Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10028
 • D87-07499
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
199,90 € * 220,90 € * (9,51% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Visio 2019 je najnovejša različica izpopolnjene Microsoftove programske opreme za informativno vizualizacijo poslovnih in tehničnih procesov ter kontekstov; z vključenimi orodji in obrazci je mogoče jasno predstaviti in sporočiti tudi zapletene zadeve ali nabore podatkov. Namizni vmesnik, ki ga že poznate iz programov MS Office, omogoča še posebej enostaven začetek uporabe programa Visio 2019, tako da se lahko tudi novi uporabniki hitro znajdejo in intuitivno uporabljajo različna orodja in funkcije za pretvorbo obstoječih podatkov ali idej v informativne diagrame, odvisno od zahtev projekta: Oblike, ki so na voljo v programu Visio 2019 Professional, so primerne za podrobno ustvarjanje delovnih tokov in organizacijskih diagramov ter tehničnih procesov in sistemov itd. - oblika "wireframe" je tu nova. Poleg tega so zdaj, zlasti v različici Professional, na voljo tudi strukturni diagrami UML, ki so primerni za modeliranje razredov in vmesnikov. Poleg tega je bila programska oprema optimizirana za lažji uvoz in hitrejšo obdelavo datotek DWG iz programa AutoCAD.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"

Visio 2019 Professional - profesionalna Microsoftova programska oprema za vizualizacijo kot posamezna licenca za nakup

Visio 2019 je najnovejša različica napredne Microsoftove programske opreme za informativno vizualizacijo poslovnih in tehničnih procesov ter kontekstov; z vključenimi orodji in obrazci lahko jasno predstavite in sporočite tudi zapletene zadeve ali nabore podatkov.

Namizni vmesnik, ki ga že poznate iz programov MS Office, še posebej olajša začetek dela z Visio 2019, tako da se lahko tudi novi uporabniki hitro znajdejo in intuitivno uporabljajo različna orodja in funkcije za pretvorbo obstoječih podatkov ali celo idej v informativne diagrame, odvisno od zahtev projekta: Oblike, ki so na voljo v ta namen v programu Visio 2019 Professional, so primerne za podrobno ustvarjanje delovnih tokov in organizacijskih diagramov ter tehničnih procesov in sistemov itd. - oblika "žični model" je tu nova. Poleg tega so, zlasti v različici Professional, zdaj na voljo tudi strukturni diagrami UML, ki so primerni za modeliranje razredov in vmesnikov. Poleg tega je program optimiziran za lažji uvoz in hitrejšo obdelavo datotek DWG iz programa AutoCAD.

Visio 2019 Professional je bil izboljšan tudi za uporabo na dotik, zato lahko program na ustreznih napravah upravljate tako z digitalnim pisalom kot s prstom, tudi za risanje ali dodajanje opomb. Če je program Visio 2019 povezan z Azure Active Directory ali strežnikom Exchange, lahko podatke iz programa Excel na primer uvozite neposredno v oblike.

Katerim uporabnikom je namenjena izdaja Visio 2019 Professional?

Poleg srednje velikih podjetij je izdaja Visio 2019 Professional namenjena predvsem večjim podjetjem in organizacijam, v katerih je v ospredju timsko delo, ko gre za strokovno in zelo visoko raven ustvarjanja vizualizacij procesov, poslovnih struktur itd. V ta namen je na voljo veliko število oblik, pregledno razvrščenih v predloge, ki jih lahko dodatno prilagodite svojim zahtevam in jih shranite kot nove predloge za ponovno uporabo. Diagrame, ustvarjene s programom Visio 2019, lahko prek strežnika MS SharePoint ali OneDrive v oblaku delite tudi s sodelavci v ekipi ali partnerji in jih dajete na voljo z integrirano funkcijo komentiranja.

Profesionalna izdaja Microsoft Visio 2019, ki jo ponuja Wiresoft v trgovini s programsko opremo, je ena licenca v nakupni različici - to je rabljena programska oprema, ki ima bistveno nižjo ceno v primerjavi z redno trgovino, ki jo običajno prodaja le kot del licenčne pogodbe za količino. To podjetjem vseh velikosti ponuja ugodno gospodarsko priložnost za celovito uporabo te profesionalne programske opreme za vizualizacijo iz Microsofta pri svojem poslovanju.

V spletni trgovini Wiresoft Software so kot posamezne licence za rabljeno programsko opremo s popustom na voljo tudi druge Microsoftove aplikacije, združljive z aplikacijo Visio 2019, na primer Windows 10, ki je obvezen predpogoj za uporabo programa Vision 2019. V naslednjem pregledu so na kratko predstavljene ključne funkcije in novosti programa Visio 2019 Professional Edition.

Uporabite obsežen izbor diagramov Visio ali preprosto ustvarite svoje oblike

Visio 2019 Professional vsebuje zelo veliko število diagramov Visio za vsa mogoča področja uporabe; ti so pregledno razvrščeni v različne predloge, ki vsebujejo posamezne oblike. Oblike lahko neposredno napolnite z besedilom, ki ga program samodejno vstavi med pisanjem, lahko pa jih na primer tudi neposredno povežete s preglednico Excel ali zbirko podatkov Exchange ali podatki, uvoženimi prek storitev MS SharePoint ali OneDrive.

Portfelj programa Visio 2019 Professional ponuja več kot 600 oblik za ta namen, približno 400 med njimi pa je tudi "inteligentnih" oblik: z njimi povezani metapodatki se ob posodobitvi samodejno prilagodijo v zadevni obliki. Poleg tega so številne oblike skladne z industrijskimi standardi, zato ti diagrami vsebujejo obvezne informacije. Na splošno Visio 2019 Professional Edition uporabnikom zagotavlja vse, kar potrebujejo za ustvarjalno delo, da bi na razumljiv način predstavili procese ali sisteme. Visio 2019 Professional vključuje tudi več:

Novo: diagrami UML izključno v programu Visio 2019 Professional Edition

Komunikacijske diagrame, diagrame komponent in diagrame uvajanja je mogoče v programu Visio 2019 Professional še posebej dobro ustvariti z integriranimi orodji UML, na primer za vizualizacijo vrat in vmesnikov ter odnosov in komponent: UML - Unified Modeling Language - je bil razvit kot grafični jezik za modeliranje, posebej za vizualizacijo in dokumentiranje ter specifikacijo in načrtovanje komponent programske opreme in drugih sistemov.

Navedimo le nekaj primerov uporabe diagramov UML v programu Visio 2019 Professional: Diagrami razredov UML tako prikazujejo statični pogled na razrede in odnose med objekti sistema, medtem ko diagrami komponent tak sistem razdelijo na povezane komponente, s čimer je mogoče prikazati tudi strukturo kode. Diagrami uvajanja UML prikazujejo konfiguracijo elementov strojne in programske opreme, diagrami zaporedja UML pa prikazujejo vse akterje ali predmete, ki sodelujejo v interakciji.

Novo: Diagrami zapisa podatkovne baze

Izdaja Professional Edition vključuje tudi tip Diagrami zapisa podatkovne baze, imenovan tudi Model odnosov entitet (ER Model ali ERM), s katerim lahko ustvarite grafični model preproste ali zapletene podatkovne baze.

Druge izboljšave in dodatki v programu Visio 2019

Poleg tega Visio 2019 Professional ponuja tudi več novih vrst diagramov in funkcij ter optimizirano podporo za datoteke AutoCAD:

Novi zagonski diagrami omogočajo hitrejši začetek uporabe programa Visio 2019

Visio 2019 vključuje tudi nove začetne diagrame v obliki možganske nevihte, organizacijskega diagrama in "Specifikacijskega in opisnega jezika" (na kratko SDL), ki so pogosto potrebni za prikaz diagramov poteka, delovnih tokov in časovnih razporedov. Program vsebuje tudi praktične napotke o tem, kako ustvariti ustrezno vrsto diagrama, kar je še posebej koristno za začetnike.

Oblike, ki so že vključene v program Visio 2019 Professional, lahko prilagodite svojim zahtevam. Tako je mogoče posamezne komponente urejati z orodji za oblikovanje, kot so na primer gradienti in prosojnost, učinki, kot so sence in sijaj, zrcaljenje in 3D: v ta namen je mogoče spremeniti smer teka, oblikovanje in barvo besedil ter prilagoditi debelino, slog in barvo črt/obrobkov; poleg tega je mogoče urejati tudi celoten diagram.

Uporabniki lahko v programu Vision 2019 Professional ustvarijo lastne oblike in jih shranijo tako, da so ob naslednji uporabi na voljo kot glavna oblika, tako da jih dodajo v predlogo Priljubljeno.

Novo: Diagrami žičnega okvirja

Novost v programu Visio 2019 je tudi vrsta diagramov wireframe; diagrami wireframe se uporabljajo predvsem za skiciranje zamisli o uporabniškem vmesniku, funkcijah in vsebini aplikacije med njenim razvojem.

Novo: podpora za AutoCAD je bila optimizirana

Poleg tega je podpora za program AutoCAD v programu Visio 2019 izboljšana in razširjena: datoteke DWG ali DXF, ustvarjene v programu AutoCAD različice 2007 ali starejše, je zdaj mogoče uvoziti hitreje in bolje skalirati, prav tako pa je prekrivanje oblik bolj brez zamikov. Objekti programa AutoCAD, uvoženi v program Visio 2019, kot so.

Talne načrte stavb ali načrte je mogoče pretvoriti v obliko programa Visio in jih nato dopolniti z drugimi oblikami, na primer za načrtovanje postavitve in razporeditve delovnih postaj ali strojev in opreme v prostoru.

Tipične vrste diagramov Visio v programu Visio 2019 Professional Edition

Naslednje vrste diagramov so le primeri najpogosteje uporabljenih oblik, ki so na voljo v programu Visio 2019 Professional:

Za načrtovanje in projektiranje stavb:

 • Tlorisi prikazujejo uporabo prostorov, na primer pri načrtovanju prostora v podjetju ali organizaciji.
 • Načrti stavb omogočajo tehnične prikaze infrastrukture ali storitev v stavbah, kot so tokokrogi, instalacije, cevovodi in drugi sistemi, v skladu z zahtevami IEEE.

Procesi, povezani s podjetjem in projekti:

 • Diagrami poteka vizualizirajo posamezne faze poslovnih procesov ali celo tehničnih postopkov,
 • diagrami Swimlane se uporabljajo zlasti za dodeljevanje posameznih delovnih korakov različnim oddelkom v podjetju.
 • Medfunkcijski diagrami poteka tipa IDEF0 modelirajo odločitve sistema ali podjetja, medtem ko se diagrami BPMN uporabljajo zlasti v poslovni informatiki ali upravljanju procesov.
 • Diagrami poslovnih procesov se uporabljajo za razlago zapletenih operativnih procesov.
 • Pivotni diagrami se uporabljajo za vrednotenje velikih količin podatkov, medtem ko se časovni diagrami
 • Časovni diagrami dokumentirajo potek poslovnih procesov.
 • 3D črtni diagrami prikazujejo na primer prodajo, dobiček ali druge ključne kazalnike uspešnosti.

Tehnične predstavitve:

 • Diagrami poteka procesov se večinoma uporabljajo za vizualizacijo kemičnih in industrijskih procesov ter opreme, ki je potrebna v procesu.
 • Diagrami IT, kot so diagrami ITIL (Information Technology Infrastructure Library), se uporabljajo za ponazoritev funkcij in vlog, vnaprej določenih v sistemu, npr. v aktivnih imenikih in zbirkah podatkov.

Druge vrste strukturnih diagramov:

 • Organizacijske sheme pojasnjujejo strukturo organizacije in hierarhije, vključno z odvisnostmi.
 • Diagrami zaporedja vsebujejo vse udeležence interakcije, vključno z dogodki.
 • Diagrami dejavnosti pa opisujejo notranje obnašanje metod in dejavnosti.
 • Diagrami stanja na primer ponazarjajo življenjski cikel predmetov.
 • Diagrami primerov uporabe vizualizirajo posamezne faze projekta, medtem ko
 • Komunikacijski diagrami prikazujejo interakcijo elementov v sistemu.

Strojna oprema in druge zahteve za uporabo programa Microsoft Visio 2019 Professional

MS Vision 2019 Professional Edition v 32-bitni in 64-bitni različici je mogoče uporabljati samo v povezavi s strežnikom Windows 10 ali Windows Server 2019! Dodatne informacije o ustreznih minimalnih zahtevah so na voljo v naslednjem pregledu:

 • Procesor: najmanj 1,6 GHz, dvojedrni
 • Operacijski sistemi (nujno potrebni): Windows 10, Windows Server 2019
 • Pomnilnik RAM: vsaj 4 GB RAM (64-bitni) ali 2 GB RAM (32-bitni)
 • Prostor na trdem disku: vsaj 4,0 GB prostega prostora na disku
 • Ločljivost zaslona/zaslona: 1.280 x 768
 • Grafika: Grafična kartica DirectX 10 za pospeševanje grafične strojne opreme
 • Različica .NET: Za nekatere funkcije programa Vision 2019 je treba namestiti .NET 3.5 ali 4.6
 • Za uporabo opisanih funkcij souporabe datotek Visio v oblaku je potreben račun OneDrive, OneDrive za podjetja ali SharePoint

MS Visio 2019 Professional Edition - kupite eno licenco poceni pri Wiresoftu

Wiresoft ponuja MS Visio 2019 Professional Edition v spletni trgovini kot licenco za enega uporabnika, to je tako imenovana rabljena programska oprema, ki ima zato bistveno nižjo ceno v primerjavi s primerljivim novim izdelkom. Nakupna različica programa Visio 2019 vam poleg nižje cene ponuja še eno veliko prednost, saj je v nasprotju z naročniško različico neomejeno uporabna.

Ponujena enouporabniška licenca Professional Edition programa MS Visio 2019 izvira iz obsežne licence tega Microsoftovega programa, ki jo je podjetje najprej kupilo in morda tudi uporabljalo. Pri nadaljnji prodaji je bila ta licenca razdeljena na posamezne licence in tako označena kot rabljena programska oprema ali "Rabljena programska oprema". Niti razdelitev licence Visio 2019 Professional na posamezne licence niti posledično novo označevanje kot "rabljena programska oprema" ne vključujeta nobenih omejitev glede funkcionalnosti ali uporabnosti - ne le zato, ker ta postopek ne krši nobenih veljavnih zakonskih določb, temveč tudi zato, ker se programska oprema na splošno ne more izrabiti.

Nakup programske opreme z Wiresoftom - vedno varen posel s številnimi prednostmi za vas! Pri nakupu licence, ki je na voljo v Wiresoftovi trgovini, kot je MS Visio 2019 Professional, imate koristi ne le od resnično nizke cene, temveč tudi od varnega takojšnjega prenosa po končanem postopku plačila in takojšnje aktivacije licence programske opreme z vključenim licenčnim ključem. Poleg tega vam nakup rabljenih licenc za ekskluzivne izdaje Microsoftovih programov, kot je MS Visio 2019 Professional ali drugi programi, omogoča, da jih sami uporabljate brez omejitev naročnine.

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo za Microsoftovo rabljeno programsko opremo lahko najdete Visio 2019 Professional Edition ter druge izdaje ali različice programa Visio in druge Microsoftove programske opreme, kot sta Windows 10 in Windows Server 2019, ki so potrebne za uporabo programa Visio 2019 Professional. Če imate kakršna koli vprašanja o MS Visio 2019 Professional ali kateri koli drugi Microsoftovi programski opremi, ki je na voljo v trgovini, uporabite naš strokovni nasvet v klepetu ali po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"
Ocene strank za "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije