Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 STANDARD

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10544
  • VS7-STD-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
713,90 € * 791,90 € * (9,85% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"

Pregled VMware vSphere 7 Standard

Dobrodošli v novi dobi virtualizacije in računalništva v oblaku z VMware vSphere 7 Standard, vodilno programsko opremo za virtualizacijo strežnikov. vSphere 7 Standard temelji na trdnih temeljih prejšnjih izdaj ter prinaša številne nove funkcije in izboljšave, namenjene poenostavitvi upravljanja infrastrukture IT in zmanjšanju operativnih stroškov ob povečanju zanesljivosti in zmogljivosti.

Ne glede na to, ali ste majhno podjetje, ki išče načine za optimizacijo svoje infrastrukture IT, ali veliko podjetje, ki mora izpolniti zahteve rastočega podjetja, lahko vSphere 7 Standard temeljito spremeni vaše delovanje IT.

Naslednja raven virtualizacije strežnikov

v okolju vSphere 7 Standard lahko združite več operacijskih sistemov in aplikacij v enem samem fizičnem strežniku. To vodi k boljši izkoriščenosti virov, nižjim stroškom strojne opreme in lažjemu upravljanju infrastrukture IT.

Poleg tega vSphere 7 Standard vključuje izboljšave v načrtovanju procesorja, upravljanju pomnilnika in omrežnih zmogljivostih, ki pomagajo povečati zmogljivost virtualnih strojev in zmanjšati potrebo po fizični strojni opremi.

Optimizacija delovanja

Z vSphere 7 Standard lahko avtomatizirate operacije, zmanjšate število ročnih posegov in povečate učinkovitost. Z avtomatizacijo rutinskih opravil, kot so zagotavljanje virtualnih strojev, izravnava obremenitve in načrtovanje zmogljivosti, lahko optimizirate delovanje svojega okolja IT in povečate produktivnost.

Izboljšajte varnost in zmanjšajte tveganje

Varnost vaših podatkov in aplikacij je najpomembnejša, zato vSphere 7 Standard zagotavlja robusten nabor varnostnih funkcij, ki zagotavljajo, da je vaše virtualno okolje zaščiteno pred grožnjami.

Izboljšajte varnost podatkov

operacijski sistem vSphere 7 Standard ponuja več varnostnih izboljšav, vključno s šifriranjem virtualnih strojev, varnim zagonom za virtualne stroje in gostitelje ter izboljšanimi možnostmi revizijske sledi. Te funkcije zagotavljajo, da so vaši podatki varni tako v mirovanju kot v gibanju, in vam nudijo orodja, ki jih potrebujete za izpolnjevanje zahtev glede skladnosti.

Zmanjšajte tveganje

Z zagotavljanjem razpoložljivosti aplikacij in podatkov vSphere 7 Standard pomaga zmanjšati tveganje motenj v poslovanju. Ponuja vrsto funkcij za razpoložljivost, vključno z visoko razpoložljivostjo vSphere (HA), toleranco napak in vMotion, ki pomagajo zmanjšati izpade in zagotoviti neprekinjeno poslovanje.

VMware vSphere 7 Standard je več kot le virtualizacijska platforma. Je zmogljivo orodje, ki vam omogoča, da optimizirate svoje okolje IT, zmanjšate stroške poslovanja, zaščitite svoje podatke in aplikacije ter povečate vrednost svojih naložb v IT. S svojim obsežnim naborom funkcij ter dokazano zanesljivostjo in zmogljivostjo je vSphere 7 Standard odlična izbira za podjetja vseh velikosti.

Poenostavljeno upravljanje in nadzor

Z vSphere 7 Standard imate vedno nadzor nad svojim okoljem IT. Platforma zagotavlja centraliziran in dosleden vmesnik za upravljanje, ki se brez težav poveže z obstoječimi orodji za upravljanje. To olajša upravljanje vaše infrastrukture, ne glede na to, ali je v vašem podatkovnem centru ali v oblaku.

Intuitivni vmesnik

Intuitiven in uporabniku prijazen vmesnik vSphere 7 Standard omogoča skrbnikom ustvarjanje, konfiguriranje in upravljanje virtualnih strojev in drugih virov z le nekaj kliki. Poleg tega vmesnik za upravljanje vCenter Server omogoča enoten pogled na celotno infrastrukturo vSphere, kar precej olajša upravljanje in spremljanje virov.

Vgrajeni nadzorni elementi

v vSphere 7 Standard so vključeni različni nadzorni mehanizmi, vključno z upravljanjem na podlagi politik, ki vam omogoča dodeljevanje in urejanje virov na podlagi posebnih potreb vaših aplikacij. Poleg tega funkcije, kot sta nadzor dostopa na podlagi vlog in vSphere Single Sign-On, omogočajo natančen nadzor nad nastavitvami dostopa in dovoljenj, kar pomaga okrepiti varnost vašega virtualnega okolja.

Z VMware vSphere 7 si zagotovite prihodnost Standard

V dobi, ko se tehnološko okolje nenehno razvija, je ključnega pomena, da vaša virtualizacijska platforma sledi najnovejšim tehnologijam in standardom. VMware vSphere 7 Standard je zasnovan tako, da izpolnjuje spreminjajoče se potrebe sodobnih okolij IT, hkrati pa zagotavlja prihodnost vaše naložbe.

Podpora za najnovejše tehnologije

vMware vSphere 7 Standard podpira najnovejše generacije strojne opreme x86, operacijskih sistemov in aplikacij. Ponuja tudi optimizirano podporo za sodobna aplikacijska ogrodja in programske jezike, zato je idealna platforma za razvoj in uvajanje sodobnih aplikacij.

Pripravljeni na prihodnost

Z napredno arhitekturo in podporo za nove tehnologije, kot sta Kubernetes in kontejnerizacija, je vSphere 7 Standard dobro pripravljen na zahteve prihodnjih okolij IT. Ne glede na to, ali nameravate zgraditi hibridno okolje v oblaku, razvijati sodobne aplikacije ali uporabljati umetno inteligenco in strojno učenje, vam je vSphere 7 Standard pripravljen pomagati na tej poti.

Z VMware vSphere 7 Standard lahko izkoristite celoten potencial svojega okolja IT. S celovitim naborom zmogljivih funkcij in izboljšav vSphere 7 Standard pomaga zmanjšati kompleksnost IT, povečati operativno učinkovitost, okrepiti varnost in povečati agilnost - vse to z enotno, konsistentno platformo. Izkoristite moč in prilagodljivost vSphere 7 Standard za doseganje svojih ciljev na področju IT in spodbujanje poslovanja.

Nadaljnje povezave do "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
Ocene strank za "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije