Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10545
  • VS7-ESP-KIT-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
2.612,90 € * 2.901,90 € * (9,96% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT"

Uvod v VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit

VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit je zmogljiva, prilagodljiva in razširljiva rešitev, ki je posebej zasnovana za pomoč malim in srednje velikim podjetjem pri upravljanju in optimizaciji njihovih virov IT. S poudarkom na enostavnosti, varnosti in razširljivosti ta komplet podjetjem omogoča virtualizacijo infrastrukture in optimizacijo delovanja IT.

Komplet VMware vSphere 7 Essentials Plus je celovita rešitev za mala in srednje velika podjetja, ki potrebujejo zanesljivo in varno platformo za virtualizacijo svoje infrastrukture. Vključuje vse funkcije vSphere 7 Essentials, vendar ponuja dodatne prednosti, kot so visoka razpoložljivost, vSphere Replication in vSphere vMotion. S temi izboljšanimi funkcijami lahko organizacije zmanjšajo čas izpada, zagotovijo celovitost podatkov in poenostavijo vzdrževanje.

Izboljšana virtualizacija

Komplet VMware vSphere 7 Essentials Plus zagotavlja celovita virtualizacijska orodja, ki omogočajo učinkovito uporabo virov. Omogoča centralizirano upravljanje virtualnih strojev (VM) in spremljanje njihove zmogljivosti. Z odjemalcem vSphere lahko skrbniki ustvarjajo, konfigurirajo, shranjujejo in spremljajo virtualne stroje.

Varnost in zaščita podatkov

S funkcijami, kot sta vSphere Replication in Data Protection, komplet vSphere 7 Essentials Plus zagotavlja varnost in celovitost podatkov. vSphere Replication omogoča enostavno in stroškovno učinkovito replikacijo VM za zaščito in obnovitev podatkov. vSphere Data Protection zagotavlja varnostno kopiranje in obnovitev VM brez agentov in na podlagi slik.

VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit Razširjene funkcije

S kompletom vSphere 7 Essentials Plus Kit lahko mala in srednje velika podjetja izkoristijo napredne funkcije, ki presegajo standardno virtualizacijo.

vSphere High Availability in vMotion

Z vSphere High Availability (HA) je mogoče zmanjšati čas izpada. HA spremlja virtualne stroje in gostitelje ter ob zaznani okvari samodejno zažene virtualne stroje na drugem gostitelju v gruči. vSphere vMotion omogoča nemoteno selitev virtualnih strojev z enega strežnika na drugega brez povzročanja izpada.

Skalabilnost in zmogljivost

Komplet vSphere 7 Essentials Plus je razširljiva rešitev, ki raste skupaj z vašimi poslovnimi potrebami. Podpira do tri fizične strežnike (z največ dvema procesorjema na strežnik), kar podjetjem omogoča dodajanje dodatnih virov, ko rastejo. S funkcijami, kot sta porazdeljeni razporejevalnik virov (DRS) in DRS za shranjevanje, je mogoče učinkovito dodeljevati in uporabljati vire ter tako zagotoviti optimalno zmogljivost.

Na splošno komplet VMware vSphere 7 Essentials Plus zagotavlja robustno in razširljivo rešitev, ki zagotavlja enostavno upravljanje in visoko razpoložljivost infrastrukture IT. S tem kompletom lahko organizacije posodobijo svojo infrastrukturo, racionalizirajo procese IT in na koncu učinkoviteje dosegajo svoje poslovne cilje.

Poenostavite upravljanje IT

Uporaba kompleta VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit lahko močno poenostavi upravljanje infrastrukture IT organizacije. Komplet vključuje številna orodja in funkcije za upravljanje, ki omogočajo avtomatizacijo opravil ter prihranijo čas in vire.

vCenter Server za poenostavljeno upravljanje

V komplet vSphere 7 Essentials Plus Kit je vključen vCenter Server, centralizirano orodje za upravljanje, ki poenostavlja upravljanje gostiteljev in virtualnih strojev vSphere. S pomočjo intuitivnega uporabniškega vmesnika lahko skrbniki preprosto spremljajo in upravljajo virtualne računalnike in njihova sredstva, ne glede na njihovo število ali lokacijo. Strežnik vCenter Server omogoča tudi uporabo funkcij vSphere vMotion in vSphere HA ter tako povečuje razpoložljivost in učinkovitost virov IT.

Avtomatizacija z vSphere Auto Deploy

storitev vSphere Auto Deploy je še eno zmogljivo orodje v tem kompletu, ki omogoča avtomatizacijo opravil. S funkcijo Auto Deploy lahko skrbniki hitro namestijo in nadgradijo gostitelje vSphere ter tako znatno skrajšajo čas, ki ga porabijo za ta opravila.

Komplet VMware vSphere 7 Essentials Plus - naložba v prihodnost

Uvedba kompleta VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit v vašo organizacijo je več kot le naložba v programsko opremo. Je naložba v prihodnjo uspešnost vašega podjetja, zmogljivost vaše infrastrukture IT in zadovoljstvo vaših zaposlenih.

Prilagodljivost in zagotavljanje prihodnosti

Komplet vSphere 7 Essentials Plus Kit zagotavlja prilagodljivost, ki jo sodobne organizacije potrebujejo za hitro prilagajanje spreminjajočim se poslovnim zahtevam. Omogoča nemoteno razširjanje virov IT, ko vaše podjetje raste. S podporo za najnovejšo strojno opremo in operacijske sisteme je vaše podjetje pripravljeno na prihodnje tehnološke posodobitve.

Povečajte učinkovitost IT

Komplet vSphere 7 Essentials Plus Kit z naprednimi orodji za upravljanje in avtomatizacijo pomaga podjetjem povečati učinkovitost njihovih ekip IT. Z zmanjšanjem izpadov, avtomatizacijo rutinskih opravil in optimizacijo uporabe virov se lahko vaša ekipa osredotoči na bolj strateške pobude.

Na splošno komplet VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit zagotavlja celovito in v prihodnost usmerjeno rešitev za podjetja, ki želijo optimizirati svojo infrastrukturo IT in se odzvati na zahteve digitalnega gospodarstva. Zagotavlja prava orodja in funkcije za povečanje učinkovitosti, poenostavitev upravljanja in končno podporo uspešnosti vašega podjetja.

Nadaljnje povezave do "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT"
Ocene strank za "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije