Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10029
 • D86-05868
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
125,90 € * 138,90 € * (9,36% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Visio 2019 je najnovejša, prenovljena različica Microsoftove programske opreme za profesionalno vizualizacijo tehničnih in poslovnih procesov ter za pojasnjevanje kompleksnih podatkov in dejstev - uporabo olajšuje zlasti veliko število različnih vrst diagramov, ki so že vključeni kot oblike za vsa tipična področja uporabe. Različica programa Visio 2019 Standard vsebuje številne novosti in dodatne oblike, zaradi katerih je delo z njim in izvajanje zamisli še bolj priročno in učinkovito.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za pomoč uporabnikom.

Informacije o izdelku "MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD"

Visio 2019 Standard - Program za vizualizacijo iz Microsofta kot posamezna licenca za nakup

Visio2019 je najnovejša, prenovljena različica Microsoftove programske opreme za profesionalno vizualizacijo tehničnih in poslovnih procesov ter razlago zapletenih podatkov in dejstev - uporabo olajšuje zlasti veliko število različnih vrst diagramov, ki so že vključeni kot oblike za vsa tipična področja uporabe. Različica programa Visio Standard 2019 vsebuje številne nove funkcije in dodatne oblike, zaradi katerih je delo z njim in izvajanje zamisli še bolj priročno in učinkovito.

Poleg tega Visio 2019 omogoča tudi neposreden uvoz podatkov iz programov Excel, Exchange ali Azure Active Directory (če so na voljo) in njihovo uporabo pri ustvarjanju. Z izboljšano podporo za AutoCAD sta uvoz in obdelava datotek DWG postala še hitrejša in enostavnejša.

Z znanim sistemom MS Office tudi novi uporabniki se bodo takoj znašli v znanem namiznem vmesniku in bodo lahko intuitivno uporabljali integrirana orodja ter tudi zapletene ideje pretvorili v jasne grafike in diagrame, odvisno od zahtev: od zemljevidov in vezij do delovnih procesov in diagramov poteka do organizacijskih diagramov - po novem tudi modelov žičnih okvirjev - in številnih drugih oblik predstavitev. Z uporabo integrirane funkcije za komentiranje lahko datoteke, ustvarjene v programu Visio 2019 Standard, dajte na voljo tudi drugim za sodelovanje.

Pri uporabi programa Visio 2019 v napravi, ki podpira dotik, lahko program upravljate tako s pisalom kot s prstom - bodisi z risanjem ali dodajanjem opomb -, kar še razširi možnosti njegove uporabe.

Za koga je namenjen Visio 2019 Standard?

Standard izdaja programa Visio 2019 je namenjena predvsem malim in srednjim podjetjem ter samozaposlenim osebam, ki želijo na visoki ravni ustvarjati profesionalne vizualizacije na številnih področjih uporabe. Jasno razporejene oblike lahko prilagodite svojim zahtevam in jih shranite kot nove predloge. Če uporabljate strežnik SharePoint, lahko projekte ali datoteke, ustvarjene v programu Visio, prek oblaka delite tudi z drugimi partnerji in sodelavci.

Izdaja Standard programa Microsoft Visio 2019 je običajno na voljo le v trgovinah kot del količinske licenčne pogodbe; Wiresoft jo v trgovini s programsko opremo ponuja kot posamezno licenco v nakupni različici - to je tako imenovana rabljena programska oprema, ki ima tudi bistveno nižjo ceno. Tako imajo poleg malih in srednje velikih podjetij zlasti samozaposlene osebe in samostojni podjetniki ugodno možnost uporabe te preizkušene Microsoftove programske opreme za vizualizacijo.

Poleg tega bodo v spletni trgovini Wiresoft Software našli tudi druge Microsoftove aplikacije, združljive z Visio 2019, kot je Windows 10, ki jo je treba namestiti kot predpogoj za uporabo programa Visio 2019 - tudi kot enotno licenco za rabljeno programsko opremo s popustom. Naslednji pregled prikazuje najpomembnejše funkcije in novosti programa Visio 2019 Standard Edition.

Uporaba predlog Visio in ustvarjanje lastnih oblik

Diagrami Visio, ki so na voljo v programu Visio 2019 Standard, so jasno strukturirani po različnih predlogah, ki vsebujejo posamezne oblike. Prav tako jih lahko neposredno povežete s preglednico Excel ali celo s podatkovno zbirko, tako da so njihovi podatki na voljo. Nabor predlog, razširjen v programu Visio 2019, vsebuje več kot 600 oblik, vključno s približno 400 "pametnimi" oblikami, pri katerih povezani metapodatki samodejno prilagodijo njihovo vizualizacijo, ter z industrijskimi standardi skladnimi vrstami, ki na splošno znatno povečujejo ustvarjalnost in tudi produktivnost, saj pokrivajo skoraj vsa področja, kjer je treba postopek ali ureditev ponazoriti za boljše razumevanje. V ta namen so v programu Visio 2019 Standard med drugim na voljo naslednje vrste diagramov:

 • Diagrami poteka vizualizirajo faze procesov v projektih ali celo tehnične postopke, še posebej pa tudi diagrami Swimlane za dodelitev posameznih delovnih korakov različnim oddelkom. Poseben primer so
 • Medfunkcijske diagrame poteka, kot so diagrami IDEF0 za modeliranje sistemskih ali poslovnih odločitev ter diagrami BPMN, ki se uporabljajo v poslovni informatiki in upravljanju procesov.
 • Diagrami poteka procesov ponazarjajo zlasti kemične ali industrijske procese, vključno z uporabljeno opremo.
 • Tlorisi prikazujejo razporeditev arhitekturnih prostorov za načrtovanje prostora, npr. v podjetjih.
 • Gradbeni diagrami kot različica tlorisov med drugim prikazujejo infrastrukturo, ki jo je treba prikazati pri načrtovanju hiše, npr. s tehničnimi diagrami električnih tokokrogov (tudi za skladnost z IEEE), inštalacij, cevovodov in sistemov.
 • Diagrami poslovnih procesov se uporabljajo za razlago zapletenih operativnih procesov; ti vključujejo
 • Organizacijske sheme, ki ponazarjajo strukturo organizacije ter prikazujejo hierarhijo in odvisnosti, ter
 • Diagrami vrtenja in časovni diagrami za dokumentiranje kronološkega zaporedja razvoja, npr. v poslovnih procesih.
 • Diagrami IT za ponazoritev medsebojnih povezav, npr. diagrami ITIL (Information Technology Infrastructure Library) za razlago tipičnih vnaprej določenih procesov, funkcij in vlog, dodelitev aktivnega imenika, pa tudi diagrami podatkovnih zbirk.
 • 3D stolpčni diagrami ponazarjajo prodajo, rast dobička ali druge ključne kazalnike uspešnosti.
 • Diagrami zaporedja prikazujejo vse akterje ali predmete, ki sodelujejo v interakciji, in dogodke, ki jih povzročijo.
 • Diagrami dejavnosti opisujejo notranje obnašanje dejavnosti ali metod.
 • Diagrami stanja ponazarjajo zaporedje stanj, skozi katera prehaja objekt, npr. med življenjskim ciklom izdelka.
 • Diagrami primerov ali primerov uporabe opisujejo posamezne faze razvojnega projekta.
 • Komunikacijski diagrami vizualizirajo interakcijo elementov v sistemu.
 • Diagrami zapisa podatkovne zbirke se uporabljajo za ponazoritev modela podatkovne zbirke.

Poleg teh in številnih drugih vrst diagramov lahko uporabniki v programu Vision 2019 ustvarijo tudi lastne oblike po meri Standard ustvarijo tudi lastne oblike po meri in jih dodajo v predlogo "Priljubljene" za večkratno uporabo ter jih tako ponovno uporabijo kot novo glavno obliko. Oblike, ki so vključene v program Visio 2019 Standard, lahko po potrebi prilagodite ali dodate, na primer za poudarjanje posamezne vsebine ali komponent, prav tako lahko namesto izbrane oblike urejate celoten diagram: Besedilu lahko spreminjate obliko in barvo ter ga obračate, črtam lahko spreminjate debelino, slog in barvo, na voljo pa so tudi barve za zapolnitev, prehodi, prosojnosti in vzorci ter učinki senc, sijaja, odseva in 3D za poudarjanje.

Nove oblike in podpora za zunanje vrste diagramov v programu Visio 2019

Zato Visio 2019 Standard ponuja tudi povsem nove vrste diagramov ali funkcij ter izboljšano podporo za datoteke DWG:

Hitro začnite z novimi začetnimi diagrami v programu Visio 2019

Visio 2019 je še bolj intuitiven za uporabo z novimi začetnimi diagrami za predloge Brainstorming, Organizational Chart in SDL (kratica za "Shapes Specification and Description Language"), ki so običajno najboljše za ustvarjanje pogosto potrebnih predstavitev diagramov poteka, delovnih tokov in časovnic. Dopolnjujejo jih praktični nasveti, s katerimi lahko tudi začetniki hitro in enostavno ustvarijo zadevni diagram.

Novo: Diagrami žičnega okvirja

Diagrami žičnega okvirja, ki so novost v programu Visio 2019, so še posebej primerni za prikaz osnutkov uporabniškega vmesnika aplikacije. Pri razvoju aplikacij so zato diagrami ogrodja še posebej potrebni za skiciranje zamisli o njihovih funkcijah in vsebini.

Novo: Izboljšana podpora za AutoCAD

Visio 2019 Standard ponuja tudi izboljšano in izboljšano podporo za AutoCAD, zlasti s hitrejšim uvozom datotek ter boljšim skaliranjem in prekrivanjem oblik brez zakasnitve.

Objekte AutoCAD lahko zato odprete v programu Visio 2019 in jih pretvorite v oblike programa Visio.

Na primer, tloris stavbe, ustvarjen v programu AutoCAD, lahko odprete v programu Visio, kjer ga lahko dopolnite z oblikami, ki prikazujejo načrtovanje notranje opreme s pohištvom ali delovnimi postajami, stroji in opremo itd., pa tudi z ljudmi. Visio Standard lahko uvozi datoteke DWG ali DXF, ki so bile ustvarjene v programu AutoCAD različice 2007 ali starejše.

Strojna oprema in druge zahteve za uporabo programa Microsoft Visio 2019 Standard

MS Vision 2019 Standard lahko uporabljate v 32-bitni in 64-bitni različici in tukaj samo v povezavi z Windows 10 ali Windows Server 2019! Več podrobnosti o minimalnih zahtevah je na voljo v naslednjem pregledu:

 • Procesor: 1,6 GHz ali hitrejši, dvojedrni
 • Operacijski sistemi (nujno potrebni): Windows 10, Windows Server 2019
 • Pomnilnik: 4 GB RAM (64-bitni), 2 GB RAM (32-bitni)
 • Prostor na trdem disku: 4,0 GB prostega prostora
 • Ločljivost zaslona/zaslona 1.280 x 768
 • Grafika: Grafična kartica DirectX 10 za pospeševanje grafične strojne opreme
 • Različica .NET: za nekatere funkcije programa Vision 2019 je morda treba namestiti dodatno različico .NET 3.5 ali 4.6 ali višjo
 • Uporaba funkcij za upravljanje datotek Visio v oblaku zahteva tudi OneDrive, OneDrive za podjetja ali SharePoint

Kupite MS Visio 2019 Standard Edition poceni kot eno licenco pri Wiresoftu

MS Visio 2019 ponuja podjetje Wiresoft v Standard Izdaja v spletni trgovini v obliki licence za enega uporabnika kot tako imenovana rabljena programska oprema - po bistveno nižji ceni v primerjavi s primerljivim novim izdelkom. Poleg bistveno nižje cene je velika prednost te nakupne različice programa Visio tudi časovno neomejena uporabnost, saj ne gre za naročniško različico.

Ta MS Visio 2019 licenca za enega uporabnika izdaje Standard izhaja iz količinske licence istega Microsoftovega programa, ki jo je kupilo ali uporabljalo tudi podjetje. Pri nadaljnji prodaji je bila licenca razdeljena in pretvorjena v posamezne licence, zato je znana kot rabljena programska oprema ali "rabljena programska oprema". Vendar niti razdelitev na posamezne licence niti nova oznaka programa Visio 2019 Standard kot "rabljena programska oprema" ne pomeni nobenih omejitev njene funkcionalnosti ali uporabnosti - po eni strani zato, ker ta postopek ne pomeni kršitve veljavnih predpisov, po drugi strani pa zato, ker se programska oprema na splošno ne amortizira.

Nakup programske opreme je pri Wiresoftu vedno varen posel - s številnimi prednostmi! Pri nakupu licenc, ki so na voljo v Wiresoftovi trgovini, na primer MS Visio 2019 Standard, ne boste imeli koristi le od popolnoma ugodne cene, temveč tudi od varnosti kupca zaradi takojšnjega prenosa po plačilu in takojšnje aktivacije licence z vključenim licenčnim ključem. Zlasti nakup rabljenih licenc za programsko opremo, na primer za MS Visio 2019 Standard ali drug program, vam ponuja ugodno priložnost, da sami brez omejitev uporabljate ekskluzivne izdaje Microsoftovih programov.

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo za rabljeno Microsoftovo programsko opremo boste našli MS Visio 2019 Standard Edition ter druge različice in izdaje tega programa in drugih Microsoftovih aplikacij, kot sta Windows 10 in Windows Server 2019, ki so združljive s trenutno različico. Če imate kakršna koli vprašanja o MS Visio 2019 Standard ali kateri koli drugi Microsoftovi programski opremi, ki je na voljo tukaj, uporabite naš strokovni nasvet prek klepeta ali e-pošte ali telefona.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD"
Ocene strank za "MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije