Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD

Na voljo za takojšen prenos

 • SW10448
 • D86-05942
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
141,90 € * 156,90 € * (9,56% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Različica Popolna različica
Naprave 1x
Obseg dobave Prenos + licenca
Srednja Prenos
Zagonska različica Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Čas dostave  Nekaj minut
Sistem  Windows (32bit/64bit)
Terminalski strežnik Združljiv


Microsoft Visio 2021 je najnovejša različica vsestranske programske opreme za vizualizacijo, ki se lahko uporablja za ustvarjanje številnih tehničnih in poslovnih procesov ter pregledov in načrtov obratov na najrazličnejših področjih, vključno z vizualizacijo podatkov v obliki diagramov. V ta namen izdaja MS Visio 2021 Standard ponuja dodatne možnosti z optimiziranimi orodji in dodatnimi oblikami. Pri uporabi strežnika Microsoft Azure Active Directory ali Exchange Server lahko podatke v oblike na primer uvozite prek tega ali iz tabele Excel.

Za dodatna vprašanja o izdelku se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"

Visio 2021 Standard - najnovejša različica praktičnega Microsoftovega programa za ustvarjanje diagramov in tehničnih načrtov

Microsoft Visio 2021 je najnovejša različica vsestranske programske opreme za vizualizacijo, s katero je mogoče ustvariti številne tehnične in poslovne procese ter pregledne načrte in načrte obratov na najrazličnejših področjih, vključno z vizualizacijo podatkov v obliki diagramov. V ta namen ponuja MS Visio 2021 Standard edition dodatne možnosti z optimiziranimi orodji in dodatnimi oblikami. Če uporabljate Microsoft Azure Active Directory ali strežnik Exchange, lahko podatke na primer uvozite v oblike prek tega ali iz tabele Excel.

Tudi začetniki se hitro znajdejo v programu Visio 2021 Standard, saj je namizni vmesnik podoben drugim programom paketa MS Office in je zato videti znan - intuitivno lahko uporabljajo obstoječa orodja in funkcije za informativno predstavitev podatkov in projektov ter jih uporabljajo za komunikacijo v skupini. Visio 2021 Standard lahko uporabljate tudi na napravah z možnostjo dotika - z digitalnim pisalom ali s prstom.

Visio Standard Edition 2021 je idealen za mala in srednje velika podjetja ter samozaposlene osebe, ki želijo ustvarjati profesionalne vizualizacije na visoki ravni na svojem področju dela.  V ta namen program Visio vsebuje na primer diagrame poteka za prikaz medfunkcijskih delovnih procesov, časovne načrte, ki prikazujejo časovnice in koledarje, diagrame Gantt in PERT, pa tudi preproste mrežne diagrame, arhitekturne tlorise za načrtovanje pisarn in različne organizacijske diagrame, ki se običajno uporabljajo pri vizualizaciji poslovnih procesov v podjetjih: na področjih, kot so trženje, brainstorming, za analizo strukture napak in revizije. Na voljo je tudi veliko večnamenskih diagramov.

Po vsej verjetnosti bo Microsoft zvišal cene novih izdaj programske opreme, kot je MS Visio 2021 Standard, in številnih drugih novih aplikacij, ki pa bodo še naprej na voljo za nakup. Pri Wiresoftu je Visio 2021 Standard že na voljo za nakup kot rabljena programska oprema v obliki ene licence - in to po bistveno nižji ceni v primerjavi z novim izdelkom - preprosto se obrnite na našo ekipo za dodatne informacije in takoj ugotovite, kdaj bo Visio 2021 na voljo za prenos.

V spletni trgovini Wiresoft Software-Onlineshop boste našli tudi številne druge Microsoftove programe kot rabljeno programsko opremo po ugodnih cenah, npr. tudi programe, združljive s programom Visio 2021 Standard. V naslednjem pregledu boste našli informacije o znanih novostih in optimizacijah nove različice MS Visio 2021 Standard Edition ter o tipičnih funkcijah in lastnostih.

Prej znane novosti programa Visio 2021 Standard Edition

MS Visio 2021 Standard Edition bo verjetno vseboval nekaj novosti in izboljšav. V zvezi s tem je Microsoft napovedal naslednje:

 • Pogled namizja je bil dodatno posodobljen, kar je razvidno iz posodobljenih zavihkov na traku.
 • Visio 2021 Standard ponuja tudi posodobitve za različne oblike, predloge in sloge.
 • Visio Standard 2021 naj bi ponujal tudi obsežne možnosti za upravljanje pravic do informacij, da se zagotovi zaščita podatkov.
 • Na voljo so nove predloge za ustvarjanje diagramov Azure, ki uporabnikom pomagajo pri predstavitvi različnih topologij in konfiguracij.
 • Pričakovati je tudi izboljšave bogate medijske vsebine, kot so arhivske slike in ikone, ki jih je mogoče uporabiti za diagrame programa Visio.

Več podrobnosti o programu MS Visio Standard 2021 Edition - takoj ko bodo znane - izveste pri Wiresoftovem predstavniku.

Uporabite širok nabor diagramov v programu MS Visio 2021 Standard - ali pa ustvarite svoje oblike

MS Visio 2021 Standard uporabnikom ponuja obsežno zbirko vrst diagramov, ki jih lahko uporabite za vizualizacijo najrazličnejših procesov in struktur. Za lažje iskanje ustreznih diagramov za določeno področje uporabe so ti tematsko razdeljeni na tako imenovane predloge, ki vsebujejo posamezne oblike ali obrazce diagramov. V različici Standard Edition lahko na primer ustvarite tudi preproste omrežne diagrame. Številne oblike, ki so na voljo v programu Visio, so skladne z industrijskimi standardi, kar pomeni, da vsebujejo zavezujoče informacije in so zato na voljo tudi za nadaljnjo uporabo informacij, ki jih vsebujejo.

Enostavno urejanje oblik

Oblike lahko nato po potrebi dopolnite, na primer z lastnim besedilom - v tem primeru lahko posamezna polja opišete neposredno ali pa podatke uvozite neposredno, na primer tako, da jih povežete z Excelovo tabelo ali - če je na voljo - s podatkovno zbirko Exchange. Možen je tudi uvoz prek storitev MS SharePoint ali OneDrive.

Ustvarjanje lastnih oblik

Poleg oblik, ki so optimizirane za predstavitev posebnih struktur in procesov, Visio 2021 ponuja tudi izbor praktičnih splošnih začetnih diagramov, ki omogočajo hiter začetek na pogosto zahtevanih področjih, kot so organizacijske sheme, tudi v skladu s standardom Specification and Description Language (SDL), in pri brainstormingu, na primer za ustvarjanje diagramov poteka, delovnih tokov in časovnic. Na voljo so tudi praktični nasveti, ki so še posebej koristni za začetnike.

V programu Vision 2019 Standard lahko uporabniki uporabijo te splošne in posebne oblike za ustvarjanje lastnih oblik po meri in jih trajno shranijo kot nove glavne oblike v "Priljubljene" za večkratno uporabo. Poleg tega lahko oblike, ki jih vsebuje Visio 2019 Standard, še dodatno grafično prilagodite ali dopolnite glede na dodatne zahteve: npr. posamezne vsebine ali komponente lahko z različnimi orodji močneje poudarite, urejate pa lahko tudi celoten diagram. Na voljo so orodja in možnosti, na primer: Spremenite lahko oblikovanje in barvo besedila ter ga obračate; spremenite lahko tudi debelino, slog in barvo črt diagrama. Poleg tega je na voljo paleta barv za zapolnitev, gradientov, prosojnic in vzorcev ter učinki senc, luminiscence, odseva in 3D za poudarjanje določenih področij, kar je lahko koristno za razumevanje predstavitev in poročil.

Kratka predstavitev vrst diagramov v programu MS Visio 2021 Standard

Visio 2021 Standard ponovno vsebuje dodatke za nekatere vrste diagramov, kar še dodatno širi nabor aplikacij. Najpogosteje uporabljene oblike in oblike so diagrami, ki opisujejo procese:

 • Diagrami poteka - uporabljajo se lahko za vizualizacijo posameznih faz procesov v projektih in tehničnih postopkov; vključujejo tudi diagrame plavalnih pasov, ki se lahko uporabijo za dodelitev posameznih delovnih korakov različnim ekipam.
 • Poseben primer sodiagrami medfunkcijskih tokov; tipične oblike so diagrami IDEF0, ki se uporabljajo za modeliranje odločitev sistema in podjetja, ali diagrami BPMN, ki se uporabljajo v poslovni informatiki in upravljanju procesov.
 • Diagrami poteka procesov se večinoma uporabljajo za predstavitev kemičnih in industrijskih procesov, upoštevajo pa tudi opremo, ki se uporablja v procesu.
 • Diagrami poslovnih procesov lahko ponazorijo številne operativne procese - tudi zapletene.
 • Časovni diagrami dokumentirajo zaporedje razvoja, npr. v poslovnih procesih.

Poleg tega Visio Standard 2021 ponuja naslednje vrste diagramov:

 • Organizacijske sheme pojasnjujejo strukture v organizacijah ter hierarhije in odvisnosti.
 • Diagrami zaporedja prikazujejo sodelujoče akterje ali predmete določenih interakcij ter ustrezne dogodke.
 • Diagrami dejavnosti opisujejo dejanja ali metode akterjev.
 • Diagrami stanja ponazarjajo zaporedje faz, skozi katere gre objekt, npr. življenjski cikel izdelka.
 • Diagrami primerov aliprimerov uporabe opisujejo posamezne faze razvojnih projektov.
 • Komunikacijski diagrami ponazarjajo interakcije elementov v sistemu.
 • 3D stolpčni diagrami lahko prikazujejo prodajo, rast dobička ali druge ključne kazalnike uspešnosti.
 • Tlorisi in načrti stavb kot njihova različica prikazujejo strukturiranje arhitekturnih prostorov in tlorisov; prikazujejo tudi infrastrukture, na primer tehnične opise tokokrogov (tudi v skladu z zahtevami IEEE), instalacij, cevovodov in sistemov, kar je potrebno tudi za načrtovanje prostora.
 • Diagrami IT ponazarjajo omrežja procesov, funkcij in vlog, na primer v programu Active Directorys, pa tudi podatkovne zbirke; v to kategorijo spadajo tudi diagrami ITIL (Information Technology Infrastructure Library).

Zahteve za strojno opremo za Microsoft Visio 2021 Standard

MS Visio 2021 Standard Edition naj bi bil na voljo v 32- in 64-bitni različici, uporabljati pa ga je mogoče le v povezavi z operacijskim sistemom Windows 10 ali 11 in Windows Server 2019. Za najnovejše podrobnosti se obrnite neposredno na ekipo Wiresofta - po e-pošti, telefonu ali klepetu. Podrobnosti o posameznih minimalnih zahtevah najdete v naslednjem pregledu:

 • Operacijski sistemi: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2022
 • Procesor: 1,6 GHz, dvojedrni
 • Pomnilnik: 4 GB RAM (64-bitni) ali 2 GB RAM (32-bitni)
 • Prostor na trdem disku: 4,0 GB
 • Ločljivost zaslona/zaslona: 1.280 x 768
 • Grafika: Grafična kartica DirectX 10 za pospeševanje grafične strojne opreme
 • Pričakuje se, da bo za uporabo funkcij za uporabo datotek Visio v oblaku spet potreben račun Microsoft OneDrive, OneDrive for Business ali SharePoint Services

Kupite Microsoft Visio 2021 Standard kot rabljeno programsko opremo v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo

Trenutna različica MS Visio Standard 2021 Edition je že na voljo v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo kot rabljena posamezna licenca - na voljo je za prenos po uradnem datumu izdaje. Ker gre za rabljeno programsko opremo, je njena cena nižja od cene ustrezne nove programske opreme Visio Standard 2021. Pri Wiresoftu imate pri nakupu rabljene programske opreme naslednje prednosti:

 • Ob nakupu programa Microsoft Visio 2021 Standard v Wiresoftovi trgovini prejmete originalno posamezno licenco, ki jo je predhodno kupilo evropsko podjetje in jo prodalo podjetju Wiresoft. Pri nadaljnji prodaji je ponujena licenca MS Visio 2021 Standard označena kot uporabljena, pri čemer "uporabljena" ne pomeni omejitve funkcionalnosti programske opreme Visio ali da je bila ta licenca že dejansko uporabljena.
 • Ponujena aplikacija MS Visio 2021 Standard in vse druge uporabljene Microsoftove licence, ki jih podjetje Wiresoft ponuja v prodajo, niso omejeno uporabne ali časovno omejene testne različice, niti ne vsebujejo aktiviranega licenčnega ključa, temveč gre za programski izdelek, ki je po nakupu odobren samo za vas.
 • Če je prvi kupec že namestil in aktiviral zadevno programsko opremo MS Visio 2021 Standard, je bila ta ob prodaji družbi Wiresoft ponovno izbrisana, tako da je ustrezna licenca za programsko opremo ponovno 100 % prosto dostopna.
 • Vse rabljene licence, ki jih je kupila družba Wiresoft in so na voljo za nadaljnjo prodajo, kot je ta programska oprema MS Visio Standard 2021, smo pred prodajo tudi preverili glede njihove popolne uporabnosti.
 • Pravna podlaga za nadaljnjo prodajo rabljene programske opreme Microsoft Visio 2021 Standard je veljavna zakonodaja, ki dovoljuje prodajo in nakup ter uporabo rabljene programske opreme.
 • Po uspešno opravljenem nakupu je aplikacija MS Visio 2021 Standard neposredno na voljo prek elektronske dostave programske opreme (ESD).
 • Pri nakupu rabljene licence, kot je standardna izdaja programa Visio 2021 pri Wiresoftu, ste lahko prepričani, da vedno kupujete in uporabljate zakonit in izviren Microsoftov izdelek.

Če imate dodatna vprašanja o nakupu Microsoft Visio 2021 Standard kot uporabljene programske opreme ali katere koli druge izdaje MS Visio 2021 ter starejših različic MS Visio ali druge Microsoftove programske opreme, nas lahko kontaktirate po e-pošti, telefonu ali klepetu.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"
Ocene strank za "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije