Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT ACCESS 2019

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10131
 • 077-07233
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
51,90 € * 56,90 € * (8,79% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Združljiv


Microsoft Access 2019 je zmogljiv sistem za upravljanje podatkovnih zbirk, s katerim lahko ustvarite in upravljate kompleksne podatkovne zbirke v skladu z individualnimi zahtevami. Kot viri podatkov se lahko uporabljajo ne le datoteke , XML in dBASE, temveč tudi vsebina dokumentov PDF in e-pošte. Ti se uvozijo prek ustreznih obrazcev, nato pa jih ocenijo naloge, opredeljene z makri in filtri. MS lahko obdeluje tudi velike nize števil, ki so pogosti pri strokovnih izračunih. Poleg tega 2019 uporabnika z individualno nastavljivimi poročili obvešča o vseh pomembnih podrobnostih in ga tako ves čas obvešča o novostih, tako v poslovne kot zasebne namene. Excel Access Access

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT ACCESS 2019"

Samostojni program MS Access 2019

Microsoft Access 2019 je zmogljiv sistem za upravljanje podatkovnih zbirk, s katerim lahko ustvarjate in upravljate zapletene podatkovne zbirke v skladu s posameznimi zahtevami. Kot viri podatkov lahko služijo ne le datoteke Excel, XML in dBASE, temveč tudi vsebina dokumentov PDF in e-poštnih sporočil. Ti se uvozijo prek ustreznih obrazcev, nato pa jih ocenijo naloge, opredeljene z makri in filtri. MS Access lahko tukaj obdeluje tudi velike nize številk, saj so ti pogosti pri strokovnih izračunih. Access 2019 uporabnika o vseh pomembnih podrobnostih obvešča tudi z individualno nastavljivimi poročili, tako da je vedno na tekočem, tako v poslovne kot zasebne namene.

Za skupno delo v zbirki podatkov Access 2019 ponuja tudi celovito upravljanje posameznih pravic dostopa, tako za pregledovanje kot tudi za njihovo uporabo. Tako je bilo omogočeno učinkovito projektno delo. Poleg lokalnega shranjevanja podatkov je na voljo tudi možnost centralnega in hkrati varnega shranjevanja podatkov v oblaku, ki omogoča dostop prek spleta.

Program Microsoft Access 2019 je običajno sestavni del paketa Office in zato običajno ni na voljo samostojno, vendar ga lahko pri Wiresoftu kupite kot samostojen program, in to po izjemno nizki ceni.

Nove funkcije v programu Access 2019

Z nakupom programa Access 2019 boste prejeli najnovejšo različico tega obsežnega programa Office, ki ima poleg običajnih funkcij tudi številne izboljšave podrobnosti in popolnoma nove funkcije.

Vizualizacija podatkov iz programa Access z novimi vrstami grafikonov

V programu Access 2019 je na voljo 11 novih vrst grafikonov za jasno vizualizacijo podatkov v obrazcih in poročilih. Posamezna polja je mogoče preprosto prilagoditi dimenzijam diagrama, spremembe pa so takoj prikazane v predogledu. Prav tako je mogoče ustvariti interaktivne grafe, na primer z izbiro polja druge kategorije v obrazcu ali filtru poročila. V programu Access 2019 so na voljo naslednje vrste grafikonov:

 • Črtni graf: ta vrsta prikazuje vse kategorije, enakomerno razporejene vzdolž vodoravne osi x, in vse vrednosti, enakomerno razporejene vzdolž navpične osi y.
 • Stolpčni diagram: prikazuje kategorije vzdolž vodoravne osi (os x ali os lastnosti) in vrednosti vzdolž navpične osi (os y ali vrednosti lastnosti).
 • Stolpčni diagram: Tu so kategorije razporejene vzdolž osi y, vrednosti pa vzdolž osi x, pri čemer sta položaja dimenzij "Os" in "Vrednosti" obrnjena.
 • Krožnigrafikon: V tej vrsti grafikona so kategorije prikazane kot posamezni segmenti kroga, vrednosti podatkov pa so prikazane kot odstotek skupne vrednosti (celotnega kroga).
 • Sestavljeni grafikon: Združuje dve ali več vrst grafikonov za vizualizacijo razmerij med različnimi podatki, na primer kot stolpčni in črtni grafikon.

Podpora podatkovne vrste "veliko število" (BIGINT)

S podatkovnim tipom BIGINT - "Big Number" - je zdaj mogoče izračunavati tudi velika števila, pri čemer se shranjuje nedenarna številčna vrednost, ki se doda v tabelo Access kot polje ali pa se uvozi tudi s povezavo z bazo podatkov ustreznega tipa (npr. strežnik SQL).Podatkovni tip "Big Number" z osmimi bajti ponuja veliko večje območje (-2^63 do 2^63-1) za izračune kot podatkovni tip "Number" s štirimi bajti (-2^31 do 2^31-1). Opozoriti je treba, da omogočanje podatkovne vrste BIGINT povzroči nezdružljivost podatkovne zbirke Access s prejšnjimi različicami programa Access.

Enostavno razvrščanje listov nepremičnin

Prej je bilo iskanje določene lastnosti med številnimi drugimi v oknu Lastnosti pogosto težavno, zlasti če so bile vsebovane v obrazcih in poročilih, razporejenih v več zavihkih. V programu Access 2019 lahko zdaj vse lastnosti prikažete po abecednem vrstnem redu s klikom na funkcijo razvrščanja, s čimer je iskanje še posebej enostavno in hkrati hitro. Z drugim klikom se vse lastnosti ponovno prikažejo v privzeti nastavitvi.

Nova lastnost "Ime poimenovanja" v kontrolah

Lastnost "Ime poimenovanja", ki je na novo na voljo v programu Access 2019, zdaj precej olajša vnos imena kontrolnega elementa, da bi mu dodelili kontrolni element poimenovanja. Ta možnost povezovanja imena poimenovanja z upravljalnim elementom izboljša tudi dostopnost, saj jih zdaj lahko prepoznajo in določijo podporne tehnologije.

Optimizirano ponavljanje povezave ODBC

Povezave med zbirko podatkov Microsoft Access in zunanjim virom podatkov, kot je Microsoft SQL Server, ki uporabljajo protokol ODBC (Open Database Connectivity Protocol), je bilo prej mogoče ponovno vzpostaviti le, če je bila zbirka podatkov Access prekinjena tako, da se je najprej zaprla, saj Access v starejših različicah ni poskušal ponovno vzpostaviti izbrisane povezave z zunanjim virom podatkov.

Access 2019 ponuja izboljšano rešitev, saj najprej prikaže sporočilo o napaki z opisom napake. Nato se Access samodejno poskuša ponovno povezati z virom podatkov, kadar koli se izvede operacija, ki ponovno uporablja take podatke ali predmete, ki zahtevajo povezavo ODBC. Zato zaprtje in ponovno odprtje programa Access zdaj ni več nujno potrebno.

Izboljšave dostopnosti v programu Access 2019

V novi različici je bila bistveno izboljšana tudi dostopnost, da bi bila dostopna čim večjemu številu uporabnikov. Številne od teh izboljšav so bile izvedene s podrobno optimizacijo posameznih specifičnih funkcij programa Access, pa tudi splošnejših funkcij, da bi bilo delo z Accessom čim bolj učinkovito; to je doseženo zlasti z izboljšavami izpisa govora in optimiziranim vključevanjem podporne tehnologije.

Optimizacija izhodnih funkcij govora

Govorni izpis zdaj prepozna dodatne kontrolne elemente, ki so prikazani v obrazcih, poročilih in podatkovnih listih:

 • Branje imen stolpcev v tabelah in poizvedbah ter podatkovnih listih obrazcev z uporabo govornega izpisa je poenostavljeno.
 • Prepoznano je tudi razširjeno ali zmanjšano stanje iskalnih polj in izbirnih polj, zato jih je mogoče prebrati.
 • Vrstice "iskalnega polja" ali "izbirnega polja" je zdaj mogoče prepoznati in prebrati tudi za več stolpcev.
 • V pogovornem oknu so zdaj prepoznana in prebrana imena skupin možnosti s statusom "izbrano" ali "deaktivirano".
 • V podatkovnem listu je mogoče prepoznati in prebrati tudi simbol puščice za filter za stolpec.
 • Izboljšano komentiranje kontrolnih elementov v določenem razdelku obrazca.
 • V načinu skeniranja je bila izboljšana navigacija s klikom levo ali desno, da pridete do radijskega gumba; s pritiskom na preslednico ga preklopite.

Izboljšave pri uporabi načina visokega kontrasta v programu Access 2019

 • Gumb Filter je prikazan v navigacijski vrstici zapisa ali obrazca.
 • V pogovornem oknu Upravljanje podatkovnih opravil so v zavihku Zunanji podatki prikazani shranjeni uvozi.
 • Naslovi stolpcev in gumbi ukazov so zdaj prikazani v podatkovnih listih.

Druge izboljšave dostopnosti v programu Access 2019

Uporaba bližnjic na tipkovnici pri delu s podatkovnimi zbirkami Access ne pomaga le pri učinkovitejšem delu. Zlasti za uporabnike z omejenim vidom ali mobilnostjo so v veliko pomoč in nepogrešljiva alternativa delu z miško. Izvajanje posameznih dejanj v programuAccess 2019 je dodatno dopolnjeno z uporabo novih bližnjic na tipkovnici:

 • Kombinacija tipk alt + H ustvari tabelo.
 • S klikom na Q se odpre filter stolpca tabele.
 • Kombinacija tipk FD odpre pogovorno okno Poišči in zamenjaj.
 • S klikom na kombinacijo tipk shift + F6 se pomikate po vseh razdelkih v pojavnem obrazcu.
 • Urejanje novega elementa seznama vrednosti je lažje: Čarovnik za iskanje ustvari tri različne vrste seznamov, med katerimi lahko izbirate: polje za iskanje, polje seznama vrednosti ali polje z več vrednostmi.
 • S kombinacijo tipk ctrl + E se odpre pogovorno okno Uredi elemente seznama.

datoteke dBASE so ponovno podprte

Access 2019 ponovno podpira datoteke vrste .dbf, ki jih je zdaj mogoče ponovno uvoziti, povezati ali izvoziti.

Izboljšave čarovnika "Povej mi"

Access 2019 dodaja tudi možnost, da iz Accessa dobite predloge za določena opravila ali poizvedbe. Z vnosom ustreznih izrazov v polje "Povej mi" v zgornjem traku se prikažejo ustrezne možnosti. Na preprosta vprašanja so odgovori prikazani neposredno v oknu, za bolj zapletena vprašanja pa funkcija "Povej mi" predlaga pomoč, ki najbolj ustreza iskalni besedi.

Sistemske zahteve za Access 2019

Access 2019 je na voljo v 32-bitni in 64-bitni različici. Zato se lahko zahteve za posamezno strojno opremo razlikujejo.

 • Operacijski sistem: Windows 10 (Enterprise, Home, Pro), Windows Server 2019
 • Procesor: najmanj 1,6 GHz
 • Pomnilnik RAM: najmanj 2 GB (32 bitov), 4 GB (64 bitov)
 • Grafika: najmanj 1280 x 768, DirectX 9 z WDDM 2.0
 • Združljivo z: Windows 10 Enterprise, Windows 10 Home, Windows 10 Pro
 • Razpoložljivi jeziki: Angleščina, danščina, francoščina, italijanščina, nemščina, nizozemščina, poljščina, španščina, druge na zahtevo

Access 2019 kupite poceni kot Office en program od Wiresoft

MS Access je običajno sestavni del ustreznih Microsoftovih paketov Office in zato ni enostavno na voljo samostojno kot kupljena različica. Pri Wiresoftu lahko MS Access 2019 kupite kot samostojen program - za razliko od številnih drugih prodajalcev programske opreme - in to po izjemno nizki ceni!

Še ena velika prednost: z nakupom te licence za enega uporabnika vam ni treba skleniti dolgoročne in običajno drage naročnine niti sprejeti časovne omejitve uporabe. Zato se vsekakor splača kupiti Access 2019 kot en sam program od Wiresofta, saj vam pozneje ne bo treba prenašati plačljivih posodobitev.

Ponujena licenca Access za enega uporabnika je z vidika funkcionalnosti enaka različici, vključeni v paket Office Suite 2019. Tako imajo ne le manjša podjetja, temveč tudi samostojni podjetniki možnost izkoristiti vse prednosti novega Accessa 2019 - in tudi prihraniti denar.

Poleg Accessa 2019 lahko v trgovini s programsko opremo Wiresoft Software Shop po posebni ceni kupite tudi starejše prejšnje različice, pa tudi številne druge licence Microsoftove programske opreme. To so vedno originalni Microsoftovi izdelki. Običajno so bili del licenčne količine podjetja ali pa so bile njihove pravice do uporabe ponovno sproščene pri nadaljnji prodaji. Vendar to ne omejuje njihove uporabnosti in vas kot kupca ne postavlja v pravno sivo cono. Ker je bila z nakupom s strani Wiresofta izbrisana predhodno nameščena programska oprema, vključno z licenco, tako da je spet brezplačna in jo lahko uporablja nov uporabnik. Wiresoft kot ugleden prodajalec programske opreme ponuja vse Microsoftove izdelke izključno kot čiste polne različice, ki so zato neomejene in 100-odstotno uporabne.

Če imate vprašanja o programu Access 2019 ali katerem koli drugem programu Office, nas kontaktirajte po e-pošti, telefonu ali klepetu in izkoristite naše strokovne nasvete.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT ACCESS 2019"
Ocene strank za "MICROSOFT ACCESS 2019"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije