razhroščevanje v programu Visual Studio 2022

Razhroščevalnik v Visual Studiu 2022 Professional ne deluje le dvakrat hitreje kot prej, temveč je bila zmanjšana tudi poraba pomnilnika pri razhroščevanju aplikacij C++ zunaj procesa. Če želite prepoznati predmete po njihovih lastnostih, morate v oknu razhroščevalnika le povleči kazalec nad določeno lastnost in klikniti ikono zatiča, da se prikažejo ustrezne informacije. Točke prekinitve podatkov so zdaj na voljo tudi za aplikacije .NET Core v Visual Studiu 2022 in ne le za C++ kot prej. Izvajanje kode prekinejo takoj, ko se spremeni vrednost lastnosti določenega predmeta, ne glede na položaj.

Xamarin za mobilni razvoj

Aplikacije, izdelane s Xamarinom za sisteme Android, iOS in Windows, imajo domač videz in občutek, zato so tako priljubljene. Xamarin v Visual Studio 2022 ne ponuja le hitrejšega časa sestavljanja in uvajanja za Android, temveč zdaj vključuje tudi urejevalnik lastnosti za Xamarin.Forms XAML in optimiziran predogledovalnik Xamarin.Forms.

Upodabljanje PMA (Per-Monitor-Aware)

Uporabniki, ki pri razvijanju radi uporabljajo več monitorjev ali delajo na daljavo, bodo cenili to funkcijo: Do zdaj je uporaba monitorjev z različnimi ločljivostmi med razvojem povzročala različne težave, na primer upodabljanje je bilo običajno izvedeno v napačnem merilu ali pa je bil sam program Visual Studio prikazan zamegljeno. Visual Studio 2022 Professional zdaj ponuja upodabljanje s podporo PMA, kar med drugim pomeni, da se programska oprema pravilno upodablja ne glede na ustrezne faktorje skaliranja. Najmanjša zahteva za to je posodobitev Windows 10 Update (v1803, RS4) ali .NET Framework 4.8 RTM.

Orodja za zabojnike v programu Visual Studio 2022 Professional

Pri uporabi podpore storitev v oblaku Azure lahko razvijalci med drugim uporabljajo tudi orodja za razvoj s posodami, ki so vključena v program Visual Studio in bistveno poenostavljajo ustvarjanje ter odpravljanje napak in nameščanje. Visual Studio 2022 Professional ponuja tudi podporo za Docker in Kubernetes, če je na končni točki nameščen Docker Desktop ter potrebne delovne obremenitve za spletni razvoj, orodja Azure in razvojna orodja .NET Core. Spletna stran

Podpora za Kubernetes omogoča povezavo med lokalnim projektom in gručo Kubernetes v okviru storitve Azure Kubernetes Service (AKS).

Sistemske zahteve za Visual Studio 2022 Professional

Naslednje podrobne zahteve ne vsebujejo le splošnih zahtev za namestitev Visual Studio 2022 Professional, temveč opisujejo tudi zahteve za uporabo nekaterih funkcij programa Visual Studio 2022 Professional, pri čemer so morda potrebne skrbniške pravice.

Podprti operacijski sistemi

Načeloma je za namestitev programa Visual Studio 2022 Professional priporočljiva 64-bitna različica, pri čemer kot minimalne zahteve veljajo naslednje specifikacije:

 • Windows 10 različica 1909 ali novejša, Windows 11 različica 21H2,( Home, Professional, Education in Enterprise) 
 • Windows Server 2022: Standard, Datacenter
 • Windows Server 2019: Standard, Datacenter
 • Windows Server 2016: Standard, Datacenter

Zahteve za strojno opremo (minimalne specifikacije)

 • Procesor: 1,8 GHz; priporočljivo štirijedrni ali boljši. Procesorji ARM niso podprti
 • Pomnilnik: 4 GB RAM. Za tipične profesionalne rešitve je priporočljivo 16 GB pomnilnika RAM
 • Prostor na trdem disku: 850 MB, tipične namestitve zahtevajo 20-50 GB prostega prostora (do 210 GB, odvisno od nameščenih funkcij)
 • Hitrost trdega diska: priporočljiva namestitev na polprevodniški pogon (SSD)
 • Grafična kartica: 1.920 x 1080, priporočljivo 1.366 x 768 ali več

Druge zahteve (izbor)

 • Namestitev programa Visual Studio 2022: .NET Framework 4.5.2
 • Uporabljajte .NET Framework 4.7.2, ta različica bo nameščena med namestitvijo
 • Različni scenariji, povezani z internetom: Potreben je Internet Explorer 11 ali Microsoft Edge
 • Emulator Hyper-V: 64-bitni operacijski sistem, odjemalec Hyper-V, prevajanje naslovov druge ravni (SLAT)
 • Xamarin.Android: 64-bitna različica sistema Windows, 64-bitni razvojni komplet Java (JDK)
 • Razvoj univerzalnih aplikacij za Windows: Windows 10 (prek ukazne vrstice: Windows Server 2022, Windows Server 2016 in Windows Server 2012 R2)
 • Razvoj mobilnih naprav z delovnimi obremenitvami C++, JavaScript ali .NET v operacijskem sistemu Windows 7 SP1: PowerShell 3.0

Kupite Visual Studio 2022 Professional poceni enotno pri Wiresoft v spletni trgovini

Programska oprema Visual Studio 2022 Professional je na voljo v spletni trgovini Wiresoft kot ena licenca po posebej ugodni ceni kot tako imenovana rabljena programska oprema.

Licenca Visual Studio 2022 Professional Edition, ki je na voljo za prodajo, je nekdanja skupna licenca Visual Studia nekega podjetja, ki je bila ukinjena in pretvorjena v posamezne licence, ko je bila kot taka ponovno prodana, zato je bila označena kot rabljena programska oprema. Takšne licence Microsoft Visual Studio 2022 Professional, ki jih ponuja Wiresoft, izvirajo samo iz podjetij s sedežem v Evropi, za katere velja zakonodaja EU. Niti delitev niti označitev te programske opreme Visual Studio 2022 Professional kot uporabljene programske opreme ne pomeni nobenih omejitev glede njene funkcionalnosti.

Nakup programske opreme pri Wiresoftu je za vas vedno varen nakup! Licenca Visual Studio 2022 Professional , ki je na voljo v spletni trgovini Wiresoft Shop, nima le zelo ugodne cene, temveč zagotavlja tudi varnost pri nakupu s takojšnjim prenosom in aktivacijo licence s priloženim veljavnim licenčnim ključem.

Vsak nakup Visual Studio 2022 Professional ali drugega Microsoftovega programa kot rabljene programske opreme v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo za naše stranke ne predstavlja nobenih pravnih težav, saj je trgovanje s tako rabljeno programsko opremo zakonsko dovoljeno, kar so jasno potrdile številne sodne odločbe.

Posamezne licence rabljene programske opreme, kot je Visual Studio 2022 Professional Edition, ponujajo kupcem cenovno ugodno alternativo običajnim ponudbam, da bi lahko uporabljali ekskluzivne izdaje programa. Tudi vi lahko izkoristite našo ugodno ponudbo za Microsoftove programske izdelke!

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo lahko najdete Visual Studio 2022 Professional Edition in druge različice Visual Studio ter številne druge Microsoftove programe kot rabljeno programsko opremo za takojšen prenos. Če imate vprašanja o Visual Studiu 2022 Professional ali drugem Microsoftovem programu, uporabite naš strokovni nasvet v klepetu ali po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"
Ocene strank za "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"
13. nov. 2022

CAMIOLO

OTTIMO

Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije