Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10043
 • FQC-08190
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
21,90 € * 22,90 € * (4,37% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  32bit/64bit


Windows 8.1 Professional je Microsoftov prepričljiv odgovor za vse uporabnike, ki niso bili zadovoljni s prejšnjo različico. Glavni razlog za to je bila popolnoma spremenjena tako imenovana zasnova Metro, ki v slogu vmesnikov za tablične računalnike in pametne telefone prikazuje programe in druge funkcije v vizualno zmanjšanih, enobarvnih ikonah, ki so zaradi svoje kvadratne osnovne oblike znane tudi kot ploščice.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

 

Informacije o izdelku "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"

Windows 8.1 Pro - zmogljiva različica inovativnega Microsoftovega operacijskega sistema kot uporabljena programska oprema

Windows 8.1 Professional je prepričljiv odgovor Microsofta za vse uporabnike, ki niso bili zadovoljni s prejšnjo različico. Glavni razlog za to je bila popolnoma spremenjena tako imenovana zasnova Metro, ki je v slogu vmesnikov za tablične računalnike in pametne telefone prikazovala programe in druge funkcije v vizualno zmanjšanih enobarvnih ikonah, ki so zaradi svoje osnovne kvadratne oblike znane tudi kot ploščice.

Poleg vrnitve znanega domačega zaslona  ponuja Windows 8.1 še vrsto drugih izboljšav, zlasti v različici Pro Edition za podjetja pa celo vrsto nepogrešljivih poslovnih funkcij, ki so bistvene za upravljanje omrežij in s tem povezanih varnostnih pravil ter zaščito podatkov. Windows 8.1 Pro - zasnovan za uporabo v malih in srednje velikih podjetjih - ponuja funkcije, kot so Domain Join, ki končnim napravam omogoča dostop do omrežja tudi brez povezave, BitLocker za zaščito podatkov, zlasti v mobilnih napravah, in zmogljiva tehnologija virtualizacije Hyper-V. 

Velika prednost nakupa različice 8.1 Pro Edition je, da lahko ta operacijski sistem Windows uporabljate tudi na starejših strojnih sistemih. V spletni trgovini Wiresoft najdete Windows 8.1 Pro v različici za enega uporabnika, pa tudi druge izdaje in starejše ali novejše operacijske sisteme ter številne druge Microsoftove programe. V naslednjem pregledu so najprej predstavljene najpomembnejše novosti Windows 8.1 Pro, ki mu sledijo pomembne funkcije celotne različice Windows 8.1.

Značilnosti Windows 8.1 Pro Edition

Windows 8.1 Pro je s svojimi dodatnimi funkcijami in značilnostmi namenjen predvsem tistim podjetjem in izkušenim uporabnikom, za katere imata varnost omrežja in virtualizacija še posebej pomembno vlogo. Naslednje funkcije ponujajo obsežne možnosti:

Pridružitev domene v spletnem mestu Windows 8.1 Pro

Ena od ključnih funkcij izdaje Windows 8.1 Pro je funkcija Domain Join, ki je bistvena za podjetja pri upravljanju končnih naprav v omrežju.

Priključitev domene omogoča računalnikom, da se brez povezave povežejo s poslovnim omrežjem prek imenika Access Directory, ne da bi za to potrebovali fizično povezavo ali povezavo VPN. Priključitev k domeni brez povezave urejajo politike DirectAccess, vključno z opredelitvijo pravil za oddaljeno zagotavljanje.

Vse omrežne računalnike, združene v domeni, upravlja skrbnik IT prek krmilnika domene - strežnika za centralno preverjanje pristnosti računalnikov in uporabnikov v računalniškem omrežju -, zato imajo skupno zbirko podatkov in varnostno politiko ter edinstveno ime.

Z integrirano konzolo za upravljanje skupinskih politik (GPMC) lahko spremenijo domensko politiko ali ustvarijo novo. V različici Windows 8.1 Pro je tudi ta postopek enostavnejši kot v starejših različicah. Prav tako upraviteljem olajša upravljanje scenarijev BYOD (bring-your-own-device), ki vključujejo naprave, ki ne pripadajo določeni domeni, kar običajno vključuje osebne mobilne naprave, kot so prenosniki, tablični računalniki ali pametni telefoni.

Hyper-V za Windows 8.1 Pro

Vgrajeno tudi v Windows 8.1 Pro je nova različica virtualizacijske tehnologije Hyper-V. Poleg možnosti popolne izolacije posameznih sistemov omogoča tudi uporabo različnih varnostnih funkcij, kot sta preprečevanje izvajanja podatkov (DEP) na ravni strojne opreme in prevajanje omrežnih naslovov (NAT) za upravljanje naslovov IPv4.

Hyper-V se uporablja za virtualizacijo podatkovnih središč in manjših okolij. Z različico, ki je na voljo v Windows 8.1 Pro, lahko Hyper-V uporabljate tudi za virtualizacijo odjemalcev. Virtualne strežnike lahko med delovanjem sistema Hyper-V premikate ali kopirate med gostitelji Hyper-V. Poleg tega Hyper-V obdeluje tudi slike trdih diskov v obliki virtualnega trdega diska (ali VDHX).

Varno šifriranje trdega diska s programom BitLocker

Kako hitro se zgodi, da se tablični ali prenosni računalnik izgubi ali celo ukrade. Veliko bolj kot izguba mobilne naprave je pomembno, da občutljivih ali osebnih podatkov, shranjenih v njej, ni več mogoče uporabiti ali zlorabiti. BitLocker, ki je vgrajen v Windows 8.1 Pro, z varnim šifriranjem vsaj preprečuje, da bi te podatke videle nepooblaščene osebe ali jih uporabile v kriminalne namene.

Poleg tega priročno orodje "BitLocker To Go" omogoča tudi šifriranje ključkov USB in zunanjih trdih diskov.

Več funkcij v Windows 8.1 Pro

Poleg tega je izdaja Pro Windows 81. ponuja izboljšano celovito varnost s funkcijama Trusted Boot in Secure Boot, požarnim zidom Windows, programom Windows Defender in Microsoftovim filtrom SmartScreen, ki zazna zlonamerno programsko opremo, ki se lahko naloži z naslova URL.

S šifrirnim datotečnim sistemom (EFS) pa lahko datoteke na diskih NTFS varno šifrirate v operacijskih sistemih, ki temeljijo na Windows-NT, tako da ostanejo zaupne in zaščitene, tudi če do njih dostopajo nepooblaščene osebe zaradi slabo zaščitenih pravic dostopa ali kraje diskov.

Najpomembnejše splošne novosti in funkcije različice Windows 8.1

Različica 8.1 ohranja številne osnovne novosti prejšnje različice Windows 8, vendar izboljšuje številne podrobnosti, s katerimi uporabniki niso bili zadovoljni. V bistvu pa je bila ohranjena zamisel o enotnem uporabniškem vmesniku v vseh končnih napravah, ki delujejo s spletnim mestom Windows 8.1.

"Sodobni uporabniški vmesnik

Značilen videz novega operacijskega sistema, ki ga sestavljajo ploščice, je za uporabnike najbolj presenetljiv: namesto prejšnjega seznama z vsemi pogosto uporabljenimi programi itd. so zdaj vse uporabljene in Standard aplikacije prikazane v tako imenovani zasnovi "Modern UI" - kjer UI pomeni uporabniški vmesnik -, ki jo Microsoft imenuje tudi zasnova Metro.

V različici 8.1 Pro in tudi v drugih izdajah lahko uporabniki s klikom na vidni gumb z zastavico preklopijo na prikaz menija Start, ki ga poznajo iz starejših različic operacijskega sistema. Z desnim klikom imajo neposreden dostop do pomembnih nastavitev Windows ter možnosti ponovnega zagona ali izklopa sistema. Uporabniki s spletnim mestom Windows 8.1 lahko izbirajo tudi med tem, ali se operacijski sistem zažene z vmesnikom s ploščicami ali pa se takoj naloži namizje.

Pri izbiri ozadja lahko uporabniki zdaj namesto integriranega vnaprejšnjega izbora slik prikazujejo lastne fotografije itd. Na voljo je tudi možnost izmeničnega prikaza več fotografij.

Novo: velikost in obliko ploščic lahko zdaj prilagodite. Cilj popolnoma nove moderne zasnove uporabniškega vmesnika je bil prvotno ustvariti enoten videz v vseh končnih napravah, tj. od osebnih in prenosnih računalnikov do tabličnih računalnikov in pametnih telefonov, pri čemer je zasnova ploščic na manjšem mobilnem telefonu vizualno privlačnejša kot na zaslonu namiznega računalnika. Različica 8.1. pro itd. zdaj ponuja štiri velikosti ploščic: Velika, široka, srednja in majhna. Tako so nepomembne ali redko uporabljene aplikacije vizualno manj moteče, medtem ko pri priljubljenih aplikacijah, kot je nova aplikacija Vreme, večji zaslon omogoča lažjo uporabo funkcije predogleda, saj prikazuje tudi veliko informacij v živo. Večji zasloni vključujejo tudi kratko besedilno informacijo o tem, za katero aplikacijo gre, kar je koristno za orientacijo pri bolj tehničnih aplikacijah.

Pomoč: Za uporabnike, ki (še) ne poznajo koncepta ploščic Windows 8.1, je Microsoft vključil svojo aplikacijo "Pomoč in nasveti" z nasveti za uporabo ter razlagalnimi besedili in videoposnetki.

Ogled štirih aplikacij hkrati s storitvijo Windows 8.1 Pro

Z odprtimi aplikacijami Windows 8.1 prikazuje aktivne programe v velikostih, ki jih je mogoče poljubno izbirati, drug ob drugem - v primerjavi z različico 8, ki je prvo aplikacijo prikazovala na eni tretjini širine zaslona, drugo pa na dveh tretjinah širine. Zaslon je še posebej enostaven za uporabo v napravah z zaslonom visoke ločljivosti. Na namiznih zaslonih z ločljivostjo 1.920 x 1.200 slikovnih pik lahko prikažete celo štiri odprte aplikacije. S premikanjem ločilne črte lahko po odprtju spreminjate tudi velikost aplikacij. Katera aplikacija je trenutno aktivna, je označeno s tremi pikami na ločilni črti.

Nove aplikacije v Windows 8.1

Windows 8.1. ponuja - seveda tudi v različici Professional Edition - številne nove aplikacije, ki so jih nekateri uporabniki zagotovo pogrešali na svojih pametnih telefonih, med drugim

 • Aplikacija Kalkulator: omogoča izvajanje preprostih izračunov in pretvorb meritev, na primer kilometrov v milje. Aplikacija ima tudi znanstveni pogled z bolj zapletenimi formulami.
 • Aplikacija za budilko: poleg tipičnih funkcij budilke ponuja tudi odštevalnik in štoparico.
 • Aplikacija za snemanje zvoka: Znani snemalnik zvoka je zdaj del spletne strani Windows Blue: z aplikacijo lahko ustvarjate in urejate zvočne posnetke, ki jih lahko tudi shranite v SkyDrive.
 • Aplikacija "Kuhanje in uživanje": v njej bodo kuharski navdušenci našli številne ilustrirane recepte za različne priložnosti. Zaradi vgrajene funkcije nakupovalnega seznama je uporaba na pametnem telefonu še posebej praktična.

Če želite ustvariti pregled nad poplavo starih in novih aplikacij, jih lahko v spletnem mestu Windows 8.1 združite v skupine, zaradi česar ni treba klikati po dolgih seznamih.

Vrstica z okviri v spletnem mestu Windows 8.1

Poleg tega so na voljo možnosti nastavitev za izklop tipičnih novih upravljalnih elementov Windows 8, kot je vrstica Charms Bar. Namen vrstice Charms Bar, ki je bila predstavljena v spletnem mestu Windows 8, je uporabnikom omogočiti neposreden dostop do petih pomembnih funkcij: Iskanje, Skupna raba, Začetni zaslon, Naprave in Nastavitve. Aktivna postane takoj, ko uporabnik premakne kazalec miške v zgornji desni kot zaslona, in zbledi. Na spletnem mestu Windows 8.1 Pro itd. je lažje onemogočiti okrasno vrstico, če je ne potrebujete. Poleg tega lahko funkcijo preklapljanja med posameznimi aplikacijami onemogočite s klikom na zgornji levi kot monitorja.

SkyDrive

Microsoftova spletna shramba SkyDrive je bila v različici 8.1 znova prenovljena. To je še posebej očitno pri sinhronizaciji: medtem ko je prej pri kopiranju datotek v SkyDrive prek raziskovalca Windows potekala samodejna sinhronizacija vseh tam shranjenih datotek z vsemi končnimi napravami, SkyDrive v Windows 8.1 sinhronizira samo mape in sličice. Storitev shranjevanja prenese datoteko samo z dvojnim klikom na datoteko. Ta nova nastavitev je še posebej uporabna, če imajo nekatere uporabljene naprave manj prostora na trdem disku in je internetna povezava šibkejša. Vse podatke, tako lokalne kot shranjene v SkyDrivu, lahko upravljate prek nove aplikacije SkyDrive. Na spletnem mestu Windows 8.1 so v SkyDrive shranjene tudi pomembne nastavitve računalnika in nekatere datoteke varnostnih kopij.

Zahteve za strojno opremo za namestitev Windows 8.1 Pro et al.

Da bi Windows 8.1 Pro nemoteno deloval v končni napravi, mora izpolnjevati določene strojne zahteve. Windows 8.1 Pro je na voljo v 32-bitni in 64-bitni različici, pri čemer lahko nekatere programe in aplikacije v celoti uporabljate le v 64-bitni različici. Pri namestitvi Windows 8.1 morate izpolnjevati naslednje osnovne tehnične zahteve:

 • Procesor: vsaj 1 GHz s podporo za PAE, NX in SSE2
 • Pomnilnik RAM: vsaj 1 GB za 32-bitno različico ali 2 GB RAM za 64-bitno različico
 • Prostor na trdem disku: vsaj 16 GB za 32-bitno ali 20 GB za 64-bitno različico
 • Grafična kartica: Microsoft DirectX 9 z gonilnikom WDDM

Windows 8.1 Pro kupite poceni pri Wiresoftu v spletni trgovini

Windows 8.1 Pro je na voljo - če sploh še - v običajni trgovini kot nova posamezna licenca za nezanemarljivo ceno. V spletni trgovini Wiresoft lahko kupite Windows 8.1 Professional kot licenco za enega uporabnika po veliko nižji ceni od tako imenovane rabljene programske opreme - prejeli boste identičen programski izdelek.

Deluje takole: Enotna licenca, ponujena za Windows 8.1 Pro Edition je bila včasih del licence, ki jo je kupilo podjetje. S preprodajo, ki je v EU popolnoma zakonita, je bila razdeljena in pretvorjena v posamezne licence, ki se nato imenujejo in ponujajo kot rabljena programska oprema. Vendar ta delitev licence ali označitev uporabljene programske opreme ne vpliva negativno na delovanje tega namiznega operacijskega sistema Windows 8.1 Pro, med drugim zato, ker programska oprema ni podvržena obrabi.

Nakup programske opreme z Wiresoftom je vedno poceni in hkrati varen! Ta operacijski sistem Windows 8.1 Pro lahko kupite v Wiresoftovi trgovini ne le po izjemno nizki ceni - vaš nakup je tudi varen: Wiresoft prodaja samo originalno programsko opremo Windows 8.1 Professional, ki je enaka Microsoftovemu izdelku. Zato lahko po uspešno opravljenem postopku nakupa takoj prenesete in namestite licenco Windows 8.1 Pro v svojo končno napravo ter jo aktivirate s priloženim licenčnim ključem, ki velja samo za vas - brez časovnih omejitev. Nakup rabljene programske opreme, kot je Windows 8.1 Pro, v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo ne predstavlja pravnega tveganja, saj je trgovanje z rabljeno programsko opremo zakonsko dovoljeno, kar potrjujejo številne pravno zavezujoče sodbe.

Nakup rabljene programske opreme pri podjetju Wiresoft našim strankam ponuja cenovno ugodno alternativo drugim ponudbam za uporabo namiznega operacijskega sistema Windows 8.1 Professional. Med našimi strankami so MSP in organizacije ter samozaposleni in zasebniki, ki z veseljem izkoristijo našo nizkocenovno ponudbo programske opreme!

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo boste našli Windows 8.1 Pro ter druge različice namiznega operacijskega sistema Windows in drugih programov podjetja Microsoft kot cenovno ugodno nakupno različico za takojšen prenos. Če imate vprašanja o tej ali kateri koli drugi Microsoftovi programski opremi, se prek klepeta, e-pošte ali telefona obrnite na našo strokovno podporo.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"
Ocene strank za "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije