Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10107
  • 9EM-00118
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
247,90 € * 274,90 € * (9,82% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Core 16 Core 
Naprave 1x
Virtualni stroji 2x
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Obseg dobave Prenos + licenca


Izdaja Windows Server 2016 Standard ponuja sodoben, zmogljiv Server operacijski sistem, ki je tudi Cloud-zmogljiv in tako v celoti izpolnjuje zahteve manjših podjetij, ki le v manjši meri upravljajo virtualizirana okolja ali večinoma uporabljajo fizične Server. V primerjavi s prejšnjo različico ta izdaja ponuja številne nove funkcije, ki med drugim podpirajo tudi prehod na okolje, ki temelji na Cloud, ter številne funkcije, ki zagotavljajo večjo stabilnost in varnost infrastrukture - z izboljšano zaščito pred okvarami omrežja in shrambe.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core 

Microsoft Windows je že približno trideset let uveljavljen na računalniškem trgu kot Standard operacijski sistem, ki ga uporabljajo ne le zasebniki, temveč tudi v razvojnih in raziskovalnih dejavnostih. Poleg običajne različice programa Microsoft Windows je uporabniku na voljo tudi tako imenovana različica strežnika: Microsoft Windows Server 2016 Standard. V tem članku je pojasnjeno, kaj točno je ta programska oprema in kje jo je mogoče uporabiti.

Kaj točno je Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core in za kaj lahko uporabite to programsko opremo?

Microsoft Windows Server je operacijski sistem za računalnik proizvajalca Microsoft. To je tako imenovani strežniški operacijski sistem, ki uporabniku omogoča nastavitev in spremljanje strežnika. Sam operacijski sistem je običajno nameščen v računalnik, ki deluje kot strežnik in mora konfigurirati veliko število povezav z drugimi računalniki ali napravami. Od različice 2012 je strežnik Microsoft Windows Server prilagojen tudi zaslonom na dotik, tako da na sam strežnik ni treba priključiti dodatnega monitorja ali miške in tipkovnice. Poleg tega je mogoče Microsoftov strežnik Windows Server namestiti tudi kot različico čistega jedra. To pomeni, da grafični uporabniški vmesnik ni na voljo in da je treba vse vnose opraviti prek terminala. Ta vrsta namestitve je uporabna predvsem za napredne uporabnike.
Microsoftov strežnik Windows ima med drugim tudi upravitelja opravil in tako omogoča spremljanje in nadzor vseh procesov, ki so trenutno aktivni v strežniku.
Ta operacijski sistem ni primeren le za ustvarjanje strežnika za gostovanje spletnega mesta, temveč tudi za ustvarjanje oblaka v večjem podjetju ali za ustvarjanje strežnika, ki je dostopen skupini ljudi v večjem podjetju, da lahko vanj shranjujejo datoteke. Zmogljivejši kot je strežnik, več zahtevkov lahko obdela in hitreje bo potekalo nalaganje in prenašanje datotek

Kako je Microsoftov strežnik Windows nameščen v računalnik?

Namestitev lahko opravite s CD-ja ali s ključka USB. To storite tako, da zgoščenko vstavite v računalnik, ta pa jo mora neposredno zaznati in začeti namestitev. V nasprotnem primeru je treba CD-ju v BIOS-u dati prednost, da se ne bo takoj zagnal s trdega diska. Pomočnik vodi uporabnika pri namestitvi, ki lahko traja do ene ure. Po namestitvi se znova zažene in Microsoftov strežnik Windows je pripravljen za uporabo.

Kakšne so zahteve za računalnik, da Microsoft Windows Server 2016 Standard deluje?

Računalnik mora imeti procesor s taktom vsaj 1,4 GHz in podpirati 64-bitne operacije. Poleg tega je potrebnih vsaj 512 MB pomnilnika, čeprav lahko večji pomnilnik ali višji takt procesorja znatno pospešita delovanje sistema. Prav tako je potrebnih približno 32 GB prostora na trdem disku, čeprav lahko tudi tu SSD pospeši delo Microsoftovega strežnika Windows. Za povezavo z omrežjem je potreben tudi ethernetni adapter, ki je običajno že nameščen v strojni opremi.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"
Ocene strank za "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije