Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL
MS Project 2019 Professional - programska oprema za vodenje projektov za prodajo Project 2019 Professional je vsestranski, preizkušen sistem za vodenje projektov za večja podjetja in organizacije, ki ima širok nabor praktičnih poslovnih...
319,90 € *
MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD
MS Project 2019 Standard - programska oprema za vodenje projektov kot samostojna različica za nakup Project 2019 Standard je najnovejša različica Microsoftovega prilagodljivega sistema za vodenje projektov, ki je namenjen predvsem malim...
235,90 € *

Microsoft Project 2019: Učinkovito upravljanje projektov z najnovejšimi orodji

Microsoft Project 2019 na prvi pogled

Microsoft Project 2019 je najnovejša različica Microsoftove preizkušene programske opreme za vodenje projektov. Ta zmogljiva aplikacija ponuja široko paleto orodij in funkcij, ki organizacijam pomagajo učinkovito načrtovati, upravljati in uspešno zaključiti projekte. Preverite, kaj vam ponuja Microsoft Project 2019.

Nove funkcije in izboljšave

Sodoben uporabniški vmesnik

Z Microsoft Project 2019 uporabniki dobijo prenovljen in posodobljen uporabniški vmesnik, s katerim sta navigacija in delo na projektih še lažja in učinkovitejša. Pregleden uporabniški vmesnik omogoča lažje krmarjenje in iskanje funkcij, kar povečuje produktivnost.

Napredna orodja za načrtovanje

Programska oprema ponuja napredna orodja za načrtovanje, ki vodjem projektov omogočajo izdelavo podrobnih projektnih načrtov in optimizacijo dodeljevanja virov za doseganje ciljev projekta. S funkcijami, kot so časovni načrti in preglednice izkoriščenosti virov, lahko načrtujete in upravljate projekte še natančneje.

Izboljšano sodelovanje

Microsoft Project 2019 spodbuja skupinsko sodelovanje z brezhibno integracijo z Microsoft Teams. Ekipe lahko skupaj urejajo projektne načrte in preprosto izmenjujejo informacije. To olajša komunikacijo in usklajevanje med člani ekipe ne glede na njihovo lokacijo.

Prednosti Microsoft Project 2019

Večja učinkovitost

Nova različica ponuja izboljšane funkcije upravljanja virov in načrtovanja projektov, ki povečujejo učinkovitost in omogočajo hitrejše dokončanje projektov. To vodi k večji produktivnosti in zmanjšanju stroškov.

Jasna vizualizacija

Microsoft Project 2019 omogoča predstavitev informacij o projektu in poročil o napredku v privlačnih diagramih in grafikah, kar zagotavlja boljši pregled in razumljivost. To olajša sporočanje informacij o projektu in pomaga pri sprejemanju odločitev.

Zaključek

Microsoft Project 2019 je idealna izbira za organizacije, ki iščejo napredno rešitev za upravljanje projektov. S sodobnim vmesnikom, naprednimi orodji za načrtovanje in izboljšanim sodelovanjem v skupini ponuja vsa potrebna orodja za učinkovito in uspešno upravljanje projektov. Prednosti segajo od večje učinkovitosti do jasne vizualizacije projektnih informacij. Če želite optimizirati postopke projektnega vodenja in zagotoviti uspešnost projektov, je Microsoft Project 2019 prava izbira za vaše podjetje. Investirajte v to zmogljivo programsko opremo, da boste učinkoviteje načrtovali, upravljali in uspešno zaključili svoje projekte.

kategorije