Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 STANDARD

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10541
  • ST7-STD-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
1.793,90 € * 1.991,90 € * (9,94% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSAN 7 STANDARD"

Kot stranka VMware vSan 7 Standard ste upravičeni do uporabe te zmogljive programske opreme. vSan 7 Standard je zasnovan za virtualizirana okolja in ponuja zmogljivost in funkcije shranjevanja razreda Enterprise. S svojo arhitekturo v celoti flash in poenostavljeno Management je VMware vSan 7 Standard popoln za mala podjetja, ki morajo optimizirati svojo infrastrukturo in pri tem ohraniti nizke stroške. V nadaljevanju so predstavljene nekatere ključne značilnosti tega izdelka:

● zmogljivost shranjevanja v poslovnem razredu
● poenostavljeno upravljanje
● arhitektura All-flash
● stroškovna učinkovitost

VMware vSan 7 Standard je popolna rešitev za shranjevanje za mala podjetja. Enostavno ga je nastaviti in upravljati ter zagotavlja bliskovito delovanje. Poleg tega ima VMware vSan 7 Standard vse funkcije, ki jih potrebujete za varnost podatkov. Če torej iščete zanesljivo in cenovno ugodno rešitev za shranjevanje, je VMware vSan 7 Standard pravi za vas!

VMware vSan 7 Standard je najnovejša različica programske opreme za hiperkonvergirano infrastrukturo podjetja VMware. Nadgrajuje uspeh prejšnjih različic z novimi funkcijami in izboljšavami, ki še bolj olajšajo uvajanje in Management hiperkonvergiranih infrastruktur. Ključni poudarki vključujejo:

Izboljšana zmogljivost in skalabilnost - S storitvijo vSan 7 lahko zdaj dosežete do 2 milijona operacij I/O Pro sekunde (IOPS) z gručo samo štirih vozlišč. S podporo za večje trde diske (do 10 TB) lahko shranite več podatkov na manjšem prostoru.

Poenostavljena Management - Nova spletna stran vSphere Web Client zagotavlja enotno nadzorno točko za Management celotne virtualne infrastrukture, vključno z namestitvijo vSan. Z integracijo z drugimi izdelki VMware lahko svoje hiperkonvergirano okolje preprosto razširite na Cloud ali na več lokacij.

Večja prilagodljivost - V gruči vSan lahko zdaj uporabite poljubno kombinacijo bliskovnih in diskovnih pogonov, kar vam omogoča večjo prilagodljivost pri oblikovanju rešitve za shranjevanje. Poleg tega lahko s podporo raztegnjenih gruč ohranite razpoložljivost aplikacij v primeru izpada lokacije.

Zahvaljujemo se vam, da ste VMware vSan 7 Standard obravnavali kot del svoje strategije IT!

 
Nadaljnje povezave do "VMWARE vSAN 7 STANDARD"
Ocene strank za "VMWARE vSAN 7 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije