Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10565
  • VS6-ESSL-KIT-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
351,90 € *

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS"

VMware vSphere 6 Essentials - učinkovita rešitev za virtualizacijo majhnih IT okolij

VMware vSphere 6 Essentials je celovita rešitev za mala podjetja in IT-oddelke, ki želijo učinkovito in enostavno virtualizirati svoje IT-okolje. Z obsežnim naborom orodij za upravljanje, zanesljivimi varnostnimi funkcijami in naprednimi tehnologijami virtualizacije je vSphere 6 Essentials trdna platforma za vaše potrebe IT.

Zmogljiva virtualizacija in upravljanje z vSphere in vCenter Server

Srce vSphere 6 Essentials je zmogljiv hipervizor ESXi, ki temelji na preizkušeni tehnologiji vSphere. Ta omogoča učinkovito konsolidacijo strežnikov, boljšo izkoriščenost virov in večjo razpoložljivost sistema. Skupaj s strežnikom vCenter Server za centralizirano upravljanje virtualne infrastrukture je vSphere 6 Essentials popolna in integrirana rešitev, ki poenostavlja delovanje, upravljanje in razširljivost vašega okolja IT.

Robustne funkcije za varnost in zaščito podatkov

Z vSphere 6 Essentials pridobite dostop do zanesljivih varnostnih funkcij, namenjenih zaščiti vaših podatkov in aplikacij. To vključuje funkcije, kot so šifriranje virtualnih računalnikov, možnosti varnega zagona in integracija z VMware NSX za napredno varnost omrežja. Poleg tega paket vSphere 6 Essentials zagotavlja zmogljive funkcije za zaščito podatkov in obnovitev po nesreči, vključno z možnostjo izvajanja hitrih in zanesljivih varnostnih kopij in obnovitev virtualnih računalnikov.

Prilagodljivost in razširljivost za prihodnjo rast

S paketom VMware vSphere 6 Essentials ste lahko prepričani, da lahko vaša infrastruktura IT raste skupaj s potrebami vašega podjetja. Izdelek ponuja prilagodljive možnosti skaliranja, ki vam omogočajo dodajanje dodatnih strežnikov in pomnilnika, ko vaše podjetje raste.

Prilagodljivost infrastrukture IT

Možnost hitrega in enostavnega prilagajanja infrastrukture po potrebi je ključna prednost VMware vSphere 6 Essentials. Virtualizacija vam omogoča, da kadar koli po potrebi dodajate nove virtualne stroje, prilagajate obstoječe in prerazporejate vire. Tako lahko povečate učinkovitost svojega okolja IT in zagotovite, da imajo vaše aplikacije vedno na voljo vire, ki jih potrebujejo.

Skalabilnost za rast in širitev

Z VMware vSphere 6 Essentials ste lahko prepričani, da lahko vaša infrastruktura IT raste skupaj s potrebami vašega podjetja. Izdelek ponuja prilagodljive možnosti skaliranja, ki vam omogočajo dodajanje dodatnih strežnikov in pomnilnika, ko vaše podjetje raste.

Zaključek - VMware vSphere 6 Essentials: celovita rešitev za majhna okolja IT

Na splošno je VMware vSphere 6 Essentials zanesljiva in stroškovno učinkovita rešitev za mala podjetja in oddelke IT, ki želijo začeti z virtualizacijo. S svojimi celovitimi možnostmi upravljanja, naprednimi varnostnimi funkcijami in zmožnostjo razširjanja glede na potrebe vašega podjetja predstavlja dragoceno naložbo v učinkovitost in prilagodljivost vašega okolja IT.

Vlagajte v prihodnost svojega IT

Z VMware vSphere 6 Essentials vlagate v rešitev, ki je zasnovana tako, da izpolnjuje vaše trenutne potrebe, hkrati pa ponuja možnosti za prihodnjo rast. Ne glede na to, ali delate prve korake na področju virtualizacije ali želite optimizirati obstoječo infrastrukturo IT, ima vSphere 6 Essentials orodja in funkcije, ki jih potrebujete.

Izkoristite prednosti virtualizacije z VMware vSphere 6 Essentials

Predstavljajte si okolje IT, ki je enostavno za upravljanje, varno in prilagodljivo vašim posebnim potrebam. To lahko pričakujete z VMware vSphere 6 Essentials. Izkoristite moč virtualizacije in poskrbite, da bo vaš IT učinkovit partner za vaše podjetje.

VMWare vSphere 6 Essentials - korak za korakom v virtualizacijo

VMware vSphere 6 Essentials ni le zmogljiva platforma, temveč tudi odlična vstopna točka za podjetja, ki delajo prve korake v virtualizacijo. Njena intuitivna orodja za upravljanje in enostavne funkcije za uporabo omogočajo tudi tehnično manj podkovanim uporabnikom, da kar najbolje izkoristijo svojo infrastrukturo IT.

Enostavno izvajanje in upravljanje

S centraliziranim upravljanjem prek spletnega mesta VMware vCenter Server zagotavlja vSphere 6 Essentials preprosto upravljivo in organizirano virtualizacijsko platformo. Prek intuitivnega uporabniškega vmesnika lahko ustvarjate, konfigurirate in spremljate virtualne stroje ter tako optimizirate delovanje svojega okolja IT. Tudi ustvarjanje in obnavljanje varnostnih kopij je preprosto in enostavno, kar precej olajša vzdrževanje sistemov in zaščito podatkov.

Usposabljanje in podpora VMware

VMware ponuja obsežne vire za usposabljanje in podporo za vSphere 6 Essentials. Ne glede na to, ali se učite osnov virtualizacije ali imate specifična vprašanja o uporabi vSphere v svojem okolju IT, vam je VMware pripravljen pomagati. Poleg tega z nakupom programa vSphere 6 Essentials pridobite dostop do aktivne skupnosti strokovnjakov in uporabnikov, ki vam lahko zagotovijo dragocene informacije in podporo.

VMWare vSphere 6 Essentials - trajnostna naložba v vašo infrastrukturo IT

VMware vSphere 6 Essentials je več kot le izdelek - je trajna naložba v zmogljivost in učinkovitost vaše infrastrukture IT. S svojo robustno arhitekturo in bogatim naborom funkcij vam zagotavlja rešitev, ki vam bo služila še vrsto let, hkrati pa vam omogoča, da izkoristite nenehne posodobitve in izboljšave.

Dolgoročna zanesljivost in zmogljivost

Z vSphere 6 Essentials lahko računate na zanesljivo in zmogljivo virtualizacijsko rešitev. VMware je znan po svoji stabilnosti in zmogljivosti in vSphere 6 Essentials ni izjema. Na to platformo se lahko zanesete pri zagonu poslovno kritičnih aplikacij, pri čemer zagotavlja visoko razpoložljivost in zmogljivost.

Nenehne izboljšave in posodobitve

VMware je znan po aktivnem razvoju izdelkov in rednih posodobitvah. Z vSphere 6 Essentials lahko izkoristite to zavezo. Prejemate redne posodobitve in izboljšave, ki uvajajo nove funkcije, izboljšujejo varnost in zmogljivost ter optimizirajo integracijo z drugimi izdelki in tehnologijami VMware. Te stalne izboljšave zagotavljajo, da je vaša IT-infrastruktura vedno posodobljena ter da lahko izkoristite najnovejše tehnologije in najboljše prakse na področju virtualizacije.

Zaključek - Vlagajte v prihodnost z VMware vSphere 6 Essentials

VMware vSphere 6 Essentials je zanesljiva in stroškovno učinkovita rešitev za mala podjetja in oddelke IT, ki želijo začeti z virtualizacijo. S celovitimi orodji za upravljanje, zanesljivimi varnostnimi funkcijami in zmožnostjo razširjanja glede na poslovne potrebe je to dobra naložba v prihodnost vaše IT-infrastrukture. Z rešitvijo vSphere 6 Essentials naredite preskok v virtualizacijo in preverite, kako lahko spremeni vaše poslovanje na bolje.

Optimalna naložba z VMware vSphere 6 Essentials

Z VMware vSphere 6 Essentials ne dobite le rešitve za virtualizacijo, temveč celovit paket, ki povečuje zmogljivost in zanesljivost vaše infrastrukture IT. To je naložba, ki se bo zagotovo obrestovala - v smislu večje učinkovitosti, prilagodljivosti in varnosti vašega okolja IT.

Izkusite virtualizacijo z VMware vSphere 6 Essentials

S programom VMware vSphere 6 Essentials izkusite prednosti virtualizacije iz prve roke. Z zmogljivo tehnologijo in funkcijami, enostavnimi za uporabo, vam zagotavlja platformo, ki lahko revolucionarno spremeni vašo infrastrukturo IT. Izkoristite možnosti, ki jih ponuja vSphere 6 Essentials, in prilagodite svoje okolje IT prihodnosti.

Nadaljnje povezave do "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS"
Ocene strank za "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS"
14. jul. 2023

Einfach und unkompliziert

Der Kaufprozess war einfach und unkompliziert. Das Programm kam prompt an. Sehr zufrieden!

14. jul. 2023

Sehr kundenorientiert

Hervorragender Kundenservice, schnelle Lieferung und einfacher Bestellprozess. Das ist mein neuer Go-To-Shop!

14. jul. 2023

Niesamowita obsługa klienta

Miałem mały problem z instalacją programu, a wsparcie pomogło mi natychmiast. Bardzo przyjazny i kompetentny zespół. Zdecydowanie zamówię ponownie!

14. jul. 2023

Proceso de compra sencillo

El pedido fue muy sencillo y recibí el software rápidamente. El pago también fue fácil. ¡Sigan así!

Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.