Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10155
 • Z9V-00350
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
138,90 € * 152,90 € * (9,16% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Project Standard 2016 je preizkušena Microsoftova rešitev za načrtovanje, uvajanje, upravljanje in dokumentiranje projektov v malih in srednje velikih podjetjih: V ta namen že izdaja Standard ponuja vse potrebne osnovne funkcije. Uporaba programa za vodenje projektov je hitra in intuitivno razumljiva tudi za nove uporabnike, saj namizna zasnova programa Project 2016 temelji na pisarniškem programu Excel. Z Microsoft Project Standard 2016 imajo vodje projektov vedno pregled nad vsemi trenutnimi in tudi prihodnjimi projekti: Integrirana orodja podpirajo varno načrtovanje, uspešno izvajanje in tudi podrobno dokumentiranje napredka vseh evidentiranih projektov. Viri, roki in proračuni se lahko kadar koli analizirajo in nadzorujejo, njihov prikaz v obliki časovnice pa vedno zagotavlja ažuren pregled napredka.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"

Project 2016 Standard - posamezna licenca Microsoftove programske opreme za vodenje projektov kot nakupna različica

Project Standard 2016 je preizkušena Microsoftova rešitev za načrtovanje, uvajanje, upravljanje in dokumentiranje projektov v malih in srednje velikih podjetjih: V ta namen že izdaja Standard ponuja vse  potrebne osnovne funkcije. Uporaba programske opreme za vodenje projektov je hitra in intuitivna tudi za nove uporabnike, saj namizna zasnova programa Project 2016 temelji na Office-programu Excel.

Z Microsoft Project Standard 2016 imajo vodje projektov vedno pregled nad vsemi trenutnimi in prihodnjimi projekti: Integrirana orodja podpirajo varno načrtovanje, uspešno izvajanje in podrobno dokumentiranje napredka vseh evidentiranih projektov. Sredstva, roke in proračune lahko kadar koli analizirate in nadzorujete, njihov prikaz v obliki časovne osi pa vedno zagotavlja ažuren pregled napredka.

Za katere uporabnike je namenjen projekt Standard 2016?

Standardna izdaja MS Project 2016 je prilagojena potrebam vodij projektov, ki večinoma sami razvijajo in vodijo projekte, kar velja zlasti za mala in srednje velika podjetja ali samozaposlene osebe. Zato ne vključuje sinhronizacije z Microsoft SharePoint ali Project Server. Vendar pa funkcije, vključene v Project 2016 Standard, zagotavljajo vse potrebne funkcije, vključno z orodji za poslovno obveščanje, ki omogočajo opravljanje vseh tipičnih nalog projektnega vodenja pri načrtovanju in upravljanju projektov, kot so ustvarjanje časovnih razporedov projektov, načrtovanje stroškov, nadzor nad nalogami in poročanje v vseh fazah.

Enotna licenca za Microsoft Project 2016 Standard-Edition je pri Wiresoftu na voljo posebej ugodno kot rabljena programska oprema v obliki nakupne različice, kar olajša njeno pridobitev ne le manjšim podjetjem, temveč tudi samozaposlenim osebam. Njegova prednost je tudi to, da deluje pod Windows 7, ki ne zahteva nakupa novejšega operacijskega sistema, vendar lahko v spletni trgovini Wiresoft Software Online Shop poleg drugih izdaj Microsoft Project in drugih aplikacij najdete tudi aktualne različice te programske opreme kot rabljeno programsko opremo pod ugodnimi pogoji. Naslednji pregled prikazuje najpomembnejše funkcije izdaje Project 2016 Standard.

Nove funkcije različice Project 2016 Standard

Project 2016 Standard Edition ponuja znan namizni pogled, podoben MS Office, ki še posebej spominja na Excel, tako da se lahko uporabniki hitro znajdejo v meniju. Na novo je vključena funkcija iskanja "Povej mi, kaj želiš narediti", ki olajša iskanje določene funkcije. Vse, kar morate storiti, je, da v novo vnosno polje vnesete iskalni izraz ali vprašanje, projekt pa bo kot odgovor ustvaril seznam najprimernejših rešitev, vključno z opisom postopka. Na ta način je mogoče že od samega začetka udobno upravljati veliko število zapletenih funkcij programa. Te vključujejo nove funkcije v Project 2016 in izboljšave obstoječih funkcij, kot so:

Novost v Projektu 2016 Standard: analize "kaj če"

Pri vodenju projektov je vedno treba pridobiti zanesljive napovedi ali izjave o poteku projekta. V ta namen je Project 2016 Standard orodje, s katerim lahko uporabniki izvajajo različne scenarije, da bi že v zgodnji fazi ugotovili verjetne težave, kot so ozka grla virov ali težave pri načrtovanju, tako da ostane dovolj manevrskega prostora za razvoj alternativ ali pravočasno odpravo zadevnih tveganj. Analiza "Kaj če" vsebuje različne scenarije "Kaj če?" za pogoste težave in predlaga rešitve.

Novosti v Project 2016 Standard: upravljanje virov in načrtovalec skupin

Nova funkcija Resource Engagement omogoča dodatne načine za usklajevanje načrtovanja uporabe različnih virov. Z uporabo integriranega sklada virov jih lahko vključite tudi v več projektnih datotek. Tako je mogoče pravočasno ugotoviti ozka grla in ustrezno prilagoditi načrtovanje virov. Poleg tega je načrtovalec ekipe na voljo za usklajevanje zmogljivosti med člani projekta in ekipe.

Novost v Projektu 2016 Standard: Več časovnih okvirov

Izboljšane funkcije časovnice omogočajo bolj diferenciran pregled projektov: Projekt 2016 zdaj omogoča, da v ta namen ustvarite več časovnic, ki se med seboj razlikujejo, na primer po tem, da se osredotočajo na določene vidike. Tako lahko poleg časovnice, ki zagotavlja pregled vseh faz projekta, uporabite še en pogled za podrobnejši prikaz določene faze znotraj nje; z dodajanjem dodatnih časovnic lahko dodate dodatne teme ali funkcije, tako da je na voljo tudi pogled "Mejniki". S klikom na pogled Gantt uporabniki dobijo neposreden dostop do ustreznih nastavitev v traku.

Nadaljnje značilnosti izdaje Project 2016 Standard za vodenje projektov

Splošni cilj različice Project 2016 Standard je med drugim čim bolj poenostaviti ustvarjanje novih projektov z nekaj kliki: Privzeto je kot predloga na voljo nevtralni Ganttov diagram s tipičnim stolpčnim prikazom. Projektne podatke lahko uvozite tudi iz programov Excel, Word, Outlook ali PowerPoint, prav tako pa lahko podatke iz projekta izvozite nazaj, npr. za poročilo v obliki predstavitve PowerPoint.

Poddelitev projektov

Če želite strukturirati ali prikazati hierarhije v projektu, ga lahko v programu Project Standard 2016 dodatno razdelite na podprojekte kot tako imenovani glavni projekt. Pri tem sta oba obrazca projekta med seboj povezana, tako da so vse informacije iz glavnega projekta lahko prikazane tudi v podprojektu. Prednost tega je tudi možnost ciljnega delegiranja nalog za določene dele, pri čemer ima vodja projekta še naprej dostop do vseh delov časovnega načrta in nadzor nad njimi.

Upravljanje portfelja in upravljanje virov

Osrednja sestavina MS Project 2016 Standard je upravljanje portfelja z odjemalcem Microsoft Project Client: tako lahko kadar koli preverite trenutno stanje vseh evidentiranih projektov in se odzovete na morebitne težave - npr. pri izpolnjevanju rokov, ozkih grlih pri virih, preseganju proračunskih ciljev itd. Glede na vidik so na voljo tudi posamezni prikazi ali pogledi.

S tem so tesno povezana orodja, vključena v MS Project 2016 Standard integrirana orodja za ciljno usmerjeno upravljanje virov za upravljanje različnih vrst virov. MS Project 2016 jih razlikuje na področja "delo", "material" in "stroški" - vsako s svojimi lastnostmi, kot so časovna razpoložljivost, finančne omejitve stroškov ali izkoriščenost delovne sile, kar omogoča njihovo še natančnejšo uporabo. Ti so centralno evidentirani v bazi virov za vse projekte, tako da jih je mogoče bolje dodeliti posameznim projektom in nalogam, kar omogoča, da se že na začetku lažje izognemo tveganju preobremenitve.

Poročanje v MS Project Standard 2016

Ustvarjanje pomembnih poročil je ena od pomembnih nalog projektnega vodenja, da bi dokumentirali uspešnost projektov, pa tudi njihov napredek in jih po potrebi uporabili kot podlago za prihodnje naloge. Microsoft Project 2016 v ta namen ponuja različne tabele, poglede in predloge poročil, na primer za primerjavo tipičnih vrednosti prejšnjih izhodiščnih načrtov - za trajanje, delo, datume začetka in konca stroškov itd. - s trenutnimi vrednostmi načrtov, tako da lahko takoj ugotovite odstopanja.

Podobno lahko ustvarite grafična poročila o različnih vidikih; ta ponujajo tudi možnost izvoza podatkov o projektu in njihovega shranjevanja, na primer v program Excel ali MS Visio - tudi kot diagram vrtenja - za nadaljnjo obdelavo.

Dinamična poročila pa imajo prednost neposrednega prilagajanja spremembam pri načrtovanju. Uporabljate jih lahko tudi v aplikacijah Office, kot so PowerPoint, Word ali Outlook.

Poročila o opravljenem delu so pomemben del agilnega upravljanja projektov in so na voljo tudi v programu Project 2016, saj omogočajo primerjavo med načrtovanim, preostalim in opravljenim delom v projektu.

Zahteve za strojno opremo za Microsoft Project 2016 Standard

Microsoft Project 2016 Standard je na voljo v 32-bitni in 64-bitni različici - v skladu s tem veljajo različne pomnilniške zahteve. Pri uporabi v povezavi s strežnikom Microsoft Project Server veljajo tudi dodatne zahteve za operacijski sistem. Project 2016 podpira zaslone z več dotiki iz Windows 8 in je primeren tudi za mobilno uporabo v končni napravi iOS ali Android.

 • Podprti operacijski sistemi: Windows 7 ali novejši
 • Podprti strežniški operacijski sistemi: Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2,
 • Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012
 • Procesor: x86 z vsaj 1 GHz; x64 z vsaj 2 GHz, SSE2
 • Pomnilnik: 1,0 GB RAM (32-bitni) ali 2,0 GB RAM (64-bitni)
 • Prostor na trdem disku: 3,0 GB
 • Ločljivost: 1.024 x 768 slikovnih pik
 • Grafična kartica: DirectX 10

Kupite MS Project 2016 Standard kot rabljeno programsko opremo pri Wiresoftu po nizki ceni

MS Project 2016 Standard Edition Je na voljo v spletni trgovini Wiresoft kot rabljena programska oprema z licenco za enega uporabnika - po ceni, ki je bistveno cenejša od nove - brez preimenovanja pomeni kakršne koli omejitve v obsegu funkcij, saj programska oprema ni podvržena obrabi.

Ta enojna uporabniška licenca MS Project 2016 v Standard izdaji je označena kot rabljena programska oprema z razdelitvijo količinske licence tega programa, ki se je prej uporabljala v podjetju, in njeno pretvorbo v posamezne licence Razdelitev osnovne količinske licence prav tako ne vpliva negativno na nobene omejitve, ali pomeni pravno nedovoljen posel, saj licenca Microsoft Project 2016 Standard, ki jo tukaj ponuja podjetje Wiresoft, in vse druge licence uporabljene programske opreme Microsoft izvirajo iz podjetij s sedežem v EU, zato se uporablja sodna praksa, ki se uporablja v EU in jasno določa, da je trgovanje s tako uporabljeno programsko opremo pravni posel. To so jasno potrdile tudi različne sodne odločbe, tako da so vsa tveganja odgovornosti za vas kot kupca zanesljivo izključena, uporabljena programska oprema Wiresoft pa je zaradi popolne dokumentacije kupca ali prodajalca tudi revizijsko zanesljiva. Poleg bistveno nižje cene je dodatna prednost nakupne različice tudi neomejena uporabnost, saj ni dodatnih stroškov naročnine.

Zaradi vseh teh razlogov je nakup programske opreme pri Wiresoftu vedno varen posel za naše stranke, ki ponuja samo prednosti! Pri nakupu licence MS Project 2016 Standard vam ne koristi le ugodna cena, temveč tudi varnost, ki jo zagotavlja takojšen prenos, vključno z veljavnim licenčnim ključem za takojšnjo aktivacijo licence.

Nakup rabljenih licenc programske opreme, kot je MS Project 2016 ali druge programske opreme, vam zato ponuja možnost uporabe ekskluzivnih in v običajni trgovini ni na voljo, novejših in tudi starejših izdaj Microsoftovih programov samih. Tako lahko v Wiresoftovi prodajalni rabljene programske opreme najdete tudi druge Microsoftove programe, ki so združljivi z MS Project 2016 Standard, kot sta Windows 10 in Windows Server 2016. Če imate vprašanja o MS Project 2016 Standard ali katerem koli drugem ponujenem Microsoftovem programu, uporabite naš kompetentni nasvet v klepetu ali po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"
Ocene strank za "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije