Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10018
 • H30-04073
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
118,90 € * 130,90 € * (9,17% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


MS Project Professional 2013 je najobsežnejša izdaja te Microsoftove programske rešitve, ki zajema najrazličnejše vrste projektov z vsemi ustreznimi sestavnimi deli za njihovo natančno načrtovanje in upravljanje ter dokumentiranje - po potrebi z različnih vidikov. Tako Project Professional 2013 s svojimi integriranimi funkcijami in lastnostmi izpolnjuje vse zahteve za vodenje projektov tudi velikih podjetij in organizacij, ki želijo izvajati zapletene naloge in upravljati vse vključene vire tudi na dolgi rok.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL"

Project 2013 Professional - Microsoftova programska oprema za vodenje projektov za profesionalce kot nakupna različica

MS Project Professional 2013 je najobsežnejša izdaja te Microsoftove programske rešitve, ki zajema najrazličnejše vrste projektov z vsemi ustreznimi sestavnimi deli za njihovo natančno načrtovanje in upravljanje ter dokumentiranje - glede na zahteve v različnih vidikih. Tako Project Professional 2013 s svojimi integriranimi funkcijami in lastnostmi izpolnjuje vse zahteve za vodenje projektov tudi velikih podjetij in organizacij, ki želijo izvajati zapletene naloge in upravljati vse vpletene vire, tudi dolgoročno.

Širok nabor praktičnih orodij, do katerih je mogoče hitro dostopati prek uporabniku prijaznega namiznega vmesnika, še posebej olajša začetek uporabe programske opreme za vodenje projektov, tako da jo lahko hitro uporabljajo tudi neizkušeni uporabniki; strokovnjaki bodo še posebej cenili intuitivno uporabnost in širok nabor možnosti prikaza.

Orodja, vključena v MS Project Professional 2013 Edition, omogočajo diferencirano načrtovanje in nadzor virov, s čimer se izognemo podvajanju dodelitev in neupoštevanju neuporabljenih virov, tako da je še bolje zagotovljeno oblikovanje in upoštevanje rokov in proračunov - kar zagotavlja uspešno izvajanje projektov, vnesenih v program Project. Zlasti pri velikih projektih so številne avtomatizacije, ki so na voljo v programu Project 2013 Professional, še posebej koristne za takojšnje prepoznavanje in preprečevanje ozkih grl pri virih in rokih že od samega začetka.

Predvsem v različici Professional Edition je mogoče vire razporediti z vlečenjem in spuščanjem, učinki na posamezna področja so takoj vidni, tako da je mogoče dobro načrtovati daljnosežne spremembe. Izbira med različnimi predstavitvami projektov, od katerih se vsaka osredotoča na en vidik: časovne osi s poudarjenimi potmi posameznih nalog omogočajo boljši pregled do posameznih podrobnosti.

Samo v različici Project 2013 Professional Edition je vključena tudi povezava z Microsoft SharePoint, tako da je v njej shranjena datoteka projekta vsem članom ekipe na voljo za hiter vpogled v trenutno stanje - za učinkovito komunikacijo z vsemi udeleženci.

Poleg tega Project 2013 Professional zdaj vključuje tudi številne možnosti za vrednotenje projektnih podatkov v obliki informativnih poročil - ne le o trenutnem stanju, temveč tudi o doseženih rezultatih in izkoriščenosti virov -, ki jih je mogoče dodatno uporabiti tudi zunaj Project 2013 Professional v aplikacijah Office, kot sta Word in PowerPoint.

Katerim uporabnikom je namenjen Project Professional 2013 Edition?

Profesionalna izdaja programa Project 2013 je bila posebej razvita za potrebe vodij projektov v srednje velikih in velikih podjetjih, ki razvijajo in nadzorujejo tudi zapletene projekte, pri katerih je potrebna posebej diferencirana predstavitev, na primer zato, ker je treba upravljati veliko število različnih virov vseh vrst. Pri tem funkcija Team Planner, ki je prav tako ekskluzivna funkcija programa Project Professional 2013, ponuja še posebej veliko možnosti - ne le pri oblikovanju časovnega načrta projekta, temveč predvsem pri nadzoru trenutne uporabe virov in proračunov, tako da je mogoče vse posamezne procese natančno prikazati in dokumentirati v obliki poročil.

Ena licenca Microsoft Project 2013 Professional edition je pri Wiresoftu na voljo v obliki nakupne različice kot rabljena programska oprema, zaradi česar je njena cena še posebej dostopna, tako da lahko od njenega nakupa imajo koristi tudi številna podjetja, ki nimajo na voljo velikega proračuna za programsko opremo. Še ena prednost programa Project 2013 je, da ga podpira Windows 7, zato za uporabo te programske opreme za upravljanje projektov ni treba kupiti novejšega operacijskega sistema.

Poleg te izdaje programa Project 2013 Professional lahko v Wiresoftovi spletni trgovini za rabljeno programsko opremo najdete tudi druge izdaje in različice - in seveda številne druge pomembne Microsoftove aplikacije - vedno pod ugodnimi pogoji kot rabljeno programsko opremo. V naslednjem pregledu so predstavljene najpomembnejše funkcije MS Project 2013, zlasti različice Professional.

Ekskluzivne funkcije različice Project 2013 Professional Edition

Predvsem profesionalna izdaja programa Project 2013 ponuja naslednje ekskluzivne funkcije ali razširitve funkcij, ki omogočajo veliko bolj diferencirano predstavitev projektov, vključno s celovitejšo komunikacijo v skupini:

Načrtovalec ekipe

"Načrtovalec ekipe" v programu Microsoft Project vsem uporabnikom omogoča celovit vpogled v trenutno stanje projekta; takoj lahko vidijo, kje je ekipa v časovnem načrtu projekta in kje so ozka grla. Načrtovanje virov je v različici Professional veliko natančnejše, kar omogoča še učinkovitejšo uporabo pri upravljanju projektov. Vsa opravila lahko intuitivno dodelite virom z metodo povleci in spusti, kar samodejno ustvari ustrezne omejitve ali druge učinke v razporedu. Poleg tega so preobremenitve virov jasno barvno označene.

Vsak vir v projektu je zabeležen v ločeni vrstici. Vse dodeljene naloge so prikazane v isti vrstici na desni strani. Naloge virov, ki nimajo določenega datuma začetka ali konca, so prav tako prikazane levo od svojega imena. Druge podrobnosti vključujejo naloge, ki še niso bile dodeljene osebi, dve nalogi, dodeljeni isti osebi, nenačrtovane ali nerazporejene naloge in dokončane naloge. Naloge lahko deaktivirate in ponovno dodelite tudi v programu Project 2013.

Uporaba storitve SharePoint

S sinhronizacijo z Microsoft SharePoint lahko vodje projektov delijo projektne datoteke MPP z drugimi uporabniki SharePointa. Člani ekipe lahko takoj vidijo, katere naloge so jim trenutno dodeljene, in delijo svoj napredek.

Project Professional 2013 lahko uporabljate v povezavi s strežnikom MS SharePoint Server ali SharePoint Online za ustvarjanje projektnega načrta v programu Project in njegovo sinhronizacijo prek spletnega mesta SharePoint. S tem lahko posodobite ustrezne sezname ali celo ustvarite nove sezname. Sezname opravil lahko kadar koli urejate v programu Project Professional 2013 in jih sinhronizirate s spletnim mestom SharePoint.

Pregled splošnih funkcij programa Project 2013 Professional Edition

MS Project 2013 Professional Edition je zasnovan tako, da sta načrtovanje in upravljanje projektov vseh velikosti čim bolj jasna in preprosta - že od samega začetka: V ta namen Project Center, ki je integriran v Project 2013, omogoča, da vodje projektov, ki program uporabljajo prvič ali redko, razmeroma enostavno ustvarijo nov projekt: najprej izberejo ustreznega iz obsežnega nabora vnaprej določenih predlog in ga prilagodijo glede na nadaljnje zahteve. Podobno je mogoče uvoziti podatke ali informacije iz programa Excel.

Druga možnost je, da v programu Project 2013 Professional ustvarite nestrukturirano datoteko projekta z Ganttovim diagramom, ki je še vedno prazen, ali da odprete ustrezen starejši projekt in ponovno uporabite njegovo strukturo.

Za diferencirano identifikacijo ustreznih virov ali njihovih vrst so zdaj na voljo številna orodja, ki se intuitivno uporabljajo za načrtovanje in nadzor poteka projekta, prek optimiziranega namiznega vmesnika pa je v vsakem trenutku mogoč takojšen zajem vseh bistvenih informacij, tako da imajo vodje projektov pregled nad pomembnimi komponentami v vsaki fazi.

Prikaz glede na časovni razpored v programu Project 2013 Professional zagotavlja jasnost

Temeljna sestavina v MS Project 2013 Professional je časovni pogled Ganttovega stolpčnega diagrama, ki vodjem projektov omogoča pregled na vsaki stopnji, tudi pri bolj zapletenem in dolgoročnem načrtovanju. Ta vsebuje posnetek trenutnega stanja projekta in poleg najpomembnejših nalog prikazuje tudi mejnike - zlasti izdaja Professional ponuja še večjo globino in podrobnosti. Z menijem "Pot naloge" lahko poleg vrstic nalog označite tudi posamezne poti nalog v Ganttovem diagramu. S klikom na posamezno nalogo se povezane poti prikažejo v drugačni barvi, tako da se razlikujejo od drugih nalog.

Celovito upravljanje vseh virov v MS Project Professional 2013

Najpomembnejša naloga pri vodenju projekta je natančno načrtovanje in uporaba vseh potrebnih virov, za kar je nujen jasen prikaz razpoložljivih virov. MS Project Professional 2013 v ta namen ponuja dva različna pogleda: "Tabela virov" in "Informacije o virih". Poleg tega Project 2013 Professional razlikuje med tremi vrstami virov: delo, material in stroški.

 • "Delo" zajema tako ljudi kot stroje. Ustrezni koledar omogoča vnos delovnih ur ali obdobij nerazpoložljivosti in vsebuje tudi polja za urne postavke ali največje enote.
 • "Material" beleži materiale, pomembne za projekt, in ustrezne količine.
 • "Stroški" omogočajo ločeno evidentiranje enkratnih ali periodičnih zneskov.

Poleg tega lahko v programu Project Professional 2013 vsaki vrsti vira poleg natančne določitve njegove označbe dodelimo e-poštni naslov za komunikacijo - v ta namen se lahko po želji uporabi tudi Lync - ter lasten prijavni račun z identifikacijsko kodo. Polje za prosto besedilo ponuja dodaten prostor za natančno dodelitev vira, polje "Vrsta rezervacije" pa razlikuje med dodeljenimi in načrtovanimi viri. Za proračun in material so na voljo dodatne možnosti, kot so "Generic", "Active" ali "Inactive" itd.

Poleg teh možnosti za natančno opredelitev virov po vrstah ponuja Project 2013 Professional še eno možnost razlikovanja, ki presega posamezne projekte, in sicer med viri, ki so na splošno na voljo v celotnem podjetju - ti se imenujejo "viri podjetja" in jih upravlja skrbnik - in tako imenovanimi "lokalnimi viri" - ti so na voljo le posameznim vodjem projektov, za natančnejšo opredelitev ustreznih znanj pa so na voljo "splošni viri".

Celovito poročanje v MS Project Professional 2013

Izdelava informativnih poročil za vse ključne faze ali različne vidike je prav tako ena od značilnih nalog projektnega vodenja. Pri tem Project 2013 Professional ponuja številne možnosti: Tako lahko pri tekočem projektu dokumentiramo trenutno stanje in opišemo pomembne faze ali elemente, po njegovem zaključku pa lahko ustvarimo prikaz celotnega poteka projekta, ki se uporablja kot predloga za prihodnje podobne naloge. V ta namen Microsoft Project 2013 vsebuje ustrezne predloge poročil in predloge tabel za različne vrste poročil, vključno z ustreznimi orodji za risanje in izdelavo grafikonov, s katerimi je mogoče dokumentirati vse pomembne vrednosti izhodiščnega načrta, kot so način dela, trajanje, datumi in stroški, pri čemer - različica Professional omogoča tudi večjo poglobljenost in razlikovanje.

Poročila, ustvarjena za trenutni projekt, se samodejno posodabljajo in prilagajajo, tako da vedno zagotavljajo najnovejše informacije. Project 2013 Professional v ta namen ponuja razdeljeni pogled, v katerem je mogoče natančno opazovati, kako se posamezno poročilo spreminja v realnem času.

MS Project Professional 2013 ponuja tudi možnost ustvarjanja dinamičnih poročil o razpletu, ki ne vključujejo le osnovnega načrta, temveč tudi faze v teku, zaključene faze in naloge z integriranim linijskim grafom, ki na prvi pogled pokaže, ali je načrt izpolnjen.

Sistemske zahteve za Microsoft Project Professional 2013

Microsoft Project Professional 2013 je na voljo za prenos v 32-bitni in 64-bitni različici. Tako 32-bitna kot 64-bitna različica izdaje je podprta v operacijskih sistemih Windows 7, Windows 8 in Windows 8.1. Vendar Microsoft Project Professional 2013 ni združljiv z Microsoft Office 2016! Windows Server 2008 R2 in Windows Server 2012 podpirata Project Professional 2013 samo v 64-bitni različici. Veljajo tudi naslednje minimalne zahteve:

 • Operacijski sistemi: Windows 7, Windows 8, Windows 8 - 32-bitni in 64-bitni
 • Strežniški operacijski sistemi: Windows Server 2008 R2 ali Windows Server 2012 - samo 64-bitni
 • Procesor: x86- ali x64-bitni z vsaj 1 GHz in SSE2
 • Pomnilnik RAM: vsaj 1 GB (32-bitni) ali 2 GB (64-bitni)
 • Prostor na trdem disku: vsaj 3 GB
 • Zaslon: Grafična kartica, ki podpira DirectX10, ločljivost vsaj 1.024 x 576 slikovnih pik

Kupite MS Project 2013 Professional Edition poceni kot rabljeno programsko opremo na Wiresoft

Profesionalna izdaja MS Project 2013 je v spletni trgovini Wiresoft na voljo kot licenca za enega uporabnika - gre za rabljeno programsko opremo, kar pomeni, da je njena cena bistveno nižja od primerljive nove programske opreme - vendar ta oznaka ne pomeni nobene omejitve na področju funkcij, ne samo zato, ker programska oprema na splošno ni podvržena obrabi.

Enotna uporabniška licenca za profesionalno izdajo programa Project 2013, ki jo podjetje Wiresoft ponuja kot rabljeno programsko opremo, temelji na razpadu količinske licence in njeni pretvorbi v posamezne licence tega Microsoftovega programa, ki ga je podjetje predhodno kupilo in morda tudi uporabljalo kot takega. Razdelitev licenčne količine nima negativnih učinkov, kot je omejitev njene uporabnosti, niti ne predstavlja pravno nedopustnega postopka; poleg tega vse licence za programsko opremo Microsoft Project 2013, ki jo družba Wiresoft ponuja kot rabljeno programsko opremo, in tudi za druge Microsoftove programe prvotno izvirajo iz nekega podjetja. To pomeni, da tudi tu velja veljavna sodna praksa, ki jasno pojasnjuje, da je nakup ali prodaja rabljene programske opreme pravni postopek. To dejstvo potrjujejo tudi različne pravno zavezujoče sodne odločbe.

Za vas kot kupca to pomeni, da je po eni strani zanesljivo izključeno morebitno tveganje odgovornosti, po drugi strani pa je uporabljena programska oprema Wiresoft zaradi popolne dokumentacije verige kupca in prodajalca tudi revizijsko zanesljiva. Nakupna različica MS Project 2013 Professional Edition, ki jo ponuja Wiresoft, ima poleg bistveno nižje prodajne cene tudi prednost neomejene uporabnosti: ne vključuje naročnine, ki je lahko povezana z dodatnimi stroški. Vaš nakup programske opreme pri Wiresoftu je zato varen posel, ki vam ponuja le prednosti! Poleg tega je ta starejša različica programa Project Professional komajda na voljo v redni trgovini.

Poleg izjemno ugodne cene rabljene licence za Project 2013 Professional vam je na voljo tudi varen takojšen prenos in takojšnja aktivacija licence s priloženim veljavnim licenčnim ključem.

Z rabljenimi licencami programske opreme Wiresoft - ne le za MS Project 2013 - lahko kot kupec še naprej uporabljate tudi starejše izdaje Microsoftovih programov, poleg tega pa boste našli tudi druge ekskluzivne programe, ki niso na voljo v običajni trgovini za posamezne uporabnike: ti vključujejo številne programe, združljive z MS Project 2013 Professional, pa tudi novejše različice - vključno z različicami operacijskih sistemov Windows. Če imate kakršno koli vprašanje o MS Project 2013 Professional ali katerem koli drugem Microsoftovem programu, preprosto uporabite naš strokovni nasvet v klepetu ali po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL"
Ocene strank za "MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije