Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10551
  • VS6-ENT-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
SOFTWARE DOWNLOAD + LIZENZ
2.001,90 € *

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"

VMware vSphere 6 Enterprise je zmogljiva virtualizacijska platforma, ki lahko vašemu podjetju pomaga prihraniti stroške in povečati učinkovitost. S storitvijo vSphere 6 lahko na manjšem številu strežnikov izvajate več aplikacij, izboljšate razpoložljivost in varnost ter zmanjšate zapletenost in stroške upravljanja. Poleg tega ste lahko z vodilno tehnologijo virtualizacije VMware prepričani, da ima vaše podjetje zmogljivost, ki jo potrebuje za ohranjanje konkurenčnosti na današnjem trgu.

VMware vSphere 6 Enterprise je popolna rešitev za podjetja, ki želijo povečati učinkovitost IT in optimizirati donosnost naložbe. Spodaj so navedeni trije razlogi, zakaj naj vaša organizacija nadgradi VMware vSphere 6 Enterprise:

1) VMware vSphere 6 Enterprise ponuja visoko raven varnosti in zanesljivosti. Programska oprema je bila preizkušena in certificirana v skladu z najstrožjimi industrijskimi standardi, zato ste lahko prepričani, da so vaši podatki zaščiteni. Poleg tega ima VMware vSphere 6 Enterprise vgrajeno redundanco, ki zagotavlja, da bodo vaši sistemi v primeru nesreče še naprej delovali.

2) VMware vSphere 6 Enterprise poenostavlja Management infrastrukture IT. Z intuitivnim grafičnim vmesnikom lahko hitro namestite nov Server ali spremenite obstoječe okolje. Z obsežnim naborom orodij Management lahko na enem mestu spremljate vse vidike svoje virtualne infrastrukture.

3) VMware vSphere 6 Enterprise ponuja izjemno zmogljivost in razširljivost. Programska oprema podpira do 64 procesorjev in 1 TB pomnilnika RAM Pro host-Server, zato je idealna za velika podjetja s kompleksnimi okolji IT. Poleg tega patentirana funkcija VMware Distributed Resource Scheduler (DRS) zagotavlja, da so viri vedno učinkovito porazdeljeni med vse gostitelje v gruči, kar vam omogoča, da po potrebi povečujete ali zmanjšujete obseg brez zmanjšanja zmogljivosti.

 

 
Nadaljnje povezave do "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"
Ocene strank za "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.