Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 7 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 STANDARD

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10544
  • VS7-STD-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
SOFTWARE DOWNLOAD + LIZENZ
791,90 € *

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"

VMware vSphere 7 Standard je vodilna virtualizacijska platforma v panogi, ki zagotavlja celovito varnost in podporo za vaše aplikacije. S storitvijo vSphere 7 lahko v virtualiziranem okolju izvajate katero koli delovno obremenitev, povečate učinkovitost s poenostavljeno storitvijo Management in zmanjšate stroške z vgrajeno obnovitvijo po nesreči.

VMware vSphere 7 Standard je zmogljiva virtualizacijska platforma, ki lahko vašemu podjetju pomaga prihraniti stroške in povečati učinkovitost. Spodaj so navedene nekatere ključne prednosti VMware vSphere 7 Standard:

1. Večja učinkovitost - VMware vSphere 7 Standard vam pomaga konsolidirati vaše Server in zagnati več aplikacij na enem samem Server, kar lahko privede do večje učinkovitosti in prihranka stroškov.

2. Izboljšana razpoložljivost - VMware vSphere 7 Standard vam pomaga doseči visoko razpoložljivost aplikacij s funkcijami, kot so migracije v živo, toleranca napak in porazdeljeni načrtovalnik virov (DRS).

3. Izboljšana varnost - VMware vSphere 7 Standard zagotavlja varnostne funkcije, kot so nadzor dostopa na podlagi vlog, sistem za odkrivanje in preprečevanje vdorov (IDS/IPS) ter virtualni požarni zidovi za zaščito vaših podatkov.

VMware vSphere 7 Standard je vodilna platforma za virtualizacijo strežnikov, ki ponuja celovite funkcije in zmogljivosti za podatkovne centre vseh velikosti. S VMware vSphere 7 Standard lahko svoje aplikacije združite v manj strežnikov in tako prihranite pri stroških strojne opreme, energije, hlajenja in Management. Z vgrajeno odpornostjo proti napakam in zaščito za obnovitev po nesreči ste lahko prepričani, da bo vaše podjetje vedno delovalo varno.

 
Nadaljnje povezave do "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
Ocene strank za "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.