Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10019
 • 076-05334
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
105,90 € * 116,90 € * (9,41% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


MS Project Standard 2013 je priljubljena izdaja Microsoftove programske rešitve za beleženje, načrtovanje ter upravljanje in dokumentiranje najrazličnejših vrst projektov, ne le v malih in srednje velikih podjetjih, temveč tudi pri samostojnih podjetnikih. Program ponuja vse potrebne funkcije in orodja za določanje in delegiranje tipičnih nalog pri upravljanju projektov. To programsko opremo za vodenje projektov lahko hitro uporabljajo tudi tako neizkušeni uporabniki, ki že poznajo uporabniški vmesnik, znan iz paketa Office. Poleg tega so poleg jasne razporeditve vse funkcije intuitivno enostavne za uporabo.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD"

Project 2013 Standard - preizkušena Microsoftova programska oprema za vodenje projektov kot nakupna različica

MS Project Standard 2013 je priljubljena izdaja Microsoftove programske rešitve za beleženje, načrtovanje ter upravljanje in dokumentiranje najrazličnejših vrst projektov, ne le v majhnih in srednje velikih podjetjih, temveč tudi pri samostojnih podjetnikih: program ponuja vse potrebne funkcije in orodja za opredelitev in prenos tipičnih nalog pri upravljanju projektov. To programsko opremo za vodenje projektov lahko hitro uporabljajo tudi neizkušeni uporabniki, ki so že seznanjeni z uporabniškim vmesnikom, znanim s spletne strani Office, poleg tega so poleg jasne razporeditve vse funkcije intuitivno enostavne za uporabo.

Orodja, ki so na voljo v MS Project Standard 2013, se uporabljajo za varno načrtovanje in nadzor nad viri, roki in proračuni za uspešno izvajanje zapisanih projektov. Poleg tega številne avtomatizacije v programu Project 2013 Standard poenostavljajo načrtovanje projektov, tako da se pravočasno odkrijejo in odpravijo ozka grla pri virih in rokih. Prikaz projektov na časovni osi omogoča boljši pregled, zlasti pri kompleksnih projektih, posamezne poti nalog pa so lahko poudarjene, tako da lahko vsi člani ekipe hitro dobijo vpogled v trenutno stanje. Poleg tega lahko v programu Project 2013 Standard ustvarite številne ocene v obliki informativnih poročil o stanju ter rezultatih, virih itd. za učinkovito komunikacijo z vsemi vpletenimi, ki jih lahko nadalje uporabite v aplikacijah Office, kot sta Word in PowerPoint.

Za katere uporabnike je bil razvit projekt Standard 2013?

MS Project 2013 v standardni izdaji je zasnovan za potrebe vodij projektov, ki samostojno ali v malih in srednjih podjetjih razvijajo in vodijo projekte. Obsežne funkcije in funkcije, vključene v Project 2013 Standard, ponujajo vse možnosti, ki se pojavljajo pri tipičnih nalogah vodenja projektov: od oblikovanja časovnih razporedov projektov, načrtovanja virov in stroškov do upravljanja vseh posameznih nalog in poročanja.

Ta ena licenca za Microsoft Project 2013 Standard edition je pri Wiresoftu na voljo kot rabljena programska oprema v obliki nakupne različice, zaradi česar je njena cena še posebej ugodna, tako da je njen nakup ekonomska prednost tudi za samozaposlene osebe in samostojne podjetnike. Poleg tega Project 2013 podpira Windows 7, tako da za uporabo programske opreme ni potreben nakup sodobnejšega operacijskega sistema.

V spletni trgovini Wiresoft Software lahko poleg drugih izdaj programa Project in novejših različic najdete tudi druge Microsoftove aplikacije, kot so operacijski sistemi - vedno kot rabljeno programsko opremo in zato pod ugodnimi pogoji. V naslednjem pregledu so predstavljene najpomembnejše funkcije izdaje Project 2013 Standard.

Pomembne funkcije izdaje Project 2013 Standard za učinkovito vodenje projektov

Glavni cilj MS Project 2013 Standard Edition je, da sta načrtovanje in izvajanje projektov jasna in preprosta v vseh fazah že od samega začetka. To se začne že z ustvarjanjem nove naloge: s središčem Project Center, integriranim v Project 2013, lahko uporabniki ustvarijo nov projekt v le nekaj korakih, tudi brez večjega predhodnega znanja. Pri tem lahko izbirajo med številnimi vnaprej pripravljenimi predlogami in uvozijo ustrezne informacije, npr. iz programa Excel. Vodje projektov, ki že poznajo Project 2013, lahko v ta namen ustvarijo tudi prazen projekt z neizpolnjenim Ganttovim diagramom ali odprejo starejši projekt. Številne intuitivno uporabne funkcije in orodja omogočajo diferencirano identifikacijo vseh virov ter natančno sledenje napredku projekta, vključno z izdelavo poročil za vse odločilne faze. Poleg tega optimiziran namizni vmesnik uporabnikom omogoča hiter zajem vseh bistvenih informacij, tako da imajo vedno pregled nad vsemi podrobnostmi.

Učinkovito upravljanje virov s programom Project 2013 Standard

Ena od osrednjih nalog vodenja projektov je jasno upravljanje vseh razpoložljivih virov. V MS Project Standard 2013 sta v ta namen na voljo dva pogleda "Tabela virov" in "Informacije o virih".

Project 2013 Standard razlikuje med tremi vrstami virov: delom, materialom in stroški.

 • V rubriki "Delo" lahko glede na vrsto projekta navedete ljudi in stroje. Dodatno jih lahko dopolnite s koledarjem delovnih ur ali nedosegljivih časov ter urnih postavk ali največjih enot.
 • V razdelku "Material" so zabeleženi vsi tipični potrošni materiali in njihove količine.
 • V razdelku "Stroški" je mogoče razlikovati med stroški, ki nastanejo samo enkrat, in tistimi, ki nastajajo periodično.

Za natančen vnos in opredelitev ustrezne vrste vira se lahko poleg natančne navedbe imena vira uporabijo tudi e-poštni naslov za neposredno komunikacijo - tudi prek Lync, če se uporablja -, ločen prijavni račun in koda za identifikacijo ter polje prostega besedila za dodelitev vira. Poleg tega lahko v razdelku "Vrsta rezervacije" razlikujete med dodeljenimi in načrtovanimi viri, kar podrobneje opredeljuje ustrezno razpoložljivost, poleg tega pa so na voljo dodatne možnosti vnosa stroškov ali proračuna in materiala - tu so na voljo dodatne možnosti za dodatne specifikacije, kot so "Splošno", "Aktivno" ali "Neaktivno" itd.

Poleg tega Project 2013 Standard omogoča dodatno razlikovanje med viri, ki so na voljo celotnemu podjetju - tako imenovani "viri podjetja", ki jih upravlja skrbnik -, ter lokalnimi viri, ki jih lahko uporablja le določen vodja projekta, in splošnimi viri za natančnejšo opredelitev posameznih znanj.

Za lažje načrtovanje virov, zlasti pri velikem številu projektov, Project 2013 Standard ponuja različne avtomatizacije, ki poenostavljajo načrtovanje projektov. Program na primer pokaže, kdaj je vir dodeljen dvema hkratnima nalogama. Vse spremembe v projektu samodejno vplivajo na vse druge komponente, na katere vplivajo.

Časovni načrti v Project 2013 Standard za večjo preglednost

S prikazom časovne osi lahko vodje projektov z MS Project 2013 Standard spremljajo bolj zapletene in dolgoročne procese. Ganttov stolpčni diagram zagotavlja diferenciran posnetek trenutnega stanja, ki prikazuje najpomembnejše naloge in mejnike; uporablja se lahko tudi za poročanje.

Posamezne poti opravil v Ganttovem diagramu lahko zaradi jasnosti poudarite z istoimenskim menijem "Pot opravila" na vrsticah opravil. S klikom na določeno nalogo se posamezne poti prikažejo v svoji barvi, da se razlikujejo od drugih.

Strokovno poročanje v MS Project Standard 2013

Tako med tekočim projektom kot po njegovem zaključku je priprava informativnih poročil ena od Standard-naprav pri vodenju projektov, da se dokumentira trenutno stanje in opišejo pomembne faze, ali  da se predstavitev celotnega poteka projekta uporabi kot predloga za prihodnje podobne naloge. V MS Project Standard 2013 je mogoče napisati tudi dinamična poročila o razrezu, ki poleg osnovnega načrta v vrstičnem grafu prikazujejo načrtovane in dokončane faze ter dela, kar na prvi pogled pokaže, ali se uresničuje časovni razpored zadevnega projekta.

Microsoft Project 2013 vključuje ustrezne predloge poročil za vse vrste poročanja, pa tudi predloge in orodja za oblikovanje tabel, poglede, orodja za risanje in izrisovanje grafov ter drugo, s katerimi lahko po potrebi različno podrobno dokumentirate ključne izhodiščne vrednosti, kot so trajanje, delo, stroški in datumi.

Poročila, ustvarjena za tekoči projekt, se samodejno prilagajajo in tako vedno vsebujejo najnovejše informacije. Poleg tega je v programu Project 2013 Standard na voljo tudi razdeljeni pogled , s katerim lahko opazujete ali nadzorujete, kako se poročilo spreminja, ko se podatki posodabljajo v realnem času.

Sistemske zahteve za Microsoft Project Standard 2013

Microsoft Project Standard 2013 je na voljo za prenos v naslednjih različicah: 32-bitni in 64-bitni. 32-bitne in 64-bitne različice programa Project 2013 podpirajo operacijski sistemi Windows 7, Windows 8 in Windows 8.1. Vendar je programska oprema Windows Server 2008 R2 in Windows Server 2012 podprta le v 64-bitni različici

podprto. Vendar Microsoft Project Standard 2013 ni združljiv z Microsoft Office 2016! Veljajo naslednje minimalne zahteve:

 • Operacijski sistemi: Windows 7, Windows 8, Windows 8 - 32-bitni ali 64-bitni
 • Strežniški operacijski sistemi: Windows Server 2008 R2 ali Windows Server 2012 - 64-bitni
 • Procesor: x86- ali x64-bitni procesor z vsaj 1 GHz in SSE2
 • Pomnilnik RAM: vsaj 1 GB (32-bitni) ali 2 GB (64-bitni)
 • Prostor na trdem disku: vsaj 3 GB
 • Zaslon: Grafična kartica, ki podpira DirectX10, in ločljivost vsaj 1.024 x 576 slikovnih pik

The Edition Project 2013 Standard pri Wiresoftu kupite poceni kot rabljeno programsko opremo

V spletni trgovini Wiresoft je na voljo Standard Edition MS Project 2013 kot licenca za enega uporabnika - kot rabljena programska oprema je njena cena bistveno nižja od primerljive nove programske opreme - čeprav ta oznaka ne pomeni nobenih omejitev v njenem funkcionalnem obsegu, saj programska oprema ni podvržena obrabi; poleg tega se takšne starejše različice Microsoftove programske opreme skoraj nikoli ne ponujajo v redni prodaji.

Ta enouporabniška licenca Standard izdaje MS Project 2013 v obliki tako imenovane rabljene programske opreme je bila ustvarjena z razbitjem količinske licence in njeno pretvorbo v posamezne licence istega programa, ki ga je podjetje ali organizacija že kupila in morda uporabljala. Zato ta delitev osnovne licence ne povzroča negativnih učinkov, kot je omejitev uporabnosti, niti ne pomeni pravno nedovoljenega postopka; Vse licence, ki jih Wiresoft ponuja kot rabljeno programsko opremo za Microsoft Project 2013 in druge Microsoftove programe, izvirajo iz podjetij, zato velja tudi veljavna sodna praksa: To jasno pojasnjuje, da je nakup ali prodaja rabljene programske opreme pravni postopek, kar je bilo potrjeno z različnimi pravno zavezujočimi sodnimi odločbami. Tako je zanesljivo izključeno morebitno tveganje odgovornosti za vas kot kupca.Wiresoftova uporabljena programska oprema je zaradi popolne dokumentacije verige kupca in prodajalca tudi revizijsko zanesljiva.

Ponujena nakupna različica MS Project 2013 Standard poleg očitno nižje prodajne cene ponuja tudi prednost časovno neomejene uporabnosti, saj s tem ni povezana nobena naročnina z dodatnimi stroški. Tako je vaš nakup programske opreme pri Wiresoftu varen posel, ki vam ponuja le prednosti! Poleg izjemno ugodne cene licence MS Project 2013 Standard lahko izkoristite tudi prednosti varnega takojšnjega prenosa, vključno s takojšnjo aktivacijo licence s priloženim veljavnim licenčnim ključem.

Z licenco za rabljeno programsko opremo MS Project 2013 ali katero koli drugo Microsoftovo programsko opremo lahko kot kupec še naprej uporabljate starejše izdaje Microsoftovih programov, pa tudi ekskluzivne ali celo novejše aplikacije, ki niso na voljo v običajni trgovini za posamezne uporabnike. V trgovini z rabljeno programsko opremo Wiresoft so v ta namen na voljo številni drugi Microsoftovi programi, poleg tistih, ki so združljivi z MS Project 2013 Standard, tudi novejše različice - vključno s tistimi iz operacijskih sistemov Windows. Če imate vprašanja o MS Project 2013 Standard ali katerem koli drugem Microsoftovem programu v ponudbi, preprosto uporabite naš strokovni nasvet v klepetu, po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD"
Ocene strank za "MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije