Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10478
 • 7NQ-00162
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
2.475,90 € * 2.749,90 € * (9,96% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Jedro 2
Minimalno licenciranje 4 jedra na strežnik
CAL Ni potreben
Srednje Prenesite
Zagonski čas Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Obseg dostave Prenos + licenca


SQL Server 2022 Standard podjetja Microsoft je najnovejša različica te zanesljive relacijske podatkovne platforme, ki uporabnikom zagotavlja vse potrebne podatkovne zbirke ter funkcije za analizo in poročanje, ki se pogosto uporabljajo v vseh podjetjih, ki uporabljajo sisteme za upravljanje blaga in CRM ali programsko opremo ERP. SQL Server 2022 Standard zagotavlja zmogljiv sistem za upravljanje relacijskih podatkovnih zbirk (RDMS) v oblaku za vsa ta opravila, ki lahko optimalno izpolni njihove zahteve.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core

SQL Server 2022 Standard iz Microsoft je najnovejša različica te zanesljive relacijske podatkovne platforme, ki uporabnikom zagotavlja vse potrebne funkcije podatkovne zbirke ter analize in poročanja, ki se pogosto uporabljajo v vseh podjetjih, ki uporabljajo sisteme za upravljanje blaga in CRM ali programsko opremo ERP. Cloud SQL Server 2022 Standard zagotavlja zmogljiv sistem za upravljanje relacijskih podatkovnih zbirk (RDMS) za vsa ta področja nalog, ki lahko optimalno izpolni njihove zahteve.

Z izdajo SQL Server 2022 Standard imajo mala in srednje velika podjetja že na voljo osnovno podatkovno zbirko za upravljanje podatkov in Business inteligenco, ki ne ponuja le ustreznih orodij za razvoj lokalnih in Cloud-specifičnih aplikacij, temveč omogoča tudi posebno učinkovito upravljanje podatkovne zbirke zaradi majhnih zahtev glede virov IT.

Na spletni strani Wiresoft boste kmalu našli novo programsko opremo SQL Server 2022 Standard Edition, ki je na voljo kot rabljena programska oprema - z vsemi prednostmi glede funkcionalnosti, zmogljivosti in varnosti - vendar po bistveno nižji ceni od cene nove programske opreme. SQL Server 2022 Standard bo verjetno spet na voljo kot Core-založeno licenciranje, ki je posebej primerno le za zmogljivejše Server, saj tu ni mogoče uporabiti različice, ki temelji na strežniški licenci/CAL.

Naslednji pregled vsebuje podrobne informacije o funkcijah SQL Server 2022 Standard, znanih iz prejšnje različice, ter običajne Microsoft licenčne pogoje za programsko opremo SQL Server.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Več varnosti

Pomembno področje pri obdelavi in zagotavljanju velikih količin podatkov je tudi varnostni vidik, da se prepreči nepooblaščen dostop do podatkov. V ta namen SQL Server 2022 Standard ponuja funkcije, kot je Always Encrypted, ki ne le varuje občutljive podatke strank z varnimi enklavami, temveč omogoča tudi izvajanje zahtevnejših operacij.

Varni stolpci zbirke podatkov razširjajo mejo zaupanja na strani strežnika za odjemalske aplikacije, ne da bi do njih lahko dostopali strežnik SQL Server, druge zbirke podatkov ali skrbnik sistema. To omogoča varno izvajanje operacij z zaupnimi podatki v navadnem besedilu.

Dopolnilno zaščito zagotavljajo varnost na ravni vrstic in dinamično maskiranje podatkov, pregledno šifriranje zbirke podatkov z razširljivim upravljanjem ključev ter razvrščanje podatkov in opredelitev uporabniško opredeljenih vlog.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Licenciranje prek Server-Core

Za izdajo SQL Server 2022 Standard bo verjetno spet veljalo licenciranje Core, opredeljeno v Microsoft, ki zdaj temelji na drugačni metriki licenciranja v primerjavi s prejšnjimi določbami, kjer število procesorskih jeder ni bilo pomembno za licenciranje.

Pri licenciranju na podlagi spletne strani Core je število jeder osnova za izračun zahtevane licence. Prej je bilo mogoče z eno licenco Core licencirati dve jedri. Licence Core za SQL Server 2022 Standard bodo zato verjetno spet na voljo v paketih po dve.

Skupna zahtevana licenca Pro Server izhaja iz največjega števila vključenih jeder, za vsako fizično Core strežnika je potrebna ločena licenca. Microsoft kolikor je Pro Server najmanj 8 licenc, pri čemer so v prejšnji različici veljali naslednji pogoji:

 • Vsak fizični procesor je izračunan z vsaj 8 jedri.
 • Vsaka fizična stran Server je izračunana z vsaj 16 jedri.
 • Vsa fizična in aktivna jedra so licencirana v skladu s tema dvema pogojema.

Poleg tega bodo za SQL Server 2022 Standard verjetno spet veljale določene omejitve pri skaliranju. Tako je bila največja računalniška zmogljivost, ki jo lahko uporablja en primerek SQL Server, prej Standard:

 • SQL Server-podatkovni mehanizem: manj kot 4 vtičnice ali 24 jeder
 • Analiza ali poročanje Services: manj kot 4 vtičnice ali 24 jeder

Največja količina pomnilnika, ki jo lahko uporablja en primerek mehanizma zbirke podatkov SQL Server, je bila prej:

 • Fond izravnalnih pomnilnikov: 128 GB
 • Segmentni predpomnilnik Columnstore: 32 GB
 • Poročanje Services: 64 GB
 • Analiza Services: 16 GB2 (tabelarično) ali 32 GB (MOLAP)

Zgornja meja velikosti relacijske podatkovne zbirke za izdajo SQL Server 2022 Standard je bila prej 524 PB.

Če imate kakršna koli vprašanja o trenutnih pogojih za izdajanje dovoljenj na spletnem mestu Server, se obrnite na uslužbenca na spletnem mestu Wiresoft.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Zahteve za strojno opremo 

Da bi lahko uporabljali SQL Server 2022 Standard v ustreznem operacijskem okolju, bo verjetno treba izpolnjevati naslednje zahteve glede programske in strojne opreme - upoštevajte, da od oktobra dalje s strani Microsoft še ni uradnih informacij, zato se lahko dejanske minimalne zahteve razlikujejo od spodaj navedenih. Za dodatna vprašanja in najnovejše informacije se obrnite na člana osebja na spletni strani Wiresoft.

 • Podprti operacijski sistemi: min. Windows 10, Windows Server 2019
 • Prostor na trdem disku: vsaj 6 GB - odvisno od komponent SQL Server, ki so nameščene v posameznem primeru
 • Delovni pomnilnik: vsaj 4 GB
 • Grafika: Grafična kartica Super VGA z ločljivostjo najmanj 800x600 pik
 • Vrsta procesorja: procesor x64
 • Hitrost procesorja: najmanj 1,4 GHz - priporočljivo: 2,0 GHz ali več

Če imate dodatna vprašanja v zvezi z nakupom Microsoft SQL Server 2022 Standard kot rabljene programske opreme ali druge izdaje ter starejših različic SQL Server ali druge programske opreme Microsoft, se obrnite na nas po e-pošti, telefonu ali klepetu. 

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Ocene strank za "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije