Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS STREŽNIK 2016 DATACENTER 16-JEDRNI
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS STREŽNIK 2016 DATACENTER 16-JEDRNI

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10108
  • 9EA-00122
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
1.233,90 € * 1.369,90 € * (9,93% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Core 16 Core 
Naprave 1x
Virtualni stroji Neomejeno
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Obseg dobave Prenos + licenca


Windows Server 2016 ponuja vse predpogoje za popolno izpolnitev zahtev velikih organizacij in podjetij po visoki stopnji virtualizacije glede uporabljenih in zagotovljenih ; gre za različico 10. 16- paket je osnova za licenciranje z izdajo . Datacenter Server Services Server WindowsCore Server Datacenter

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WINDOWS STREŽNIK 2016 DATACENTER 16-JEDRNI"

Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 16-Core

Verjetno najbolj znan operacijski sistem na svetu, Microsoft Windows, se ne uporablja le v zasebnem sektorju in uporabnikom omogoča brskanje, urejanje dokumentov in delo z različnimi podatki. Programska oprema se uporablja tudi v profesionalnih in velikih podjetjih, saj na primer omogoča shranjevanje in upravljanje velikih količin podatkov na strežniku. Za obvladovanje nalog strežnikov je bil razvit Microsoft Windows Server 2016 Datacenter. V tem članku je pojasnjeno, kaj točno pomeni ta programska oprema.

Kaj točno je Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 16-Core in za kaj se lahko ta program uporablja?

Ta programska oprema je operacijski sistem, ki olajša in omogoča upravljanje strežnikov. Pri tem lahko uporabnik upravlja svoje strežnike, jih nastavi in ustvari oblak, do katerega lahko dostopajo uporabniki. Sistem je optimiziran za delo s strežniki ter zagotavlja hitro in nemoteno izmenjavo podatkov. Microsoft Windows Server 2016 Datacenter je praviloma mogoče namestiti kot sistem z grafičnim uporabniškim vmesnikom ali v obliki terminala, tj. ukazne vrstice. V tem primeru je sistem enkrat nastavljen in nato sam opravlja svoje naloge; neposredna interakcija običajno ni potrebna. Računalnik je treba zelo redko znova zagnati z Microsoftovim strežnikom Windows Server 2016 Datacenter, zato je zagotovljeno nemoteno delovanje. Uporabniki lahko prek strežnika izmenjujejo podatke ali ga uporabljajo za različne izračune. Vendar je hitrost strežnika odvisna od strojne opreme in opreme računalnika.
Tako imenovani zaščiteni virtualni stroji omogočajo tudi ustvarjanje zaščitenih virtualnih strojev, tj. operacijskih sistemov, s katerimi lahko zaščitite posebej občutljive in pomembne podatke. V operacijskem sistemu podatkovnega centra ni omejitev glede virtualizacije.

Kako namestiti Microsoft Windows Server 2016 Datacenter?

Za namestitev strežnika Microsoft Windows Server 2016 Datacenter je potreben računalnik, tj. strežnik. strežnik Windows lahko nato namestite s CD-ja ali s ključka USB. Ustrezen medij vstavite v računalnik in BIOS ga mora prepoznati, zato se namestitev samodejno začne. Če strežnik ni povezan z zaslonom, lahko namestite grafični vmesnik ali ukazno vrstico. V obeh primerih uporabnika pri namestitvi vodi čarovnik. Po namestitvi je strežnik pripravljen za uporabo in se lahko uporablja za predvidene naloge. V večini primerov takšen strežnik deluje brez zaslona, zato lahko do strežnika Microsoft Windows Server 2016 Datacenter dostopate prek ukazne vrstice prek varne povezave (SSH).

Na koliko računalnikov je mogoče namestiti Microsoft Windows Server 2016 Datacenter?

Microsoft Windows Server je mogoče namestiti in uporabljati v računalniku z dvojedrnimi procesorji.

Kakšne so strojne zahteve računalnika za namestitev strežnika Microsoft Windows Server 2016 Datacenter?

Računalnik mora imeti procesor s taktom vsaj 1,4 GHz in podpirati 64-bitne operacije. Poleg tega je potrebnih najmanj 512 MB pomnilnika RAM, za namestitev strežnika Microsoft Windows Server pa 32 GB prostora na trdem disku. Večji pomnilnik RAM ali SSD lahko znatno poveča zmogljivost strežnika. Poleg tega je za pravilno delovanje strežnika potreben ethernetni adapter, ki je običajno že nameščen v strojni opremi.        

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WINDOWS STREŽNIK 2016 DATACENTER 16-JEDRNI"
Ocene strank za "MICROSOFT WINDOWS STREŽNIK 2016 DATACENTER 16-JEDRNI"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije