Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10112
 • 9EA-01045
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
303,90 € * 336,90 € * (9,8% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Core 2 Core Dodatek
Naprave 1x
Virtualni stroji Potrebno je osnovno dovoljenje
Srednja Prenesi
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Obseg dobave Pravica do uporabe


Dopolnite svoje licenčne potrebe za Windows Server 2019 Datacenter z 2-Core paketi od Wiresofta! Izdaja Datacenter Windows Server 2019 je posebej zasnovana za uporabo v večjih sodobnih podatkovnih centrih: ponuja skoraj neomejene možnosti virtualizacije in visoko razširljivost - vključno z virtualnimi napravami s ščitniki in številnimi hibridnimi funkcijami - ter združuje zanesljivo zmogljivost in dodatne varnostne plasti za celovito zaščito podatkov in aplikacij v večCloud okoljih.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 2-Core

Dopolnite svoje potrebe po licenciranju za Windows Server 2019 Datacenter s paketi z dvema jedroma od Wiresofta! Izdaja Datacenter Edition operacijskega sistema Windows Server 2019 je posebej zasnovana za uporabo v večjih sodobnih podatkovnih centrih: ponuja skoraj neomejene možnosti virtualizacije in visoko razširljivost - vključno z zaščitenimi virtualnimi napravami in številnimi hibridnimi funkcijami - ter združuje zanesljivo zmogljivost in dodatne varnostne plasti za celovito zaščito podatkov in aplikacij v okoljih z več oblaki.

Strežniški operacijski sistem Windows Server 2019 Datacenter omogoča varno povezovanje fizičnih in virtualnih omrežij ali zagotavljanje strežnikov v oblaku, zato je idealen za izpolnjevanje trenutnih zahtev sodobne IT. Ta izdaja, ki temelji na operacijskem sistemu Windows 10, ponuja številne optimizacije obstoječih funkcij ter nove, zmogljive funkcije in storitve.

Pomembni dejavniki za odločitev o nakupu podatkovne izdaje Windows Server 2019 so funkcije Hyper-V, programsko definirano omrežje (SDN), Storage Spaces Direct in Storage Replica: skupaj z zaščitenimi virtualnimi stroji za delovanje neomejenega števila virtualnih računalnikov so nepogrešljive funkcije za vsa podjetja, ki morajo zagotoviti zanesljivo virtualizacijsko infrastrukturo. Datacenter Edition vključuje tudi ekskluzivne funkcije, kot so:

 • Neomejeno shranjevanje replike
 • Hiperkonvergirana infrastruktura
 • Programsko opredeljeno omrežje
 • Programsko opredeljeno shranjevanje

Windows Server 2019 podjetjem ponuja tesno povezavo lokalnih okolij s preizkušenimi storitvami Microsoft Azure - te zagotavljajo dodatne hibridne funkcije in dodatne varnostne plasti ter podporo za spremembo in migracijo strežnikov, vključno s podatki v oblak, s storitvijo Storage Migration Service.

Licenciranje operacijskega sistema Windows Server 2019 Datacenter vedno temelji na jedrih, pri čemer je najmanjše število jeder na strežnik 16. Večji strežniki so lahko dodatno licencirani s paketi z dvema jedroma. S tem lahko priročno in fleksibilno razširite svoje licenčne zahteve.

Pri Wiresoftu lahko Windows Server 2019 Datacenter 2-Core Package najdete kot rabljeno programsko opremo - po bistveno nižji ceni kot ustrezno novo blago - čeprav ponuja vse značilne funkcije podatkovnega centra glede funkcionalnosti, zmogljivosti in varnosti. V naslednjem pregledu so na voljo podrobne informacije o zmogljivih funkcijah sistema Windows Server 2019 Datacenter in Microsoftovih licenčnih pogojih za pakete z dvema jedroma.

Windows Server 2019 Datacenter - za skoraj neomejeno virtualizacijo

Izdaja Windows Server 2019 Datacenter možnosti virtualizacije - ter varnost podatkov in aplikacij - dviguje na novo raven: poleg številnih izboljšav in dopolnitev funkcij, znanih že iz prejšnje različice, ima možnost ustvarjanja programsko opredeljenih infrastrukturnih platform HCI (hyperconvergent), ki ponujajo številne prednosti pri virtualizaciji strežnikov in namizij, saj jih je ne le lažje izvajati in upravljati, temveč tudi skalirati, s čimer poenostavljajo zagotavljanje tudi kompleksnih infrastruktur IT.

Kakšno dodano vrednost ponuja Windows Server 2019 Datacenter?

Windows Server 2019 Datacenter Edition ponuja največ možnosti virtualizacije, zato je še posebej primeren za podjetja, v katerih ima ta pomembno vlogo poleg povezanih večjih obremenitev IT. V različici Datacenter Edition je število virtualnih računalnikov in vsebnikov Hyper-V, ki jih je mogoče zagnati, neomejeno, pri čemer je omejitev pomnilnika RAM 24 TB. Pri tem so na voljo tudi naslednje pomembne funkcije z največjo možno funkcionalnostjo:

Razširjena zaščita v oblaku z zaščitenimi virtualnimi stroji

Zaščiteni virtualni stroji (Virtual Machines) omogočajo ustvarjanje visoko zaščitenih infrastruktur za virtualizacijo. Virtualni strežniki so tako zavarovani tako, da so podatki in aplikacije, shranjeni v javnem oblaku, zanesljivo zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom ali uporabo. Obstoječe virtualne računalnike lahko pretvorite v zaščitene virtualne računalnike in ustvarite zaščitene virtualne računalnike Linux. Zaščitene virtualne računalnike lahko namestite z Upraviteljem strežnika, v Središču za upravitelje sistema Windows ali s programom PowerShell.

Programsko opredeljeno omrežje

Funkcija SDN (Software-Defined Networking) v sistemu Windows Server 2019 omogoča osrednjo konfiguracijo fizičnih (kot so usmerjevalniki, stikala in prehodi) in virtualnih omrežnih naprav in elementov (kot so virtualna stikala Hyper-V, virtualizacija omrežja Hyper-V in prehodi RAS) ter njihovo dinamično upravljanje. Z obstoječimi napravami, združljivimi s SDN, je mogoče doseči večjo integracijo med fizičnim in virtualnim omrežjem, saj omrežni sloji niso več vezani na omrežne naprave. Pri tem Windows Server 2019 Datacenter Edition ponuja možnost enakovrednega in nemotenega povezovanja dveh omrežij ter spremljanje požarnega zidu.

S SDN je mogoče na primer:

 • Dinamično ustvarjanje, varovanje in povezovanje omrežij
 • Opredelitev politik za nadzor fizičnih in virtualnih omrežij
 • Politike skaliranja omrežja
 • Pospešitev uvajanja delovnih obremenitev
 • Zmanjšanje varnostnih tveganj v omrežju
 • Šifrirana omrežja za varno šifriranje navideznih omrežij prek protokola Datagram Transport Layer Security (DTLS)

Programsko opredeljeno shranjevanje

Programsko opredeljeno shranjevanje (SDS) v operacijskem sistemu Windows Server 2019 ločuje strojno in programsko opremo za shranjevanje. To omogoča upravljanje, razširjanje in zagotavljanje shranjevanja podatkov neodvisno od osnovne strojne opreme za shranjevanje. To omogoča tudi enostavno zamenjavo ali razširitev brez spreminjanja operativnih postopkov, kar prav tako prispeva k stroškovni učinkovitosti.

Replika za shranjevanje

V sistemu Windows Server 2019 Datacenter je funkcija Storage Replica na voljo brez omejitev. To podpira sinhrono in asinhrono replikacijo podatkov, kar učinkovito preprečuje njihovo izgubo na ravni datotečnega sistema. Medtem ko sinhrona replikacija zrcali podatke na fizičnih lokacijah z varno količino, asinhrona replikacija med lokacijami poteka prek omrežnih povezav z večjo zakasnitvijo. Pripravljenost na nesreče in obnovitev (DR) prav tako zmanjšujeta tveganje izpada.

Prostori za shranjevanje neposredno (S2D)

Storage Spaces Direct združuje lokalno shranjevanje podatkov strežnikov v virtualno gručo. Njegova vozlišča lahko povezujejo različne fizične nosilce podatkov ali sisteme nosilcev podatkov; komunikacija med njimi poteka prek protokola SMB. S2D tako zagotavlja večjo varnost pred odpovedjo, tako da lahko v primeru večjega števila odpove tudi več vozlišč gruče, ne da bi to vplivalo na samo gručo.

Poleg preprostega izvajanja in upravljanja programsko opredeljenih sistemov shranjevanja (SDS) Storage Spaces Direct omogoča tudi ustvarjanje skalabilnih, visoko razpoložljivih sistemov shranjevanja, pri čemer se lahko shranjevanje v strežniku uporablja neodvisno od strojne opreme in s tem bolj učinkovito.

Druge nove funkcije sistema Windows Server 2019

Poleg teh ekskluzivnih funkcij različice Windows Server 2019 Datacenter Edition so podjetjem na voljo tudi naslednje ključne funkcije:

Celovita analitika z orodjem System Insights

Funkcija napovedne analitike System Insights, ki jo podpira model strojnega učenja, je na voljo v sistemu Windows Server 2019. To omogoča vpogled v delovanje lokalno nameščenih strežnikov z analizo njihovih kazalnikov delovanja in dogodkov za pripravo natančnih napovedi, ki lahko pomagajo zmanjšati napor, potreben za odzivno upravljanje primerkov strežnika Windows Server, in s tem pomagajo zmanjšati operativne stroške.

Podpora za Kubernetes in Linux

V operacijskem sistemu Windows Server 2019 sta Kubernetes in Linux zdaj bolje podprta: Posode za Linux in Windows, ki se upravljajo s Kubernetesom, se lahko tako uporabljajo tudi vzporedno. Za Kubernetes so na voljo tudi nove funkcije, kot je mreženje vsebnikov, izboljšane pa so bile tudi posamezne slike.

Večja zaščita podatkov in omrežja s storitvami Azure

Zanesljiva zaščita ne le podatkov, temveč tudi omrežne infrastrukture postaja v podjetjih vse pomembnejša. Windows Server 2019 ponuja zmogljive funkcije, kot sta Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) s funkcijo Exploit Guard in Domain Controller.

Pri tem hibridne funkcije, ki so na voljo v sistemu Windows Server 2019, omogočajo izboljšano zaščito lokalnih aktivnih imenikov in lažjo uporabo storitev Microsoft Azure - tako da tesnejše sodelovanje med sistemom Windows Server in storitvami Azure med drugim omogoča enostavno sinhronizacijo podatkov ali varnostno kopiranje podatkov:

 • Varnostno kopiranje Azure
 • Obnovitev lokacije Azure
 • Upravljanje posodobitev Azure
 • Prepovedana gesla v storitvi Azure AD
 • Zaščita gesla v storitvi Azure AD in
 • Omrežni adapter Azure

S tem se lokalni strežnik v oblaku Azure poveže z navideznim omrežjem Azure. Pomočnik za migracijo shrambe omogoča tudi migracijo strežnika, vključno s podatki v oblak, pri čemer lahko Azure File Sync deluje kot mesto shranjevanja.

Zahteve za strojno opremo za zagon sistema Windows Server 2019 Datacenter

Programska oprema Windows Server 2019 temelji na operacijskem sistemu Windows 10, zato mora za zagotovitev nemotenega in varnega delovanja Windows Server 2019 Datacenter uporabljena strojna oprema izpolnjevati spodaj navedene minimalne zahteve. Dejanske zahteve so odvisne tudi od ustrezne konfiguracije sistema in nameščenih aplikacij.

 • Prostor na trdem disku: 32 GB
 • Prostor za shranjevanje RAM: 512 MB
 • Pomnilnik za namizni zaslon strežnika: 2 GB
 • Arhitektura procesorja: x64
 • Hitrost procesorja: 1,4 GHz / 64 bitov
 • Grafična kartica s podporo za Super VGA: 1.024 x 768 slikovnih pik
 • Omrežna kartica: 1x Ethernet z minimalno prepustnostjo v območju GBit/s

Licenciranje s sistemom Windows Server 2019 Datacenter 2-Core

Pri licenciranju strežnikov z Windows Server 2019 Datacenter je treba upoštevati tudi Microsoftove predpise za licenciranje uporabljene programske opreme, ki kot osnovo za izračun uporabljajo število jeder. Uporabljajo se naslednje določbe:

Splošni Microsoftovi licenčni pogoji za Windows Server 2019 Datacenter

Microsoftova strežniška programska oprema, kot je Windows Server 2019 Datacenter, je na začetku vedno licencirana na podlagi fizične strojne opreme. Poleg števila fizičnih Coreh procesorjev se šteje tudi število virtualnih strežnikov. Licenca strežnika vedno zajema dve fizični procesorski jedri. Microsoftovi predpisi o licenciranju temeljijo na minimalnem številu 8 jeder na procesor - ne glede na to, ali ima obstoječa strojna oprema manj kot 8 jeder. Poleg tega morata biti na fizični strežnik vsaj 2 procesorja = 16 jeder.

Če ima strežnik Windows v podjetju večje število jeder od 16, jih je mogoče prilagodljivo licencirati tudi s paketi za 2 jedri za Windows Server 2019 Datacenter.

Druge licenčne zahteve za Windows Server 2019 Datacenter

V okolju Hyper-V so licencirani vsi procesorji, ki ustrezajo fizičnim procesorskim jedrom. Zlasti izdaja Windows Server Datacenter omogoča izvajanje neomejenega števila instanc Hyper-V. Predpogoj za to je, kot že rečeno, da so vsa ustrezna procesorska jedra strežnika že licencirana.

Licenca ni potrebna za instance Linuxa v izdaji Datacenter Edition.

Vsi odjemalci - uporabniki in končne naprave -, ki dostopajo do sistema Windows Server 2019, morajo imeti poleg licence za strežnik Windows tudi licenco za dostop do odjemalca (CAL). Pri Wiresoftu so na voljo tudi licence CAL za uporabnike in naprave po nizkih cenah.

Pogosta vprašanja o Wiresoftovi uporabljeni programski opremi za Microsoft Windows Server 2019 Datacenter

Paket z dvema jedroma za Windows Server 2019 Datacenter, ki ga Wiresoft ponuja kot rabljeno programsko opremo, se po uporabnosti ne razlikuje od ustrezne nove, neuporabljene strežniške licence - ne le zato, ker se programska oprema na splošno ne obrabi. Kljub temu se pogosto pojavljajo dodatna vprašanja o rabljenih licencah za strežnik Windows - odgovori nanje so navedeni v nadaljevanju.

Od kod prihaja rabljena programska oprema, kot je Windows Server 2019 Datacenter 2-Core?

Programska oprema Windows Server 2019 Datacenter, ki jo Wiresoft ponuja kot uporabljeno, kot je na primer paket 2-Core, prihaja od organizacij ali podjetij, ki so jo običajno kupila kot novo, jo morda tudi uporabljala in pozneje prodala Wiresoftu. Po prodaji podjetju Wiresoft ali s ponudbo v trgovini se zato ta programska oprema imenuje rabljena, pri čemer se lahko uporablja kot nova licenca.

Ali so prodaja, nakup in uporaba rabljene programske opreme Windows Server 2019 Datacenter zakoniti?

Da: Pri Wiresoftu ste lahko prepričani, da nakup rabljene programske opreme, kot je Windows Server 2019 Datacenter 2-Core, in dejanska, uradna uporaba ne kršita veljavnih zakonov, saj običajna pristojnost ne dovoljuje le trgovanja z Microsoftovo rabljeno programsko opremo, temveč tudi njeno uporabo, če programska oprema izvira iz licenčnih zalog podjetja. Različne sodne odločbe na tem področju so to vedno znova jasno potrdile.

Ali je tudi rabljena licenca Windows Server 2019 Datacenter 2-Core opremljena z običajno zaščito kupca?

Da: Tudi rabljena programska oprema, kot je ponujeni paket Windows Server 2019 Datacenter 2-Core Package, vam kot Wiresoftovi stranki ponuja enake prednosti kot primerljiva nova strežniška programska oprema: zagotovljena je običajna varnost kupca s takojšnjim prenosom po nakupu, licenco za strežnik pa lahko takoj aktivirate s priloženim veljavnim licenčnim ključem.

Ali ima rabljena programska oprema, kot je Windows Server 2019 Datacenter 2-Core, druge prednosti?

Rabljena programska oprema je za stranke družbe Wiresoft predvsem velika gospodarska prednost, saj lahko svoje zaloge programske opreme posodobijo veliko ceneje kot z novim blagom in jih tako udobno posodabljajo. Uporabljena programska oprema podjetja Wiresoft lahko tako prispeva k zmanjšanju stroškov poslovanja, saj zaradi popolne evidence vseh kupcev zagotavlja tudi revizijsko varnost!

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo ne boste našli le 2-Core paketov izdaje Windows Server 2019 Datacenter kot poceni rabljene programske opreme, temveč tudi ustrezne 16-jedrne pakete za osnovno licenciranje. Če imate manjše zahteve glede virtualizacije, lahko najdete tudi Windows Server 2019 Standard Edition - in prejšnje različice Windows Server 2019 - ter ustrezne zahtevane licence za dostop do odjemalcev (CAL). Wiresoftov obsežni portfelj uporabljene programske opreme vključuje tudi številne druge Microsoftove programe - z vsemi omenjenimi prednostmi. Če imate vprašanja v zvezi z licenciranjem Windows Server 2019 Datacenter ali katere koli druge izdaje, se lahko obrnete na naše pristojne svetovalce prek klepeta ali po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE"
Ocene strank za "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije