Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10599
 • VCS8-STD-C
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
5.094,90 € * 5.659,90 € * (9,98% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"

VMware vCenter Server 8 Standard - Osrednji nadzor vašega virtualizacijskega okolja

VMware vCenter Server 8 Standard je vodilna rešitev za upravljanje in nadzor vašega celotnega virtualizacijskega okolja. V tem članku boste izvedeli, zakaj je VMware vCenter Server 8 Standard nepogrešljiv za optimizacijo zmogljivosti, zanesljivosti in učinkovitosti vaše virtualne infrastrukture.

Osnovne funkcije sistema VMware vCenter Server 8 Standard

 1. Centralizirano upravljanje: S spletno stranjo VMware vCenter Server 8 Standard lahko vse svoje virtualne stroje (VM), gostitelje in vire upravljate iz osrednje konzole. Tako lahko lažje upravljate in spremljate svoje celotno okolje.
 2. Optimizacija zmogljivosti: Platforma ponuja orodja za analizo in optimizacijo zmogljivosti, ki zagotavljajo, da so vaši virtualni stroji vedno v najboljši formi in delujejo brezhibno. Pridobite vpogled v izkoriščenost virov in lahko proaktivno odpravljate ozka grla.
 3. Avtomatizacija: VMware vCenter Server 8 Standard omogoča avtomatizacijo rutinskih opravil, kar prihrani čas in zmanjša število človeških napak. Avtomatizirate lahko opravila, kot sta zagotavljanje novih virtualnih strojev ali skaliranje virov.
 4. Napredna varnost: Vgrajene varnostne funkcije ščitijo virtualne vire pred grožnjami in nepooblaščenim dostopom. Nadzor dostopa in šifriranje vam omogočata, da zavarujete svoje virtualno okolje.

Prednosti VMware vCenter Server 8 Standard

 • Učinkovito upravljanje: Centralizirano upravljanje in avtomatizacija vam omogočata učinkovitejšo uporabo virov IT in zmanjšanje stroškov poslovanja. Čas, ki ga porabite za upravljanje, se bistveno zmanjša.
 • Večja razpoložljivost: Funkcije za optimizacijo delovanja in visoko razpoložljivost zagotavljajo stalno razpoložljivost vaših aplikacij. S tem se zmanjšajo izpadi in zagotovi neprekinjeno poslovanje.
 • Varnost in skladnost: Z naprednimi varnostnimi funkcijami lahko zaščitite podatke in aplikacije ter hkrati zagotovite upoštevanje smernic za skladnost. To je še posebej pomembno v reguliranih panogah.

Prihodnost vašega virtualizacijskega okolja z VMware vCenter Server 8 Standard

VMware vCenter Server 8 Standard je bistvena rešitev za podjetja, ki potrebujejo učinkovito, varno in visoko razpoložljivo virtualizacijsko okolje. S to platformo ste optimalno pripravljeni na izzive digitalne preobrazbe. Optimizirajte uporabo virov, povečajte zmogljivost in zagotovite prihodnost svojega virtualizacijskega okolja z 9 VMware vCenter Server 20. To je centraliziran nadzor, ki vam pomaga uspešno upravljati vašo virtualno infrastrukturo in izpolnjevati zahteve sodobne IT. 10 VMware vCenter Server 21 je osnova za učinkovito in v prihodnost usmerjeno virtualizacijo.

Nadaljnje povezave do "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
Ocene strank za "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije