Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10020
 • H30-05613
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
164,90 € * 181,90 € * (9,35% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Spletna stran Project Professional 2016 Edition je najobsežnejša aplikacija te različice, ki jo je Microsoft razvil za načrtovanje in zagotavljanje ter upravljanje in dokumentiranje posebej obsežnih projektov v večjih podjetjih. Izvedba funkcij, potrebnih za to, je bila v različici Pro Edition posebej optimizirana, tako da jih lahko uporabljajo tudi večje ekipe. Poleg tega ponuja tudi razširjene možnosti komunikacije prek programov Skype for Business in MS SharePoint.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

 

Informacije o izdelku "MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL"

MS Project 2016 Professional - kupite celovito rešitev za vodenje projektov kot uporabljeno programsko opremo

Project Professional 2016 Edition je najobsežnejši program te različice, ki ga je Microsoft razvil za načrtovanje in izvajanje ter upravljanje in dokumentiranje zlasti velikih projektov v večjih podjetjih. Izvedba funkcij, ki so za to potrebne, je bila v različici Pro Edition extra optimizirana, da jo lahko uporabljajo tudi večje ekipe. Poleg tega ponuja tudi razširjene možnosti komunikacije prek programov Skype za podjetja in MS SharePoint.

Kljub obsežnim funkcijam lahko to profesionalno programsko opremo za vodenje projektov hitro in intuitivno razumejo tudi neizkušeni uporabniki, prvič zato, ker zasnova namizja programa Project 2016 temelji na zasnovi programa Office Excel, in drugič zato, ker lahko funkcije preprosto in neposredno poiščete s pomočjo iskalnega pomočnika "Povej mi".

Z izdajo Project Professional 2016 lahko vodje projektov ves čas ohranijo pregled nad vsemi fazami in vsemi vključenimi člani ekipe, tudi v primeru obsežnih nalog. Zaradi razpoložljivih funkcij in orodij za upravljanje virov, proračunov in rokov je načrtovanje projektov jasnejše, njihovo izvajanje predvidljivejše, njihova dokumentacija pa bolj informativna.

Katerim uporabnikom je namenjen Project Professional 2016 Edition?

Profesionalna izdaja MS Project 2016 je zasnovana prav za potrebe tistih vodij projektov, ki načrtujejo in vodijo številne zapletene projekte, pri katerih je potrebna obsežna uporaba virov, vključno z večjimi ekipami, kar je še posebej pogosto v večjih podjetjih in organizacijah. Zato je bistvena sestavina programa Project Professional 2016 izboljšana možnost sodelovanja prek programa Skype for Business ter sinhronizacija z Microsoft SharePoint ali Microsoft Project Server - če se uporabljata tudi za komunikacijo.

Poleg tega vse lastnosti in funkcije, vključene v Project 2016 Professional, zagotavljajo vse pogoje, vključno z obstoječimi orodji za poslovno obveščanje, za uspešno upravljanje projektov vseh velikosti - od načrtovanja do upravljanja, vključno z izdelavo časovnih razporedov in stroškovnih načrtov, do izdelave poročil o vseh fazah.

Pri Wiresoftu je različica Microsoft Project 2016 Professional edition z eno licenco za nakup posebej ugodna kot rabljena programska oprema, zato je njen nakup bolj ekonomičen, zlasti za večje ekipe. Ker ta različica deluje tudi pod Windows 7, nakup novejšega operacijskega sistema ni potreben, vendar ga lahko skupaj z drugimi izdajami Microsoft Project ali drugimi aplikacijami najdete tudi v spletni trgovini Wiresoft software - vedno kot rabljeno programsko opremo pod ugodnimi pogoji. Naslednji pregled prikazuje najpomembnejše funkcije izdaje Project 2016 Professional.

Izključne funkcije in značilnosti izdaje MS Project 2016 Professional

Izdaja Pro Edition programa MS Project 2016 ponuja več funkcij, ki zagotavljajo odločilno dodano vrednost, potrebno za uspešno izvajanje projektov, zlasti v večjih podjetjih:

 • Boljša komunikacija prek Skype for Business : MS Project Professional 2016 je zasnovan za uporabo programa Skype for Business, ki dodatno optimizira komunikacijo in s tem skupinsko sodelovanje.
 • Sinhronizacija s SharePointom: Uporabniki, ki uporabljajo MS SharePoint, imajo v Project Professional 2016 koristi od sinhronizacije v realnem času ter možnosti dostopa do projektov, urejanja seznamov opravil in dejavnosti skoraj od koder koli in jih tako vedno posodabljajo.
 • Ganttov diagram, na katerem temelji vsak projekt, poudarja poti posameznih nalog, tako da so uporabniki vedno obveščeni o vseh posameznih nalogah in njihovih povezavah ali pomenu za celoten projekt.

Druge nove funkcije in orodja v MS Project 2016 vključujejo

Delo v okolju, ki ga pozna MS Office poznano okolje omogoča lažji začetek in intuitivno uporabo aplikacije: Za izdaje programa Project 2016 je značilen namizni pogled, ki je podoben Office- tipičen vključno s trakom; zlasti uporabniki, ki uporabljajo Excel, se bodo zato v programu Project hitro znašli.

Nov projekt lahko ustvarite z le nekaj kliki: kot predloga je vedno na voljo nevtralni Ganttov diagram, v katerega lahko uvozite podatke o projektu iz programov Excel, Word, Outlook ali PowerPoint.

Podobno kot v različici Office iste generacije je tudi tukaj na voljo funkcija iskanja "Povej mi, kaj želiš narediti", ki se uporablja za hitrejše iskanje funkcij v zapletenem sistemu. V ta namen je na voljo vnosno polje, v katerega vnesete ustrezno iskalno besedo ali vprašanje - odgovor je na voljo kot seznam z vsemi ustreznimi rešitvami, vključno z opisom postopka. Številne druge funkcije, ki so na voljo v MS Project 2016, vključujejo zlasti naslednje:

Upravljanje portfelja in virov

Osrednje področje nalog programa MS Project 2016 je še vedno upravljanje portfelja: trenutno stanje vseh projektov, vnesenih v programsko opremo, lahko kadar koli preverite prek odjemalca Microsoft Project Client, vključno z informacijami o težavah z upoštevanjem rokov ali razpoložljivih virov, kot so delovna sila ali proračun. V ta namen Project 2016 ponuja lastne prikaze ali poglede.

Poleg nadzornih funkcij ponuja MS Project 2016 Pro tudi dodatna orodja za ciljno usmerjeno upravljanje virov glede na njihovo vrsto. Ti so razdeljeni na "delo", "material" in "stroške", kar omogoča boljše upoštevanje posameznih značilnosti ali njihovih kritičnih točk: Tako je mogoče natančneje nadzorovati stroške in časovne omejitve, ljudi itd. V zbirki virov jih je mogoče evidentirati centralno in jih ločeno dodeliti posameznim projektom in oddelkom.

Upravljanje virov / sodelovanje z viri, vključno z načrtovalcem ekipe

Orodje "Resource Engagement" v programu Project 2016 se uporablja za podrobno oblikovanje dogovorov o virih med vodji projektov in ekipami, da se pravočasno ugotovijo kakršnakoli ozka grla. Integrirani sklad virov se lahko uporablja za upravljanje vseh razpoložljivih virov v projektih, načrtovalec skupin pa za usklajevanje razpoložljivih zmogljivosti med člani skupin, vključenimi v projekt.

Več časovnic in hierarhij

Z izboljšanimi funkcijami časovnice v programu Project 2016 Pro je zdaj na voljo veliko bolj diferenciran pregled projektov: za projekt je mogoče ustvariti več časovnic, pri čemer se vsaka osredotoča na drug vidik: splošno časovnico s pregledom vseh faz lahko na primer dopolnimo z drugim pogledom, ki podrobneje prikazuje določeno fazo. Podobno lahko dodate tudi pogled "mejniki". Uporabniki dodajo ustrezne predstavitve preprosto s klikom na Ganttov prikaz, ustrezne nastavitve pa so na voljo prek traku.

Poleg tega lahko projekte v programu Project 2016 hierarhično razdelite na glavni projekt s podprojekti. Ta predstavitev povezuje obe ravni med seboj, tako da so naloge za posamezne dele še vedno pod nadzorom: vodja projekta ima vedno pregled nad vsemi deli časovnega načrta, saj so vse informacije iz glavnega projekta prikazane tudi v podrejenem projektu.

Analize "kaj če"

Poleg načrtovanja in nadzorovanja dejanskega napredka projekta je del upravljanja tudi oblikovanje zanesljivih napovedi o prihodnjem poteku. Project 2016 Professional v ta namen ponuja ustrezno orodje, s katerim lahko vodje projektov izvajajo različne scenarije, s katerimi lahko vnaprej ugotovijo tipične težave, kot so ozka grla virov ali kratki roki. Poleg analize in predstavitve ustreznih napredovanj so v analizi "Kaj če" predstavljene tudi ustrezne rešitve, tako da je mogoče ukrepati v večjem obsegu.

Strokovno poročanje v MS Project 2016

Redna priprava pomembnih poročil o posameznih fazah projekta je ena od značilnih nalog vodje projekta, da bi dokumentiral njegov napredek, pa tudi uspehe in težave, tako da bi jih lahko uporabil kot podlago za prihodnje podobne naloge. V ta namen Microsoft Project 2016 ponuja različne predloge in tabele ter poglede:

 • Starejše izhodiščne vrednosti načrta - glede trajanja, stroškov, rokov itd. - je mogoče primerjati s trenutnimi vrednostmi načrta projekta in takoj ugotoviti odstopanja.
 • Ustvarite lahko tudi grafična poročila o posameznih vidikih in podatke o projektu izvozite v program Excel ali MS Visio za nadaljnjo obdelavo.
 • Dinamična poročila se neposredno prilagajajo spremembam pri načrtovanju; uporabite jih lahko tudi v programih PowerPoint, Word ali Outlook.
 • Poročila o časovnem zamiku omogočajo primerjavo med projekti v fazi načrtovanja, ki še niso bili dokončani, in tistimi, ki so že bili dokončani.

Strojna oprema in druge zahteve za Microsoft Project 2016 Professional

Microsoft Project 2016 Professional Edition lahko namestite v 32-bitni in 64-bitni različici - glede na različico veljajo različne zahteve, vključno s pomnilnikom. Za uporabo z Microsoft Project Serverjem lahko veljajo določene zahteve za operacijski sistem. Project 2016 podpira funkcijo več dotikov za ustrezno opremljene zaslone iz Windows 8 in je zato primeren za mobilno uporabo na končni napravi iOS ali Android.

 • Podprti operacijski sistemi: najmanj Windows 7 ali več
 • Podprti strežniški operacijski sistemi: vsaj Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2 ali Windows 10 Server
 • Procesor: x86 z vsaj 1 GHz; x64 z vsaj 2 GHz, SSE2
 • RAM: vsaj 1,0 GB RAM (32 bitov) ali vsaj 2,0 GB RAM (64 bitov)
 • Prostor na trdem disku: vsaj 3,0 GB
 • Ločljivost: vsaj 1.024 x 768 slikovnih pik
 • Grafična kartica: DirectX 10

Kupite MS Project 2016 Professional pri Wiresoftu kot rabljeno programsko opremo po nizki ceni

Licenca za enega uporabnika izdaje MS Project 2016 Professional je v spletni trgovini Wiresoft na voljo kot rabljena programska oprema - njena cena je zato bistveno nižja od ustreznega novega blaga - vendar sama oznaka ne pomeni nobenih omejitev v obsegu funkcij, ne le zato, ker programska oprema na splošno ni podvržena obrabi.

Ta enouporabniška licenca MS Project 2016 v različici Professional je zato označena kot rabljena programska oprema, ker je nastala z razdružitvijo obsežne licence istega programa, ki se je prej uporabljala v podjetju, in z njeno razdelitvijo na posamezne licence. Vendar delitev licence v obsegu nima nobenih negativnih učinkov ali omejitev za uporabnost posamezne licence, prav tako pa ta postopek ne pomeni pravno nedovoljenega postopka, saj vse tovrstne licence uporabljene Microsoftove programske opreme, ki jih ponuja Wiresoft, in tudi ta licenca Project 2016 Professional, izvirajo iz podjetij s sedežem v EU, za katera velja jurisdikcija, veljavna v EU. To jasno pomeni, da je prodaja takšne rabljene programske opreme zakonit postopek, kar je bilo jasno potrjeno tudi z različnimi sodnimi odločbami; zato je vsako tveganje odgovornosti za kupce zanesljivo izključeno, poleg tega pa je rabljena programska oprema podjetja Wiresoft zaradi popolne dokumentacije prejšnjih kupcev ali prodajalcev zadevne programske opreme vedno tudi revizijsko zanesljiva.

Poleg bistveno nižje cene posamezne licence kot nakupne različice je njena dodatna prednost tudi neomejena uporabnost, saj ni obveznih stroškov naročnine.

Nakup rabljene programske opreme pri Wiresoftu je zato za naše stranke vedno varna stava, ki ima za vas samo prednosti! Ko kupite rabljeno licenco MS Project 2016 Professional, ne boste imeli koristi le od ugodne cene, temveč tudi od takojšnjega prenosa in neposredne aktivacije licence s priloženim veljavnim licenčnim ključem.

Ne le rabljena licenca za MS Project 2016, temveč tudi licence za številne druge Microsoftove programske izdelke vam zato ponuja cenovno ugodno alternativo, da lahko sami uporabljate številne novejše in tudi starejše izdaje Microsoftovih programov, ki niso na voljo v običajni trgovini kot licenca za enega uporabnika. V Wiresoftovi trgovini z rabljeno programsko opremo boste našli tudi številne druge Microsoftove programe, ki jih lahko uporabljate skupaj z MS Project 2016 Professional, na primer Windows 10 ali Windows Server 2016. Če imate vprašanja o MS Project 2016 Professional ali katerem koli drugem Microsoftovem programu, ki je na voljo tukaj, preprosto uporabite naše kompetentno svetovanje v klepetu ali po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL"
Ocene strank za "MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije