Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10022
 • 076-05829
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
235,90 € * 260,90 € * (9,58% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Project 2019 Standard je najnovejša različica Microsoftovega prilagodljivega sistema za vodenje projektov, ki je namenjen predvsem malim in srednjim podjetjem ter samozaposlenim. Program vsebuje vse funkcije, potrebne za načrtovanje, nadzor in tudi poročanje o projektih. Številne praktične predloge in funkcije olajšajo ustvarjanje in upravljanje vseh nalog ter tako povečujejo učinkovitost, ki ima v sodobnem poslovnem življenju pomembno vlogo. Project 2019 Standard izpolnjuje vse zahteve v zvezi z uspešnim upravljanjem portfelja, tveganj in dokumentov, kar vključuje tudi centralno upravljanje in vire ter beleženje časa. Uporaba Ganttovih diagramov zagotavlja jasnost pri kompleksnih projektih z uporabo več integriranih časovnih razporedov in lažje razumevanje odnosov med nalogami, integrirana poročila pa zagotavljajo pomembne vpoglede in informacije za komuniciranje z drugimi.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za pomoč strankam.

Informacije o izdelku "MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD"

MS Project 2019 Standard - programska oprema za vodenje projektov kot samostojna različica za nakup

Project 2019 Standard je najnovejša različica Microsoftovega prilagodljivega sistema za vodenje projektov, ki je namenjen predvsem malim in srednjim podjetjem ter samozaposlenim. Program vsebuje vse funkcije, ki so potrebne za načrtovanje, nadzor in poročanje o projektih. Številne praktične predloge in funkcije olajšajo ustvarjanje in upravljanje vseh nalog, ki se pojavijo, ter tako povečajo učinkovitost, ki ima pomembno vlogo zlasti v sodobnem poslovnem vsakdanu.

Project 2019 Standard izpolnjuje vse zahteve glede uspešnega upravljanja portfelja, tveganj in dokumentov, kar vključuje centralizirano upravljanje in vire ter sledenje času. Uporaba Ganttovih diagramov zagotavlja jasnost pri zapletenih projektih z uporabo več integriranih časovnih razporedov in lažje razumevanje razmerij med nalogami, integrirana poročila pa zagotavljajo ključne vpoglede in informacije za komuniciranje z drugimi.

Komu je namenjen projekt Standard 2019?

Project 2019 Standard Edition je namenjen posameznikom ali tistim vodjem projektov, ki projekte razvijajo in vodijo predvsem sami in ne v skupini, kot je to značilno predvsem za mala in srednje velika podjetja. Zato ta izdaja ne zahteva sinhronizacije s strežnikom Microsoft SharePoint ali Project. Kljub temu je Project 2019 Standard med najbolj priljubljenimi izdajami za opravljanje večine nalog vodenja projektov, saj ponuja vse potrebne funkcije in lastnosti ter orodja poslovne inteligence za tipična področja načrtovanja in vodenja projektov, kot so: Časovni razporedi projektov, načrtovanje stroškov, upravljanje nalog, poročanje.

Izdaja Microsoft Project 2019 Standard je na voljo le v običajnih trgovinah s pogodbo o količinski licenci; Wiresoft pa jo ponuja kot rabljeno programsko opremo v obliki posamezne licence kot nakupno različico - in to po bistveno nižji ceni. Tako lahko to Microsoftovo programsko opremo uporabljajo mala in srednja podjetja ter samozaposlene osebe.

Z Microsoftovimi aplikacijami, ki so dodatno na voljo v spletni trgovini Wiresoft Software in so na voljo tudi kot posamezne licence rabljene programske opreme po znižani ceni, lahko stranke uporabljajo tudi ustrezne Microsoftove programe, združljive s programom Project 2019 Standard, kot je Windows 10. Naslednji pregled prikazuje najpomembnejše optimizacije in funkcije izdaje Project 2019 Standard.

Nova izdaja Project 2019 Standard - funkcije in izboljšave

Project 2019 Standard se od prejšnje različice vizualno razlikuje tudi po jasnejši predstavitvi namiznega vmesnika. To je zdaj mogoče prikazati tudi v vzorcih Office"Colored", "Dark gray" in "White".

Kar zadeva nove funkcije, MS Project 2019 Standard zdaj vključuje praktično funkcijo povezovanja nalog med seboj prek spustnega menija, novo polje "Zbirno ime naloge" v preglednici nalog ter možnost označevanja časovnih vrstic in prikaza napredka naloge. Poleg tega lahko za vsako časovnico posebej določite datum začetka in konca, kar omogoča boljši pregled nad nalogami, povezanimi z njo. Na voljo je tudi novo hitro iskanje besed ali besednih zvez, povezanih z določenim opravilom. Za več podrobnosti glej spodaj.

Enostavno ustvarjanje in upravljanje projektov

Project 2019 Standard omogoča ustvarjanje novih projektov z le nekaj kliki: Po želji je v ta namen na voljo velik izbor predlog, določenih za tipične vrste projektov, ali nevtralen, prazen Ganttov diagram. Podatke ali sezname opravil iz programov Excel, Word, Outlook ali PowerPoint lahko prav tako prenesete v program Project; pri tem se ohrani ustrezno oblikovanje ali obrisi. Naloge je mogoče uvoziti v Ganttov diagram prek maske nalog projekta; podprto je tudi hkratno dodajanje več nalog, vključno z dodelitvami virov in razmerji. V ta namen so na voljo različne možnosti izdelave grafikonov in funkcije:

Vrste grafikonov v programu Project 2019 Standard

Poleg prikaza v obliki Ganttovega grafa so v programu Project 2019 na voljo tudi številne druge možnosti Standard za prikaz nalog ali virov ter razmerij za projekt. V ta namen Project ponuja naslednje različne vrste pogledov, ki prikazujejo informacije o projektu v obliki tabel, skupin, filtrov ali podrobnosti: Pogledi na naloge, vire in naloge; ustrezne oblike prikaza so poleg privzetega Ganttovega diagrama (vrstica) tudi mrežni diagram (diagram poteka) in prikaz v obliki obrazca, lista (tabela) ali uporabe (stolpci).

Načrt in povezovanje dejavnosti

Za orisovanje ali prikazovanje hierarhij v projektu lahko v programu Project Standard 2019 posameznim opravilom s tipko Tab dodelite pozitivne ali negativne odklone, pri čemer spremembe samodejno vplivajo na vsa opravila.

Dve nalogi v projektu lahko tudi povežete, da se njuno razmerje prikaže kot razmerje. To pomeni, da spremembe ene naloge vplivajo tudi na drugo nalogo, ki je z njo povezana, kar je še posebej pomembno za urnike projektov.

Novost: Za povezavo naloge v MS Project Standard 2019 ni več treba poznati njenega ID: dovolj je izbrati ustrezno celico v stolpcu "Predhodnik", zaradi česar se prikaže navzdol usmerjena puščica, s klikom nanjo se prikaže seznam vseh nalog za projekt in aktivirati je treba le ustrezno nalogo.

Označevanje časovnih vrstic

Novost: Napredek projekta skozi čas je mogoče preprosto in razumljivo prikazati tudi v programu MS Project Standard 2019, saj je zdaj mogoče časovne vrstice označiti. Napredek naloge je lahko prikazan tudi neposredno v procesu, kar še izboljša preglednost.

Novo polje "Skupno ime naloge

Novost: MS Project Standard 2019 ima zdaj polje "Zbirno ime naloge" za iskanje določene naloge v celotnem načrtu projekta, ki lahko hitro postane okorno, zlasti pri večjih seznamih. Polje, namenjeno samo branju, izboljša preglednost strukture projekta s prikazom imen vseh nalog zbiranja, dodeljenih viru.

Tipične komponente v MS Project Standard 2019

Seveda so bile v MS Project 2019 Standard dodatno optimizirane tudi že obstoječe nepogrešljive osnovne komponente:

Upravljanje portfelja

Ena od pomembnih komponent MS Project 2019 Standard je še vedno upravljanje portfelja, s katerim je mogoče evidentirati in nadzorovati vse projekte. Vodje projektov imajo tako vedno pregled in takoj prepoznajo trenutno stanje v vsakem primeru, tako da se lahko takoj odzovejo, če je potrebno posredovanje, ko projekt ne poteka po načrtu, npr. ko določene naloge niso opravljene v skladu s časovnim načrtom, ko stroški narastejo ali ko viri postanejo redki ali niso na voljo. Ustrezna poročila za projekt se nenehno posodabljajo, trenutno stanje pa si lahko jasno ogledate z enim samim klikom. MS Project 2019 Standard Edition ima tudi nove prikaze za upravljanje proračuna in urnikov, ki zagotavljajo podrobnejši pregled upravljanja projektov; povezava s Power BI dopolnjuje upravljanje portfelja s funkcijami za analizo in po potrebi s predlogi za izboljšave.

Intuitivno upravljanje virov

Orodja in funkcije za učinkovitejše upravljanje virov, vključene v MS Project 2019 Standard, omogočajo še podrobnejše in jasnejše načrtovanje in upravljanje uporabe različnih virov. V projektu 2019 Standard to vključuje razlikovanje različnih vrst virov glede na "delo", "material" in "stroške", tako da jih je mogoče še natančneje uporabiti. Preko sklada virov jih je mogoče centralno upravljati za medprojektno načrtovanje in jih dodeliti posameznim nalogam, tako da je mogoče pri tem upoštevati tudi omejitve, npr. glede časovne razpoložljivosti ali tudi finančne narave (omejitve stroškov), pa tudi izkoriščenost delovne sile in s tem tveganje preobremenitve. Za vsako vrsto vira lahko določite tudi razpoložljive proračune.

Pogled na Standard prek Ganttovega diagrama jasno prikazuje ustrezne dejavnosti in časovno evidenco, trenutno stanje pa je prikazano prek ustrezne poti dejavnosti. Poleg tega je mogoče vsa opravila posebej organizirati in povezati prek kontekstno občutljivega uporabniškega vmesnika ter jih nadzorovati z ustreznimi časovnicami.

Poročanje v MS Project Standard 2019

Druga pomembna sestavina agilnega vodenja projektov je vizualizacija projektnih podatkov v obliki poročil - bodisi za prikaz trenutnega stanja bodisi kot poročilo po zaključku projekta. V ta namen Project 2019 Standard ponuja nov nabor tipičnih predlog poročil, ki jih je mogoče dopolniti z dodatnimi nazornimi grafikoni in diagrami, da bi informacije o stanju projekta delili z drugimi.

Projektne datoteke lahko shranite v različnih formatih: Poleg starejših oblik datotek Project 2000-2003 in Project 2007 so na voljo tudi .PDF, .XPS, .CSV, .XML in delovne zvezke Microsoft Excel.

Strojna oprema in druge zahteve za uporabo programa Microsoft Project 2019 Standard

MS Project Server 2019 Standard v 32-bitni in 64-bitni različici lahko uporabljate samo v povezavi s Windows 10 ali Windows Server 2019! Vse nadaljnje podrobnosti o minimalnih zahtevah so na voljo v naslednjem pregledu:

 • Operacijski sistemi (nujno potrebni): Windows 10, Windows Server 2019
 • Procesor: najmanj 1,6 GHz, dvojedrni
 • RAM: 2 GB RAM (32-bitni) ali 4 GB RAM (64-bitni)
 • Prostor na trdem disku: 4 GB razpoložljivega prostora
 • Ločljivost zaslona: 1.280 x 768 slikovnih pik
 • Grafična kartica: DirectX 10 za strojno pospeševanje grafike
 • Različica .NET: nekatere funkcije zahtevajo vsaj .NET 3.5 ali 4.6
 • Funkcije na dotik so optimizirane tudi za Windows 10
 • Funkcije za upravljanje datotek v oblaku zahtevajo OneDrive, OneDrive za podjetja ali SharePoint
 • Brskalniki: Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome in Firefox v najnovejših različicah

Kupite MS Project 2019 Standard Edition poceni kot eno licenco pri Wiresoftu

Wiresoft ponuja MS Project 2019 Standard Edition v spletni trgovini v obliki enouporabniške licence kot tako imenovano rabljeno programsko opremo - po bistveno nižji ceni v primerjavi z novo programsko opremo. Poleg nižje cene ima ta nakupna različica tudi prednosti neomejene uporabnosti, saj ne gre za naročniško različico, zato lahko programsko opremo uporabljate tudi brez internetne povezave.

Ta enouporabniška licenca MS Project 2019 v izdaji Standard je količinska licenca istega programa, ki je bila uporabljena v podjetju. S preprodajo je bila razdeljena in pretvorjena v licence za posameznega uporabnika, pri čemer je bila ponovno označena kot rabljena programska oprema ali "rabljena programska oprema". Vendar pa niti razdelitev osnovne licence niti nova označitev programske opreme MS Project 2019 Standard kot "rabljene programske opreme" ne pomenita omejitev njene funkcionalnosti ali uporabnosti, saj se programska oprema na splošno ne obrabi.

Zato velja naslednje: nakup programske opreme pri Wiresoftu je za vas vedno varen posel s številnimi prednostmi! Ker pri nakupu licence MS Project 2019 Standard, ki je na voljo v Wiresoftovi trgovini, nimate koristi le od popolnoma ugodne cene, temveč tudi od varnosti s takojšnjim prenosom in takojšnjo aktivacijo licence z vključenim veljavnim licenčnim ključem. Z nakupom rabljenih licenc za programsko opremo, na primer za MS Project 2019 Standard Edition, lahko tudi sami uporabljate ekskluzivne izdaje Microsoftovih programov brez kakršnih koli omejitev.

V Wiresoftovi trgovini z rabljeno programsko opremo boste našli MS Project 2019 Standard ter druge različice in izdaje ter številne druge Microsoftove programe, ki so združljivi z njim, kot sta Windows 10 in Windows Server 2019. Če imate kakršna koli vprašanja o tej programski opremi MS Project 2019 Standard ali katerem koli drugem Microsoftovem programu, ki je na voljo tukaj, preprosto uporabite naše strokovno svetovanje v klepetu ali po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD"
Ocene strank za "MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD"
6. maj 2019

Läuft wunderbar. Vorbildlicher Händler!

Läuft wunderbar. Vorbildlicher Händler!
Immer wieder gerne unser Unternehmen wird weitere Lizenzen erwerben.

Vielen Dank für den spitzen Service

Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije