Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10599
  • VCS8-STD-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
SOFTWARE DOWNLOAD + LIZENZ
5.659,90 € *

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"

VMware vCenter Server 8 Standard za upravljanje virtualnih infrastruktur

vCenter Server 8 Standard je zmogljivo temeljno orodje za upravljanje infrastrukture, ki temelji na vSphere, in njenega okolja. Napredna programska oprema za upravljanje strežnikov ponuja širok nabor funkcij za zanesljivo avtomatizacijo in konfiguriranje ter dodatno prilagajanje ali brisanje virtualnih podatkovnih centrov, virtualnih strojev in virtualnih aplikacij v hibridnih oblakih. Poleg tega je mogoče funkcionalni obseg VMware vCenter Server 8 Standard preprosto razširiti z različnimi vtičniki, na primer z integracijo orodij za fizično in virtualno upravljanje.

S spletno stranjo VMware vCenter Server 8 Standard lahko podjetja uporabljajo skalabilno in razširljivo platformo, s katero lahko enostavno in učinkovito upravljajo veliko število scenarijev VMware - do velikega števila virtualnih strojev, sistemov za shranjevanje ali virtualnih omrežij.

vCenter Server 8 Standard Centralna rešitev za upravljanje virtualnih strojev VMware, gostiteljev Esxi in aplikacij

vCenter 8 Standard sta integrirana tudi vCenter Server 8 Standard Update Manager in vCenter Converter. VMware vCenter Server centralno upravlja številne virtualne stroje, porazdeljene po enem ali več gostiteljih ESXi. Z uporabo strežnika vCenter Server 8 Standard lahko centralno beležite in ocenjujete tudi meritve zmogljivosti vseh gostiteljev in virtualnih strojev.

S centralnim upravljanjem virtualnih gostiteljev in virtualnih strojev iz ene same konzole vCenter Server 8 zagotavlja preprost in celovit nadzor, vključno z vsemi ravnmi vidljivosti. Zmogljiva orodja strežnika vCenter Server 8 Standard tako poenostavljajo učinkovito upravljanje infrastrukture vSphere in ponujajo obsežne možnosti nadzora. Poleg tega so prek strežnika vCenter Server na voljo tudi migracije delovnega bremena v živo, popolno kloniranje in hladna migracija za vMotion. API spletnih storitev omogoča tudi prilagodljivo integracijo strežnika vCenter Server z obstoječo programsko opremo za upravljanje sistemov.

vCenter Server 8 Standard - izboljšana zmogljivost in skalabilnost za velike virtualne infrastrukture

vCenter Server 8 Standard zagotavlja proaktivno, avtomatizirano upravljanje za dinamično zagotavljanje novih storitev. Viri se lahko dodeljujejo in optimizirajo z največjo učinkovitostjo. Na primer, do 15 primerkov strežnika vCenter Server lahko upravlja 70.000 virtualnih strojev in 5.000 gostiteljev. Z dinamičnim upravljanjem virov, vključno z dodeljevanjem virov, vCenter Server pametno dodeljuje razpoložljive vire virtualnim računalnikom. To olajša skladnost ravni storitev s sporazumi o ravni storitev (SLA) za ključne poslovne aplikacije.

vCenter Server 8 Standard vključuje vse razpoložljive funkcije vCenter Serverja. Upravljate lahko do 2.000 gostiteljev vSphere ESXi.

vCenter Server lahko lokalna okolja nemoteno razširi tudi na javne oblake, ki temeljijo na vSphere, kot je VMware Cloud na AWS - z enim primerkom vCenter Serverja lahko pregledno upravlja do 2.000 gostiteljev in 35.000 virtualnih strojev - ne glede na to, katera različica vCenter Serverja je nameščena.

Nadaljnje povezave do "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
Ocene strank za "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.