Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10468
 • R18-01848
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
357,90 € * 892,90 € * (59,92% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Količina 25x Device CAL
Sistem  Windows Server 
CAL Device CAL
Obseg dobave Pravica do uporabe
Trajanje Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki
Terminalserver ni združljiv(prikaz RDS CAL  )


Za vsako končno napravo, s katero uporabniki dostopajo do storitev Server Microsoft Windows Server 2022 v izdaji Standard ali Datacenter, je potrebna dodatna licenca za dostop do odjemalca (Device CAL), ki ni vključena v licenco Server. Šele to uporabniku končne naprave, združljive s Windows, omogoča ustrezne pravice dostopa. Ni pomembno, ali se Device CAL uporablja za licenciranje Desktop osebnega ali prenosnega računalnika, pametnega telefona ali tabličnega računalnika z operacijskim sistemom Windows. Tako kupec Device CAL se lahko sam odloči, katero licencirano končno napravo želi uporabiti za dostop do Windows Server 2022 .

Za dodatna vprašanja v zvezi z izdelkom se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL"

Microsoft Windows Server 2022 - 25 paketov CAL za naprave

Za vsako končno napravo, s katero uporabniki dostopajo do strežniških storitev sistema Microsoft Windows Server 2022 v različici Standard ali Datacenter Edition, je potrebna dodatna licenca za dostop do odjemalca (Device CAL), ki ni vključena v strežniško licenco. Šele to uporabniku končne naprave, ki podpira sistem Windows in je z njim opremljena, omogoča ustrezne pravice dostopa. Ni pomembno, ali je namizni, prenosni, pametni ali tablični računalnik z operacijskim sistemom Windows licenciran s programom Device CAL. Tako se lahko kupec licence DeviceCAL svobodno odloči, s katero licencirano končno napravo želi dostopati do Windows Server 2022 .

Uporabljenelicence CAL za naprave   za Windows Server 2022 lahko že najdete pri Wiresoftu! Izkoristite nižjo ceno v primerjavi z novimi licencami za dostop do odjemalcev za končne naprave, ki jih ponuja trgovina s programsko opremo, in možnost, da sami določite natančno število licenc CAL, ki jih potrebujete za programsko opremo Windows Server!

Neomejena uporaba sistema Windows Server 2022 z uporabljenimi licencami CAL za naprave

Nova različica Microsoft Windows Server 2022 temelji na operacijskem sistemu Windows 10 - vsebuje že veliko novih funkcij v standardni in razširjeni različici Datacenter Edition, ki ponuja še večjo varnost, zlasti za kompleksna omrežja, ter dodatne možnosti za deljenje podatkov, aplikacij in storitev z drugimi. Odvisno od različice Windows Server 2022 Edition lahko uporabniki zlicenco Device CAL izkoristijo tudi različne možnosti in izboljšave zmogljivosti v hibridnih scenarijih, kar zadeva virtualizacijo in zlasti uporabo vsebnikov Windows.

Varnost omrežja s sistemom Windows Server 2022

Varnost je še vedno najpomembnejša tema pri ustvarjanju in upravljanju omrežij. Uporabnikom je v različici 2022 strežnika Windows Server z licenco Device CAL na voljo veliko novih funkcij, kot so najnovejša različica protokola TLS 1.3 (Transport Layer Security), TPM 2.0 (Trusted Platform Module), integriteta kode v skladu z VBS (varnost na podlagi virtualizacije) in HVCI (varnost na podlagi hipervizorja),

ter standarda AES-128 in AES-256 za šifriranje omrežij RDMA prek protokola SMB (Server Message Block), virtualnega okolja OSE (Operating System Environment) in še nekaterih pomembnih funkcij.

Odvisno od izdaje lahko uporabljate tudi funkcije, kot so Hyper-V, programsko opredeljeno omrežje (SDN), Storage Spaces Direct (SSD) ter Storage Replica in Shielded Virtual Machines (SVM) z Device CAL, da ustvarite zelo varno virtualizacijsko infrastrukturo.

Uporaba programa Device CAL za upravljanje platform vsebnikov v sistemu Windows Server 2022

Uporabniki bodo imeli pri uporabi vsebnikov Windows na voljo tudi izboljšane funkcije, tako glede združljivosti aplikacij kot uporabniškega vmesnika vsebnika Windows s Kubernetesom, kar pomeni predvsem še večje izboljšave zmogljivosti in širšo podporo. Izboljšano je tudi ustvarjanje vsebnikov v aplikacijah .NET.

Storitve shranjevanja in migracije v sistemu Windows Server 2022

Kar zadeva možnosti selitve podatkov in storitev, ponuja Device CAL v sistemu Windows Server 2022 dodatne dopolnitve in izboljšave storitev selitve shrambe, kot so selitev lokalnih uporabnikov in skupin ter shrambe, neodvisnih strežnikov in gruč s premostitvijo odpovedi ter tudi shrambe strežnikov Linux.

Z licenco CAL za končno točko, ki podpira sistem Windows, lahko izkoristite tudi številne posamezne izboljšave zmogljivosti v sistemu Windows Server 2022, kot so podpora za gnezdeno virtualizacijo s procesorji AMD, standardna uporaba brskalnika Microsoft Edge ter izboljšave protokola TCP (Transmission Control Protocol), RACK (Recent ACKnowledgment) in RSC (Receive Segment Coalescing).

Za več podrobnosti se obrnite na Wiresoftovega predstavnika.

Informacije o licenciranju z licencami CAL za naprave za operacijski sistem Windows Server 2022 kot uporabljeno programsko opremo

Uporabljena programska oprema s Device CAL za Windows Server 2022 ponuja enak obseg možnosti dostopa, da lahko uporabljate vse funkcije, ki so na voljo v zadevni izdaji. Druga prednost nakupa rabljenih licenc CAL je možnost, da se sami odločite, koliko licenc za dostop do odjemalca želite kupiti. Z drugimi besedami, omejitev, ki jo določa običajna Microsoftova omejitev na Device CALs , ne velja več. To prihrani denar pri nakupu programske opreme, zlasti za samozaposlene in manjša podjetja, saj jim Wiresoft omogoča, da po meri izračunajo svoje potrebe po licencah.

Kako je Windows Server 2022 licenciran z licencami CAL za naprave?

Za dostop do ene od izdaj Windows Server 2022 - Standard ali Datacenter - Microsoftovo upravljanje licenc po želji zagotavlja licenciranje vsake posamezne končne naprave z lastno licenco za dostop do odjemalca. Tako kot pri prejšnjih različicah strežnika mora ta Device CAL ustrezati enaki različici strežnika Windows, da bi lahko uporabljali njegove funkcije v končni napravi s sistemom Windows. Zadevni licenca CAL naprave zato vsebuje samo pravice dostopa za okolje odjemalec/strežnik operacijskega sistema Windows Server 2022 in nobene programske opreme, ki bi jo bilo treba dodatno namestiti.

Microsoftov licenčni model ponuja dve vrsti licenc CAL za Windows Server 2022 :

 • Dovoljenje CAL za naprave za Windows Server 2022: s tem se namenski končni napravi (osebnemu računalniku, prenosniku, tabličnemu računalniku, telefonu) dodelijo pravice dostopa do strežnika
 • Uporabniški licenca CAL za Windows Server 2022: s tem se pravice dostopa do strežnika podelijo posebnemu uporabniku

Vzporedno lahko uporabljate tudi uporabniške licence CAL in licence CAL naprave.

Katere so prednosti licenciranja na podlagi licenc CAL za Windows Server 2022?

Licenciranje Windows Server 2022 na podlagi CAL omogoča predvsem prilagodljivo upravljanje pravic za vse uporabljene končne naprave, ki temelji na potrebah, v primerjavi z licenciranjem na podlagi jedra. Zlasti pri licencah za dostop do rabljenih naprav podjetja Wiresoft ni predpisanega, togega obsega licenc - zato kupite točno tolikolicenc Device CAL, kolikor jih dejansko potrebujete, in lahko kadar koli kupite tudi dodatne posamezne licence CAL.

Uporabite združljivost različic za licence CAL za naprave za Windows Server 2022!

Dovoljenje CAL za naprave za Windows Server 2022 je trenutno najsodobnejša licenca za dostop do odjemalcev, ki jo ponuja Microsoft. Končni napravi ne zagotavlja le pravic dostopa za Windows Server 2022, temveč vključuje tudi dostop do starejših različic, kot je 2019 (nadgradnja). Tako ima trenutna različica Device CAL za Windows Server 2022 odločilno prednost pred starejšimi različicami Device CAL, ki veljajo le za ustrezno prejšnjo različico Windows Serverja, ne pa tudi za to različico Windows Serverja 2022 (nadgradnja).

Kaj je treba upoštevati pri licenciranju sistema Windows Server 2022 z licenco CAL za naprave?

Kot je bilo že omenjeno zgoraj, zlicenco Device CAL samo ena končna naprava (posamezna naprava) prejme pravice dostopa za Windows Server 2022. Ni pomembno, ali gre za uporabljeno ali novo programsko opremo.

Takoj ko je registracija končne naprave s programom Device CAL končana, te licence ni več mogoče prenesti na drug računalnik, prenosni računalnik itd. Prav tako ni mogoče spremeniti vrste CAL, tj. uporabiti CAL naprave kot uporabniški CAL. Vendar pa je mogoča vzporedna uporabalicenc za naprave in licenc za naprave za Windows Server 2022 .

Te določbe Microsoftovega upravljanja licenc CAL med drugim pomagajo tudi pri preprečevanju nepravilnega dostopa do strežnika Windows Server 2022. Tako licence CAL za naprave zagotavljajo večjo varnost podjetja in njegovih podatkov, saj končne naprave, ki niso pravilno licencirane, do njih ne morejo dostopati.

Katere so prednosti dovoljenja CAL za naprave za Windows Server 2022?

Kar zadeva funkcije, ki so na voljo pri uporabi storitev sistema Windows Server 2022, se licenca CAL naprave ne razlikuje od licence CAL uporabnika. Vendar ima licenca za dostop do odjemalca, ki je odvisna od naprave, zaradi različnih načinov dostopa do strežnika Windows še druge prednosti: Končno napravo z operacijskim sistemom Windows, licencirano z licenco Device CAL , lahko za dostop do strežnika uporablja vsak pooblaščeni zaposleni v podjetju. Če se licencirana končna naprava lahko uporablja tudi kot mobilna naprava, na primer prenosni računalnik ali tablični računalnik, lahko uporabnik z njo neodvisno dostopa do strežnika Windows tudi lokalno - na primer v domači pisarni ali na poti. Zato je program Device CAL zelo koristen, če licencirano končno napravo izmenično uporablja več zaposlenih.

Varnost kupca z uporabljenimi licencami CAL za naprave za Microsoft Windows Server 2022 iz podjetja Wiresoft

Licence CAL za naprave za Windows Server 2022 kot uporabljeno programsko opremo so na voljo v Wiresoftovi spletni trgovini že od ene licence za dostop do odjemalca. Pri tem izkoristite nižjo ceno rabljene programske opreme v primerjavi s primerljivimi novimi licencami CAL - in tudi varnost kupca ter te prednosti:

 • Ob nakupu rabljenih licenc CAL za naprave prejmejo Wiresoftove stranke izvirno posamezno licenco, ki jo je predhodno kupilo podjetje in jo nato prodalo Wiresoftu.
 • Pravna podlaga za trgovanje z rabljenimi licencami za dostop do strežnika Microsoft Windows Server 2022 je veljavna zakonodaja, ki dovoljuje njihovo prodajo ter nakup in uporabo.
 • Če je napravo CAL aktiviral že prejšnji lastnik, je bila zadevna licenca pred prodajo družbi Wiresoft ponovno izbrisana, tako da jo lahko ponovno 100 % prosto uporabljate.
 • Pri nadaljnji prodaji je ta licenca CAL naprave za Windows Server 2022 označena kot uporabljena, pri čemer "uporabljena" ne pomeni nobenih omejitev funkcionalnosti te licence.
 • Tudi ta licenca za dostop do odjemalca in druge rabljene Microsoftove licence, ki jih družba Wiresoft ponuja v prodajo, niso licence z omejeno uporabnostjo ali časovno omejene licence, temveč gre za programski izdelek, ki je po nakupu odobren samo za vas in ga je družba Wiresoft pred prodajo preverila glede njegove popolne uporabnosti.
Nadaljnje povezave do "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL"
Ocene strank za "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.