Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ZA MAC
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ZA MAC

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10150
 • 77D-00092
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
118,90 € * 130,90 € * (9,17% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Visual Studio 2017 za Mac v Professional Edition uporabnikom ponuja zmogljive funkcije in izboljšave produktivnosti IDE za ustvarjanje medplatformnih aplikacij za macOS, Android, iOS, tvOS ali watchOS - za mobilne naprave in namizje ter za splet in oblak. Microsoftov program vključuje vsa orodja za razvoj, odpravljanje napak in refaktorizacijo, vključno z grafičnimi oblikovalci, funkcijami za dokončanje kode ter upravljanje izvorne kode in nadzor različic.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ZA MAC"

Visual Studio za Mac 2017 - profesionalna programska oprema za razvijalce za macOS v nakupni različici

Visual Studio 2017 za Mac Professional Edition uporabnikom zagotavlja zmogljive funkcije in izboljšave produktivnosti IDE za ustvarjanje medplatformnih aplikacij za macOS, Android, iOS, tvOS ali watchOS - tako mobilnih in namiznih kot tudi spletnih in oblačnih - z vsemi orodji za razvoj, odpravljanje napak in refaktorizacijo, ki jih ponuja Microsoft, vključno z grafičnimi oblikovalci, dokončanjem kode, upravljanjem izvorne kode in nadzorom različic.

Poleg starejših razvijalskih jezikov, kot sta C in C++, ter novejših različic, kot je C#, Visual Studio for Mac 2017 seveda podpira tudi Apple Metal, iOS, JavaScript in druge običajne spletne standarde. Vgrajena podpora v živo za vsak jezik pospeši pisanje kode, prav tako pa funkcije za odpravljanje napak zmanjšajo čas, porabljen za razvoj aplikacije. S hitrim prikazom strukture lahko razvijalci preprosto krmarijo po strukturi kode, medtem ko centralizirani seznam napak z analizo kode v živo prikazuje napake pri sestavljanju in gradnji med tipkanjem ter težave, specifične za domeno, za nekatere jezike.

V Visual Studiu for Mac Professional 2017 niso izboljšane le pogosto osrednje funkcije, kot so IntelliSense, CodeLens in Refactoring, temveč tudi navigacija po kodi in popravljanje kode, kar prav tako olajša delo razvijalca, saj so med drugim spremembe kode, reference itd. v urejevalniku takoj poudarjene.

Za katere uporabnike je namenjen Visual Studio 2017 za Mac Professional?

Izdaja Visual Studio 2017 za Mac je namenjena prav tistim profesionalnim razvijalcem, ki želijo uporabljati zmogljive funkcije Microsoftove programske opreme v operacijskem sistemu Mac - sami ali celo v skupini. Zaradi podpore Xamarinu v Visual Studiu 2017 za Mac veljajo nekatere minimalne zahteve tudi za operacijske sisteme macOS, več podrobnosti je navedenih spodaj.

Wiresoft ponuja Visual Studio 2017 za Mac Professional po posebej ugodni ceni kot rabljeno programsko opremo v obliki ene licence, tako da lahko razvijalci izkoristijo vse prednosti učinkovite Microsoftove programske opreme na svojem Macu in brez obveznosti naročnine. Poleg Visual Studia 2017 za Mac Professional spletna trgovina Wiresoft Software ponuja tudi druge različice Visual Studia za Mac kot eno licenco v nakupni različici ter številne druge Microsoftove programe v različici za macOS. V naslednjem pregledu so prikazane najnovejše funkcije in dodatki za Visual Studio 2017 za Mac.

Kaj ponuja Visual Studio 2017 za Mac?

Izdaja Visual Studia za Mac iz leta 2017, ki je bila pripravljena ob začetku prodaje, se od svoje predhodnice razlikuje po krajših zagonskih časih ter hitrejšem zagonu sej in nalaganju rešitev. Tudi prepoznavanje predlog za projekte in elemente je hitrejše kot prej.

Kratek pregled okolja IDE za macOS

Visual Studio za Mac ima ločene razdelke za upravljanje aplikacij, nastavitev ter ustvarjanje in razhroščevanje kode: Orodna vrstica, integrirana na pozdravni strani, omogoča neposreden dostop do iskanja nedavno odprtih map z rešitvami ter funkcij za odpiranje in ustvarjanje projektov ter konfiguracijo aplikacije, pa tudi za pregledovanje napak. Tu je tudi vir novic z novimi informacijami za razvijalce.

Jeziki in vrste razvijalcev, podprti v Visual Studiu 2017 za Mac

Visual Studio 2017 za Mac, tako kot različica Windows, podpira številne vgrajene vrste datotek, kot so .csproj, .fsproj in .sln, ter EditorConfig. Visual Studio 2017 za Mac podpira zlasti vrste razvoja, kot so spletne aplikacije ASP.NET Core s programoma C# in F#, konzolne aplikacije .NET Core s programoma C# ali F# ter strani, zgrajene z Razorjem, poleg tega pa tudi JavaScript in TypeScript. Poleg tega vključuje medplatformne aplikacije ali igre Unity v jeziku C# ter aplikacije za Android, iOS, tvOS in watchOS v Xamarinu z uporabo jezikov C#, F# ali XAML, pa tudi namizne aplikacije Cocoa v jeziku C# ali F# ter spletne standarde, kot so HTML, CSS in JSON. To pomeni, da lahko razvijalci Maca vedno delajo v integriranem razvojnem okolju, ki v danem trenutku najbolj ustreza njihovim potrebam.

Mnogi v Windows-So vključeni tudi v različico za Mac, vključno s platformo za prevajalnik Roslyn, ki se uporablja za refaktorizacijo in IntelliSense, MSBuild za projektni sistem in mehanizem za sestavljanje ter TextMate za urejevalnik izvorne kode. Uporabniki računalnikov Mac lahko iste motorje uporabljajo tudi za razhroščevanje aplikacij Xamarin in .NET Core ter enake oblikovalce za Xamarin.iOS in Xamarin.Android.

Upravljanje izvorne kode v Visual Studiu 2017 za Mac z Gitom

Visual Studio 2017 za Mac ponuja dva sistema za upravljanje izvorne kode: Poleg Subversion je v to različico programa v prvi vrsti vključen Git, brezplačni Standard, ki omogoča tudi hkratno delo na projektih več razvijalcev v ekipi. Skladišča lahko v Visual Studiu 2017 za Mac upravljate neposredno z gumbi, vgrajenimi v IDE, ter tako prenašate in objavljate kodo za storitev Git. Nove funkcije Push in Commit ter podpora SSH razširjajo možnosti uporabe Visual Studia 2017 za Mac za naloge Git v IDE.

Vse v pogledu s funkcijo CodeLens v Visual Studiu 2017 za Mac Professional

Funkcija CodeLens je posebej zasnovana tako, da razvijalcem pomaga takoj spremljati vse na kateri koli točki projekta, ne da bi za to zapustili kodo. Z orodjem CodeLens se lahko enostavno premaknejo neposredno do posameznih funkcij. Poleg tega program CodeLens ne prikazuje le vseh sprememb kode v urejevalniku, temveč tudi ime zadnjega razvijalca, ki je nekaj popravil, in navede, ali je bil test na določeni točki uspešno opravljen.

Nove možnosti za refaktorizacijo v Visual Studiu 2017 za Mac

Preoblikovanje je ena od nalog Standard pri razvoju kode, s katero jo lahko naknadno izboljšamo, ne da bi spremenili njeno obnašanje. Visual Studio 2017 za Mac Professional ponuja kontekstna dejanja in analizo vira ter druge izboljšave, kot so prepisovanje, dodajanje parametrov (npr. preverjanje NULL) in argumentov.Prav tako je zdaj mogoče urejati literale, najprej z vstavljanjem ločil za številke, zlasti pri številskih literalih pa tudi s spremembo osnove iz "šestnajstiške" v "dvojiško". Poleg tega Visual Studio 2017 za Mac omogoča pretvorbo stavkov if v stavke switch in odstranjevanje neuporabljenih spremenljivk.

Razhroščevanje v Visual Studiu 2017 za Mac - s poudarkom na Xamarinu

Visual Studio za Mac 2017 za razhroščevanje uporablja mehki razhroščevalnik Mono, ki je integriran v izvajalni čas Mono za razhroščevanje kode, upravljane na vseh platformah. Poleg tega ima programska oprema vgrajen razhroščevalnik za aplikacije Xamarin.iOS, Xamarin.Mac in Xamarin.Android. V ta namen so vključeni obsežni hitri prikazi za posebne vrste, kot so velikosti, koordinate in Bézierove krivulje, pa tudi za nize, barve in URL-je.

Visual Studio 2017 za Mac je posebej za aplikacije Xamarin opremljen s pregledovalnikom Xamarin Forms Previewer, ki razvijalcem omogoča takojšen predogled vpliva vrstice kode na aplikacijo v živem predogledu. Za Xamarin Forms so vključene tudi izboljšave za IntelliSense za XAML, vključno s podporo za vezave, pretvornike, lastnosti, kontrole in drugo.

Takojšen nadzor z IntelliSense v Visual Studiu 2017 za Mac

Funkcija IntelliSense samodejno dopolnjuje vmesnike API med tipkanjem prek razpoložljivih seznamov za dopolnjevanje IntelliSense, zato so postopki razvijalcev ne le hitrejši, temveč tudi natančnejši. IntelliSense omogoča tudi hitrejšo analizo API-jev na splošno, saj omogoča zožitev nabora vrednosti po kategorijah. V ta namen so v orodnih okencih olajšani pregledi definicij API, saj med vnosom označujejo težave in z valovito črto poudarjajo ustrezna mesta.

Druge prednosti funkcije IntelliSense vključujejo filtre za odstranitev nekaterih nepotrebnih članov s seznama za dokončanje. Seznami za dopolnjevanje IntelliSense za C# imajo žetone, kot sta "complete word" ali "list member", in med drugim omogočajo hiter dostop do članov določene vrste, izsekov kode ter imen spremenljivk, funkcij in ukazov.

Strojna oprema in druge zahteve za Visual Studio 2017 za Mac

Za namestitev in zagon Visual Studia 2017 za Mac veljajo spodaj navedene minimalne zahteve; za projekte Xamarin.iOS in Xamarin.Mac lahko veljajo dodatne zahteve operacijskega sistema:

 • Operacijski sistemi: macOS Mojave 10.14, macOS Sierra 10.12, Mac OS X El Capitan 10.11
 • Procesor: vsaj 1,8 GHz ali hitrejši; priporočljivo dvojedrni ali boljši
 • Pomnilnik: vsaj 4 GB RAM; priporočljivo 8 GB RAM
 • Prostor na trdem disku: vsaj 1 GB oziroma 5,6 GB

Dodatne zahteve:

 • Za nekatere funkcije jedra .NET Core: .NET Core SDK 1.1
 • Xamarin.Android: 64-bitni razvojni komplet Java (JDK)
 • Xamarin.iOS: Apple Xcode IDE in iOS SDK, za Xcode 10.2 je potreben macOS Mojave 10.14
 • Xamarin.Forms: namestitev za platformi Android in iOS, ob upoštevanju zgornjih zahtev

Podprti jeziki:

 • Angleščina, francoščina, nemščina, italijanščina, španščina, portugalščina (Brazilija), češčina, poljščina, turščina, ruščina, kitajščina (poenostavljena in tradicionalna), japonščina, korejščina

Kupite eno licenco za Visual Studio 2017 za Mac v spletni trgovini Wiresoft

Posamezna licenca Microsoft Visual Studio 2017 za Mac za Professional Edition je na voljo v Wiresoftovi spletni trgovini kot rabljena programska oprema po posebni nizki ceni. Licenca, ki je na voljo za prodajo, izvira iz količinske licence programa Visual Studio 2017 za Mac, ki jo je prej kupilo podjetje. S prodajo družbi Wiresoft je bila ta razpuščena in pretvorjena v posamezne licence, pri čemer je bilo opravljeno tudi označevanje kot "rabljena programska oprema" ali "rabljena programska oprema". Niti delitev osnovne licenčne količine niti nova označitev te programske opreme Visual Studio 2017 for Mac Professional kot uporabljene programske opreme ne vsebujeta nobenih omejitev glede obsega funkcij ali veljavnosti.

Te licence za Microsoft Visual Studio 2017 za Mac in vse druge licence za posamezno programsko opremo, ki jih ponuja Wiresoft, prihajajo izključno od podjetij s sedežem v Evropi, zato zanje velja zakonodaja EU. Nakup rabljene programske opreme Visual Studio 2017 for Mac Professional ali katerega koli drugega Microsoftovega programa v trgovini s programsko opremo Wiresoft ne predstavlja tveganja odgovornosti za naše stranke, saj je trgovanje z rabljeno programsko opremo izrecno dovoljeno z zakonom, kar so jasno potrdile tudi ustrezne sodne odločbe. Poleg tega je uporabljena programska oprema podjetja Wiresoft tudi revizijsko zanesljiva!

Nakup programske opreme pri Wiresoftu je zato za vas vedno varen nakup! Ta licenca Visual Studio 2017 za Mac Professional, ki je na voljo v Wiresoftovi trgovini, poleg velike prednosti absolutno ugodne cene ponuja tudi varnost pri nakupu s takojšnjim prenosom in aktivacijo licence z vključenim veljavnim licenčnim ključem.

Poleg tega ena licenca za rabljeno programsko opremo, kot je Visual Studio 2017 za Mac Professional, kupcem ponuja ekonomično alternativo običajnim ponudbam nove programske opreme in možnost uporabe ekskluzivnih izdaj programa - tudi v starejših različicah. Zato lahko tudi vi izkoristite našo nizkocenovno ponudbo rabljene programske opreme za Microsoftove izdelke!

V Wiresoftovi trgovini s programsko opremo lahko najdete Visual Studio 2017 za Mac ter druge različice Visual Studia za Mac in druge Microsoftove aplikacije za macOS kot rabljeno programsko opremo za takojšen prenos. Če imate kakršna koli vprašanja o Visual Studio 2017 for Mac Professional ali katerem koli drugem programu za macOS podjetja Microsoft, uporabite naš strokovni nasvet v klepetu ali po e-pošti ali telefonu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ZA MAC"
Ocene strank za "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ZA MAC"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije