Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 STANDARD

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10567
  • VS6-STD-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
SOFTWARE DOWNLOAD + LIZENZ
861,90 € *

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSPHERE 6 STANDARD"

Iščete zmogljivo, zanesljivo in stroškovno učinkovito platformo za virtualizacijo? Potem je VMware vSphere 6 Standard točno to, kar potrebujete. Ta programska oprema vsebuje vse, kar potrebujete za zagon podjetja v spletnem mestu Cloud. S VMware vSphere 6 Standard lahko enostavno združite svoje aplikacije na manj strežnikov, zmanjšate porabo energije in stroške hlajenja, izboljšate razpoložljivost in odpornost ter še veliko več. Poleg tega je VMware vSphere 6 Standard z intuitivnim vmesnikom in obsežnim naborom funkcij enostaven za uporabo tudi za začetnike. Zakaj torej čakati? Začnite še danes s spletno stranjo VMware vSphere 6 Standard!

VMware vSphere 6 Standard je vodilna virtualizacijska platforma, ki zagotavlja zmogljive funkcije za podjetja vseh velikosti. S storitvijo vSphere 6 Standard lahko svoje aplikacije združite v manj strežnikov in takoj prihranite denar. S funkcijami, kot sta toleranca napak in visoka razpoložljivost, lahko zagotovite nemoteno poslovanje tudi v primeru odpovedi strežnika. VMware vSphere 6 Standard je odlična izbira za podjetja, ki želijo kar najbolje izkoristiti svojo virtualno infrastrukturo.

VMware vSphere 6 Standard je vodilna virtualizacijska platforma v panogi, ki zagotavlja celovite računalniške, pomnilniške, omrežne in varnostne zmogljivosti v eni napravi. Z VMware vSphere 6 Standard lahko svoje aplikacije združite v manj strežnikov ter zmanjšate investicijske in operativne stroške. Izboljšate lahko tudi razpoložljivost in prilagodljivost aplikacij ter zaščitite podatke z naprednimi varnostnimi funkcijami.

 
Nadaljnje povezave do "VMWARE vSPHERE 6 STANDARD"
Ocene strank za "VMWARE vSPHERE 6 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.