Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter 2-Core Dopolnite svoje potrebe po licenciranju za Windows Server 2022 Datacenter z 2-Coremi paketi od Wiresofta! Datacenter Edition operacijskega sistema Windows Server 2022 je posebej zasnovan za...
352,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - izboljšana varnost za velika omrežja Windows Server 2022 Datacenter je novi Microsoftov strežniški operacijski sistem, namenjen predvsem večjim podjetjem. Ta različica strežniške programske...
2.915,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Standard 2-Core Prilagodljivo dopolnite licenčne zahteve za Windows Server 2022 Standard s paketi z dvema jedroma podjetja Wiresoft! Standardna izdaja Windows Server 2022 je bila razvita posebej za uporabo v...
67,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Standard - večja varnost omrežij Windows Server 2022 Standard je novi Microsoftov operacijski sistem za strežnike. Temelji na operacijskem sistemu Windows 10 in ponuja še več varnosti ter možnosti za skupno...
520,90 € *

Microsoft Windows Server 2022: inovacije in varnost

Odkrijte Windows Server 2022

Microsoft Windows Server 2022 je najnovejša generacija Microsoftovega strežniškega operacijskega sistema, ki ponuja najsodobnejše infrastrukturne rešitve za organizacije vseh velikosti. Gradi na preverjenih prednostih svojih predhodnikov in vključuje inovativne tehnologije za izboljšanje varnosti, zmogljivosti in prilagodljivosti omrežja. Ta sistem združuje dolgoletne izkušnje in najnovejše tehnološke dosežke, da bi se spopadel z izzivi sodobnih okolij IT.

Kaj je novega v sistemu Windows Server 2022?

Windows Server 2022 uvaja nove funkcije, ki se osredotočajo na varnost, integracijo hibridnih oblakov in uporabniško izkušnjo. Najpomembnejši so izboljšana večplastna varnost, izboljšane možnosti hibridnega oblaka ter prilagodljive možnosti platform za aplikacije in vsebnike.

Značilnosti in prednosti sistema Windows Server 2022

Izboljšane varnostne funkcije

Varnost je ključni poudarek sistema Windows Server 2022. Funkcije, kot sta Secured-core server in Advanced Threat Protection, postavljajo nov Standard v varnostni tehnologiji za strežnike.

Strežniški strežnik Secured-core

Ta varnostna funkcija zmanjšuje tveganja ranljivosti vdelane programske opreme in naprednih napadov z zlonamerno programsko opremo. S kombinacijo zaščite strojne opreme, vdelane programske opreme in operacijskega sistema Secured-core server zagotavlja, da je operacijski sistem Windows Server 2022 odporen na trenutne grožnje.

Integracija hibridnega oblaka

Brezhibna integracija s storitvami Azure zagotavlja, da je Windows Server 2022 idealna platforma za hibridna oblačna okolja. Azure Arc omogoča upravljanje instanc Windows Server 2022 v različnih okoljih, kar zmanjšuje zapletenost upravljanja virov v več oblakih.

Azure Arc

Azure Arc uporabnikom omogoča upravljanje strežniških instanc v Azure, ne glede na to, ali te delujejo na lokaciji, v oblaku ali na robu. To zagotavlja enotno in poenostavljeno upravljanje.

Zmogljivost in skalabilnost

Windows Server 2022 je zasnovan za izpolnjevanje zahtev velikih in zmogljivih delovnih obremenitev ter ponuja izjemno skalabilnost in zmogljivost.

Kontejnerji Windows

Z optimizacijo vsebnikov Windows Containers v strežniku Windows Server 2022 lahko razvijalci in strokovnjaki za IT izkoristijo manjše velikosti slik in izboljšane zmogljivosti, ki omogočajo učinkovit razvoj in upravljanje aplikacij.

Zagotovite si prihodnost s sistemom Windows Server 2022

Dolgoročna naložba

Naložba v Windows Server 2022 ne pomeni le zagotavljanja trenutnih potreb IT, temveč tudi pripravo na prihodnji razvoj. Zaradi rednih posodobitev in podpore za najnovejše tehnologije Windows Server 2022 zagotavlja naložbe za prihodnja leta.

Podpora in posodobitve

Microsoftova zavezanost podpori operacijskega sistema Windows Server 2022 zagotavlja, da imajo uporabniki koristi od stalnih izboljšav in posodobitev, ki zagotavljajo varnost in učinkovitost operacijskega sistema.

Windows Server 2022 predstavlja novo obdobje strežniških operacijskih sistemov, ki daje prednost varnosti, zmogljivosti in zmogljivostim hibridnega oblaka. To besedilo zagotavlja celovit pregled ključnih inovacij in prednosti, zaradi katerih je ta operacijski sistem trdna izbira za potrebe sodobne IT v podjetjih.

kategorije