Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT ACCESS 2021

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10490
 • 077-03499
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
85,90 € * 94,90 € * (9,48% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Polna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Združljiv


Microsoft Access 2021 je zmogljiv sistem za upravljanje podatkovnih zbirk, s katerim lahko ustvarite in upravljate kompleksne podatkovne zbirke v skladu z individualnimi zahtevami. Kot viri podatkov se lahko uporabljajo ne le datoteke , XML in dBASE, temveč tudi vsebina dokumentov PDF in e-pošte. Ti se uvozijo prek ustreznih obrazcev, nato pa jih ocenijo naloge, opredeljene z makri in filtri. MS lahko obdeluje tudi velike nize števil, ki so pogosti pri strokovnih izračunih. 2021 uporabnika o vseh pomembnih podrobnostih obvešča tudi z individualno nastavljivimi poročili, tako da je ves čas na tekočem, bodisi v poslovne ali zasebne namene. Excel Access Access

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT ACCESS 2021"

Samostojni program MS Access 2021

Microsoft Access 2021 je zmogljiv sistem za upravljanje podatkovnih zbirk, s katerim lahko ustvarite in upravljate zapletene podatkovne zbirke v skladu z individualnimi zahtevami. Kot vir podatkov lahko uporabite ne le datoteke Excel, XML in dBASE, temveč tudi vsebino dokumentov PDF in e-poštnih sporočil. Ti se uvozijo prek ustreznih obrazcev, nato pa jih ocenijo naloge, opredeljene z makri in filtri. MS Access lahko obdeluje tudi velike nize števil, ki so pogosti pri strokovnih izračunih. Access 2021 uporabnika o vseh pomembnih podrobnostih obvešča tudi z individualno nastavljivimi poročili, tako da je ves čas na tekočem, bodisi v poslovne ali zasebne namene.

Pri skupnem delu v podatkovni zbirki Access 2021 ponuja tudi celovito upravljanje posameznih pravic dostopa, tako za pogled kot za njegovo uporabo. To je omogočilo učinkovito projektno delo. Poleg lokalnega shranjevanja podatkov je na voljo tudi možnost centralnega in hkrati varnega shranjevanja podatkov v oblaku, ki omogoča dostop prek spleta.

Program Microsoft Access 2021 je običajno sestavni del paketa Office in zato ni na voljo samostojno - pri Wiresoftu pa ga lahko kupite kot samostojen program, in to po posebej ugodni ceni.

Inovacije na področju dostopa 2021

Z nakupom programa Access 2021 prejmete aktualno različico tega obsežnega pisarniškega programa, ki ima poleg običajnih funkcij tudi številne izboljšave podrobnosti in popolnoma nove funkcije.

Vizualizacija podatkov iz programa Access z novimi vrstami grafikonov

Access 2021 je na voljo 11 novih vrst diagramov za vizualizacijo podatkov v obrazcih in poročilih. Posamezna polja lahko tudi preprosto prilagodite dimenzijam diagrama, spremembe pa se takoj prikažejo v predogledu. Prav tako je mogoče ustvariti interaktivne diagrame, na primer z izbiro polja druge kategorije v obrazcu ali filtru poročila. Vspletnem mestu Access 2021 so med drugim na voljo naslednje vrste grafikonov:

 • Črtni graf: Ta vrsta prikazuje vse kategorije, enakomerno razporejene vzdolž vodoravne osi x, in vse vrednosti vzdolž navpične osi y.
 • Stolpčnidiagram: Ta prikazuje kategorije vzdolž vodoravne osi (os x ali os lastnosti) in vrednosti vzdolž navpične osi (os y ali vrednosti lastnosti).
 • Stolpčni diagram: Tu so kategorije razporejene vzdolž osi y ali vrednosti vzdolž osi x, pri čemer sta položaja dimenzij "os" in "vrednosti" obrnjena.
 • Piechart: Ta vrsta grafa prikazuje kategorije kot posamezne segmente kroga, vrednosti podatkov pa kot odstotek skupne vrednosti (celotnega kroga).
 • Sestavljeni grafikon: Pri tem sta združeni dve ali več vrst grafikonov za vizualizacijo razmerij med različnimi podatki, npr. kot stolpčni in črtni grafikon.

Podpora podatkovne vrste "veliko število" (BIGINT)

S podatkovnim tipom BIGINT - "Big Number" - je zdaj mogoče izračunavati velika števila. V njem je shranjena nedenarna številčna vrednost, ki jo dodamo v tabelo Access kot polje ali uvozimo s povezavo s podatkovno bazo ustreznega tipa (npr. strežnik SQL). Podatkovni tip "Big Number" z osmimi bajti ponuja veliko večje območje (-2^63 do 2^63-1) za izračune kot podatkovni tip "Number" s štirimi bajti (-2^31 do 2^31-1). Opozoriti je treba, da z omogočanjem podatkovne vrste BIGINT podatkovna zbirka Access ni več združljiva s prejšnjimi različicami programa Access.

Enostavno razvrščanje listov nepremičnin

Prej je bilo iskanje določene lastnosti med številnimi drugimi lastnostmi v listu lastnosti pogosto težavno, zlasti če so bile vsebovane v obrazcih in poročilih, razporejenih v več zavihkih. V spletnemmestu Access 2021 lahko zdaj vse lastnosti prikažete po abecednem vrstnem redu s klikom na funkcijo razvrščanja, s čimer je iskanje še posebej enostavno in hkrati hitro. Z drugim klikom se vse lastnosti ponovno prikažejo v privzeti nastavitvi.

Nova lastnost "Ime poimenovanja" v kontrolah

Lastnost "Ime poimenovanja", ki je na novo na voljo v programu Access 2021, zdaj omogoča veliko lažje vnašanje imena kontrole, da bi ji dodelili kontrolo poimenovanja. Zmožnost povezovanja imena poimenovanja z upravljalnim elementom izboljša tudi dostopnost, saj jih lahko zdaj prepoznajo in določijo podporne tehnologije.

Optimizirano ponavljanje povezave ODBC

Povezave med zbirko podatkov Microsoft Access in zunanjim virom podatkov, kot je Microsoft SQL Server, ki so vzpostavljene s protokolom ODBC (Open Database Connectivity protocol), je bilo prej mogoče ponovno vzpostaviti le, če je bila zbirka podatkov Access prekinjena, saj Access v starejših različicah ni poskušal ponovno vzpostaviti izbrisane povezave z zunanjim virom podatkov.

Access 2021 ponuja izboljšano rešitev, pri kateri se najprej prikaže sporočilo o napaki z opisom napake. Access se nato samodejno poskuša ponovno povezati z virom podatkov, takoj ko se izvede operacija, ki ponovno uporablja podatke ali predmete, ki zahtevajo povezavo ODBC. Zato zapiranje in ponovno odpiranje programa Access ni več nujno potrebno.

Izboljšave dostopnosti v programu Access 2021

V novi različici je bila bistveno izboljšana tudi dostopnost spletne strani Access , da bi olajšali dostop čim večjemu številu uporabnikov. Številne od teh izboljšav so bile dosežene s podrobno optimizacijo posameznih posebnih funkcij programa Access, pa tudi splošnejših funkcij, da bi bilo delo z Accessom čim bolj učinkovito, zlasti z izboljšavami izpisa govora in optimalno integracijo podporne tehnologije.

Optimizacija funkcij za izhod govora

Govorni izpis zdaj prepoznava dodatne kontrolne elemente, ki so prikazani v obrazcih, poročilih in podatkovnih listih:

 • Branje imen stolpcev v tabelah ter podatkovnih listih poizvedb in obrazcev z uporabo govornega izpisa je poenostavljeno.
 • Prepoznano je tudi razširjeno ali zmanjšano stanje polj za iskanje in izbirnih polj, zato jih je mogoče prebrati.
 • Tudi pri več stolpcih je zdaj mogoče prepoznati in prebrati vrstice "iskalno polje" ali "kombinirano polje".
 • V pogovornem oknu so zdaj prepoznana in prebrana imena skupin možnosti s statusom "izbrano" ali "deaktivirano".
 • V podatkovnem listu je mogoče prepoznati in prebrati tudi simbol puščice za filter za stolpec.
 • Izboljšana je bila funkcija komentiranja kontrolnih elementov v določenem razdelku obrazca.
 • V načinu skeniranja je bila izboljšana navigacija s klikom levo ali desno, da pridete do radijskega gumba; s pritiskom na preslednico ga preklopite.

Izboljšave pri uporabi načina "High Contrast" v programu Access 2021

 • Gumb "Filter" je prikazan v navigacijski vrstici zapisa ali obrazca.
 • V pogovornem oknu "Upravljanje podatkovnih opravil" so shranjeni uvozi prikazani v zavihku "Zunanji podatki".
 • V podatkovnih listih so zdaj prikazani glave stolpcev in gumbi za ukaze.

Druge izboljšave dostopnosti v programu Access 2021

Uporaba bližnjic na tipkovnici pri delu s podatkovnimi zbirkami Access ne pomaga le pri učinkovitejšem delu. Zlasti za uporabnike z omejenim vidom ali mobilnostjo so v veliko pomoč in nepogrešljiva alternativa delu z miško. Izvajanje posameznih dejanj v programuAccess 2021 je dodatno izboljšano z uporabo novih bližnjic na tipkovnici:

 • Kombinacija tipk alt + H ustvari tabelo.
 • S klikom na Q se odpre filter stolpca tabele.
 • Kombinacija tipk FD odpre pogovorno okno "Iskanje in zamenjava".
 • S klikom na kombinacijo tipk shift + F6 se pomikate po vseh razdelkih v pojavnem obrazcu.
 • Urejanje novega elementa seznama vrednosti je lažje: čarovnik za iskanje ustvari tri različne vrste seznamov, med katerimi lahko izbirate: polje za iskanje, polje seznama vrednosti ali polje z več vrednostmi.
 • S kombinacijo tipk ctrl + E se odpre pogovorno okno "Uredi elemente seznama".

datoteke dBASE so ponovno podprte

Access 2021 ponovno podpira datoteke tipa .dbf, ki jih je zdaj mogoče ponovno uvoziti, povezati ali izvoziti.

Izboljšave čarovnika "Povej mi"

Access 2021 ponuja tudi možnost prejemanja predlogov iz Accessa za določena opravila ali poizvedbe. Z vnosom ustreznih izrazov v polje "Povej mi" v zgornjem traku se prikažejo ustrezne možnosti. Na preprosta vprašanja so odgovori prikazani neposredno v oknu, za bolj zapletena vprašanja pa funkcija "Povej mi" predlaga pomoč, ki najbolj ustreza iskalni besedi.

Sistemske zahteve za Access 2021

Access 2021 je na voljo v 32-bitni in 64-bitni različici. Zato se lahko zahteve za posamezno strojno opremo razlikujejo.

 • Operacijski sistem: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 ali Windows Server 2022
 • Procesor: najmanj 1,6 GHz ali hitrejši
 • RAM: najmanj 4 GB RAM
 • Trdi disk: najmanj 4 GB razpoložljivega prostora
 • Grafika: najmanj 1280 x 768, DirectX 9 ali novejši z WDDM 2.0 ali novejši za Windows 10

Kupite Access 2021 kot samostojni pisarniški program po razumni ceni pri Wiresoftu

MS Access je običajno sestavni del ustreznih paketov Microsoft Office in zato ni enostavno na voljo samostojno kot nakupna različica. Pri Wiresoftu lahko MS Access 2021 kupite tudi kot samostojen program - v nasprotju z mnogimi drugimi prodajalci programske opreme - in to po izjemno nizki ceni!

Vaša dodatna velika prednost: z nakupom te licence za enega uporabnika vam ni treba skleniti dolgoročne in običajno drage naročnine, prav tako vam ni treba sprejeti časovne omejitve uporabe. Zato se vsekakor splača kupiti Access 2021 kot en program pri podjetju Wiresoft, saj vam pozneje ne bo treba prenašati posodobitev, ki so plačljive.

Ponujena enouporabniška licenca Access ima enak obseg funkcij kot različica, vključena v paket Office Suite 2021. To pomeni, da lahko ne le manjša podjetja, temveč tudi samostojni podjetniki izkoristijo vse prednosti novega Access 2021 in hkrati prihranijo denar.

Poleg Accessa 2021 lahko v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo po posebni ceni kupite ne le starejše prejšnje različice, temveč tudi številne druge licence Microsoftove programske opreme. To so vedno originalni Microsoftovi izdelki. Običajno so bili del licenčne količine podjetja ali pa so bile njihove pravice uporabe ponovno sproščene ob nadaljnji prodaji. Vendar to ne omejuje njihove uporabnosti in vas kot kupca ne postavlja v pravno sivo cono. Ko je družba Wiresoft kupila programsko opremo, je bila predhodno nameščena programska oprema, vključno z licenco, izbrisana, tako da je spet prosta in jo lahko uporablja nov uporabnik. Wiresoft kot ugleden prodajalec programske opreme ponuja vse Microsoftove izdelke izključno v obliki čistih polnih različic, ki jih je zato mogoče uporabljati neomejeno dolgo in 100-odstotno.

Če imate vprašanja o Access 2021 ali katerem koli drugem programu Office, se obrnite na nas po e-pošti, telefonu ali klepetu in izkoristite naše strokovno svetovanje.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT ACCESS 2021"
Ocene strank za "MICROSOFT ACCESS 2021"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije